Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sungoo
addikt
válasz
madarasz92 #181791 üzenetére
Nézd már! Merre jártál, báránykám?
-
Bazsi101
tag
válasz
gipsztigris #181786 üzenetére
Nekem pedig l a 43-as Citizen is sok.🙂
-
TOZ
addikt
Szerintem a 39es diver kicsi.
A video szerint akkora mint a SARB017, hát... számomra vicces lenne egy Alpinist méretű diver. -
Megmutatjuk, milyen órát hordanak a sztárok: Íme 6 stílusos darab
Utolsó három jöhet.
-
törölt tag
-
Bazsi101
tag
Újabb videó a 39-es Steinhart búvárról, az Alpinisttel összehasonlítva.
Ha tudnám hogy a számlap mérete ugyanakkora mint a 42-es testvérének már rendelném is.
[link] -
Gyuc
aktív tag
válasz
blaca83 #181756 üzenetére
A kérdés második fele:
Vámmentes küldemények
Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi
küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól
kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik
országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA-ból származó küldemény Németországon
keresztül érkezik).
Vámmentesnek minősülnek továbbá azok a küldemények is, amelyek az EU-n kívülről
érkeznek, de az értékük nem éri el
- magánszemélytől érkező küldemény esetében a 45 eurót,
- külföldi jogi személytől érkező küldemény (ún. rendelt áruk) esetében a 22 eurót.
Ezen küldemények vám és ÁFA mentesek. -
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #181755 üzenetére
Én pedig ha vennék, csakis bevonat nélküli acélt.
-
Bazsi101
tag
válasz
gipsztigris #181763 üzenetére
Használatra is simán. Könnyen nem kopna 🙂
-
Bazsi101
tag
válasz
gipsztigris #181755 üzenetére
Nekem az utólagos DLC bevonat jár a fejemben
-
Empsepo
senior tag
-
Srácok, én most a Bruvik Klokken Svalbard óráját nézem.
Nézem, csorog a nyálam..
De az automata 15000€!!!
Most akkor nem veszek fel rá mégsem cipelem hitelt. -
blaca83
őstag
Ha már Presage....!
Egy barátom most egy ilyenben gondolkodik:
Seiko Urushi SARD011 PRESAGE [link]Vélemény???
Továbbá azt szeretném kérdezni a külföldi rendelésekkel kapcsolatban, hogy minden esetben ki kell fizetni a +27%-os áfát, ha MO.-ra kéri más kontinensről, pl : USA vagy Japán? Jön még rá valami költség amivel számolni kell?
Előfordulhat, hogy nem kell fizetnie, vagy ez már napjainkban esélytelen?Valamint, ha mondjuk egy másik európai országba kéri ahol rokonok laknak (Pl: Német O.) akkor jobban jár?
Köszi előre is... -
gipsztigris
addikt
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #181742 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #181750 üzenetére
Az egzotikus bőrig jutottam...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Empsepo #181730 üzenetére
Köszi!
Tervben még egy Seiko búvár is, illetve valamilyen G-Shock-ot majd motorozáshoz is szeretnék, de eddig nem találtam olyat, 50-60k-ig, amibe bele szerettem volna.
Aztán majd idővel bízom benne h jönnek a klasszikus márkák. IWC, Longines, Omega, Tag Heuer, stb.Lauda, köszi! Ez tényleg jó ár, lehet be is rendelem.
-
Bazsi101
tag
válasz
gipsztigris #181742 üzenetére
Kristófék mondták hogy lesznek, bár nem ekkora összegre számítottam 🙂
-
gipsztigris
addikt
-
fagyalllo
őstag
M1ó visszatért, bőrszíjra fel!
-
Bazsi101
tag
Én is néztem a cuccait, főleg turtle vonalon.
Ez a típus szokott lenni dutyfreeisland-on már ha nem sürgős a dolog. -
Nekton
aktív tag
Az olcsó óraforgató:
- vagy zajos, vagy az lesz
- vagy ócska műanyag, vagy hulladékfa rozsdásodó vasalatokkal
- nem igazán javítható
- nem feltétlen fér bele az órád, vagy nem lehet értelmesen, kényelmesen beletenni, esetleg lötyög és ide-oda kopog benne az óra.
- előbb utóbb úgysem használod.A drága óraforgató:
- van olyan, ami a fentieket mind kiküszöböli, de nem mind!!!
- előbb utóbb úgysem használod.Saját és körömbeli tapasztalatok.
-
apuc
őstag
válasz
runner 125 #181701 üzenetére
A csepeli HÉV-el.
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Pls ha valaki tud erre választ legyen kedves!
Köszönöm! -
pulutodurumo
őstag
Ha valaki szeretne otthonra egy kis atlétika hangulatot:
Seiko ébresztő Amazonról -
Empsepo
senior tag
válasz
runner 125 #181728 üzenetére
Sajnálom ami történt.
Gyűjteményed remek ízlésre vall. -
válasz
Itt 180 dodó, még ha beáfáznak véletlenül akkor is jó vagy.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Empsepo #181722 üzenetére
Szia,
Ne is mond, idén nyárig megvolt. Vagy 7 éven keresztül, aztán egy hétvégi program keretében ellopták tőlem több más holmimmal együtt.
Imádtam, nagy kedvenc volt és azóta is bújom a netet, hátha találok újra ugyanolyat, ugyanolyan hibátlan állapotban.
Nemrégiben fb-s óráscsoportban vettem is egyet 50k-ért, millió fotót kértem róla, az eladó váltig állította h origi. Megjött, az első nyomkodás utána azonnal világossá vált, h fake szar.
A gombok nyomáspontja tök más volt, kattogott minden gomb. A stopper mutató teteje konkrétan 2 mm-t járt jobbra balra ha mozgattad az órát, illetve a mutató sárga színe is tök más árnyalatú sárga volt (sokkal világosabb, csak ezt fotókról nehéz megmondani), stb.
Még az volt a szerencsém, h a srác korrekt volt, még aznap visszalőtte a vételárát én meg visszaküldtem neki az "órát".Mondjuk így utólag visszagondolva egyetlen egy dolog zavart a PRC 200-ban, a 39 mm-es átmérő. 187 vagyok és 92kg, egyszerűen néha túl kicsinek éreztem a csuklómon. Nem szeretem a bumszli nagy, villogós, giccses darabokat, de a 41-42mm-es méretek úgy érzem jobban állnak.
Úgyhogy ebből most az újabb, nagyobb Tour verzióval szemezek.Jelenleg ez a felhozatal:
DS Podium, Zeppelin, Nighthawk, Orient Classic.A bakancslistát meg inkább nem linkelem.
soetigabor
Igen.
-
soetigabor
tag
válasz
runner 125 #181726 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
pulutodurumo #181724 üzenetére
Hm, köszi!
Honnan vetted? Mert kinti megbízható webshop-ból még a skywatches-t ismerem, de ott most jelenleg nincs raktáron.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Ennyi a szürke ára. A távol-keleti (megbízható) webshopokból is 170-180$ körül jön. Én tavaly vettem az enyémet 150$-ért.
-
Spet
addikt
-
Empsepo
senior tag
válasz
Szia Runner!
A Prc 200 megvan még?
Mi a helyzet vele? Tapasztalatok? -
hallador
addikt
válasz
5-ös kezelő #181714 üzenetére
Szia,
Köszönöm. Nézegettem a Nomos Club Campus-t, de a Meister ugyanolyan árban van, az jobban tettszik. Még gyűjtenem kell hozzá. A Zeno-t megnézem.
-
hallador
addikt
válasz
Nekton #181709 üzenetére
Szia,
Köszönöm a válaszod, A Seiko-t el szeretném tenni, mint emléket. Nagyon szeretem, édesapámtól kaptam (a sors fintora, hogy Ő is örökölte még a 90-es években.) Szeretném megőrizi ilyen állapotban. Ilyenem nagy eséllyel soha nem lesz már. Mikor rákerestem az órára elcsodálkoztam milyen idős, és még megy. Sőt hetente 1 percet siet kb, ami nagyon szép. (vagy nekem legalábbis kisebb csoda)
Lehetséges, hogy gyűjteni fogok, és a Meister Hand-winding-ot választom.
-
-
pikkubee
tag
válasz
fagyalllo #181665 üzenetére
Igen, nézegettem árakat, tenyleg ki lehet futni az észszerűség hatarain kívülre...
Az a bajom, h a Sumo es a Turtle is túl nagy, az skxem viszont imádtam, csak azon meg nem tetszett a szamlap es a mutatok, plusz a csak dátumos órákat szeretem.
Na majd meglátom mit mond a Seiko szerviz az anyag arra, amit eddig találtam az 100eur... -
KelemenUhr
aktív tag
Tegnap befutott végre:
Állandóan modoláson gondolkodom, de voltaképpen ez az első, amit meg is valósítottam. Pont olyan lett, mint amilyennek elképzeltem, szóval nagy most az öröm.
Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyen egy órás típus leszek, de ez így most egy olyan összeállítás, hogy szerintem ritkán fogok másikat elővenni a dobozból, hiába vannak jobb, dràgàbb, màrkàsabb darabjaim, az, hogy egyedi és az én ötletem volt, egy nagyon erős plusz érzést ad az egészhez . Pláne, hogy kb. mindenféle szíj illik rá és mindegyikkel tök más képet mutat. Itt a remek alkalom, hogy eladjak ezt-azt és csináljak helyet a dobozban, most kevésbé fog fájni.Új szerzeményekhez pedig gratula!
-
Szulita28
senior tag
válasz
TayRol #181659 üzenetére
Nagyjából igen. 2824/36 egykutya, a 92/3-A2-t finomabb szerkezetnek tartják náluk (pontosabb, jobban szabályozható).
A Valjoux elvileg a legpontosabb és legstrapabíróbb, és persze chrono, ami az áron is látszik általában (szerkezet annyira nem indokolja a dupla árat).
Én ennyit tudok, ennél részletesebben majd a szakik -
hallador
addikt
-
runner 125
nagyúr
Srácok, hülye kérdés, de egy középkategóriás Seiko-t vajon milyen hévvel hamisítank?
Ezzel szemezek egy ideje, láttam élőben is, nagyon tetszik a vilgos szíjjal.
De a legtöbb eladónál ebay-en is 90-100k, itthon 110.
Túl sok értékelése sincs az eladónak, kicsit tartok tőle. Bár Angliából nem régen új eredeti DS Podium-ot vettem 90-ért, ami itthon 170, noh de akkor is. Mit gondoltok, bevállalható?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest