Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #50097 üzenetére
A pulzusmérő app nálam pontos eléggé. Asszem szifonra fizetős az órás cucc : /
-
WiZARD
addikt
válasz
vadászcsiga #50097 üzenetére
headsettel, párnák közé téve próbáltam, de reménytelen
van még 1 tervem, csak ahhoz el kéne menni venni egy headsetet, és szétvágni (vagy legalább egy 3.5-ös 4 pólusú jack dugót kéne szerezni) -
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #50073 üzenetére
Köszi szépen, már régóta akartam ilyesmi appot, de azt hittem csak szifonra van.
A clock tuner az enyémet se hallja - úgy látszik halk a coax.
(#50077) ronin s8: ezt én is tudtam
Val Kilmer 50 kilóval fiatalabban...
(#50091) Empsepo: naponta 2x még pontos is. bár a percmutató pozícióját neki se sikerült pontosra belőni.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #50089 üzenetére
Szerintem, igen.
-
WiZARD
addikt
válasz
vadászcsiga #50073 üzenetére
Thx, a watch accuracy az tetszik.
A Clock Tuner-t nem tudom működésre bírni, egyszerűen nem hallja a ketyegést -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #50089 üzenetére
Már a második márkára keresek rá google-ban, és mindig a watchuseek forumot dobja ki ami így kezdődik Anyone heard of the brand...
A válasz minden esetben: mushroom-brand -
Empsepo
senior tag
Ezt, a szőrből ítélve egy férfi varratta magára: [link]
( Ha nő akkor én kérek elnézést. )Hát valakinek minden áron kell egy Rolex.
Ő tudja... -
Gabor970
addikt
válasz
vadászcsiga #50074 üzenetére
én úgy szoktam megállitani, hogy kihúzom a koronát, és kicsit magam felé feszitve (biztos jót tesz neki
) visszafelé moccintom. Meg is áll azonnal.
-
vadászcsiga
félisten
Chronostore.hu nem nagyon kerül szóba, búvár, pilóta stb órák tömkelege. Egy csomó általam ismeretlen márka van az oldalon[link]
Kínai szutykok vagy miért? -
-
Balli
őstag
válasz
trassher #50085 üzenetére
Anno nagyon szerettem volna egy kecskeméti légierő logóval ellátott Fortis Chrono-t, de sajnos nem sikerült eladót találtam.. úgy emlékszem repülőnapon még régi szép időben árultak is, olyan 180ezer Ft könyékén ha emlékezetem nem csal.
Ma már viszont nincs Fortis - magyar légierő kapcsolat: [link]
szerk: a helyes link -
trassher
addikt
válasz
vadászcsiga #50080 üzenetére
A magyar légierőnék Fortis van jelenleg is.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #50080 üzenetére
Régen Fortis volt ha jól tudom....
De lehet, hogy sosem volt semmi.
(A német katonai pilóták Tutima-t kapnak.)
-
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga #50078 üzenetére
Ügyes!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#71321344 #50076 üzenetére
Aha elolvastam, angolul second hand a mp mutató
? Nem is tudtam.
Egy pillanatra en is visszafelé tekertem a koronát akkor a mp mutató elkezdett visszafelé járni de gyorsan elengedtem. Végül is igazad van semmi jelentősége hogy full pontos legyen, amióta megvettem 25-30 mp-cel előbbre jár, az első fotóhoz képest számolom ki az eltérést.Ronin
Top secret -
ronin s8
senior tag
A tegnapi nagy órás témához, kombinálva a filmes vonallal. Melyik filmben látható ez az óra? /Könnyű!/
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #50074 üzenetére
Hát, ha nem másodperc stoppos a szerkezet, akkor csak trükközéssel lehet megoldani. Semmi tapasztalatom ebben, de állítólag ha elkezded visszafele tekerni a koronát (órajárással ellentétes irányba forognak a mutatók) egy idő után megáll a másodperc mutató (esetleg elindul visszafele), mivel nem tudom, hogy ez árthat-e a szerkezetnek inkább várjunk meg valakit, aki ért is hozzá, de SEIKO fórumon sokan javasolják ezt a megoldást.
Amúgy a szerkezet pontossága miatt, nincs sok értelme vesződni a másodperc mutatóval (ha pontosságot akarsz mérni, így is lehet), a másodperc mutatónak inkább az a funkciója, hogy lásd: jár az óra. Búvár óráknál ezért világít, nem pedig azért, mert ennyire ki akarják centizni a levegőtAlpha tényleg gagyi, de a Precista szép.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #50059 üzenetére
Juj de jó!! Király vagy,köszi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#71321344 #50070 üzenetére
Köszi megtaláltam, háát...akkor inkább nem kell
Ha már itt vagy. Seiko-m pontosságát 10 napja figyelem, 5-10 mp-en belül van az eltérés, egyelőre megbízható kis japó werk ez az 5-ös.
A kérdés: szeretném mp-re pontosan a rádiós órához igazítani de a mp mutató nem állítható meg, vagy igen? Kihuztam a koronát de csak az nagymutatókat meg a datumot tudtam állítani. -
vadászcsiga
félisten
Nezelodtem playstore-ban, találtam nehány órás appot:
Clock Tuner - ezzel a telefon hangszóróját a mechanikus órára helyezve analizálja annak ketyegését, ezáltal elvileg beállíthatjuk pontosra. Csak csendes környezetben használható.
WatchCheck - ezzel rendszeresen rogzithetjuk óráink pontosságát, mennyit késik, vagy siet, mentéskor megadható milyen pozícióban volt az óra, hány fok volt stb.
Watch Accuracy - ez is olyan mint az előző csak itt a szamlapot lefotozva az app maga csinál mindent.
AppStore-ban is vannak hasonlók de azok fizetősek -
zaskar
senior tag
válasz
vendingo #50063 üzenetére
Tudok olyan eco- drive óráról, ami 15 éve megy hibamentesen. Csak nem kell hagyni teljesen lemerülni, időnként adni kell neki egy pár órás napfürdőt, mert a mesterséges fényből kevesebb energiát vesz fel. Egyébként cserélhető az akku ( órás berkekben kapacitornak is nevezik), ha jól tudom, 5-7 ezer Ft körüli összegért.
-
fiktív1
tag
válasz
Remek, köszönjük az appokat! Profin meg van csinálva!
-
TripleB
senior tag
válasz
Nexus 7-el nem kompatibilis, remek...
-
vendingo
veterán
Van egy Citizen Eco-Drive órám.
Ebbe tudtommal van valami elemféle, amit napenergia tölt.
Mi van akkor ha behal az elem benne? Lehet azt majd cserélni?
Leírásáéban azt írták, hogy 10 évig simán bírja, de mi van 10 év után? -
trassher
addikt
válasz
Meglepett volna ha wp8-ra is lenne.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #50051 üzenetére
Lesz live streaming szerdától, plusz okostelókra saját BASELWORLD 2014 APP
PlayStore
Appstore -
trassher
addikt
válasz
Szabikaa20 #50056 üzenetére
Én is csak nagyszülőknél láttam és gyerekként valahogy nagyon menőnek tűnt
-
Empsepo
senior tag
válasz
trassher #50049 üzenetére
Amikor gyerekként mentünk valahova rokonokhoz, barátokhoz és ilyen volt a falon, mindig irigyeltem.
Tök menőnek tűnt, nekünk pedig nem volt otthon.Így utólag, köszönet ezért Szüleimnek.
(#49995) WiZARD
Írtad, hogy nem fogod naponta másodpercre nézni a pontosságot, de mégis mi a tapasztalatod?
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #50046 üzenetére
Ez érdekes lesz, én is nézegettem. Főleg a Master Co-Axial érdekel, hogy mit takar.
Na de remélem szombaton már élőben látom -
phranxinatra
aktív tag
Kb. 10 napja az Omega elkezdte a FB oldalán adagolni az infókat az új búvárjáról. Megy nagyban a találgatás, hogy mi meg milyen lesz az új Seamaster, de persze csak a Baselword első napján derül fény a titokra. A Rolexnek is megtetszett ez a csepegtetős-csigázós kampány, kiposztoltak ők is pár sejtetős képet, meg egy rövid videót. Az Omega nagy durranása valószínűleg a legendás SM 300 újragondolt, modernizált kiadása lesz, Master Co-Axial hajtóművel (amiről szintén csak talágatások vannak), a Rolexé meg - többek közt - egy új Sea Dweller. Engem az utóbbi izgat különösen. Lehet, hogy nemsokára elkezdem árulni az egyik vesémet...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #50042 üzenetére
Régen voltak ilyen falra akasztható karórák, nekünk is volt, de anyáék kidobták, mert hirtelen ciki lett...szerintem tök jópofa volt
Olyanokat még lehet kapni ?
-
WiZARD
addikt
válasz
Zozzer888 #50036 üzenetére
ez csúnya.
de ez... 55mm, mint az eredeti B-UhrAmúgy a 45.5-ös Omega annyira nem nagy szerintem, legalábbis nem tűnik olyan nagynak, a 44-es Steinhart simán nagyobbnak hat.
A 47-es Steinhart is még hordható, de asszem maradok a 44-esnél (bár legszívesebben mind a kettőt megtartanám). -
WiZARD
addikt
válasz
vadászcsiga #50000 üzenetére
Itthon 1,8-1,9 körül van a listaára (Orex, WDL), de young78 egy picit tud ezen finomítani
használt (és 1-1 új) árat én a watchrecon-on szoktam nézni
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #50027 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de valahogy a 2824-2 és a 2892-A2 nagyjából 26 mm-es, és kb. 4,5 mm magas. Az Unitas-ok nagyok, de azok régebbi zsebóra szerkezetek átalakításai. Egy Rolex 3135 kb. 28,1 széles és 6 mm magas.
-
Pé
senior tag
válasz
phranxinatra #50015 üzenetére
Ugyanitt svejci órát adok kínaiért.
Mottó: Ráfizetek
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Cudar egy világ ez
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Senkiben sem bízhat az ember... undoritó
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Miamiquake #50025 üzenetére
Közben kiderült, hogy átb.sztak. Eredeti!
Ronin s8: Ezt se tudtam eddig. Azt hittem, hogy az ETA 2824 meg mondjuk a Rolex 3135 nagyjából azonos méret.
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #50024 üzenetére
Nagyon egyszerű: a régi ETA szerkezetek kicsik. Kicsi az átmérő, kicsi a billegő, minden. Ezeket vagy 50-60 éve alkották, és mindenféle tokba bele kellett illeniük. A manufakturális szerkezetek egy-két kivétellel robusztusabbak, a 70-es évek újratervezése, reanimálása óta nagyobbak. Egyrészt a 80-as évektől datálódik a méretnövekedés, másrészt a lengésszám növelése is kívánatos volt, így minden cég új szerkezetet tervez(tet)ett. Kivétel a Rolex, aki mindig is nagy szerkezeket használt. És néhány nagynevű manufaktúra, akik presztízs okokból megtartották a "világ leglaposabb", "legkisebb", "legmikrorotorosabb" szerkezeteit.
Vicces amúgy látni pl. az én SMP-m relatíve nagy tokjában az ici-pici ETA 2892-A2-est.
Egy jóval kisebb Datejust-ban nagyobb a szerkezet. -
Miamiquake
aktív tag
válasz
Már meg is vettem a szokásos replika ár duplájáért.
Hol vehetem át 30.000 Ftért? -
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #50019 üzenetére
Hehe, ez már nem egy kicsi ETA.
-
pézoli
csendes tag
"hamár egyszer megvettem..." hehh,ha ez az alap...
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #50016 üzenetére
Az előző kép szerintem megválaszolja.
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #50016 üzenetére
Eredeti ez is
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Már meg sem merem kérdezni hogy...
Csak mert nem látok szmájlit
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
WiZARD #49991 üzenetére
Nem tudom ki találta ki a 42mm -től nagyobb méretű órákat,de szerintem teljesen értelmetlen dolog,a tokkal együtt a szerkezetek zöme maradt kis méretű,középen kis szerkezet,hatalmas távtartóval.
No mindegy ízlések s pofonok.
(Nekem van olyan Longines s Omega órám is ami 35mm-s s férfi óraként adták el(a használati utasításban is így szerepel) -
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #50000 üzenetére
Forintban 1.400.000 -2.000.000 között van, kiviteltől függően. Legalábbis erre következtetek google alapján...
WiZARD, nagyon jók a képek, gratulálok hozzájuk.
Imádom a makró fotókat, nagyon furcsa érzés fog ell tőlük, mintha egy más (liliputi) világba kerülnék, elképesztő! (tudom, megyek a gyógyszeremért) -
tankraid
aktív tag
válasz
aischylos #50005 üzenetére
3d studio max-al lett készítve (részben) meg ps-el utómunkálva. persze lehet egy kínai stock fotó alapján nincs ezzel gond. inkább a tipikus 'kínai' általánosítás meg gagyizás. Nem minden gagyi meg másolta amii Kínába készül sőt komoly márkák meg cégek is ott gyártatnak, meg eu-ban is van utolsó gagyi. de tényleg nem vitatkozni akarok csak válaszoltam arra min lepődtem meg inkább. de mint mondtam én se csípem a narancsot bőrt meg miegymást. szóval egyetértek veled!
-
Bati0501
őstag
Kapunk új topikot?
Csak mert volt,ahol már "betelt" egy ideje,de még megmaradt.sry,OFF
-
Zozzer888
addikt
-
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga #50002 üzenetére
Áh so!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M