Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz tibee77 #62094 üzenetére
Ez milyen jó áron van most!: [link]
Nekem még mindig tetszik,de már sanszos,h nem venném meg,de ez az ár igencsak jó...fi:zi'k: Az a Steinhart nagyon szép.Még jobban talán akkor tetszene,ha nem lennének segédszámlapok.Mert gondolom amit elsőnek másodpercmutatónak hisz az ember,az a stopper.Ha nem,hanem tényleg sec mutató,akkor jöhetne ezerrel.
Biztos,h ezek a lume-k ennyit tudnak?Nem lehet,h ezeknek vmi bajuk van?
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Iszonyat mennyire pörög a topik. Másfél-két nap alatt ~500 hsz.
De becsülettel átolvastam mindet.(#62074) Laci0808
Nem akartam megint felhozni a témát, de te megtetted. Nem véletlenül szóltak/szóltunk.
Senki nem játszik itt moderátort, egy közösségnek is lehet ugyanúgy kontrolláló hatása. Engem pl piszkosul zavar, ha vki nem szerkeszti egybe az 1-2 szavas/soros válaszait 5 percen belül, helyette csinál 3-4-et is. És nem azért mert úri kedvem így tartja, hanem, mert erősen rontja a topik átláthatóságát.Ez a fajta sértődöttség/mártírkodás meg nem igazán illik az életkorodhoz.
Részemről amúgy 26 és Bp.
(#61847) Misi1979
"Tanulság: lehet bármilyen drága órád, ha arany, messziről kiszúrják.."Kb az év kommentje, bár nem tudom szándékos-e vagy véletlen.
---
Ha már volt itt Steinhart elég sok, akkor nálam ez elég begyere:Ellenben a roller hasonmások nem annyira, így én is az Ocean Two-t választanám. Főként az orosz limitáltat.
Amúgy megcsináltam a lume tesztet a Pradatával. Íme:
Jobb klikk->Kép megjelenítése
Kb 20-30 perc napfürdő után:
1 óra után kb 1 méterről még látható, de koncentrálni kell.
2 óra után már csak 50 cm-ről látható.
3.5 óra után használhatatlan.Szóval továbbra is csalódott vagyok a C1 lume miatt.
A Festinában lemerült az elem.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Szabikaa20
őstag
válasz cserix #62093 üzenetére
Nekem annyira nem jó a tapasztalatom a paypal-el!Rendeltem meg februarban két tablet kijelzöt és semmi!Az eladó talagatott,most unnep van,most ellik a malac,sokat kell varni mig megjon stb...Paypalnak jelentettem es nemkaptam vissza a penzem!30€ lett volna a kijelzö...nem sok,de ahoz kepest hogy a tablet 60-70€ ér sok és veszteséges leszek ha rendelek másikat! :/
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Takuun
aktív tag
És ebben T100-as vagy T25-ös trícium cső van?
A LumiNox féle technológiáról nem sokat írnak:
Az LLT (Luminox Light Technology) technológia alkalmazásának köszönhetően a Luminox órák teljes sötétségben is jól láthatóan mutatják az idő múlását, mégpedig napi 24 órában folyamatosan - függetlenül a környezeti fényviszonyoktól - , 25 éven át „világítanak”.
A DeepBlue használ T100-as csöveket. Na azok nekem nagyon bejönnek.
-
Ra3
őstag
válasz Szabikaa20 #62061 üzenetére
kösz, de azért ez nem olyan nagy, meg ritka dolog, Deskdiver is megmondhatja, a szerszámos, meg alkatrész megmunkáló cégeknél szinte biztos hogy előfordul egykét cnc-marós, meg CAM-es szaki
az meg már csak fantázia kérdése hogy állásidőben ki mire használja a gépet''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
tibee77
őstag
Itt is van: [link]
240 dollär az ora es szällitäs plusz väm az 80 körül.Vagyis 320-ba lenne neked.Igaz, hogy a 2 eves gari max akkor lenne jo ha a USA-ba laknäl de hät na, hivatalos magyar oldalrol rendelve az ora 104 ezer huf ami kb 40 ronggyal több mint az ebay-es.Annyit meger a gari?poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
cserix
tag
Gratulálok!
Érezd benne magadat mindig nagyon jól!Az ebay-al nekem csak jó tapasztalataim vannak. Ne félj tőle. A lényeg hogy csak paypal-al szabad fizetni. Nekem volt olyan, hogy nem érkezett meg a cucc, amit rendeltem. Simán visszautalták az árát. Orientemet is ebay-ról rendeltem, mert itthon nem lehetett kapni. Úgy be volt csomagolva, hogy ha fociztak volna vele akkor sem esett volna baja az tuti. Azt hittem sose érek a végére a kicsomagolásnak. Egy teljes papírkosár megtelt a göngyöleggel.
Ezen a fórumon minden lényeges infó megvan, de ha nem találod a kérdésedre a választ, segítenek.
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Szabikaa20
őstag
-
tibee77
őstag
Oriäsi baj nem lehet belöle, ha mondjuk nem is kapsz semmit, mert paypal visszafizeti az ärät, ha uj helyett hasznältat kapsz vagy megrongälodott cuccot vagy esetleg egy darab követ egy dobozban.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
condy
senior tag
válasz Wg5113 #62084 üzenetére
Köszi mindenkinek!
És nagy köszönet timecenternek, aki kedvező áron és villámgyorsan lehetővé tette mai örömöm forrását.A steinhart érkezési idejétől tartok egy kicsit, de még szeretnék egy luminox-ot is. Lehet addig rámozdulok, ha le nem beszél valaki.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
-
Cha-b
senior tag
-
condy
senior tag
válasz Laci0808 #62078 üzenetére
Köszi. Szerintem se rossz. Bár én nem vagOk szakértő, és nagyon úgy tűnik, hogy nincs is bennem annyi alázat, hogy az legyek.
De! Azért még ma rendeltem egy steinhart ocean 44-et is. Felhívtam a riosshop-ot, és lebeszéltem velük. Azt mondták, hogy az itt hallott féléves átfutási csak városi legenda, és garantálták a max. 7hetet. Mondtam, hogy azon túl felejtős.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Laci0808
csendes tag
Most olyat írok, amire nem számítasz, nekem is tetszik! Mondtam én, hogy szépek a Citizenek, és millió fajta van belőlük...
3 hét alatt ez a második új szerzeményed? Gratulálok, és jó egészséget hozzájuk[ Szerkesztve ]
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
Zozzer888
addikt
válasz Laci0808 #62074 üzenetére
Ha valaki újoncként jön egy topicba, nem teszi jól ha túlpörög. Pláne fura, ha két újonc kezd el egymással offolgatni. Engem nem zavar, sok oldalon, sok topicba megfordultam már, újoncként/"öregként"/moderátorként. De vannak akiket igen, és általában az "öreg topiclakók" kérését/javaslatát illik ilyenkor megfogadni/tiszteletben tartani, hiszen csak ők a kemény mag tagjai, ők alkotják azt a társaságot, akik ezt az egészet összerakták.
Részemről: Nekem nagyon érdekes, ha megtudom mit gondolnak a topiclakók más témáról is, szívesen elolvasom ha kávés/táskás/ruhás/napszemüveges/autós irányba terelődik a beszélgetés. Hiszen X éve (én lassan 2,5) beszélgetünk órákról, néha szerintem más is belefér.
De ha Offolsz, rakd offba
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
-
-
Dzsana
senior tag
válasz sarkanyolo2 #62063 üzenetére
Tapasztalom nap mint nap!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Szabikaa20
őstag
válasz Deskdiver #62059 üzenetére
Igen gondolom! Tanultam CNC programozást,én ennél sokkal egyszerübbekkel dolgoztam.
#62060 Ra3: Ámen! Mától kezdve nekem egy félisten vagy! Viccet félretéve...Gondoltam hogy komoly ára van és a programozása se egyszerü... Nem egy otthoni barkácsfelszerelés az biztos.Én Fanuc-os robotokat kezeltem annó...azok se voltak piskóták!Persze nem én programoztam,arra ott voltak a kicsi sárga barátaink...
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Szabikaa20 #62056 üzenetére
hehe, 10 évig ilyeneket programoztam, ezzel bármit lehet csinálni, csak modell kell hozzá... amúgy az új ára 60-70 milla egy jól felszereltnek.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szabikaa20 #62056 üzenetére
És a használata is pofon egyszerű.
-
cserix
tag
válasz Szabikaa20 #62055 üzenetére
Első lépésként jelentkeztem konzultációra Dzsana mester tanárához. Telefonban elmondta, hogyha nincs hozzá tehetségem, akkor azt ő megmondja abból, ahogyan a szerszámokat fogom. Már nagyon várom, hogy ott legyek.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz vadászcsiga #62041 üzenetére
Sajnos mindent beletettek, amit utálok!
Aranyozás, PVD, Roller-kinézet...
Pedig tudnak szépet is gyártani!My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Szabikaa20
őstag
Ezzel a "kis" géppel nagyon tuti kis óratokokat lehetne csinálni! nagyon komoly!
-
Zozzer888
addikt
válasz Szabikaa20 #62050 üzenetére
Na meg ugye számlapot még Dzsana mester se tud csinálni, csak P. Kiss.
-
cserix
tag
válasz Szabikaa20 #62050 üzenetére
Szép sorban szeretnék haladni. Lehet az első összeszerelésnél "agymenést" kapok....és azt mondom, na itt a vége. Azért szeretném kipróbálni, hátha....
(#62047) Zozzer888: értem én hogy csak aggódsz
Vesztettem már tőzsdén ennél sokkal többet.... No meg amit pl. síelésbe fektettem na az volt csak igazán kidobott pénz....
(#62051) vadászcsiga: nem hagyomBlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #62051 üzenetére
Én nem akarom lebeszelni,inkabb csak felvilágosítani,mivel számolhat...
-
Szabikaa20
őstag
válasz cserix #62046 üzenetére
Én se vett órákon próbálkoztam mind kaptam öket! Hát nekem nem 1 ilyen varazsdobozom van és neha az sem elég... A vasalót hozzá sem tudom hasonlítani...Ott csak egy spiral van ami melegit es egy potmeter amivel szabajozod milyen meleg legyen... Esetleg 1-2 aprosag még...Az a baj hogy olyan picik az alkatreszek,hogy nehez velük dolgozni...Még szétszedni hagyján,de összerakni már más történet.Egyszerre 3-4-5 tengelyt kell beiilesztened a rubin kövekbe olyanokat hogy szabad szemmel nem látod szinte a tengelyt +vigyáznod kell hogy az erös nyomastól el ne törd.Én csak javítok....de látom te restaurálásról beszélsz ami még nagyobb szintü ismeretet igényel és felszerelést.Annak én se mertem nekifogni!Pl tokot újra polirozni vagy kromozni...számlapjavítás nagy türelmet,odafigyelést és ismeretet igényel nembeszélve a szerszamokról amik kellenek...Ez több 100 ezer akár milliós tétel is lehet,amit kidobni az ablakon mert nem tudod csinalni szerintem felesleges ezen gondolkozni...Ha nincs aki megtanítja és segít akkor elvesztél... De kérdezd Dzsanát ö biztos többet tud mondani!
-
Zozzer888
addikt
válasz cserix #62046 üzenetére
Én nem ellened vagyok, félre ne érts, csak nem szeretném, hogy meggondolatlanul vágj bele valamibe, amit aztán nem fogsz kihasználni és sok pénzt és időt veszítesz vele. Persze ha komolyan érdekel a dolog akkor hajrá, Dzsana mester is csak órát keresett magának 2,5 éve...aztán hol állt meg
-
cserix
tag
válasz Szabikaa20 #62040 üzenetére
Jelenleg még nincsen alanynak való órám, de rajta vagyok. Nézem a hirdetési és aukciós portálokat.
Nekem nincsen műhelyen csak egy jó nagy "varázsdobozom" amiben van mindenféle. Van műszercsavarhúzó készletem, de abból a legkisebb is 1mm-es. Vasalót már javítottam meg sikeresen, persze jellegében nem annyira hasonlítható az órához.(#62044) Zozzer888: Eszembe nem jutna hogy mondjuk az Orientemet én szervizeljem le. Tisztában vagyok a tanfolyamok árával. Úgy vagyok vele, hogy amit megtanulok, azt tuti nem veszik el tőlem. Látván, hogy milyen leharcolt darabokból mit tudnak kihozni.....tuti hogy nagyon jó érzés. No ezt szeretném érezni egyszer én is. Persze ha kiderül, hogy totál tehetségtelen vagyok, akkor meghajlok a szakma előtt és lehajtott fővel elkullogok.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz cserix #62039 üzenetére
Hát az én szakmámat biztosan nem fogod elvenni, attól nem félek (Nem órás vagyok )
Arra akartam célozni, hogy ez felesleges és értelmetlen így. Annyi időt és pénzt kéne beleölnöd, hogy normálisan tudj szervizelni egy órát, hogy azt kéne csinálnod, mint Dzsana mesternek, legalábbis ha jól akarsz kijönni a befektetésből. Brutális időt öl bele az órázásba, hidd el, én látom. Na most mindezt azért, hogy megspórolj egy 10-est, 15-öst majd egyszer, ha esetleg olyan iszonyú nagy műtétet kell végezni az órádon...hát nem tudom, hogy megéri-e. ( A tanfolyam indul 200-nál talán?És akkor még a belefeccölt időt nem is nézem)
Szabika esete más, látod ő közel áll a dologhoz, még sincs egyszerű dolga.
Én magam részéről maradok a szíjcserénél itthon, talán még az elemcsere beleférne...a többivel szerintem nagyobb kárt tudnék okozni, mint hasznot, úgyhogy inkább nem
-
Szabikaa20
őstag
Az +hogy zafír...A PVD bevonat szerintem hamar lekopna,de a legnagyobb baj,hogy elvileg búvár lenne de csak 3ATM a vizallosaga... :/ És ez a mingzhu szerkezet.... meg szerintem neten olcsóbb...
-
fagyalllo
őstag
Az új olcsóbb...
Izé, leírásban új, adatlapon használt.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vadászcsiga
félisten
-
Szabikaa20
őstag
válasz cserix #62035 üzenetére
Hátha van egy kis technikai ismereted,hajlamod...Maskepp nem ugornak neki!Én gépek és berendezések müszerésze vagyok,+finom elektronika is érdekel hobbi szinten meghat falusi gyerek vagyok amolyan mindenhez értö voltak szerszamaim ezert belemertem fogni... De csak ugy hogy te szetakarod szedni,hát nem tudom... Valami olyan alany kell amit nem baj ha eldobhatsz... Én zsebórán próbáltam elöször,mert ott jóval nagyobbak a méretek mint karóránál.
-
cserix
tag
válasz Zozzer888 #62037 üzenetére
Néztem azt is hogy indítanak-e órás képzést, de jelenleg úgy tűnik, hogy nem. Aki esetleg tud képzés indításáról az mindenképpen jelezze.
Nem szeretném a szakmátokat elvenni (van rendes szakmám), csak a magam szórakoztatására gondoltam egy kicsit beletanulni. Értelmesebb mint sorozatokat nézni.....nem?
Nyilván azért linkeltem be a "készletet" mert fogalmam sincs hogy mit kell beszerezzek, hogy egyáltalán neki tudjak állni a dolognak, no meg azért mert segítséget vártam, amit részben meg is kaptam.
(#62036) Dzsana : tehát jó nyomon járok
-
cserix
tag
válasz Dzsana #62031 üzenetére
Azért próbálkozni szabad..... és ha nekem sikerül ???? csak megfelelő szerszámok kellenének.
No meg egy alany akinek/aminek nekiesek.Tudjátok, ha egy nő vmit. a fejébe vesz.....tántoríthatatlan.
http://www.oktatora.hu/
innen sok érdekesség letölthető.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
pajav8
tag
21 Dunakeszi, Szeged(egyetem)
Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
Szabikaa20
őstag
válasz Dzsana #62031 üzenetére
Elsö probalkozasnak nem rossz!Azota joparat szetszedtem es megjavitottam...hozzáteszem sikerrel! Csak azert kellett szetszedni,mert tul sok volt az olaj... Közben rájöttem hogy néha a kevés is sok!Dehát hibaibol tanul az ember! A rugo meg akkor esett ki mikor kinyitottam,szoval arrol nem tehetek...Mondjuk maig sem tudom hol a helye! A töled vasarolt Pobedat is javitanom kellett,hozzateszem nem a te hibadbol,mert leesett es kiugrott egy tengely a felhuzorugonal...
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #62029 üzenetére
Szét akar szedni, meg összerakni szerkezetet, ezért mentem rá a csavarhúzókra, és ehhez a mutatványhoz ez a szett teljesen alkalmatlan. A szétszedés második lépésénél elakadna, amikor le kellene venni a számlapot. Sokszor olyan pici a furat, ahol a számlapláb csavar van, hogy még a legkisebb csavarhúzómnak is be kell húznia a hasát. Asszem 0,4-es a legkisebb a készletemben.
Halkan megjegyezném, eddig ketten próbáltak innen a fórumról szétszedni órát, mindkettő gátkerék csap töréssel járt. Illetve Szabika20-nak félig gratula, mert ő legalább nem tört el semmit. Igaz, hogy utána nekem kellett szétszedni, meg összerakni, mert nem járt neki, no meg az automatikából elszórt egy rugót, de ez már részletkérdés.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz BAti77 #62021 üzenetére
Örülök hogy megérkezett, hamarosan lesz egy sorstársad csak még küszködik a Ray stiftjével
(#62022) Dzsana
Ebből az egész készletből a stiftkiszedo ami kell és hellyel közzel használható. Ha jó áron hozzajuttott a szetthez akkor megéri. Többi kuka bár én megtartottam mindent mert teljesen másra akár használható is. A kék tüskekinyimot most használtam a Ray rövidítésére és századikra össze is jött[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Dzsana #62022 üzenetére
Nekem ugyanilyen van, szerintem a minősége ezeknek egyforma, a toknyitó kés gyakorlatilag használhatatlan annyira nincs éle, vagy én vagyok béna. A csavarhúzók szétesnek, szóra sem érdemes, a rugós stiftkiszedőnek törik a vége, és ott nem én vagyok a béna, mert a Promasterhez kapott minőségi változat tökéletesen használható mióta megvan.
Amit én jól tudok használni az a kalapács, az a szürke műanyag kocka amibe a fémszíjat lehet függőlegesen befogni, meg a stiftkiütő csapok, ezekkel jól lehet fémszíjat rövidíteni.
A hátlap letekerővel én nem próbálkoznék, bár kis gyakorlással lehet hogy nem karcolna túlzottan, a műanyag kinyomót se próbáltam, mert eddig nem kellett.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Dzsana
senior tag
válasz cserix #62019 üzenetére
Ebből ami egyedül ér valamit, az a toknyitó kés. A csavarhúzó készlet nem ide való, már a számlapláb csavarnál elakadnál, túl nagy hozzá a legkisebb is. A csipesz túl erős, az a műanyag tüske kinyomó nem ér semmit, meg Te nem is akarsz most szíjakat szerelni. A kalapács is ahhoz kell, meg a szegecselőhöz, de ugye az sincs. Talán még a menetes toknyitó használható, némi átalakítással.
[ Szerkesztve ]
-
cserix
tag
Egy ilyen óraszerelő csomag kezdésnek bevállalható ? vagy nézzek vmi. komolyabbat ?
-
Gabor970
addikt
E-bay-en kalandoztam, s véletlen parnis márkájú órákba botlottam. Soknak nagyon tetszik a dizájnja, én balga azt hittem ez valami drága svájci luxusmárka. Hát nem az Nehéz megállni, hogy ne rendeljek. Azért azt hiszem megállom. .....még egy kicsit
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
gprspeter
senior tag
válasz Szabikaa20 #62011 üzenetére
És annyiért eladnád, hogy vehetnél belőle 2 ugyan olyat?
-
Zozzer888
addikt
válasz Szabikaa20 #62008 üzenetére
Nekem jelentéktelentől sincs szívem Meg nem is ér semmit...
Dzsana:
Hallod, és ez RÁDIÓS????[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #61997 üzenetére
-
Zozzer888
addikt
válasz Szabikaa20 #62006 üzenetére
Én is elég ragaszkodó típus vagyok ,néztem , hogy szűkíteni kéne a gyűjteményt, de mindegyik darabjára tudok mondani jó indokot, hogy miért nem szívesen adnám el
De sokan vannak akik adják veszik, nem tartják meg hosszú ideig az órákat.
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #62003 üzenetére
Miböl gondolod,hogy eladja az orajat? Már többnek is irtad hogy "az eladásnál" jól jön majd...Én amit megvettem órát pl nem szeretném eladni és gondolom nem vagyok egyedül...Jó lesz a fiamnak unokáknak stb...
-
gprspeter
senior tag
válasz vadászcsiga #62003 üzenetére
Csak jelentős összegért adom el.
-
Gempas 70
aktív tag
válasz vadászcsiga #61942 üzenetére
Igen.. nincs okom panaszra.. vannak kemény akciók is . 50% TAG, Certina, Tissot, Edox, Louis Erard, Casio stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest