Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
eldoble #270098 üzenetére
Ezer + 1 bolt csinálja ugyanezt, nem jelent semmit, csak nem szabad figyelembe venni a lehúzott árat, de ez alap, ahogy az is, hogy meg kell nézni az árakat máshol is. Persze, attól, hogy más bolt is csinálja, még nem lesz etikus, én is g.ciségnek tartom. De ettől függetlenül szerintem szabad ott vásárolni, ha valami épp ott a legolcsóbb.
-
Mára is egy kis finomság. Ezt a Seiko ana digi órát NOS , defective modellnek vettem. Elemcsere után nem indul. Letöltöttem a kézikönyvet. Megnéztem a gomb kombinációt első indítás vagy elemcsere esetére. Tökéletesen teszi a dolgát.
2004.02 gyártás. Még nem veterán, de alakul.
-
phrenetiX
tag
Sziasztok!
eorak.hu oldallal van valakinek tapasztalata? Van néhány órájuk egész jó áron, de ezidáig nem találkoztam még ezzel az oldallal.
-
dzsi23
addikt
válasz
Hasaggymeg #270082 üzenetére
A 90-es évekkel ellentétben, ma már szinte mindenki zsebében lapul egy atompontos zsebóra (okostelefon), a karóra nyugodtan lehet pontatlan.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Memmaao #270076 üzenetére
Nekem anno ezzel lett tele a hócipőm, valamikor a kilencvenes évek elején addig állítottam automata Seiko5 órámat, szinte naponta lecsavarozva hátlapját míg ráuntam, aztán '96 körül a Citizen EcoDrive +1,5 perc/ téli/nyári átállítás (6hó) tűnt marha soknak amit nem tudtam megszokni így azután már csak rádióellenörzött kellett.
-
válasz
fagyalllo #270080 üzenetére
Őööö. Nem tudom, nem merem összeszámolni 🙈
El is ment jópár, jött jópár új. 😅
2db 12es doboz tele van, a Tudor,. Omega és a Seiko astronaut külön ki bőr egyszemélyes tartóban lakik. Van a helikopter bázison egy dolgozós G-Shock. A harmadik 12es dobozban van még hely. De csak 1-2...🤦 -
zoarden
tag
válasz
ha téged zavar akkor érdemes. Úgyis járkálsz óráshoz, de ha van időd, némi szerszám meg figyelem akkor magad is megoldhatod iteratív többszöri próbálkozással lejjebb vinni.
Eddig azt hittem 8205-öt nem ad már a Timex...se
ez biztos trivia neked is, de a Tudor meg Omega metas, cosc pontossághoz nem érdemes hasonlítani semmiképp sem egy 8205-öt -
petipetya
nagyúr
válasz
Nekem soknak tűnik. A másik topicban tanultam, hogy a leggyakoribb pozíciókban érdemes mérni, ami nálam kijelzővel felfelé (irodai asztalnál a kezemen), 3-al lefelé (séta közben). És persze a többiben is, hogy éjszakára miként érdemes letenni. Ha összességében mindenhol siet, akkor az beszédes.
-
Nagyon tetszik ez a Timex Snoopy.ora, de ez a Miyota 8205 az eddigi legpontatlanabb automata órám. Az omegám metas pontosságú, a Tudor cosc pontosságú, mindkettő napi 1mo belül van, sőt, a Tudor kb 0.5mp késik kijelzővel felfelé, koronával felfelé meg ugyanennyit siet, így este lerakva reggelre pontos. Ez a Timex viszont napi 25mp szed össze. A gyári adat -20/+40mp. Szóval tűréshatáron belül van. De azért ez nem kevés. Érdemes emiatt beszabályozni? Vagy macerás lehet?
-
dzsi23
addikt
válasz
Dr. Oid #270071 üzenetére
"mit jelent a "csúnyán" hajtogatott?"
Oldalról láthatók a lemezdarabok, mint egy olcsó retró Casion. Az Edifice-eknél ez elegánsabban van megoldva, de még jobb, ha tömör szemes a szíj. Talán az egyik linkelt Edifice (EFR-574D-1A) tömör, de a nyakamat nem tenném rá. Persze, a hajtogatottnak is megvan az előnye: könnyebb.
Integrált szíjasnak általában azokat az órákat nevezzük, amiknek nincsenek hagyományos (vagy rejtett) tokfülei, vagyis nem lehet akármilyen (bőr, gumi, nato, stb.) szíjat rárakni, hanem csak direkt az adott órához készülteket, amiknek speciális csatlakozásuk van.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #270073 üzenetére
Á, ez tríciumos, ha jól látom, Majd utána olvasok a másik topikban, köszi!
-
Dr. Oid
aktív tag
hello mindenki,
sok év okosórázás után újra hagyományos órára váltottam. egyből meg is valósítottam pár régi tervemet és kipróbáltam, amit eddig nem tudtam, vettem pár G-Shockot, de nem jöttek be igazán.
most valami normálisabb kvarcot keresek, sima analóg, semm fakszni, csak legyen világítós mutató meg index benne és legyen acél tok és szíj.
nem akarok 80-nál többet költeni és szeretem a nagyobb órákat, régen pl nagy kedvencem volt a Fossil Nate, na meg a G-Shockból se kicsit vettempárat kilistáztam, a Casio nyilván olyan, amilyen, a Festina érdemben jobb?
CASIO EDIFICE PREMIUM EFR-573D-2A
CASIO EDIFICE EFR-574D-1A
FESTINA THE ORIGINALS F20663/1persze ha ezeken kívül van ötlet, tipp, hálás leszek. legyen legalább 45mm átmérő és világítson a mutató mrg az index
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #270060 üzenetére
Jogos.
De a gyatra órák a gyengéim.
-
dzsi23
addikt
válasz
Veron #270058 üzenetére
De gondolom, ez csak akkor van így, ha euróra van állítva a pénznem. Mert nem mindegy, hogy mondjuk a Celest 1165 euró vagy 1090 dollár vagy 905 font.
Közben megnéztem, checkout-nál a dolláros árra rájön még 294.3 dollár, de a "fontos" árra nem megy semmi. Akkor fontban érdemes ott vásárolni? Vagy csak euróban szabad, ha eu-ba rendelek?
-
Foose
addikt
sziasztok! Megint érdekes hirdetést találtam. [link] Maga a típus megér ennyit,az biztos. De ez így szerintetek jó ár érte? Vajon valós lehet hogy új,nem hordott? a képek alapján talán igen. Szomszéd város nekem,de annyit megér hogy elmenjek érte.
-
Tufa_
aktív tag
Christopher Ward Twelve X.
Titanium, SH21 (120 hr power reserve), on the fly micro adjustment, £4k.
-
@mriya@
őstag
válasz
Keil Walker #270044 üzenetére
pólus center borkutime
-
@mriya@
őstag
Citizenéknél is elgurult a gyógyszer (Seiko system).
-
Ma is jött egy szép példány.
Napsütésben sunray dial:
-
petipetya
nagyúr
Segítsetek légyszi, hogy a Casio G-Shock G-5600UE-1DR esetén az alis fém keret és szíj modifikációk közül az 5600-át vagy az 5610-et kell kiválasztani? Itt egy példa (alis link), nyilván nem erre gondoltam, csak hirtelen szembe jött.
Persze ha van bevált link, azt is szívesen fogadom -
rbalint88
addikt
válasz
Veron #270032 üzenetére
Lehet pontatlanul fogalmaztam. Sokszor egy adott ora 90%-a Kinaban keszul es megis ra lehet irni a svissz mádé-t a hulye szabaly miatt. Ugye az ominozus eset, amikor a billegot asvajcba’ rakjak be es ettol swissmade lesz, mert a jobbagy fizetese annyi, hogy az ora 60%-a svajci “”””ertek””””, igy mar mehet ra a stempli.
-
fagyalllo
őstag
Tegnap Japánban jártam
-
rbalint88
addikt
válasz
Voltam #270020 üzenetére
Ujraertekesithetoseget felesleges 600ezerig nezni, mert brutal ertekvesztesuk van. Megbozhatosaggal nem szokott gond lenni.
Certina DS Action egy tok korrekt ora, en abbol vennek egy titan kvarcot. Van kezihuzos mechanikus oram is es ugy mondom, hogy a mechanikus ora szivas laikus szemmel. Ha nem hordod minden nap (vagy minden nap csak keveset), vegyel inkabb kvarcot
A svajcisag meg egy tok humbug dolog, vannak rola jo cikkek es videok, siman az ora 90%-a Kinaban keszul a Swiss made oranak… -
Voltam
csendes tag
válasz
GlitterJohan #270019 üzenetére
Kicsit elvesztem az órákban de nem adtam fel.Epos órákról mi a vélemény?
-
GlitterJohan
csendes tag
Voltam, az új Longines széria, Spirit, Conquest stb. ha áfa nélkül szerzed be azért 800 körül meglehet. Nekem meglepő volt a minőség, kb. 10-15 évvel ezelőtti Omega minőség. Az új Omegák természetesen más színt, de legalább 2-4 millió.
-
mqm
senior tag
Chrono24-en elment egy órám, Spanyolország, Barcelona a célország. Próbálták kézbesíteni az illetőnek, de nem tudta átvenni, nem volt otthon.
Berakták a csomagot egy csomagautomatába ahová egy hete nem volt hajlandó elmenni.. 2x írtam már neki ,hogy mozduljon meg, és kétszer írta hogy elindul érte. Szerintem vissza fog jönni az óra (mondjuk a szállítási költséget bukni fogja).
Még 1x fogok neki írni, csak azt nem tudom mit?! Szerintetek? Nem akarok bunkó lenni, de már nehezen megy az értelmes kommunikáció ha ennyire betart valaki. -
driv4r
aktív tag
válasz
Memmaao #270013 üzenetére
Tudom, hogy csak elírtad, de egy pszichológus szerint nincs olyan, hogy szimpla elírás, van annak ám valami mögöttes oka;)
Sajnos szerintem az órabuzéria sem gyógyszerrel, sem mondjuk dinamikus rövidterápiával nem orvosolható; rendes analízis kell hozzá, sok pénz és idő, de azt ugye órára is el lehetne költeni, tölteni, akkor meg minek meggyógyulni?
De ha már analitikusok, még egy gyors hétvégi ‘tücsök és bogár’ rovatbejegyzés, jó olvasgatást; én most megyek palántázni és kulét talicskázni.
—Freud VC zsebórájának sztorija.
—Jung a felesége révén IWC résztulajdonos volt, de van még tovább is.
-
dzsi23
addikt
Mit gondoltok erről az oldalról?
[ feeltime.com.ua/en ]
[ facebook oldal ] -
Eddig életem legfurább darabja:
-
@mriya@
őstag
Hm.
Csodaszép óra, csodaszép ár. -
Sawyer_
tag
válasz
Voltam #270001 üzenetére
Ezek közül a Mido. Olcsóbb és kerámia lünettás. A Longines amit most linkeltél acél lünettás és számlapja sem olyan szép. Azt a verziót semmiképp sem venném. Korábban linkeltem egy kerámia lünettás Hydroconquestet, azt érdemes megvenni a Longines-ból. De az drágább kicsit.
-
Spet
addikt
válasz
pulutodurumo #269957 üzenetére
Mintha tobb mondatbol allna a hozzaszolas nem pedig egy tobbszorosen osszetett darabbol.
Vagy nem te irtad, hanem az alteregod?
Ahogy Kopasz mondja: kinek van penze majomra legyen bananra is.
-
Voltam
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával