Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavie
tag
válasz
phranxinatra #146077 üzenetére
Megelőztek... Mindkettő automata.:-) A saját egy nagyobb modell.
-
atyca
senior tag
Hátha valakit érdekel:
[link] -
Bicskás
senior tag
válasz
fagyalllo #146086 üzenetére
Csájníz alert !!!
Fagyálló, a Parnis P415 is Rolex copy ?
Amúgy viccet félretéve nemigazán tudom, hogy honnan jött az ihlet, egy tippem van ugyan, a vintage Seamaster, de a P415 sokkal kevésbé akar a kékvérű arisztokrata feelingre rájátszani.
Mindenesetre elég egyedi lett.
Kerestem hasonlókat 100 $ tájékán, de nem jártam sikerrel. :-(
-
7s26c
őstag
Sziasztok! Létezik általatok favorizált , bevált forrás /üzlet stb Nato beszerzéshez? Köszi!
-
-
Robi1985
csendes tag
válasz
phranxinatra #146074 üzenetére
Én pl. nem nézem hülyének azt, aki eredeti Rolexet hord, csak ha közben egy Hondával jár...
Mondjuk van itt olyan köztünk, aki villamossal jár Rolexszel a csuklóján.. -
JDMKid
tag
válasz
phranxinatra #146077 üzenetére
Egy automata 4 gen.
-
Bazsi101
tag
A citizen búvárok kékes luméja mennyire jó? Van annyira fényes mint amit a seiko használ?
-
squir
aktív tag
válasz
phranxinatra #146055 üzenetére
Basszus! Hasonlít egy másik órára?! Eddig fel sem tűnt!😵 gyorsan ráguglizok, hátha megtalálom!😁
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #146075 üzenetére
Ja, oké. Az mondjuk tényleg hülye.
A mostani Subé se recseg. Olyan szép ketyegő hangja van, hogy minden hozzértő elégedetten csettint, aki megtekeri.
-
vadászcsiga
félisten
Eredeti Rolex Milsubnak tenyleg kétirányú volt a lunettája es nem recsegett?
phranxinatra
Nem nem. Félrevittem a lényeget. Szimplán arra reagáltam hogy "hulye" aki ennyi pénzért órát vesz amikor 10 ezerért casio is kapható ami mutatja a pontos időt. Inkább vegyük ugy hogy nem írtam semmit -
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #146073 üzenetére
Jól olvastad. Én nem érzem magam hülyének, mert a gagyi helyett az eredetit veszem meg, mert nem csak arról van szó, hogy a kettő ugyanazt a minőséget adja, csak az egyik nem Svájcban készült, hanem Kínában. Ha a két termék közel azonos színvonalon lenne, akkor jogosabban nézhetnének hülyének a hamisat hordók, amiért én a sokszorosát fizetem ki az eredetiért.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #146072 üzenetére
Rosszul olvastam. Ugy értelmeztem hogy azt nézik hülyének aki ennyi pénzt kiad egy óráért.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #146070 üzenetére
Valahol igazuk is van
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #146061 üzenetére
Ha jól emlékszem, nem, de biztos fogják, az Omegánál is sokszor rákérdeztek. Az a baj, hogy minden jónevű márkából nagyon elterjedtek a hamisítványok, és azt nézik hülyének, aki az igaziért ennyi pénzt kiad.
-
Lavie
tag
válasz
phranxinatra #146057 üzenetére
-
_stick_
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Erre a kérdésre mit mondtok?Sungoo: igen tudom, de fórumozók pár sky-os rendelést akik dobozzal kérték, megfogták a vámon. Ahhoz meg jár a doboz, szóval tartók tőle, hogy fennakad.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Nocsak-nocsak, es mi van az emblema mogott?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Nem kérdezték még hogy eredeti e?
-
Sungoo
addikt
válasz
_stick_ #146054 üzenetére
9 dollárral több, amelyikhez "karbon" szíjat is adnak. Igaza van fagyálllónak, bénáztam egy kicsit az elején, azt hittem rossz az akksi. A kis piros mutató a 24 órás időben segít eligazodni, ha a fehér mutató van a számokon, akkor délelőtt, ha a piros, akkor délután. Ha egy kicsit erősebb igénybevételre tervezed, akkor nem ajánlom, mert az üveg túllóg a "lünettán", rém sérülékeny lehet. Én is túladtam rajta ez miatt, gyűjtögettem a nagyobb tesóra, ami zafíros.
-
condy
senior tag
válasz
phranxinatra #146055 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
_stick_ #146049 üzenetére
Az óra jó, nagy klasszikus, viszont lehet vele problémád, Sungoo tudna mesélni. Valami régi készlet lehet és nem sok fényt kaptak mostanában, ő is lemerült akkuval kapta, nehezen sikerült csak életet sütni bele és az akku élettartama végén járhat.
Ez hogy tetszik? Új modell, alig drágább, ugyanazt tudja. Tény, hogy nem akkora karakter és a szíja is gyengébb... -
_stick_
őstag
válasz
vadászcsiga #146050 üzenetére
Köszi.
Azt a kis repcsis végű mutatót próbálom értelmezni.
Fehér repcsi, fehér skálán, délelőtt 12-ig, a piros repcsi piros skálán délután 24-ig.
Abszolút dizájn funkció.szerk: DFI-ről még nem rendeltem, innen is doboz nélkül érdemes, hogy nagyobb eséllyel csusszanjon át a vámon?
-
_stick_
őstag
Srácok!
Ez a nighthawk c75-ös kuponkóddal, kb 48ezer Ft-ért szerintetek jó vételnek számít? Ezzel az órával nyitnám a pilóta vonalat. Szemezek vele már egy ideje. -
Sanki
addikt
válasz
KelemenUhr #146041 üzenetére
Értem, akkor inkább már többet adok érte és legalább normális.
madarasz92: köszi. -
condy
senior tag
válasz
KelemenUhr #146041 üzenetére
Lehet, hogy én ügyelek rá túlzottan, de nem észlelem az elváltozást a gyűrűkön.
Minden esetre a másik jobb (annyival drágább is).Aladdin:
-
madarasz92
őstag
-
bucsher
őstag
válasz
vadászcsiga #146033 üzenetére
Hát nem tenném rolex mellé még viccből sem
-
C0RVUS
tag
válasz
vadászcsiga #146033 üzenetére
Engem emlékeztet valamire... talán valami kínai búvárra...
squir: Jó cucc, jó áron, gratula!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
madarasz92 #146029 üzenetére
Én nem vettem január hetediki órát, szerintem nem nekem akartál írni.
-
bucsher
őstag
válasz
alphaville #146030 üzenetére
Nekem is fura ez a számlap
-
MDRobertB
csendes újonc
válasz
SeatZola #146023 üzenetére
Én egy táblázatban azt találtam a neten, hogy a 2824-2 esetében az elaboré az még nem incabloc, de a gyakorlat azt mutatja, hogy hibás a táblázat:
Akkor a megkülönböztethetőség szempontjából:
- standard: nincs incabloc
- elaboré: incabloc és a billegő szárai végig egyforma szélességűek(sőt talán minimálisan vékonyodnak)
- top: incabloc és a billegő szárai a széle felé egyértelműen szélesednek
- chronometer: olyan top, ami gyárilag beállított COSC -
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #146019 üzenetére
Hát persze az Eta is már ajándék ennyiért.
-
medvefrigyes
csendes újonc
Mindig csak a svájci órákról olvasni itt járáseltérés szempontjából(nem véletlenül) de egy Seiko is lehet pontos. Mikor megérkezett napi átlag 15 másodperces késéssel járt szinte minden pozícióban. Aztán egy 3 órás állítgatás-mérés-állítgatás után sikerült ezt kihozni belőle.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
7Heads Drago #145997 üzenetére
Tobb evig zafiros oraban szereltem (falveses, kabeltalcaban kabelhuzas pl). Rengeteg mindent kapott szegenyke, de az uveg makukatlan!
Barmi mas karctenger lett volna.
-
SeatZola
őstag
válasz
vadászcsiga #145999 üzenetére
Bizony, akkor vettem a Nautec-et. A fiam azóta is hordja naponta, nagy megelégedéssel! Megéri az árát bőven!
-
Sanki
addikt
Van itt olyan, aki a közeljövőben fog rendelni cheapestnatostraps.com-ról és debreceni?
Rendelnék egy nato szíjat,viszont 1 db esetén szerintem drága, így valakihez beszállnék, ha megoldható..
Vagy olyan tipp is jöhet, hogy honnan érdemes 1-2 db ilyen nato szíjat rendelni.
Ha ilyen kérdést nem lehet itt a topikba, akkor sajnálom, lehet törölni. -
pajav8
tag
válasz
7Heads Drago #145997 üzenetére
Üdv!
Nekem a BEM-111 es típusból van. Meg vagyok vele elégedve, kényelmes könnyű óra. Bár csak WR50 de a zuhanyzást simán bírja komolyabb vízbe nem szoktam vissza. A többiről nincs tapasztalatom, de a Casiok jók szoktak lenni. Nézd meg élőben és amelyik a legjobban tetszik.Casiokat Timecenternél meg a Tutu-nál is találsz, illetve esetenként külföldről olcsóbb pl(skywatches)
-
Ereshkigal
őstag
válasz
phranxinatra #145976 üzenetére
Berlini kolléga mesélte, hogy átment hozzá a szomszéd, hogy a leszerelt parabola antennáját tüntesse már el az erkélyéről, mert zavarja az utcaképet.
-
Wg5113
aktív tag
A billegőnél ahol a három mondjuk középről induló lábnak (mint a merci jelvény) ahol a találkozási pontja van a körivvel ott van egy kis lekerekités és a "láb Nem egyenes. Nem tudom jól megfogalmazni ,de a képen látszik az íves csatlakozás. -
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #145976 üzenetére
A svájciak se restek: feljelentenek, ha vasárnap mosol. Átmegy az utca túloldaláról szólni, hogy ő már egy ideje figyeli, és nincs senki a nappaliban, kapcsolják le a villanyt!
-
MDRobertB
csendes újonc
válasz
squir #146003 üzenetére
Köszönöm, hátha lesz aki tud rá magyarázatot adni.
Egyébként egy adott szerkezetnek az előírt járáseltérést a gyárból kijövet már tudnia kell vagy "csak" beszabályozás után kell az előírt határokon belül lennie?
Már 2 hetes az órám és tervezem, hogy megnézem a járáseltérését különböző pozíciókban...
-
squir
aktív tag
válasz
vadászcsiga #146002 üzenetére
Azt tudom.
Félreérthető, én a vaterásra írtam, csak közben kiegészítetted SeatZola bevásárlásával. -
squir
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
squir #146000 üzenetére
Kereső szerint januárban vette. Az is egy kék volt.
-
MDRobertB
csendes újonc
válasz
squir #145998 üzenetére
Megfigyeltem valamit, ami nekem nem teljesen világos. Ugyebár az ETA 2824 / Sellita SW200 szerkezetek esetén 4 minőségi osztály van. Rázkódásvédelem szempontjából az alsó kettő, a standard és az elaboré etachocs / novodiac, a felső kéttő, a top és a chronometer pedig incabloc. Sok esetben látom kevésbé drága órák esetében is és a te esetedben is, hogy incabloc-os a szerkezet, ami minimum top kategóriát takar. Te is írtad, hogy a tied elaboré, de a hátoldalon meg látszik, hogy incabloc és ez elvileg üti egymást. Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest