Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
pulutodurumo #183891 üzenetére
Én igazából olyan ébresztőórát (nem karórát) keresek ami fénnyel ébreszt, csak nem találtam témát hozzá...
-
apholyon
aktív tag
Ha lenne 1 misim, már nem lenne.
-
mzso
veterán
Helló!
Az ébresztőórák is idetartoznak, vagy azoknak van külön témája?
-
-
válasz
Yager01 #183868 üzenetére
Ha órákat szeretnél legalább némi hasznon esélyével, akkor nagy svájci (nem Rolex, meg Omega, ezek középkategória) márkákból nemesfém tokos (arany, fehérarany, platina), nagyon kis szériás, sorszámozott példányt keress a 50-100.000 dollártól fölfelé. Egymillió forintos órákon csak bukni lehet. Mitől érne többet egy koros, kopott szerkezetű tucatóra egy ugyanolyan, de új tucatóránál?
Egy haveromnak egy 50000 dolláros fehérarany IWC Saint Exupéry-je van 50 darabos sorozatból, és még az is értékét vesztette az elmúlt 10 évben. Mondjuk nem is befektetésnek vette... Legfeljebb, ha mégis nő az értéke, akkor örül. De ahhoz az kéne, hogy valakik rákattanjanak erre a típusra.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #183883 üzenetére
Vagy a kakán.
-
@mriya@
őstag
Olcsón venni, drágán eladni!
Ez hozza a legtöbb nyereséget. -
Spet
addikt
Ha valaki egy jó kis karakterrel rendelkező 7015-6010-re vágyna, most licittel felkerült ebay-re egy.
-
Yager01
senior tag
válasz
gipsztigris #183878 üzenetére
Szeretnék?hol írtam ilyet ?
De legalább annyit írtál hogy a befektetés nem itt kezdődik. Hogy is mondta valaki? “Pitiáner”
-
Yager01
senior tag
válasz
fagyalllo #183874 üzenetére
Annyira okosakat irsz hogy hihetetlen. Biztos van rajtad kívül olyan aki vásárolt már nagy értékű órát amit pár évvel később haszonnal adott el. Ha van akkor biztos hozza fog szólni és leírja a tapasztalatát. Tisztában vagyok a befektetési piaccal DE ITT MOST NEM ERRŐL KÉRDEZTEM. Javaslom vegyél értékpapírt és ne fecséreld az idődet a nekem szánt válaszokra
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Befektetési céllal szerintetek milyen órát érdemes vásárolni 1MFt -ig? Új vagy használt illetve milyen márka . Az is kérdés hogy hány évig érdemes tartani és van e jellemzően elérhető nyereség ..?
-
raven12
senior tag
Sziasztok istenek!
Én egy ugyanilyen órához keresnék ehhez nagyon hasonló bőrszíjat (20mm-es a szíj):
Egyszerű bőrszíjnak tűnik de nagyon szép a kidolgozása és a színe, van valakinek valami tippje hasonlóra? Hasonló minőségű bőrszíj márkák? Hol lehet kapni hasonló minőségű bőrszíjakat?
Tuti tippeket kérek szépenKöszönöm előre is!
-
DVDfun
csendes tag
Sziasztok!
FYI
Bocs, ha már írtatok róla, de még 53 óráig tart a Kickstarter kampány ezekért a svájci DWISS órákért.
-
csabicska
senior tag
Üdv mindenkinek.
Első automata órám.
[link] -
Peter.70
addikt
válasz
TimeCenter #183848 üzenetére
A probléma a jel vétellel volt. Máshova tettem, gondolom itt vette a jelet és most pontos
Köszönöm a segítséget
-
válasz
5-ös kezelő #183855 üzenetére
Számomra is egyértelmű ez. Nem a saját tájékoztatásom volt a cél.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
nemeth989 #183850 üzenetére
Ezt hívják impulzus vásárlásnak?
Én is így voltam egy csomó órával.
Lauda : Mivel nincs ráírva, h "Tough Solar", számomra egyértelmű, h elemes. A szimbólumoknál sincs. Talán inkább csak a "várható elem élettartam x év" szöveg hiányzik - az meg nagyban függ a használat módjától. Ettől még uolyan jó óra, mint akkus társa.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
mr.perfect #183851 üzenetére
-
pulutodurumo
őstag
válasz
mr.perfect #183851 üzenetére
Végülis egy kronográf vagy mi a szösz.
-
nemeth989
senior tag
Üdv. urak
Beléptem a klubba első komolyabb órámmal
. Pont a napokban láttam egy külföldi órafórumban, új citizen modellként. Hihetetlen módon szembe jött ma velem a BL óraszalonban, le is csaptam rá azonnal.
Első darab a tervezett gyűjteményembe. Citizen BRYCEN -
válasz
TimeCenter #183848 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
-
TimeCenter
tag
válasz
@tco@ #183846 üzenetére
TCO:
Ha rossz a mutatók nulla pozíciója hiába állítja be most az időt, amint rádiójelet vesz újból 3-perces eltérés lesz rajta.
Én mindenképp az összes leírt pontot elvégezném. Hamarabb végez mint, ha először csak a 3-4 majd utána az 1-2-3-4 pontok alapján csinálja.
Hiszen mitől van rajta 3 perc eltérés.
Rossz a városkód ? - nem, hiszen akkor 1-órás eltérések lenne rajta
Rossz a DST állítás ? nem, hiszen akkor 1-órás eltérés lenne rajta
Nem vette a jelet ? - nem hinném hiszen az óra megengedett eltérése kevesebb mint 15 másodperc havonta ( ha nem veszi a jeleket ). Ez több mint fél év alatt lehet rajta, ennyi idő alatt csak vett jelet.
Szerintem vette a jelet csak a nulla pozíció rossz. -
válasz
TimeCenter #183837 üzenetére
Tisztelt TimeCenter!
A webshopjukban a Casio DW-5600E-1 (G-SHOCK) karóra - nál nincs feltüntetve , hogy elemes vagy solaros szerkezettel működik-e az óra. Csak gondoltam jelzem Önnek a dolgot, hogy mindig pontos és naprakész információkkal szolgáljon a vásárlóinak.
-
Peter.70
addikt
válasz
TimeCenter #183837 üzenetére
Ezt mindet?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Adott egy Casio Edifice EQW-M710DB-1A1 óra. A helyzet az, hogy siet 3 percet. Mit lehet vele kezdeni?
-
@mriya@
őstag
Ma reggel arra gondoltam, hogy mivel úgyis városi ügyintézős napom lesz, meg kéne járati a ruszki kézihúzósomat.
Lekaptam a polcról, felhúztam csutkáig, és mikor be akartam állítani, akkor láttam, hogy egy percnyire van a pontos időtől. -
válasz
Pizzafutar #183824 üzenetére
így értette soultrapp: [link]
-
soultrapp
senior tag
válasz
Hello!
Nekem az Lcw-m170 tîpusú van ès nagyon megvagyok vele elègedve.
Èn innen vásároltam : Timecenter
Keresd meg itt a fórumon privátban Timecenter-t.
Segítőkész ès mèg nèmi kedvezményt is tud adni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ugyanaz a szerkezet van bennük.
-
Jaky88
újonc
Sziasztok!
Hamis Certinák mennyire jellemzőek?
tippre ez eredetinek tűnik?
[link] -
adise
őstag
válasz
apholyon #183822 üzenetére
Számlap szín fekete vagy fehér, segédszámlap stopper stb nem fontos
Fémszíj az biztos.
42mm legalább elég nagy kezem van
50-60 ezer max.
A többi nem fontos igazából nekem.Közben látom amit ajánlottát, külsőre ezek a Orientek állnak közel hozzám, ahogy látom. Akkor az ajánlottabb, mint a hilfiger vagy a fossil? Egyedül a tok méretét tartom talán piciben, de majd ugyis megnézem élőben is
köszi -
apholyon
aktív tag
válasz
adise #183821 üzenetére
Ha mindenképp segédszámlapos kell, akkor Casio-ból az Edifice-ek korrektek, itt meg Citizen Chrono-k. Orient-ek szűrés nélkül...
Ha elfogadsz egy tippet: gondold át nagyjából (vagy inkább pontosan) milyen órát szeretnél:
- kvarc vagy automata
- számlap szín, elrendezés
- milyen szíjjal hordanád
- mihez (milyen öltözethez) hordanád
- mire használnád
- kell-e a vízállóság
- szükséges-e a zafír
- stb. -
fagyalllo
őstag
válasz
feel2006 #183819 üzenetére
Mivel ez még acél hátlapos, ezért az első szériás 7S26 szerkezettel szerelt típusok közé tartozik. Nagyon kevés infó van ezekről az órákról a neten, meg amúgy se fontos a típusa. A teljes rendbetétele pedig többe kerül, mintha vennél Hongkongból, Szingapúrból egy újat.
-
feel2006
tag
Köszönöm, akkor úgy látom nincs egyetértés.
Segítenétek az órát beazonosítani?
Így néz ki: LINKNa most én nem értem, hogy találtam SEIKO 5 SNX121, SEIKO 5 SNK131 ezekre hasonlít, de a hátlapon lévő 7s26-0060 alapján ez lenne: SEIKO 5 SKX124, de ez GOLD szín, a hátlapom nem gold színű.
Szerintetek az óra lapról hiányzó Seiko feliratot lehet valahogy pótolni/beszerezni?
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani Bp-en seiko-t javító mestert?
Megörököltem egy leharcolt Seiko 5 automata 7S26-0060 -as órát, és szeretném rendbe tetetni. (Üveg csere, dátum kijelzés beállítás nagy generál).Köszönöm
-
stranger28
addikt
Mennyire esélytelen találni egy Damasko DC56-ot kicsiny hazánkban?
-
biega
aktív tag
Van egy kék számlapos Orient Ray-em és mellé szeretnék egy kék számlapos Seiko-t is, fontos, hogy cserélhető legyen a szíja, azaz bármikor rátehessek bőrszíjat vagy akár NATO-t is. Tok átmérője (korona nélkül) 37-40mm között ideális nekem.
Eddig ezt találtam: Seiko 5 Automatik SNXS77.
Van esetleg egyéb javaslatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest