Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
soetigabor #181398 üzenetére
nekem ez jön holnap.
-
gipsztigris
addikt
válasz
soetigabor #181398 üzenetére
Engem csak bozótvágóval lehet lelombozni!
-
soetigabor
tag
válasz
gipsztigris #181391 üzenetére
Tartsd meg azt az AKAROM érzést, remélem nem lombozott le a társaság.
A lényeg, hogy Te mit érzel, ha ránézel az órára.
Nekem a számlap közelít ahhoz, ami nekem tetszik, a többi részét meg el tudom fogadni, ha Neked tetszik, mert igényesnek igényes.Most az én egyik kiszemeltem jön:
-
blaca83
őstag
válasz
pulutodurumo #181390 üzenetére
Kicsit közelebbit esetleg?
Valami konkrét márka amit érdemes keresni / megvenni a piacon, vagy egy link ami olyan minőségűre mutat rá ami megéri ár/érték arányban?Köszi
-
gipsztigris
addikt
válasz
alphaville #181394 üzenetére
Nem feleségnek akarom, csupán birtokolni!
Lehet félreérthető volt amit írtam, nem ez az az óra, amit a fiamra akarok hagyni, de ez az az óra, amiből kell szereznem egyet!
Egyetlen bajom van vele, hogy régebi modell és már nem nagyon lehet kapni, ahol meg van ott elég drága. Hát még, ha a Red Arrows verziót sikerülne megszerezni akkor lennék elégedett igazán! -
válasz
-
alphaville
aktív tag
válasz
Áh, a "nagy Ő"-nek gyengécske!
-
válasz
Háááát... tigrincs..
Ezt én úgy átlapoznám, mint a sicc!
Egy 1-10-es skálán inkább a nulla érdeklődésem felé. -
TayRol
nagyúr
válasz
nekem a nemtetszik érzés van. de hála istennek neked kell, hogy bejöjjön.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Óra tartó dobozt hol érdemes nézni ill. venni?
Két fajta is érdekelne, egy olyan amibe bele tudom rakni az otthoni 5 db-ot és egy olyan amit utazáshoz tudnék használni és mondjuk 2 elfér benne.
Köszi
-
5-ös kezelő
senior tag
Jó a 6497 és a Rodina is - van mindkettő. Utóbbi 120 dodó körül kapható, + közterhek. Mindkettő szerkezet pontos és megbízható eddig.
Tik-Tak : Jó a Mako luméja, a Mako XL-é viszont nagyon nem. Mako hátránya a domború hátlap és a számlaptól elütő színű dátumtárcsa, valamint a viszonylag könnyen karcolódó üveg. Ezeken felül öregedő szeműeknek előnytelen a mutató csillogó színe.
-
SÖ
addikt
NOMOS stílus elérhető áron 200$ körül .Sea Gull Japán szerkezet de semmit sem tudok róla. [link]
-
SÖ
addikt
Van tapasztalata valakinek ázsiai Unitas 6497-el? Elég korrekt kivitel hattyú nyakas finomszabályzóval. Kérdés mennyire lehet pontos? Ebay-on vannak már ilyen órák.
-
SÖ
addikt
válasz
KelemenUhr #181375 üzenetére
Tényleg jól néz ki egyedül a kis mutató nem tetszik. Mi van benne? ETA?
-
busman
veterán
válasz
KelemenUhr #181375 üzenetére
Jól néz ki. Elfogadnám én is.😉
-
gipsztigris
addikt
Ez a készlet így nagyon adja!
1000 darabos limitáció, WR300, titanium,ütésálló, Eco-Drive, stb. 10% kedvezménnyel 90 rugó.
Csak egy picit lenne nagyobb......
-
KelemenUhr
aktív tag
Elkészült a duplakoronás Debert mod! Mit gondoltok róla?
Nekem nagyon tetszik ezzel a mutatószettel, és így végre nem is 1:1 IWC koppincs. Mióta megérkezett, eredeti állapotában is kedvenc órává lépett elő, így szerintem végleg rá fog gyógyulni a csuklómra. Nem volt egyszerű összehozni, de ez így már képes lesz valóban enyhíteni a várakozást a hőn állított LLD-re...
(a kép nem túl jó felbontású és nem is saját, még Dzsanánál van az óra, de addig nyaggattam, míg küldött képet...)
-
alphaville
aktív tag
válasz
gipsztigris #181300 üzenetére
Láttam én is, ahány oldal annyi méret. Van ahol 46mm. van megadva. Biztosan hőmérsékletre változik.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Stauffenberg #181352 üzenetére
Plexis, de mivel fedeles nem igazán könnyű megkarcolni. Tokja acél, kinézetre egész okés. Persze egy tisztességes órabuzinak csak egy vacak játék. Az olcsó jó zsebóra itt kezdődik.
-
válasz
Stauffenberg #181346 üzenetére
Kínaiban van ennyiért automata zsebóra.
-
Tik_Tak
csendes újonc
Orient mako órája volt már valakinek?
Mennyire erős a lumeja? -
Tik_Tak
csendes újonc
Orient mako-ról mi a véleményetek?
Hol tudnék beszerezni egyet? -
@mriya@
őstag
válasz
Pszihonaranc #181357 üzenetére
Ugye ez most nem komoly?
-
válasz
Pszihonaranc #181357 üzenetére
Ez egy quartz óra, nézesd meg benne az elemet, nem solaros. A tekerentyű pedig a lünetta.
-
rene0619
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #181353 üzenetére
Ezt aztán tekerheted...
Elemcserével több sikered lenne
-
válasz
Pszihonaranc #181353 üzenetére
Amit linkeltél, arra azt írják az oldalon, hogy kvarc.
-
petterke
újonc
Hello mindenkinek. Vásároltatok már Citizent az otto.hu-ról? bevallom tegnap megremegett a kezem és rendeltem onnan (ÁFA nélküli nap volt...) egyet és kíváncsi lennék mire számíthatok magyar számla, doboz, kitöltött garikártya, szállítási határidő kapcsán.
Mielőtt rendeltem volna kipróbáltam a Timecenter Árgarancia szolgáltatását. Elküldtem a linket és 1 napon belül kaptam is korrekt választ tőlük (TC listaár -10%), de az otto-s alapár még kedvezmény nélkül is bőven jobb nem beszélve az ÁFA mentességről. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #181349 üzenetére
Nekton és Sungoo
[ilyen] -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pulutodurumo #181348 üzenetére
Ahogy nézem ez egy magyar óramárka. Minőségileg milyen? Gondolom ezen az árszinten csak festett tok jár, de kopik, karcolódik vagy azért nem vészes? Az üvege plexi vagy valamilyen tartósabb anyag?
-
Sungoo
addikt
válasz
Ha írnál típust, vagy esetleg lenne egy kép, jobban tudnánk segíteni.
-
Nekton
aktív tag
válasz
Milyen óra ez?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Stauffenberg #181346 üzenetére
Én kaptam ajándékba egy Astron quartz zsebórát. Az kb. ez az árszint.
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #181345 üzenetére
Na meg a nyolcvanas években is, amikor az IFA és Barkas platón történt meg aminek meg kellett történnie.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sajnos nincs időm használt után kajtatni, állapotot ellenőrizni, stb. Meg szerintem itt a cél, hogy a rokonom kapjon egy dobozt, egy órát ami gravírozható és át tudja nyújtani egy másik rokonnak. Az órára van 15 ezer forintja. Ha azt mondjátok újonnan felejtse el, akkor megmondom neki, hogy találjon ki más ajándékot.
Én nagyjából csak a Cartini órákat találtam, amikről tudható, hogy mi van bennük (Miyota 2035). A többiről nulla infó van, hogy mi ketyeg bennük.
Egyébként köszönöm a tippeket a használt Doxára meg ilyenekre, ez ha magamnak vagy gyűjtő ismerősnek lenne, akkor teljesen rendben lenne (bár én nem foglalkozom zsebórákkal), de most más a cél. Tudom itt alapvetően drága (vagy a 15 ezres kategóriánál jóval drágább) órákról szokott szó lenni, de most ettől vonatkoztassunk el.
Ha lehet. Ha nem, akkor az is jó, majd kitalál másik ajándék ötletet.
-
Spet
addikt
válasz
Stauffenberg #181340 üzenetére
Kicsivel több, de szerintem jól néz ki.
(zsebórát, karórához hasonlítani azért nem mindig ér
)
-
Spet
addikt
válasz
Stauffenberg #181337 üzenetére
Orosz, svájci?
-
Stauffenberg
nagyúr
Kaptam egy feladatot egy rokontól: Találjak 15 ezer forintig egy zsebórát (ajándék lesz).
Mivel a zsebórák terén teljesen kakukk vagyok, ezért hozzátok fordulok segítségért. Több boltot is megnéztem, de sok helyen csak azok jönnek szembe 5-8 ezer forintért, amiket az Ebayen árulnak 2 dollárért.
Fontos, hogy itthon elérhető legyen, nem tudunk várni míg megjön külföldről.
Köszi bármilyen tippet!
-
fagyalllo
őstag
Többször ajánlottam már ezt az eladót, most jó kis kvarc, fényevő, kinetic Seiko aukciói vannak, köztük ritka, limitált darabok is: [link]
-
Remélem nem érted félre amit tegnap írtam. Én örülök neki, hogy összedobsz egy ilyen szettet, nagyon baba lesz az biztos.
Az jutott csak eszembe, hogy az ember mikre képes. ha beleszeret valamibe.
Nálam valahogy a citizen után átkattant valami, meg miután odavertem a seikot és karcos lett. Jó mondom, itt befejeztük, nézek egy olyan órát, ami védett és nem sajnálja az ember annyira és lett az 5610. Gondolkodtam a japán verzión is, de hát anyucikád
, duplájába kerül és annyi, hogy dundibb az alja. Néztem ezt a fém szíjat is, a vége ott lett volna, hogy van egy retro g-shockom 80-ért amit megint babusgathatok. Neeem mondom, sima 5610 , 32300 ft volt. Nem kell sajnálgatni, mindent tud, nekem egyelőre tökéletes.
-
Narakh
senior tag
válasz
pulutodurumo #181314 üzenetére
+fagyalllo:
Köszi a tippeket. Este majdnem rendeltem hirtelen felindulásból egy kis Sekondát gombokért, mert közel húsz mátyást már kicsit sajnálnék játszós kvarcra költeni. Valami Eco-Drive-val (nyilván drágábban) még inkább ellennék, de ami szép Citizent láttam, az mindenhol kifogyott.
-
TOZ
addikt
válasz
gipsztigris #181328 üzenetére
20
:-D:3:-D -
TOZ
addikt
válasz
gipsztigris #181325 üzenetére
Akkor kibékültünk? ;-)
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #181325 üzenetére
Rosszabbul látható, én legalábbis ezt vettem észre a baksi szememmel.
De olyan ez, mint a sötét számlap+világos mutató versus világos számlap+sötét mutató.
-
TOZ
addikt
válasz
V-I-D-A #181323 üzenetére
De akkor nincs meg a full set a másikból. De értelek. Amúgy az inverztől leginkább szabadulni szoktak, nem látja a többség rendesen. És ismerem az eladót.
Tigris, nem nem. Gw-5000-1jf a céleszköz. Az 5610 sajnos nagyon műanyag érzés volt nekem. Ezzel Lauda felvétésére is választ adtam. Nem éri meg a dupla árat, de a tudod, hogy fém mégis megérte nekem. Meg néha lehet/kell "bukni" is.
-
TOZ
addikt
válasz
gipsztigris #181319 üzenetére
Sajnos ilyen szíjjal egyből nem tudod megvenni ezt a modellt. Azon gondolkodtam, hogy veszek egy olyan 5610est, ami gyárilag ilyennel jön, szíj csere és elad. De abból meg csak az inverz van gyárilag, kevésbé kedvelt modell, meg variálni az eladással, par ezerrel lehet hogy jobban jön ki. Ha hozzá számolom az időmet, akkor már nem is feltétlenül.
-
@mriya@
őstag
-
Angelo69
senior tag
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hova érdemes vinni egy "DS Action Diver Automatic Reference: C013.407.11.051.00" órát calibráltatni, mivel napi 15-17mp siet.
Illetve szeretnék venni rá kaucsuk szíjat, de nem találok sehol.
Erre a típusra gondolok:
-
Narakh
senior tag
Az SNK80x szérián kívül tudtok még olcsó, aránylag kicsi military stílusú óráról?
-
válasz
gipsztigris #181304 üzenetére
Nekem is.
Jól meg kell vele simogatni az új ivaccsot. Nem bírná ki. -
gipsztigris
addikt
NH-35, T100, WR200,48mm, teccik!
-
sz.j
nagyúr
válasz
fagyalllo #181299 üzenetére
Köszi, hogy gondoltál rám, de ez valahogy nem jön be ..,"maradok" a SEIKO Dolce Quartz SACM171 mellett, bár most még reménytelenek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tesla topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest