Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skx007_
csendes újonc
Létezik ilyen ??? Ráadásul 46mm, nem ez az 50mm plusszos os G-shock pótkerekek.
-
jófejsrác
senior tag
-
alphaville
aktív tag
válasz
gipsztigris #180887 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
garagez #180888 üzenetére
Ilyen órát nem hamisítanak, én bátran rendelném.
Ha már Kinetic, a butikban járva mindig megnézem az SKA771-et, egy szinte ismeretlen titkos favorit az elegánsabb vonalon. Rendes képet nem lehet róla találni a neten, a számlapja a lenyűgöző Grand Cocktail-hoz hasonlít textúrájában és enyhe pezsgőszínében, a kék mutatókkal együtt nagyon szemrevaló.
-
garagez
csendes tag
Úgy általában kérdeztem, hátha vásárolt már náluk vki itt.
Konkrétan ezt nézegetem:
-
gipsztigris
addikt
válasz
alphaville #180882 üzenetére
Ez nagyon szép! Főleg a homokszinű számlappal.
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #180884 üzenetére
7T92
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #180882 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
TaylorPro #180874 üzenetére
Ezek a szerkezetek mint pl: amit múltkor feltettem Seiko-t abba nincs műanyag alkatrész, csak egy védő lemez van rajta ami műanyagból van. Ezeket ugyan úgy kell szervizelni mint a mechanikus órákat annyi a különbség, hogy van benne egy panel, egy mágnes rotor és tekercs. Minden mutatóhoz egy kerékrendszer, egy mágnes rotor és egy tekercs tartozik. És mindent lehet cserélni benne ha valaki jobban megnézi a képet látszik rajta, hogy mi volt a hibája az órának azon kívül, hogy beázott. Amúgy ez egy Pulsar volt.
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #180870 üzenetére
Ütős a kicsike!
Az a szíj nekem nem bejövős, de ennyi.
Rendben van nagyon. -
gipsztigris
addikt
Na, csak összejött!
Pár kép, egyelőre csak "műtermi", ha lesz majd szép idő és napsütés, akkor készítek majd jobb képeket is.....ha lesz rá igény. Méretben nekemvaló (48mm kn) de így közel az ötvenhez, lehet, hogy nem pont az én szememhez méretezték a segédszámlapokat és a digi kijelzőt.
Első körön nagyon tetszik, olyan mint egy precíziós műszer.
-
DavidOffff
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Egy konkrét Hamilton órát keresek!
H38755751 ez a típus száma!Ki tudna segíteni a beszerzésében?
Köszönöm a segítséget!
-
gipsztigris
addikt
Vettem a nyakamba egy nyűgöt!
Citizen JY8030-83E órát rá lehet venni valahogyan egy "műsoron kívüli" szinkronizálásra? Csináltam egy teljes resetet, annyit látok, hogy EU adóra állt, de nem akar szinkronizálni.
Tud valaki segíteni?
-
garagez
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Új óra vásárlását tervezem.
Tudna valaki nyilatkozni az azoras.hu webaruhazról?
Tudom hogy szlovák, szlovák számlával, de kb ennyit.
Az órák eredetiek? Van tapasztalata valakinek?Köszonet
-
válasz
Veron #180856 üzenetére
A Fieldnek jobban tetszik a számlapja, az Aviationnak meg a tokja és a korona körüli megoldás. Nem egyszerű kérdés...
Megnézném kézen is, hogy a Field koronája nem zavaró-e, kicsit bumszli a képek alapján (élőben még nem volt szerencsém hozzájuk).Azért +1 a Fieldre. Végül is azért esett egyszer a választásom a Seiko SNZG13-ra, mert ez a stílus tetszik.
-
Veron
addikt
@apuc: kösz a választ! szálcsiszolt egy picit macerásabb, ebből a szempontból a polírozott jobb választás.
újabb közvéleménykutatás: Khaki Aviation vs Khaki Field?
Hasonló méret és ár, ugyanaz a szerkezet. -
Lev Abalkin
tag
TISSOT HERITAGE VISODATE AUTOMATIC-ot hol / kitől mennyiért lehet, illetve maximum mennyiért érdemes beszerezni? Az ETA Caliber 2836-2 szerkezet megfelelő ennél a kategóriánál, árszintnél?
Fehér számlapos, mindenhez jó (tudom, nem létező kategória...) keresek, megtartós lenne. Versenyben van még a Steinhart Marine Roman, az Atlantic Seaport automatic, az Orient Eminence (sajna, nam nagyon kapható már) meg 1-2 hasonló is. Előre is köszönöm az érdemi válaszokat. -
apuc
őstag
válasz
Veron #180757 üzenetére
Tutuban vettem olyan automatát, ami mikro karcos volt..alkualapnak kiváló.-10 % az amúgy is utolsó darabos, igen kedvezményes árból.Nyom nélkül 3 perc alatt eltüntetve. Nagyon nem volt boldog az eladó, hogy észrevettem, de hát kegyetlen az élet.Ha új az óra, ne legyen rajta SEMMI karcolás.
-
dik
őstag
Mostmár vágom a borsót köszönöm majd nézek másfele...
-
válasz
moordavid #180832 üzenetére
Elviekben nagyon sokáig bírja. Az 5610 - en amúgy is látod hol áll. Ilyenkor csak egy kislámpa világít a szobában, de le sem teszi magát aludni. Mikor le van kapcsolva minden és éjszaka ránézek, akkor ő is alvóban van, mikor fény éri, vagy megnyomsz egy gombot, felébred.
-
TaylorPro
addikt
Telitalálat lett a szülinapi ajándék. Még az átadás napján méretre szabva. Csak bírom amikor valakinek fogalma sincs az órákról. Sokan úgy néznek a ritkábbakra is mintha valami butikos pár ezerforintos tucatóra lenne. De csak legyintek az ilyeneken. Én meg a buliban is kiszúrtam egy frankó Citizen Promastert, fel is próbáltuk egymás óráját!
-
dik
őstag
Esetleg ha már doboz ügyben nem lett előre lépés. Valaki tudna nekem segíteni ebben a külföldi rendelősdiben. Nincs paypal-om aki meg eddig rendelt nekem most nem tud valamiért. Szóval ha ilyen ügyben tudna segíteni valaki kérem priviben jelezze már. Előre is nagyon köszönöm!
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #180827 üzenetére
Jobban piszkálja a szemem az arany színű Seiko 5. Nagyon jól tudja a hirdető, hogy uo. lego hamisítvány az óra mint a fortisok, hamiltonok, el is magyaráztam neki korábban. De persze nem említi a hirdetésben.
-
Spet
addikt
válasz
gipsztigris #180827 üzenetére
Mindene eredeti, MINDENE!!444!!!!
-
válasz
moordavid #180828 üzenetére
Pár éves modell, szóval kizárt. Anno TimeCenter írta nagyjából azt, hogy ha megfelelő töltöttségen tartod a solaros órákat, akkor az akku élettartama megegyezik az óráéval. Ráadásul van rajtuk töltöttségjelző. Az enyém tökig van mindig, sötétben meg el is teszi magát szunyókálni.
-
moordavid
aktív tag
Van valakinek jó régre visszanyúló tapasztalata a Casio GW-M5610-1E óráról? Leginkább a napelemes akksi élettartama érdekelne. Röviden és tömören: bírja több mint 10 évig?
Bármi egyéb tipp észrevétel is jöhet :-)
-
runner 125
nagyúr
Oks, kösz nektek!
-
válasz
runner 125 #180821 üzenetére
TAX FREE shipping option
De enélkül is 50-50%, hogy átcsúszik.
-
TOZ
addikt
válasz
runner 125 #180821 üzenetére
21 dodoert. Igen.
-
fagyalllo
őstag
nagy fb csoportban 8 napos Tissot beépítés egyedi(!) számlappal
szerk.: elmúlt
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Dutyfree-n van valami trükk, h ne menjen rá ÁFA és vám?
Köszi!
-
consono
nagyúr
Nekem most ez a kedvenc Seiko-m, de nem tudom megmondani miért
-
törölt tag
Folyamatosan teszem fel az órákat nem csak seiko-t, és még azt se írjátok rá, hogy na ez egy óra
-
TOZ
addikt
válasz
gipsztigris #180807 üzenetére
Ja bakker, a munka a forumozás rovására kezd menni. 8-)))
-
TOZ
addikt
Izé nem ide akartam.
Ide akkor jöjjön ez, hogy:
És Gyula akkor rendeled a 5000est?! 8-) -
törölt tag
válasz
alphaville #180804 üzenetére
-
5-ös kezelő
senior tag
Kipróbálás megvolt. Úgy tűnik, megveszem fórumtársunk 5610-esét. Pontosan egyezik a mérete a Sanda óccó órával /női méret!/,[link] így a szíjpótlás sem lesz probléma. Pár napig csillapítja az óraéhséget, remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest