Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz Eugene Roe #242099 üzenetére
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
dzsi23
addikt
válasz GorkyZero #242082 üzenetére
Talán azt, hogy "teljesen rendben van", arra értették, hogy a használatát/működését nem befolyásolja, esztétikai hibára meg nem feltétlenül vonatkozik a garancia. Ha netes rendelés, küldd vissza. Ha személyesen vetted, akkor nincs igazán jó megoldás.
Amúgy lehetséges egyáltalán rosszul felhelyezni a Kamasura a lünettabetétet? Van az a 6 "benyúlás" a lünettán, az nem akadályozza ezt meg?
Nem értek hozzá (csak Vostok lünettát szedtem eddig szét, az meg nem klikkes), de nem lehet, hogy csak rosszul van felrakva a lünetta? Vagy kattanások helyét ez nem befolyásolja?[ Szerkesztve ]
-
-
Land
veterán
-
Deer76
aktív tag
Elkészült a szervizelése, szépen jár, bár nem annyira kifinomult szerkezet, hangosabb is, mint a 23 köves Poljot. Dédapámé volt anno. Sajnos a számlapja ilyen (nem kosz).
Ehhez az órához meg kéne új üveg (plexi), mert annyira mély a karc, hogy nem lehet csiszolni.
Zarja női karóraA fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Veron
addikt
Mit tudunk a Tsao Baltimore márkáról? Azonkívül, hogy hülye neve van és jókat írnak tesztekben róla? 6-800 $ kategória.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
GorkyZero
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #242087 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod és a többiek válaszát is!
Kicsit már bejártam a várost ez ügyben, kevés sikerrel. A Seiko butik szervizben egyetértettek velem abban, hogy nem illeszkedik pontosan a lünetta, de - egyébként korrekt és segítőkész módon - azt mondták rizikós leszedni, mert könnyen sérülhet és mivel ők Orient alkatrészt nem tudnak rendelni, így nem vállalják. Javasolták, hogy kérdezzem meg Next time kft-t, mert ők a hivatalos Orient szerviz.
A Next time-nál egy kevésbé szimpatikus hölgy szerint - aki nem értette, de talán rosszabb, hogy nem is akarta megérteni a problémát - teljesen rendben van a lünetta. Kifejezett kérésem ellenére is közölte, hogy nem javítják, mert ezt nem kell.
Ezután Tutuékhoz mentem egy véleményért, más Orienteknél is előfordul-e ez a probléma. Azt mondták, már ők is tapasztalták ezt néhány Mako 3-asnál.
Engem zavar a pontatlan illeszkedés, javítani szeretném, tudtok olyan órást ajánlani, aki vállal ilyet?
-
-
5-ös kezelő
senior tag
Én kifejezetten szeretem a kék színű szombat jelzést. Szemet magad is könnyen ki tudtad volna venni a szíjból, videók is vannak róla. Kb. egy csavarhúzó kell hozzá. Sok örömet benne.
Gorky Zero : Rosszul ragasztották fel a lünetta betétet. Ha zavar /engem zavarna/, le kell szedetni és pontosan visszaragasztani, sérülés nélkül. Lehet, új betétet kell venni - nem tudom, annyira nem értek hozzá.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Caldera
aktív tag
-
GorkyZero
csendes tag
válasz korpicschess #242056 üzenetére
-
hoffman_
nagyúr
egyik kedvenc konzumer videom, still havin the Rolex, still rocking the GShock
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
zodo
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #241686 üzenetére
Óraarzenálnál megrendeltem 20.-án a Lorus Classic RXN71DX9-t, kosárelhagyó -12% kóddal 19k-t fizettem. Gls 26.-án meghozta.
Ma elmentem a Sugárba lévő Óravilágba kivetetni 2-2 szemet mert nincs a közelben órás.
1.500 ftEgyelőre egész jól megszoktam a súlyát, 38mm méret is bőven elegendő.
Fura hogy a SAT naptár felírat színe kék, azt hittem mind fekete kivéve a SUN pirost.
Jövőhéten kiderül hogy bírja a melós napokat.Köszi mindenkinek az ajánlásokat!
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz mekker #242074 üzenetére
Hmm, tetszetős!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
mekker
őstag
válasz #97571072 #242061 üzenetére
Nem tudom, G-Shock és Baby-G órákból van rettentő sok színes darab. Más kérdés, hogy kinek jön be.
Digitális Casio modból viszont számos lehetőség létezik (sry a kép spammelésért):
Szerk. ezek "color mod" néven futnak. Anno néztem sárga vagy zöld ae 1200 mod Ebayen, de végül nem vettem.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Cold5
senior tag
Ha Chrono24-ről vásárlok, ès Lettország vagy Írország az eladó ország számolnom, kell az áfa különbözettel?
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Caldera
aktív tag
válasz Aakisan #242065 üzenetére
Ebben már mp stoppos szerkezet van, így nem gondolom, hogy bajt okozna ha nem éjszakai időszakban csinálod. Amelyeket nem lehet megállítani ott már érdekesebb a kérdés. Én is igyekszek inkább előrefelé tekerni ha állítani kell.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Aakisan
senior tag
Sziasztok,
van egy Orient Mako 3 órám, de felmerült bennem egy ( lehet hülye) kérdés. Az időt óra mutató járásának megfelelően tekerve lehet állítani az időt vagy az sem gond, ha visszafelé tekerem? Nem okoz neki valami problémát? -
törölt tag
válasz xcvbxcvb #242060 üzenetére
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy lehet az, hogy az ilyen sehonnan jött márkák, mint a P.D felfogja azt, hogy az emberek igénylik a színes számlapokkal készült órákat. A Japánok, ha piacra is dobnak, mondjuk sárga számlapos órát, az vagy limited edisön ( Értsd: szemtelenül drágán adjuk a jónépnek.) vagy európában nem is forgalmazzák.
Egy jó példa a Casio mdv-106, röhej, hogy már mindenféle lünetta verzióval gyártják, de a sötét számlapon nem képesek változtatni. Egy sárga, narancssárga számlapos változatból nem tudnának eleget gyártani annyian vennék-vinnék. Ehh... hiába fortyogok, úgysem olvassák el a Japcsik. -
xcvbxcvb
aktív tag
-
Veron
addikt
Felkeltette az erdeklodesem ez a San Martin. A jo minoseg es SW200 ellenere is nehezen emesztheto a 175k ft koruli ar. Ez mar tulmutat egy Smiths aran pl es az AFAt bele sem kalkulaltam meg. Van ugyan spanyol warehouse de nem minden modellt arulnak Europaban.
ennyire jo lenne a SM mondjuk Smithes kepest?[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
korpicschess
veterán
válasz GorkyZero #242053 üzenetére
Nem arra gondolsz, hogy nem illeszkedik? Sajnos van ilyen, hogy gyárilag kicsit offsetes, nekem is van valamennyi a Ray 2-nél, de pl Kamasu-nal nem volt.
120 diszkrét helyre tud "bekattanni", ha az rossz helyen van, akkor sajnos szívás, szerintem amit írsz az az, hogy kettő között próbálod megállítani?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
dzsi23
addikt
válasz Magnum_ #242054 üzenetére
"a holtjátéka miatt könnyen visszabillen az előző fokozat elé, vagy épp átkattan következő fokozatba"
Ez így elég zavaros. A holtjáték miatt nem kellene átkattannia sem előre, sem hátra. Hátra semmilyen körülmények között sem. Egyébként egy kis holtjáték előfordul, nem vészes, és az is megesik (sajnos drágább órák esetén is), hogy nem áll pont indexre a lünetta. Bár a jóval olcsóbb Casio EFV-120 esetén meg tudták oldani, hogy pontos és holtjáték-mentes legyen.
-
GorkyZero
csendes tag
Sziasztok! Elsősorban Orient Kamasu tulajdonosok véleményére vagyok kíváncsi vagyok, de nyilván itt sokon több órát láttak már mint én.
Szóval mennyire normális egy ilyen óránál a lünetta holtjátéka?
Olyan problémám van az óra lünettájával, hogy az alaphelyzetre állításkor nem illeszkedik pontosan a 12 órás indexhez. Igazából picit trükkös, mert van, amikor jól illeszkedik, csak a holtjátéka miatt könnyen visszabillen az előző fokozat elé, vagy épp átkattan következő fokozatba.
Seiko 5 Sports SRPD-hez viszonyítva mindenképp több holtjátéka van.
-
fagyalllo
őstag
válasz Grande Ale #242049 üzenetére
Ezért kérdezted a zafírt? Elírás, ebben is az van.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Valaki nem akar társulni szíj rendelésbe?
Fluco szíjak, elég jó áron vannak, hivatalos kereskedés, Ebay, postaköltség darabszámtól függetlenül 6,3EUR.
[link]Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz #97571072 #242036 üzenetére
Én még fel sem raktam /le sem fotóztam/ a fölös darabokat. Valójában még ki sem válogattam az eladásra ítélt példányokat. Kötődöm valamennyire mindegyikhez, még ha nem v csak nagy ritkán viselem is őket. Pár tízezer forint meg nem számít ide v oda szerencsére, ezért maradtak eddig. Citizent meg hiába vettem, nem tudta kiütni az orosz csapatot, leggyakrabban Amfíbia 420 v Komandirskie 350 van rajtam.
Futizoli nagyon eltűnt a fórumról, hiányoznak a munkái. Remélem, jól van.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz Grande Ale #242044 üzenetére
van értelme, de nekem sose befolyásolta a döntésem a zafír hiánya
-
Grande Ale
őstag
Érdemes hajszolni a zafirkristály üveget, vagy jó a sima kristályüveg is?
-
-
zoarden
tag
válasz Luck Dragon #242039 üzenetére
Red arctic hivatalosan. Az enyém egy limitált sorozatból van. Majd fórumtárssal személyesen is összehasonlítjuk mert neki iegy meggypiros van és a fényképek alapján eltérő az árnyalat is. Meglepődtem mert a 002-est kaptam.Azt hittem többet eladtak, mire én rendeltem. Amúgy eltérnek az indexek a szokásos alap g01-től,. Majd rmutatok még képeket
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
dzsi23
addikt
válasz Luck Dragon #242039 üzenetére
Hivatalos Casio szervizként náluk van a legnagyobb valószínűség a javításra/karbantartásra.
-
-
@mriya@
őstag
válasz Luck Dragon #242035 üzenetére
Esetleg setcomp?
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
törölt tag
válasz 5-ös kezelő #242025 üzenetére
Jófogáson van egy használt, de szép állapotú darab. Szegény tulaj árulja már jó ideje... Jómagam is jubilálok, hamarosan két éve lesz, hogy hírdetek egy Citizent.
-
Casio Oceanus esetében hazánkban van rá lehetőség arra hogy a szervizelése megtörténjen , van olyan szerviz aki ismeri
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
zoarden
tag
alig pár perccel maradtál le,
de nyilván attól függ ki mikor nézett rá a topicra.
Köszönöm! Remélem hogy ellesz hosszú ideig nálamELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
zoarden
tag
válasz e.vid #242030 üzenetére
nyert. nem gondoltam volna hogy ilyen hamar kapok megfejtést. Másrészt azt hittem nehezebb lesz rájönni. Te is, #SOAD19 is, meg gondolom sokan mások csípőből tudják a microbrandeket(?)
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
Veron
addikt
válasz fagyalllo #242022 üzenetére
Nem ertem miert csinaljak ezt a gyartok.
longines conquest VHP 36 szinten noinek van titulalva, pedig siman unisex meret, sot meg kicsit nagyobbnak is hat.
majdnem vettem, de a ferfiui buszkesegemen vagott lyukat az kategorizalas... Ami hulyeseg, de igy ereztem."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
gipsztigris
addikt
válasz 5-ös kezelő #242025 üzenetére
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
5-ös kezelő
senior tag
Ez a jó kis Citizen még kapható, nahát. 70 ezer körül lenne a vége, ha jól saccolom. [link]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
rbalint88
addikt
válasz fagyalllo #242022 üzenetére
Nekem ebbol a kek szamlapos tetszik nagyon aqua terraban szerintem sokkal jobb szamlapok vannak most a noi modelleknel, mint a ferfi meretekben.
-
fagyalllo
őstag
A Grand Seiko már nem kategorizálja nemek szerint az órákat, némelyiknél a szöveges bemutatóban szerepel hogy női modell, de szűrni már nem lehet ilyen tulajdonságra, egyedül a 39 mm alatti és felettieket lehet listázni.
Ez a 38-as Aqua Terra viszont női modell, simán hordanám, de így már nem kéne. [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Nekton
aktív tag
válasz Nimda #242012 üzenetére
Ezeknek az sem árt, ha beáznak. Szétszeded, hajszárítóval kifújod és kész. Az a másfél voltos elem nem fog nagy kárt okozni a vizes szerkezetben.
Casio Retro-kat hordok strandra meg durva munkához. Egyszer mosógépben is kimostam az egyiket véletlenül. Nem áztak még be egyszer sem.
Gyerekkoromban voltak noname hasonló óráink tesómmal. Na azokat sokszor kellett szétszedni eső után hajszárítózni.
-
Grande Ale
őstag
Regisztráltam. Valamiért a rendelésnél a cím megadása után nem lép tovább...
Ki-be jelentkezés megoldotta....[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Grande Ale #242015 üzenetére
Aki másnak vermet ás...
-
fagyalllo
őstag
válasz Grande Ale #242015 üzenetére
Regisztrálj náluk egy fiókot, rakd a kosárba, add meg a címet és kiszámolja a szállítási költséget, erre számold rá a vámterheket (durván 1,3-del szorozd) és megkapod a végső árat. Amúgy megbízható bolt, a garit csak náluk lehet érvényesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Ne nevessetek ki, de annyira belezugtam a fiamnak rendelt Calvin Klein órába, hogy agyalok egyen magamnak is.
Jomashop oldalon van egy csomó, tök jó áron. Rendelt innen már valaki, szállítanak ide is? Mennyire megbízható üzlet?
Ez a swiss made felirat az órán megbabonazott teljesen... -
dzsi23
addikt
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fattyu
veterán
válasz dzsi23 #242001 üzenetére
ez a pingvines számlap egy willard tokban spring drive-al.
eladnám az összes többit.
erről jut eszembe szerintetek van arra esély hogy a seiko szervíz szerez és beépít egy spring drivot valami másba? tudom kérdezzem őket de ők még alszanak
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest