Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Srácok, hogy tudjátok másodpercre pontosan megnézni, hogy jár az órátok?
-
-
WiZARD
addikt
Nato szíjon mire jó a "plusz darab", miért nem csak 1 szimpla szíj megy körbe?
Tegnap levágtam az egyik natomról ezt a részt, így az óra alatt már nem dupla anyag van, csak szimpla.
Igazából semmi negatívumot nem találtam eddig, sőt talán jobb is, hogy alacsonyabban van az óra.Gondoltam arra, hogy enélkül esetleg csúszkálna a szíjjon az óra, de nem, 4 féle natot próbáltam, és egyiken se mozdul el könnyen, így kizártam ezt a funkciót.
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #122089 üzenetére
Karcagi illetőségű "honfitársunk" árult egy kihagyhatatlan, és páratlan szépségű órát.
-
Mano66
senior tag
Seiko óránál a J1 vagy a K1 végű jelölést érdemes választani.Tudom,hogy az egyik japán másik a japánon kívüli gyártást jelöli,de minőségben van különbség köztük?
-
t_a_m_a_s
addikt
-
myk74
senior tag
válasz
bicajoskema #122032 üzenetére
Téves bocsánat!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
g0n21 #122069 üzenetére
Ez tetszett, köszi!
Vidéken voltam, éjjel a kezemen átállt a Casio Lineage. Óbudán a panelban meg csak letéve ablakba.Nyúl - Bácsa 4:1 lett, gyerekkoromban voltam utoljára meccsen. Sportszerű, jó játék volt.
Kaptam egy Jantar /borostyán/ ütős órát, szomszédok biztosan örülni fognak. Visszavágok a pintyek csiripeléséért.
Bicajoskema : Új Seiko 5-öst pl. 20-ért tiéd az új acél Amphibiám, már napi 10 mp alatt van az eltérése. Retro vonalon kifoghatsz szép Doxát, Cornavint, Marvint vagy szép állapotú szovjetet - de napi strapára én sem ilyet vennék.
Ketyegős vekker engem mindig idegesített, de a karóra hangját a mai napig szeretem. Megváltás volt, amikor jöttek az NDK-s Ruhla kvarc ébresztőórák, baby /C/ elemmel.
Ciryl65 : Sejtettem, csak poénkodtam.
Rfjanika : Te dolgod, te pénzed. -
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #122074 üzenetére
Csak egy nagy általános tájékoztatora gondolok, amiben le van írva par jellemzőbb svájci es japan automata werk, főbb tulajdonsagaik, kis összefoglaló az 50-es évek Doxa-marvin-slava-boctop flow-ról, ajánlott NATO es borszij beszerzési helyek, ajánlott maláj óraboltok, egy link y78-hoz, es timecenterhez, es órásmester tippek (Dzsana, K.L., Hantos)ilyenek. Hogy el lehessen kerülni a "regiswiftbe milyen olajat javasoltok, és hany centis az ablaktörlő lapát typ. Kérdéseket.
-
Misi1979
őstag
válasz
g0n21 #122069 üzenetére
+
-megjelent az új SKX24232, új árnyalatú, kicsit lilába hajló pink indexekkel
-nekem jobban bejött a pinkbe hajló lila indexe a réginek
-dfi-n most olcsó a SKH23232, instant get
-nekem nem jön be a dfi, nem teszi a kosárba a szajkót
-rendeltem a dfi-től 2 papírdobozt óra nélkül, vajon átjön a vámon?
-sziasztok, húzható koronáról a quartz Orientem?
-attól függ hol vetted, megkérdezzük timecentert
-young78 tudott volna jóárasítottat!
-ha nátóra teszem a vosztokomat, az olyan, mint mig21-en a sidewinder rakéta?
-hagyd rajta a fémet
-ti hol rendeltetek pink nátót?
-pinknatostraps.com, de jobban jársz, ha a kedvenc ebay-es eladómtól, lucyliu66-tól rendelsz -
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #122067 üzenetére
De most miért basztatod? Engedd el. Neki ez tetszik. Ízlésen nem lehet vitázni...
Különben itt ülnénk napokig, és így nézne ki a fórum (Úgy olvassátok, mint Kern András a rádiókabaréban, a kivehetőajtós NDK turmixgéppel..... "Halló, belváros") :
-Láttátok az új Blancpaint/Omegát/Rolexet/Citizent? Nekem nagyon tetszik
-nekem nem
-nekem sem
-nekem igen
-te hülye vagy, b.szódj meg
-nem, b.szódj meg te, szerintem szép
-nem szép
-nagy
-lóf.szt
-jeti vagy?
-tetszik
-kicsi a csuklód?
-ne ugass, ronda a werk
-nem is, ETA.
-nem úgy, tényleg ronda.
-szerintem szép
-vak vagy
-anyád
-te anyád
-szerintem jól néz ki
-szerintem is
-szavazzunk!
-mire? Ronda, ez egyértelmű
-ETA bammeg, mit nem értesz?
-Sziasztok, kvarc Rolexem van......
-hamisítvány
-egyébként se szép
-és a blancpain?
-ronda
-SZIASZTOK! Vettem egy ilyen 41-es DateJustot, mit gondoltok?
-ittad volna el az árát...
-nagy
-ez már nem az igazi Rolex
-Csak a Rolex az óra?
-nem japán..
-de bizony ez japán...
-akkor nem rolex
-szerintem szép...
-szerinted minden szép, milyen órád van?
-Tommy Hilfiger
-Sziasztok, szeretnék egy szép, időtálló órát, amit majd a gyerekem is viselhet. Mechanikus, svájci, zafírral, 200m vízállósággal, 41mm-esnél ne legyen nagyobb, van rá harmincötezrem, forintba' Mi jön ki belőle?
-a szemed
-ennyiért nem kapsz órát
-de, van seiko, lopott
-omega is van, AAAAAAA++++++!!!!++++
-az ronda
-spórolj még
-válts munkát
-kérj kölcsön
-vegyél órát
-Rolexet?
-az nem szép
-de, szép.
-szavazunk?
-anyádSzeretlek Titeket, mindannyiotokat (csak olyanokkal tréfálkozik az ember), mert szerintem ez egy jó kis közösség, csak ez már ki akart jönni.
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #122067 üzenetére
Én már nem mondok semmit. Janika szerintem döntött és a lényeg, hogy neki bejön.
Emlékszem, hogy anno engem sem tudtak lebeszélni a G10-es Certina-ról.
Mondjuk nem is volt meg félévig sem. -
szatocs
őstag
válasz
TimeCenter #122054 üzenetére
Szia! Köszi, ment privát, hogy ne a többieket fárasszam.
-
g0n21
senior tag
válasz
rfjanika #122061 üzenetére
Ilyen kinézetű, ebben az árkategóriában más nincs.
A Vostok kifejezetten jellegzetes formavilággal rendelkezik, így hát ha ez tetszik, ne tartsd vissza magad, és az se tartson vissza, hogy itt a sok mechanikus óra-b.zi (magamat közéjük értve) nem rajong a kvarcokért, valamint az új-módi Vostokért sem, amit mindannyian egy kicsit túlárazott márkanév remake-nek gondolunk..
Ha kvarcot szeretnél, és tetszik a Vostok, hajrá!
A PVD és DLC bevonattal kapcsolatos aggályok pedig abból adódnak, hog ymivel ez csak egy bevonat, így ha kopik, az látványos, míg egy bevonat mentes acélnál annyira nem látványos, mivel az anyag színe a saját színre kopik.
Csak hogy lásd is, ITT egy link egy használt PVD-s óráról.
Meg még egy.A DLC egy kicsit tartósabb típusú bevonat, de az már átlépi a költségkereted.
Talán még a steinhart ocean1 DLC-je fére bele, de ha nem tetszik, akkor nem tetszikVagy netán a Steinhart Triton?
Mondjuk a Te esetedben gond lehet, hogy ezek svájci automaták, nem kvarcok. -
rfjanika
tag
talán olyan 180 -ig is el tudnék menni.
Automata nekem nem kell.
kaucsuk szíj vagy bőrszíj.
Ne kelljen féltenem persze vigyáz az ember rá.
ez pl 160 ezer
http://www.royalora.hu/vostok-karora/anchar-karora/5105201-1lehet pénzkidobás de ha veszek vmit számomra a legfontosabb hogy tetsszen. És sajnos formában ebben az árkategóriában szebben még nem találtam.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Deskdiver #122057 üzenetére
Viszont ha nem kapja el a gepszij akkor jó lehet. Vissza olvastam a kollega postjait, olyan Vostok kronót amit kinézett, emberi aron nem kap csak kvarcban. Ha nem ragaszkodik a jellegzetes kinezethez en a Citizenek kozt néznék szét.
freddirty
Asszonynak én is kizárólag kvarcot vennék még omegaban is. -
Deskdiver
senior tag
válasz
condy #122052 üzenetére
Itt érzem én is hibát a dologban. Annyira nem tartja az árát ha egyszer elmúlik a "szerelem" akkor jó ha a felét vissza lehet szerezni az eredeti árából. Ezekkel a T25-ös indexekkel meg az a gáz ,hogy egyszerűen nem lehet tudni mikor készültek. Lehet ,hogy 5-6 éve is ott állnak polcon (Az Anchar azt hiszem 2010-2011 óra) Megtartósnak semmiképp.
(#122056) freddirty Az azért lehet ,hogy tartja az értékét.
-
TimeCenter
tag
válasz
szatocs #122018 üzenetére
szatocs:
Valószínűleg az órádhoz mellékelt H145-ös használati útmutatóban a 24-26 oldalon van leírva, hogy miért nem állt át és miért nem is fog átállni az órád.Különösen elgondolkodtató a "Special note about movement caliber H145" rész.
"When manually changing the Daylight Saving Time from OFF to ON to OFF,
this engages the manual override built into movement caliber H145. This manual
override precludes Daylight Saving Time from being automatically adjusted during
the time signal update. If this function is not desired, the only way to cancel the
manual override is to do the reset and 0-Positioning outlined on page 46." -
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #122048 üzenetére
De ez 150-ért villany.
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #122045 üzenetére
Villanyóra.
Már az általa választott. -
rfjanika
tag
a sok negatív kritika ellenére nem találok más alternatívát a vostok anchar helyett.
kb 150 ezer ft-ig kb tudtok esetleg hasonló stílusú órát? kinézetre az ami tetszik.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Vosztok amfibiát
15-20 között vannak a patika állapotúak, és ezek legalább bírják a strapát -
Sungoo
addikt
Nincs valakinek elfekvőben otthon valami [hasonó]? A cél ugyanez lenne.
-
alphaville
aktív tag
válasz
KelemenUhr #122036 üzenetére
Köszönöm!
Ritka darab, ègen-földön nem találom a neten ezt a fehèr számlaposat arab indexekkel.
Mintha fantomóra lenne... -
bicajoskema
tag
válasz
Dzsana #122034 üzenetére
Szia
Köszi a választ!
Van olyan 10-20k-s mechanikus karóra amelyik a mindennapi használatra alkalmas?
Illetve ha mégis a Doxánál maradnánk, és alkalmi használatra lenne, akkor egy ilyen 10-20k-s ársávban lehet találni olyat amelyik rendesen működik? Nem baj ha karcos, csak az időt mutassa.
Köszi -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
alphaville #122035 üzenetére
Finom darab!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Kerestetek?
Mindennapi használatra alkalmatlan a Doxa, egy óvatlan kézmosástól is beázik, az inkább alkalmi, vagy gyűjteményi darabnak való. Legalább cseppálló óra kellene a mindennapokra. Pl. egy Seiko 5-össel jobban jársz, vagy valami svájci automatával. -
fagyalllo
őstag
válasz
Akad itt egy Dzsana fedővenű úriember, vele konzultálj.
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Erdeklodnek itt a hozzaertöktöl, hogy 10-20k Ft-bol milyen regi mechanikus(felhuzos) orat erdemes venni, ha erdemes egyaltalan. Mindenkeppen napi hasznalatra keresek orat, nem baj ha kicsit ütött kopott, de naponta olyan 5 percnel ne terjen el a pontos idötöl. Edesapam vateran vett egy teljesen szalon allapotu DOXA-t olyan 35k körül egy par eve. Elsosorban en is DOXA-t szeretnek. Joparat lehet talalni jofogason a fent irt arsavban. Illetve milyen oldalakon erdemes nezelodni, jofogas, vatera? Annyit szeretnek , hogy ne kamu ora legyen,
Illetve van valamifele olyan oldal/blog ahol lehet tajekozodni ezekröl a regi mechanikus orakroll, gyari szam alapjan beazonositani az orakat?
Elöre is köszönöm a valaszokat.
üdv
Kelemen Balint -
szbalogh
addikt
válasz
#91556096 #121990 üzenetére
Mikor még nem volt rendes órám a 34mm-es szvaccs-ot pont megfelelőnek találtam a 18cm-es karomra. Azóta a 40mm-t pont ideálisnak találom. Saját magam felé fordítva teljesen máshogy néz ki, mint mondjuk tükörben nézve.
Ha nem egyenesek a tokfülek hanem szépen lehajlanak, akkor kis csuklón jól áll a 40-42mm-es. Divat a nagy óra de mindennek van határa. A nagy bumszli nem is praktikus. -
Aladdin
aktív tag
Van rá magyar szó: kvarc
Nem bonyolult... -
minas
aktív tag
válasz
rfjanika #122021 üzenetére
Nekem van egy VE órám, igaz nem Anchar, igaz nem quarz, igaz régebben vettem (akkor negyede volt az ára, mint most). Nagyon szeretem, de nem hiszem, hogy most megvenném a mai áron. Az Anchar nekem is nagyon bejön, de ha mégis vennék véletlenül, akkor sem a quartz-ot.
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz
condy #122014 üzenetére
A rádióvezérelt Seiko asztali ébresztöóra is átállt - de fel is ébredtem rá! Vagy 5 percig tekerte magát körbe-körbe, mintha egy kis játék villanyvonat zakatolt volna az éjjeliszekrényen!
Lume miatt vettem egyébként Seikot, de ebben pont csalódást okoz, nem egy seiko 5: 5-10 perc múlva már nem látszik semmi... -
Deskdiver
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sipoczgabor #122016 üzenetére
Gugli szerint +2 kő
-
sipoczgabor
tag
7s36-ról vélemény?
-
Deskdiver
senior tag
válasz
szatocs #122006 üzenetére
Nálam is probléma volt a rádió vezérelt órákkal itt vidéken. Napközben egyik sem szinkronizált lakáson belül sem kívül. Az automata módban éjszaka leginkább csak a Casio. Utána olvastam egy kicsit. A jel vételét erősen befolyásolja az ionoszféra amit meg a naptevékenységek ami napközben ugye intenzívebb. Igazából meg kellett találni a lakáson belül ,hogy hol van a legnagyobb esély a vételre. Nálam a keletre néző ablaknál. Sötétedés után ennél az ablaknál kb. 2 perc alatt szinkronizál manuálisan is.
-
condy
senior tag
válasz
Rundumdi Úr #121989 üzenetére
Ok. Ha itt lesz, készítek.
rfjanika: Azért nem kell rögtök kétségbe esni. Az sem mindegy, hogy pvd, vagy dlc a bevonat. Másrészt a kopás nem 1-2 hét után fog jelentkezni (de sokak szerint csak városi legenda ez is). Olvass vissza, vagy a keresőben (jobbra fenn) keress rá ezekre a bevonatokra.
-
Robi1985
csendes tag
válasz
Csigusz 1 #121994 üzenetére
Nekem pont most van úton egy Tauchmeister T101 szintén használtan, hozzá pedig egy karbon szövet mintás fekete bőrszíj piros szegély varrással. Ez csak 200m WR, de nem vagyok valami nagy búvár, szóval megteszi. :-) Szintén "játszósnak" hordanám. Elég sok nagy benga modell van a kollekcióban, de ez valahogy megtetszett. Ez is csupán 41mm, de mostanában egyre inkább a kisebb átmérőt részesítem előnyben. Fogalmam sincs miért..
Lehet, hogy öregszem.
-
szatocs
őstag
válasz
whited #121999 üzenetére
Nekem 2 kattanásnyit ki kellett húzni és átállítani az SMT-t. ON-on hozzáad egy órát, OFF-on pedig elvesz (ez kellett most nekem). CB0010-02E
Azt gondoltam én is, hogy automatikusan át fog állni, de nem így lett. Mondjuk vidéken vagyok, tegnap próbálgattam, hogy itt megtalálja-e a szinkronjelet, de 3 percig szórakozott, aztán lemondott róla. Pesten 0,5-1 perc alatt mindig talál.
-
Csigusz 1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest