Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz
resool #118099 üzenetére
Ez nem így van, mert én egy szóval sem mondtam, hogy fekete öltönyhöz, fekete zokni kell, vagy, hogy felvágás lenne a másmilyen, olvass vissza nyugodtan... Sőt en sem azt hordok hozzá, már azon a kb. 2-3 alkalom/évben.
Én csak szt mondtam a linkeddel kapcsolatban, meg amit irtál, hogy szerintem nem attól lesz valaki jólöltözött, ha bu.is cuccokban jár. De amugy azt is írtam, hogy azért volt köztük egy-két tetszetős darab is. A tavasz környékén láttam egy cikket a Milánói férfi' divatirányzatról, hát konkrétan forgott a gyomrom, hogy metre tart ez világ.
De ez csak az én véleményem.
Még jó, hogy az óra divatot' nem Milánóban írjak. ;-) -
resool
aktív tag
válasz
krisztianAMG #118097 üzenetére
Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy valakinek a fekete cipőhöz nem fekete zokni már felvágás vagy Steiner Kristófozás. De mindegy hagyjuk is ezt.
-
fagyalllo
őstag
válasz
werna4 #118049 üzenetére
Dzsana számolt be több esetben a motorrúgó mag csapágyának idő előtti kopásáról. Utána keresgettem külföldi fórumokban is, de nem találtam hasonló tapasztalatokat. Létezik belőle három revízió, a gyártásban is lehetett egyszer hiba... Ki tudta, ennek alapján nem mondanék határozott ítéletet.
A 4R3x 2011-ben jelent meg, nincsenek vele hosszútávú tapasztalatok.Tothgera30: pár hete volt hasonló órákról szó, ebay-ről kb. %50-60-ért (+12 posta) lehet venni, a szíj nem eredeti és az óra is ugy. alkatrészekkel van kipofozva, egy szervizt pedig rá kell számolni az árra.
-
consono
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #118090 üzenetére
Bocs, tényleg
Vajon a Tissel hogyan viszonyul a Rodinához?
-
5-ös kezelő
senior tag
-
squir
aktív tag
-
consono
nagyúr
válasz
JackFeryll #118076 üzenetére
Én a mai napig nézegetem az automata Rodinát, de pont a te tapasztalataid alapján nem mertem meglépni a vásárlást... Pedig igazán szép, meg jó áron is van!
-
Ezt a Seiko Diver/Scuba-t nem innen tette fel valaki?
-
JackFeryll
őstag
válasz
jolti #118071 üzenetére
Én is, csak nem ördögtől való dolog ez.
Tudom hogy kínai+homage itt nagyon rossz ómen, de hátha valakit érdekel.:
Rendeltem egy Rodinát Good-Stuffs-ról. Ez a 34.5mm-es kisebb verzió, 7.5mm vastag (vékonyabb lett mint a nagy). Ugyanaz az ST17 ami a nagyban van csak levették a rotort. (meglátjuk meddig bírja majd a koronáról húzást). Az automatic felirat is törlésre került a legújabb verziónál. A hátlap teli. 18-as szíj.
Én vágytam a kisebb méretre és volt Miyota 9XXX-es órám így tudom milyen a hangos rotor és az nem hiányzott.
A számlap fehér nem ezüstös, a mp subdial-on vannak koncentrikus körök, de lehetetlen fotózni max makró lencsével. Ami még különbség a nagyhoz képest, hogy közelebb vannak a számok és az óra indexek a perc indexekhez mint a nagyon. Nekem nem zavaró élőben, fotón ha összenézed a másikkal akkor igen.5-én rendeltem meg, 9-én kaptam visszajelzést, 17-én ért ide futárral.
Csak unalmas gyári szíjjal még, úton van egy velúr és egy mesh, shell cordovanon és perlon-on még gondolkodom.:
* a csuklóm 18cm/ kb 7" -
WiZARD
addikt
Köszi mindenkinek!
Látom a zokni megosztó eléggé
-
minas
aktív tag
Bocs, de nekem a zokniról a reklámban a strandos lábgombás csajszi zoknija jutott eszembe.
-
jolti
senior tag
válasz
JackFeryll #118068 üzenetére
Lehet en vagyok kicsit konzervatív ebben. :-)
-
nbukta77
addikt
Sziasztok. Egy automata ora mennyi hordas utan eri el a jarastartalekat. Nincs meg forgatom es igy eleg nehezkes az orak kozotti valtas. Nem szeretnek allitgatni. Elore is koszi.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
WiZARD #118048 üzenetére
ugye ez a zokni csak utólag lett oda fotoshoppolva?
más tegnap láttam az alábbi filmet Saint-Tropezban történt, a végén az öreg órás a dédunokáinak órát adott ,első szülinapjukra egyiknek Rolexet a másiknak Tossot-t a harmadiknak Omegát, kihangsúlyozva, hogy kézihúzósat.
-
bucsher
őstag
bocs, privi akart lenni
-
werna4
csendes tag
Sziasztok! Többször előkerült már a téma, hogy Seiko 7s26-os szerkezete meglehetősen gyorsan használódik/kopik a silány alkatrészek miatt. Elmondható e ugyanez a 4r36-ra is, és csak annyi a különbség hogy az utóbbi mp stoppos és koronáról húzható, avagy ebben a tekintetben is "komolyabb" szerkezetről van szó? Van erről bárkinek tudomása/tapasztalata?
-
condy
senior tag
-
Macyke82
tag
válasz
KelemenUhr #118042 üzenetére
Nagyon rendben van
-
KelemenUhr
aktív tag
A szeszes italos-órás témához csatlakoznék, egy nyári képpel. Ezt a sört a britektől hoztam, nagyon ízlett már kint is, aki kint jár, feltétlen kóstolja meg! Sajnos azóta elfogyott, amit feltankoltam és tudtommal itthon nem kapni. Ha már sörök: nemrég jártunk Erdélyben és kóstoltatta meg velem barátnőm családja többek között az Albacher-t, ezt is nagyon ajánlom, aki szereti az igazán jó söröket!
-
-
Robi1985
csendes tag
válasz
Attila! #118036 üzenetére
Bocsi, késő van már.
ezt akartamWG5113
Ott vannak a számok, csak butított a minőség. Közben utánanéztem, lopott kép... Jólvan áruljon gagyit, de ez azért elég csúnya dolog.Mindjárt meg is kérdem tőle, hogy a képen látható óráról van e szó.
-
Attila!
tag
Be állok én is a sorba és felteszem a huszonnyolcezredik NATO szíjas kérdést.
Ez szerintetek milyen minőségű lehet, valaki vett tőle már esetleg? [link]
Megtetszett ez a Daniel Wellington dizájn, így hát egy ilyen szíjat felraknék a Certina Caimanora. -
strh72
újonc
válasz
pohár #118025 üzenetére
Na ja, ez inkább Pastis. Volt svájci Küblerem is (most pálinka van az üvegében éppen), letették a nagyesküt, hogy 90 év után újra ürömből gyártják a régi recept szerint, stb.
Nem volt rossz, de nem vagyok biztos benne, hogy nem valami komolyabb ánizslikőr az is.
Azért elfogyott -
Robi1985
csendes tag
Sziasztok, kedves topiktársak,
Szerintetek EZ hamis? Nem tűnik annak...
Vagy mi itt a bibi?
-
5-ös kezelő
senior tag
Krain : Bláthy Ottó u. 4. fszt., Harry 2003 Kft. 15:30-kor bezár.
Veloke : Fölösleges a stopper, és drágább a szervize /is/. És ha ennek is csak stopper üzemmódban megy a központi mp mutatója, az zavarna.
Stick : Sztem ha nem hordod folyamatosan, nem várható, h pontosan járjon. Ha alig van felhúzva, leállás előtt lehet nagyon nagy az eltérés. -
Szulita28
senior tag
válasz
5-ös kezelő #118006 üzenetére
Honnan rendelted?
-
-
ujskodas
tag
Jófajta, magyar pálinkát nem is isztok?
-
veloke
tag
válasz
condy #118013 üzenetére
Nekem is rémálom, lehet hogy én ragozom egy picit túl a dolgot, de egy kicsit dühítő. Ráadásul az óra oldalán volt is egy gyári beütés, direkt erre a célra. Hát most lett még egy....Hozzá vittem, mert egy nagyon rendes, korrekt fickónak tűnt, aki ingyen cserélt szíjat, stifteket eddig. Órásmester egyébként!
-
_stick_
őstag
válasz
veloke #118011 üzenetére
Én hétfőn készülök orientemet a napi 5 perc sietés miatt a szervizbe vinni, gariztatni.
Úgy ott sem hagyom, hogy nem kapok egy átvételi bizonylatot, ahol a külső állapotát leírják. Ugyanis 5 hónapja vigyázok rá és karcmentes. Ha nem garantálják, hogy sérülésmentesen tudják javítani, akkor viszem tovább, még ha rá is kell fizetnem. Ha garantálják és ennek ellenére karc, vagy olyasmi hiba keletkezik, mint a tiéden, tuti kiverem a balhét. -
krain
tag
Sziasztok! Hétfőn fent leszek Bp-en, hova menjek, ha bőrszíjat keresek 16-os méretben nem csillagászati áron és még választék is van?
-
veloke
tag
válasz
5-ös kezelő #118008 üzenetére
Az valóban egy nagyon szép óra, én sem adnám el szívesen! Kronós Fortis-t eddig hogy hogy nem vettél?
-
veloke
tag
Ma jött meg a Meistersingerem szervizről. Hát so-so...Az oldalán lett egy kis leütés, ennek nem tudom a miértjét csavaros hátlap esetén...Illetve a szerkezet picit "koszos" lett...Ezek normális dolgok, vagy gáz azért? Nah mind1, legalább most már pontos, és kapott is ajándékba egy hand-made aligátor szíjat!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
madle #118003 üzenetére
Hmm erdekes. Nekem is volt egy hasonlo stopperes seikom, azon is zár volt mindkét gombon illetve a koronán is. Neha azt vettem észre hogy hordás kozben a felső kilazult, de mindig megmagyaráztam magamnak hogy biztos nem tekertem vissza rendesen. Aztán elvittem nyomáspróbára, ott az órás is furcsán méregette. Átment a próbán de érdekes hogy neked is ilyen problémád van.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #118006 üzenetére
PP=Patek?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
bucsher #117997 üzenetére
Én csak jót mondhatok az üzletről, néh azért kifogy egy-egy fajta szíj. Staiger városi bicajommal csavarogtam ma, én is "Alike" időmérőben "égettem" magam.
Tudom már, miből vettétek a Rolexeket! Visszavittétek az üres üvegeket...- Nem az én világom szerencsére. Számlap/mutatók/tok sem tetszik, csak a szerkezet miatt venném. Hordani sem merném, még a PP-t és a Powermaticot is féltem munkába elvinni. És mindig dolgozom szinte, v alszom. Amphibia a nekem való. Tatárok írtak már, h postára adták.
-
madle
őstag
Na, nem lett 3-4 hét a Seikom stoppergomb javításából, gondolom nem küldték fel végül Pestre, hanem megoldották helyben. Elvileg csak kicsúszott a gomb szára a helyéről, Azt mondták attól lehetett, hogy kilazult a biztosítő gyűrű és bicaj közben össze vissz tergett meg nyomás érte innen onnan.... a lényeg, elvileg tömítést cseréltek meg nyomásellenőrzés stb.
Barátnőm vette át, tőle tudom az infókat! 3 nap altt meglett így!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron