Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
De ha ez az IWC tényleg eredeti,akkor eddig nagyon olcsón áll a licit,70e-ért egy ilyen óra...
Persze még több,mint 19 nap van hátra,gondolom az utolsó pár órában lesz szép ajánlgatás. -
peyssou
csendes tag
-
flexxx2
őstag
válasz
Tothgera30 #44086 üzenetére
Ha most rendőr lennék és órakedvelő tuti licitálnék, és vinném az őrsre egy hosszabb vizsgálatra.
-
-
flexxx2
őstag
válasz
Dzsana #44081 üzenetére
Erre nincs vatera szabályzat? És a hülyék akik licitálnak mit gondolnak. És ez még ráadásul ARANYBÓL is van!!!
Na ez most engem is kiakasztott, pedig a múltkori eseteken még röhögtem.
És 100%os figura, mindenki elégedett vele. Akkor meg is érdemelhetnék mondanák egyesek, de ennyire birkák vagyunk tömegesen? -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Toobee #44073 üzenetére
Szerintem kalibrálni kell a segédszámlapok mutatóit.
Többnyire a korona kihúzott állapotában a gombok nyomkodásával lehet beállítani, hogy a kicsi mutatók 0-nál legyenek alaphelyzetben. Ha sikerült, akkor állítsd be újra pontosan az időt is, és onnantól már helyes pozícióban, helyes értékeket fog mutatni.A szíjnál egy vékony pengéjű késsel is ki tudod pattintani a stiftet - de ha nem tudod, hogyan csináld, akkor inkább vidd el óráshoz.
-
Dzsana
senior tag
Nahát, ilyen Portugált élőben, vagy fényképen még nem láttam, csak a marketing képeken, és itt van az, hogy a marketing képeken jobban néz ki, mint élőben. Az ezüst számlapos-kék mutatós verziót láttam már élőben, de az gyönyörű, sokkal jobban hasonlít a marketing képeire, olyan van az asszony főnökének a férjének.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Miamiquake #44004 üzenetére
Ezüst gyűrű, acél óra.
-
Toobee
veterán
válasz
Csigusz 1 #44071 üzenetére
Szerintem igen, bár szerszámom nincs a cseréhez. Még azt szerettem volna kérdezni múltkor, csak elfelejtettem, hogy a kronográf 1/20 mp mutató része a normál használatkor rendesen megy körbe, olyankor a másodperceket jelzi, viszont ha elindítom a stoppert, akkor már nem a megfelelő helyen jár, hanem 1/8 körívnyivel feljebb csúszott és ott jár oda vissza. Ez mitől lehet és van-e rá orvosság?
-
Toobee
veterán
Ma egy (!) hete, hogy megrendeltem Kínából az új bőrszíjat és meg is érkezett. Viszont szélesebb, mint kellene, pontosan 30 mm, annak ellenére, hogy 28-ast rendeltem és a szíjba is ez van beütve. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Nagyrészt csak órát hordok, esetleg néha egy ilyen nagyon minimál acélgyűrűt. Régebben ilyen fa nyakláncokat viseltem (órát akkor még nem), mostanában már nem bírnám elviselni magamon őket...
-
Tegnap előtt szülinapomon megjött az órám, fuu nagyon bejön.
-
Misi1979
őstag
Az órában egy csapágyas szerlezet van ami alapból csak a legjobb autómata szerkezetben van benne.
A hirdetés minden szava egy-egy apró gyöngyszem. Na ezt űbereljétek
-
pézoli
csendes tag
-
valamokka
újonc
válasz
Így télen csak óra. Nyáron a másik (jobb) csuklómon hordok egy 2,5 cm széles puha bőrből készült bőrszíjat.
Régen évekig hordtam két gyűrűt is, de mivel az egyik a jobb kezem gyűrűsujján volt mindenki azt hitte, hogy házas vagyok, ezért inkább leszoktam róla
-
ronin s8
senior tag
válasz
Tusuka #44036 üzenetére
A lengésszög a billegőkoszorú szögelfordulásának mértéke egy féllengésnél. Különböző óraszerkezeteknél más az előírt és tapasztalt szög.
Pontos adatokat a megfelelő szervizek tudnak. Rolexnél viszonylag magas (kb. 280-300•), Seikonál alacsonyabb (200•), de ezek nem pontos adatok, mert nem vagyok órás.Ahogy öregszik az olaj, sűrűsödik, egyre csökken, egyre bágyadtabban jár az óra. Ha elér egy bizonyos szintet, szervizelni illik az órát.
-
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #44021 üzenetére
Probaltad mar szetszedni?
-
trassher
addikt
Órám jelenleg nincs, ékszert nem hordok. Aranynyakláncom van de nem szeretem.
jookomak: Öngyújtó nálam is játszik, nem épp a 100 forintos trafikos
-
Zozzer888
addikt
válasz
Általában hétköznap nem, csak gyűrűt.(karika).
Ha nagyobb, kiöltözős esemény van akkor veszek fel még nyakláncot, karkötőt meg pecsétgyűrűt.Kivétel ez alól a szóbeli vizsga, azokra nem aggatom tele magam -
GabN73
addikt
válasz
Miamiquake #44035 üzenetére
-
GabN73
addikt
válasz
Alkalom függő.
Hétköznapokon, lightosabb napokon óra + vasmacsás karkötő
Nagyobb eseményeken csak óra. -
albert8
veterán
válasz
Tothgera30 #44029 üzenetére
Az is tervben van. Ezt néztem ki egyébként, szerintem jól néz ki.
-
fiktív1
tag
-
-
Miamiquake
aktív tag
Összegezve akkor vegyes a felhozatal, ennek örülök.
Jómagam teljesen változó hogy mit hordok, néha karácsonyfa styleban nyomom, néha még óra se.
Mr T. és a ROLEX PRESIDENT:
-
jookomak
őstag
válasz
Én úgy ismerem, hogy óra és (ha van) karikagyűrű.
Gyűrű nincs, órát hordok. Viszont van mandzsettagombom, és nyakkendőtűm. Az számít? (Cigarettatárca, öngyújtó?) -
albert8
veterán
válasz
Tothgera30 #44021 üzenetére
Én egy paracord óraszijat akarnék szerezni, de nem olcsó cucc..
-
tupacamaru
veterán
válasz
Fülbevaló.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Csak óra!
-
válasz
Paracord a csulón, még egy P. Bracelet (King Cobra), Dögcédula (ritkán) és ennyi.
-
Pé
senior tag
válasz
Régebben karikagyűrűt hordtam, de kihíztam
-
Misi1979
őstag
válasz
Karikagyűrű, plusz néha egy onix-köves pecsétgyűrű (örökség).
-
Balli
őstag
válasz
En csak egy ékszert viselek el magamon és az az óra.. a többi zavar
-
Sungoo
addikt
válasz
Nekem egyre jobban tetszenek a különböző vékony bőr karkötők az óra alatt hordva.
-
peyssou
csendes tag
válasz
óra és egy vékony bőrszíjon egy ébenfa kereszt,még afrikából...
ezen kívül semmi...
-
aischylos
tag
válasz
Karkötők, gyűrűk, nyaklánc, piercingek.
-
peyssou
csendes tag
-
pohár
félisten
válasz
szerintem ez hülyeség, lassan már a szemüveg is egy ékszer lesz (öltöztet, és vannak jól kinéző darabok is), én egy aranynyakláncot hordok, órám az valahogy nincs... ahogy összejönne a zsé egy PRC200-asra, elviszi más...
-
Toobee
veterán
válasz
Engem mindenféle ékszer kifejezetten zavar magamon, az órán kívül.
-
Miamiquake
aktív tag
Régen voltam már aktív ezért ideje egy jó kör kérdésel belecsapnom a lecsóba.
Régi mondás, hogy: "Egy férfi egyetlen ékszere az órája lehet!"
Én szerintem ez már nem "aktuális" mondás.Ti egyetértetek ezzel? Órán kívül, hordtok más ékszert (nyaklánc karlánc gyűrű stb)?
Ha igen, akkor mit? -
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #43995 üzenetére
Ha találsz emberi áron, akkor engem is érdekel.
30$+posta körül találtam régebben pár helyen, de azt kicsit túlzásnak érzem...CP watch stand vagy CP watch holder néven találod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!