Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #78090 üzenetére
Az egészben a szíj felrakása volt a legnehezebb feladat!
-
hzoltan
tag
válasz
vadászcsiga #78093 üzenetére
Hát, igen. Ha jól értem, akkor replikának drága, eredetinek meg olcsó? Hát nem tudom... A gond az, hogy ha nem eredeti, engem simán megvezetnek.
Lehet, hagyom a fenébe és kivárom, hogy a PH-n valaki meghirdessen egy Steinhart-ot
Vagy várok egy kicsit, és megveszem a forgalmazótól.
-
htomi85
tag
Jó estét,
A véleményetekre volnék kíváncsi.
Kinéztem egy Certina Powermatic 80at, fehér számlappal.
Mi a véleményetek róla?
210 a legolcsóbb amit találtam, tudtok jobb helyet?
Esetleg van ajánlottabb óra ebben a kategóriában és stílusban?
Előre is köszönöm. -
hzoltan
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni óravásárlással kapcsolatban. Szeretnék vásárolni használtan egy automata órát, egy másik fórumon találtam egy Bulova Submariner-t.
A kérdésem, hogy vajon eredeti lehet ez az óra ennyiért? Eredetileg egy Steinhart-ot szerettem volna, de sajnos nem hirdetnek sehol
Előre is köszi!
Zoli -
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #78083 üzenetére
Jó de attól még illik rá több minden is, szlogenba jól mutat a többi is
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #78083 üzenetére
Legyen: KJ.
Merhogy a SzabiKÁJÉ. -
tankraid
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #78080 üzenetére
klassz csak kicsit össze kellene dolgozni/csúsztatni a betűket!
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #78080 üzenetére
Saját Készítésű szíj, SK-ból, SzabiKától
szerintem ötletes
-
Szabikaa20
őstag
Logókészítésben ügyködök...huszar90 volt olyan kedves és megcsinálta photoshopban!Ezúton is nagyon hálás vagyok neki!Várok építö ötleteket... Az S az a nevemet jelentené a K szintén azért lett SK,de más ötletet is elfogadok!Jelenleg ezt találtuk ki...
-
tangiers
tag
Semmiképp nem gondoltam, hogy rosszindulat vezérelne. De, nem biztos hogy osztom a véleményed.
Köztudottan nálunk a legmagasabbak az áfa és egyéb terhek. A többi EU-s országban nyílván egyéb szabályozás van érvényben. MI akadályozná vagy tiltaná, hogy kinti címe kérjem a csomagom (megfizetve az ottani terheket) és onnan pedig gond nélkül haza. Semmi illegális dolgot nem követek el vele véleményem szerint. -
fagyalllo
őstag
Ugye hogy utólagos modnak tűnik pl. Yobokies vagy Dagaz webshopokból összelegózott számlappal és mutatókkal? Pedig gyári.
Seiko 5 SRP561
-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #78073 üzenetére
Drukkolok a kutatáshoz
-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #78069 üzenetére
Mennyit érne meg neked?
-
vadászcsiga
félisten
Gonzi kihúztad a gyufát nálam
A baltával faragott Ruhlad óta én is azt keresem ezerrel
-
pézoli
csendes tag
-
hdman
őstag
Volt egy kis időm bepakoltam a szerény kis gyűjteményemet a dobozba:
( a vicces kedvűek kedvéért a jobb alsó kettő nem az enyém
)
A fényviszonyok sem voltak a legjobbak, plusz tetézve mobillal készült, de azért fogadjátok szeretettel:
Plusz van egy-két szíjam, meg a futóórám pulzusmérős mellkaspántja:
Szerk: a bal alsó titanium Casio volt az első viszonylag "komolyabb" órám, középsuli elsőben vettem magamnak, azaz lassan 14 éve.
-
-HTC-
tag
Topikban tilos hirdetni! E célra van a hardverapró megfelelő rovata.
[ Módosította: wwhy ]
-
g0n21
senior tag
válasz
JackFeryll #78052 üzenetére
EBBŐL többek között arra lehet következtetni, hogy a tangomat automata, a tangente meg nem, és előbbi valamivel nagyobb (?)
Misi: Azta, ez az amit pár hónapja szereztél?
-
Misi1979
őstag
Ma japán napot tartok, Szelykó repcsis kronó. A szusi épp készül
-
JackFeryll
őstag
Nomos Tangente vs Tangomat témában tud valaki írni valamit ? Főleg a szerkezetek érdekelnének.
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #78050 üzenetére
Ės mėg van mãs is amivel ugyan ez a helyzet...
De ez már egy mãsik fórum tėmãlya...Minden estre, az ebay-es fórumon mãr benne voltam egy hasonlóan kezdődő beszêlgetésben, amit egy idő után kértek abbafelejteni...
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #78040 üzenetére
Hãt persze, hogy nem. Sok minden "kikerülhető" de ez nem jelenti azt, hogy nem fognak szólni, ha elkezdünk itt ötletelni.
Mint említettem, nem rosszból írtam...fagyallo: Nem tudom. Rãnēzegettem a neten, de engem nem győzött meg. Ha a neve nem azt éreztetnė, hogy ez valami über alles, akkor talãn. De lehet, hogy én ãllok rosszul a kėrdéshez.
-
Zozzer888
addikt
válasz
tupacamaru #78045 üzenetére
Elvileg nem, mert azt is az amazon intézi ha kell.(Itt meg nem írja) Nekem anno az ssdre intéztek mindent.(arra volt egy pár tax meg stb)
-
kopepe
aktív tag
válasz
tupacamaru #78043 üzenetére
Még erősen válogatok,EZ is nagyon tetszik(mondjuk ezt pont nem postázzák ide,csak mutatom).
Mindenképpen ilyen kaliberü,kinézetü órát akarok venni.
Most jött meg kínából az érintőpanel és kijelző a telefonomhoz.Kifizettem a vételárat amit az ebay-en kértek,és ennyi.Nem volt se vám,se áfa. -
-
condy
senior tag
válasz
tangiers #78035 üzenetére
Nem rosszból mondom, de ilyeneket ne kérdezz, mert baj lehet belőle.
kopepe: Ezt: "Stuhrling Original Men's 664.01 "Aquadiver" Stainless Steel Black Dial Watch with Triple-Link Band" nem fogja senki ajánlani. Jól csengőnek tűnő név, kamu történelem, kínai szutyok alkatrészek! Már volt róla szó fentebb...
-
antocskin
tag
Tisztelt Fórumozók!
Automata órával kapcsolatban kérdezném:
Amennyiben hosszabb ideig nem használom az órát mennyi időnként célszerű elindítani, hogy ne károsodjon (olajbesűrűsödés stb.)? 3-4 hét, 2 hónap? Több hónap? Vagy jobb a szerkezetnek ha folyamatosan jár? Valakinek tapasztalat evvel kapcsolatban?
Köszönöm! -
Sungoo
addikt
válasz
TimeCenter #77933 üzenetére
Kicsit agyaltam ezen. Ha megsérül valamelyik kerék, és elmozdul valamelyik mutató, akkor az elmozdult pozícióban miért működik tovább hibátlanul?
-
tangiers
tag
A terngerentúli rendelésekhez hozzáadódó vám és áfa nem kikerülhető azon módon, hogy a csomagot esetleg ausztriai, németországi vagy angliai címre kérjük és onnan tekerjük haza? Már annak akinek erre van lehetősége.
-
kopepe
aktív tag
válasz
Zozzer888 #78033 üzenetére
Be vagyok jelentkezve,tudja a címem,írja is a várost ahol lakom,és hogy 49,78dolcsi & free shipping.
Ezért nem értem,miért akar mindenki postaköltséget fizettetni velem
Nem kell amerikában laknod ahhoz,hogy ingyen postázzák.
Egyébként ez ausztráliai az meg még olcsóbb.220ft egy dolcsi. -
Zozzer888
addikt
válasz
kopepe #78028 üzenetére
Az amazon minden termékre tök jól kiszámolja neked, hogy mennyiből ér hozzád, ha megadod neki a címed.
Ennél pl:
Items
$48.99
Estimated shipping & handling
$39.95
Total before tax
$88.94
Estimated tax to be collected
$0.00
Estimated order total
$88.94Ők intéznek mindent, nekik fizetsz, ha meg kevesebb lesz valamelyik tétel (vám vagy bármi) akkor visszaküldik Giftcardon
-
kopepe
aktív tag
válasz
tupacamaru #78030 üzenetére
Free posta van.
A vámot hogy számolják?Mi alapján? -
hdman
őstag
Ma befogtam a Nighthawk-ot. Egyelőre marad a fémszíj, egy ilyen is legyen, mondjuk a bőrt jobban kamázom. A gyárilag hozzá adott másik szíj sem rossz, lehet azt is rápróbálom. Főleg azért, mert adtak hozzá eszközt, amivel otthon cserélhető.
Csiga: neked hány szemet kellett kivenni? Vagy nrkem van ilyen kis csuklón, hogy a Schneider 2 szemet vett ki?
-
entropy
tag
válasz
JackFeryll #78001 üzenetére
Villamossal mentem
Amúgy nem hordanám szívesebben hátlappal kifele
Gyönyörű szép a dial mintája, meg a mutatók, a számozás... minden. Viszont tény és való, hogy mikor leveszem, akkor a hátoldalát is megnézem minden alkalommal, mert gyönyörű.
-
entropy
tag
Bizony hogy elment!
Én vagyok a szerencsés vevő, azóta is imádom és legtöbbet azt hordom. Amúgy élőben sokkal-sokkal szebb, mint képeken. Mostanában azon gondolkozok én is, hogy vegyek még egy Le Locle-ot csak fekete számlapost fémszíjjal... Nagyon bejön a forma, gyönyörű.
-
kopepe
aktív tag
Na és ez milyen ?
-
kopepe
aktív tag
ERRŐL mi a véleményetek?
-
Reverting
őstag
Mai...
kirandulos... Duro 200
-
ronin s8
senior tag
Ugye a Poljot 3133 nem automata, emígyen kiesik az összehasonlításból...
Az a helyzet, hogy valójában a 7750-es egy gyenge minőségű tucat szerkezet.
Annak köszönheti a létét, hogy a svájciak kínjukban akartak csinálni egy olcsó automata kronográf szerkezetet, válaszul a japánok olcsó kronóira. Aztán leálltak a fejlesztések, a svájci óraipart ért atomcsapás miatt...
Később azért terjedt el, mert a járáspontosságot tekintve nagyon jól sikerült, és nagyon jó hatásfokú az automatikája is. És mert nem volt más. Olcsó órákba mégse tehettek El Primero-t...Ami nem jó, az az, hogy a svájci óraipar hagyományaihoz méltatlan minöségű sajtolt lemez alkatrészekből áll. A stopper indító mechanizmusa nem a drága oszlopkerekes megoldás (ami drága forgácsolást és edzést igényelne), hanem egy nehézkesen indítható valami, ami kihozható olcsósított alkatrészekből is...
Ehhez képest a japán automata kronográf szerkezetek jobb konstrukciók. Majd hülyék lesznek olcsón odaadni!
-
g0n21
senior tag
Tartok attól, hogy van ebben valamiféle megegyezés a japán és a svájci gyártók között.
Mert, ha megnézzük a kínaiak csinálnak olcóbb kronót, lsd seagull.Egyébként, mint a hetvenes évek kronóinak nagy fanja, támogatom a seiko 6138 és 6139, és a citizen 8100 és 8110 szerkezeteinek újjáélesztését
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro