Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #92095 üzenetére
Én nem néztem utána!Gondoltam a vevő utánanézett mielött megvette,hogy meg e éri...
-
ronin s8
senior tag
Mindenkinek gratula! A Certina külön grat!
-
BAti77
aktív tag
Pár napig elvoltam itthonról, de ahogy látom van mit olvasnom, termeli a topic a hozzászólásokat rendesen...
Az óravásárlási kedv sem hagyott alább...Gratulálok minden új tulajdonosnak a szép darabokhoz!
-
feppa20
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ!Megnyugvással fogom mostmár hordani!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #92092 üzenetére
És google szerint újonnan sem volt drágább mint 20k
Fagyalllo
Lett egy jó bőrszíjad. Grat hozzá -
tacto
aktív tag
-
Szabikaa20
őstag
-
balintka2009
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #92084 üzenetére
Értem köszönöm!:-)
-
Szabikaa20
őstag
válasz
balintka2009 #92082 üzenetére
Esetleg a volt tulajtól megkérdezhetnéd...5-7 évente szokták ajánlani a szerkezet szervízt!Szétszedik,kipucolják újraolajozva összerakják! Topikon belül pedig Dzsana topiktárs szerintem szívesen segít,ha írsz neki privit!
-
runner 125
nagyúr
Aj, egy ilyen DS Podium de jól mutata a fekete - sárga PRC 200 mellett.
Gyönyörű darab ez is.
-
balintka2009
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #92081 üzenetére
Szabika nem tudom most vettem. Ajánlod hogy vigyem átnézetni?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
balintka2009 #92078 üzenetére
Esetleg egy szerkezetszerviz elkelne neki,ha nem kapott még!
-
balintka2009
csendes tag
És kb mennyit ér? Nem akarom eladni meg ilyenek csak hogy tudjam h pontosan mennyit ér:-) meg hogy tudjam h megérte e amennyiért vettem
-
fagyalllo
őstag
válasz
balintka2009 #92078 üzenetére
Igen, WR30 jelölésű, illik óvni a víztől.
-
fagyalllo
őstag
válasz
balintka2009 #92076 üzenetére
A világító számlap valóban ritkaság, de nem egyedülálló a Seiko 5 sorozaton belül se. Ez az SNXX53 már rég kifutott modell, sehol nem lehet kapni (vagy a google nem lát olyan messze), nem fog szembe jönni az utcán.
Szép állapotúnak tűnik, érdemes törődni vele. -
balintka2009
csendes tag
Köszönöm a dicséreteket! Azt hallotam h ez a Seiko 5 "limitalt kiadású" vagyis ritkább vagy nem tudom hogy hogyan mondjam. Ennek van igazság alapja, vagy csak hülyeség. Èn speciel nem láttam még ilyet aminek az egész számlapja foszforeszkál
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru #92064 üzenetére
Meg.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
5-ös kezelő #92071 üzenetére
Köszi!
-
gprspeter
senior tag
Váú mennyi új óra! Mindenkinek gratula!
-
5-ös kezelő
senior tag
Alphaville,Injun,Bálintka,Entropy : Gratula, szép órák. Sok örömet hozzájuk.
Fémszíj tisztítása : Forró víz,mosogatószer v. szappan,fogkefe. Lehetőleg levenni az óráról előtte... Seiko 5-ös szíjhoz nyugodtan,én is így csináltam,mert elkezdte megfogni a kezem szürke fémszínnel.
Szabikaa : Jók a szíjak, csak így tovább. -
Wg5113
aktív tag
válasz
tupacamaru #92064 üzenetére
Én is gratulálok az új órák tulajdonosainak
. Mindenki viselje boldogan jó egészséggel!
tupacamaru
Megér 100-at, főleg ,ha igaz amit ír.Ettől függetlenül azért egy kicsit kevesebbet kinálnék érte kezdésnek.
Nagyon szép és jó óra. -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
balintka2009 #92056 üzenetére
Tök érdekes kis darab, gratula! Ja és a többieknek is!
-
tupacamaru
veterán
Tissot Saesatar 1000 megéri a 100k-t?
-
Szulita28
senior tag
Erről mi a véleményetek? Elég ritka. Ara sok-keves-korrekt? Eladót ismeri esetleg vki?
[link] -
alphaville
aktív tag
válasz
Igaza van Condynak, így kezdődik... Aztán szèpen , sorban ...egyik szüli a másikat.ENTROPY;
GRATULA NEKED IS!
Ez egy ilyen nap, mindenki ketyegőt vett! -
csƵ
addikt
válasz
Csütörtök van.
-
condy
senior tag
válasz
Grat!
Csak nem elkapott a gépzsír?A szíjat egy órás ultrahangos kütyüvel secperc alatt rendberakja.
Te is meg tudod csinálni, de azzal a kütyüvel egyszerűbb. Szerintem. Bár lehet, hogy vannak jó házipraktikák. -
Magnum_
nagyúr
válasz
vadászcsiga #92045 üzenetére
Ez melyik tipus pontosan?
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Nekem is ő jutott eszembe, csak nem akartam emlegetni.
Injun: grat az órához!
-
Injun
senior tag
válasz
Köszi mindenkinek.Igazából nem volt olyan gyors,hiszen egy ideje már érlelődött a gondolat,csak sajnos a Steinhart/Certina divernél már nem tudtam dönteni
Gondoltam megkérdezlek titeket.
-
Injun
senior tag
válasz
phranxinatra #92039 üzenetére
Igen,köszi,fémszíjas volt,csak gondoltam nyárig élvezem a bőrszíj szépségét
Cha-b Köszi
-
Cha-b
senior tag
-
Ra3
őstag
Nekem ilyen van, ez is jól muzsikál, a napelemes töltés nem egy rakétatechnika, mozgó alkatrész kb. nulla van benne, szóval sok gond amúgy se lehet vele.
A Citizennek van talán ezzel a legtöbb tapasztalata (~20 év az eco-drive-al), de a többi japán márka is gyártja már egy ideje. -
Injun
senior tag
Köszi mindenkinek.Ds Action+Hirsch Liberty
-
Pont most vettem egy hasonlót csak az alsó kategóriából (14e forint, fizikai munkához, meg hogy csillapítsam kicsit az óravásárlási ingerem), szóval a Tough Solar cucc közös bennük. Tapasztalat még nem sok, de közben a kollégám kezén is egy ilyen modellt láttam (plusz wave ceptor) és neki még az ezredfordulóról való. Azt mondta megbízhatóan működik miden porcikája (itt főleg a tough solar-ra és a wace ceptor-ra gondolok), burkolat az már gatya neki, karcos, kopott,de nincs elem gond és az idő beállításával sem foglalkozott soha.
-
NORBl
aktív tag
Erről a típusról, erről a "TOUGH SOLAR" - ról, illetve a márkáról milyen tapasztalattal, véleménnyel vagytok ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
alphaville #92030 üzenetére
Erre akartam kilyukadni, nem ér annyit akármennyire "egyedi" a számlap. Abban is "csak" egy alap eta dobog. Kis kompromisszum és feléből meg van. Persze ez is pénztárca meg ízlés kérdése.
-
-
Takuun
aktív tag
válasz
alphaville #92028 üzenetére
Én tavaly novemberben nézegettem a DS Action Divert és akkor még "csak" 225 eFt volt.
-
alphaville
aktív tag
válasz
vadászcsiga #92024 üzenetére
Tutu ; Ds Action automata 259.900 ft.
Egy " nüansznyit " megugrottak az árak...az èn Caimanom szelíd ötvenezret.Ennyièrt már nem vennèk Caimanot.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Miamiquake #92025 üzenetére
Csak azért kérdezem mert ha jól emlékszem egy stein volt a versenytárs, árban bőven nem egy liga viszont minőségre meg igen bár ds actiont még nem fogtam.
-
Injun
senior tag
válasz
260
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
-
icm
tag
válasz
runner 125 #91992 üzenetére
Mondjuk jó lenne tudni, hogy tangente vagy tangomat.. tangomat automata felhúzású tangente kézi. Biztos van valami ismérve hogy 33-38 sima tangente vagy tangomat van a képen én fél perc alatt nem foglalkoztam többet az egésszel. Amúgy a honlapjukon Te is meg tudod nézni...
-
Injun
senior tag
válasz
Miamiquake #91877 üzenetére
Nnna...lezárom a szavazást
Köszönöm az összes segítő szándékú kollégának (alphaville-nek is) a voksolást.Győzött a Ds Action.Indulok vásárolni
-
rtivi
csendes tag
válasz
Bauhaus.
-
Szabikaa20
őstag
Utolsó 3 napi elfoglaltságom...
Race 130/80mm,22/20mm,3mm vastag
Race fekete 130/80mm,20mm 5mm vastag,egy Heuer Montreal-on lesz...
Fekete farmer 120/80mm,26/24mm (16mm),panerai csattal,4mm vastag -
törölt tag
válasz
polonic #92012 üzenetére
Ááá, köszi van.
Két automata, + egy quartz, igaz egyik sem Longines kategória, de egyelőre erre "fussa".
Épp Dantre topictársnak próbáltunk segíteni a 300-400k automata chrono vásárlásban. Erre reagáltam, hogy 400k-ig quartz chronók vannak zömében, de ha lemond a chrono-ról akkor már jóval szélesebb a választék.
#91908 hozzászólásom helyesen:
400k alatt csak quartz chrono Longines van. A swiss automata chrono-k 400k -tól indulnak...(#92013) g0n21:
Nem baj az annak aki nem akar automatát.
-
g0n21
senior tag
válasz
#76385920 #92011 üzenetére
quartz krono van 150/180-ért is kb
Certina... De szerintem a longines sem vészes..
Az egyetlen baj, h kvarc. -
törölt tag
válasz
Tempus Fugit #92010 üzenetére
Quartz chrono... Kimaradt
-
fagyalllo
őstag
válasz
CoolBoy323 #92007 üzenetére
A Kyocera kerámia kés se a márkanév miatt drágább mint az ebay-ről ezresért rendelt kínai, biztos vannak az óráknál is fokozatok a Festina és IWC között. Mindkettő törik, csak az IWC jobban fáj
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
A Tangente sorozat kézihúzós, 6,2 mm vastag kb., a Tangomat az automata változat,8 mm körül. 28800 lengésszám, finomszabályzó, lóbőr szíj, zafír alul és fölül, 30m vízállóság/=cseppálló/. Átmérő 35-38 mm.
Must have kategória... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #92005 üzenetére
Tyű, Festina keramia orai total vallalhato arban vannak
Es az ugye "karcolhatatlan", csak sajnos nem zafir egyik sem
RADO kicsit dragabbpedig nem hiszem h jobb keramiabol lenne...
Ha pl jarolapra leesik, osszetorik vajon?
-
mykee
csendes tag
Nah itt egy részletes cikk az órák "világításáról", ha valakit komolyabban érdekel. (Sry, mire megtaláltam már nem tudtam szerkeszteni az eredetit)
-
CoolBoy323
nagyúr
Candino-nak van "nem elemes" oraja? Es a Festinanak?
Automata viszont ha jol olvastam nem jo "hetvegi orakhoz"
De a Kinect meg Solar es a tobbi "elemmentes" technologia megbizhato??
-
mykee
csendes tag
válasz
Skimaster #91999 üzenetére
Bocsánat, ha félreérthető volt, nappali fénynél a C3 sárgás, a C1 fehér, nem akkor amikor "foszforeszkál". De szerintem sokszor mixelni szokták a kettőt, (legalábbis dagaz féle dialokon) C1 hogy nappal fehér legyen, C3 hogy éjjel nagyobb legyen a fényereje. Persze a linkelt oldalon azt írják, hogy ezek nincsenek kőbevésve, uh épp a gyártól függ. De javítsatok ki, ha hülyeséget írok. (Az én óráimon nappali fénynél mindegyik fehér, sötétben pedig zöld)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával