Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
Szabikaa20 #68096 üzenetére
Melyik lenne ennek az eredetije?
-
törölt tag
válasz
entropy #68097 üzenetére
Oké, hiszek nektek, cseppet sem értek az órákhoz. A 3ATM-ben mi a fura?
Amúgy sohasem hordtam az órát, mert szerintem túl bumszli és nehéz az én izlésemhez.
Van egy egyszerű kis Seiko 5 vekkerem, az hordható.Csak belefutottam a topicba és gondoltam megkérdem mégis milyen ez az óra, mert csak őrizgetem. De akkor megy is vissza a szekrénybe.
Update: Lemértem, 166g. Ez kissé sok
-
entropy
tag
válasz
#68216320 #68095 üzenetére
Nem ugyanaz, de hasonló. A 3 atm tényleg furi, de a tied határozottan jobban néz ki ennél
-
Szabikaa20
őstag
válasz
#68216320 #68090 üzenetére
Jól járnál ha elfogadod Famalac ajánlatát!
Csak megnezed a hatuljat!3atm ilyen oranal mar az furi... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Golota #68084 üzenetére
Mondasz valamit. A nighthawkomat jopar hónap után újra hordom, de nem kevés idő telik el mire megtudom mennyi az idő. Azzal hogy hanyadika van már meg sem próbálkozom. Pilóta óra akar lenni, gyors leolvashatósággal, hát nem tudom.
Viszont jól néz ki. Nekem ennyi pénzért ennyi elég -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #68083 üzenetére
Ez=itt -
Golota
aktív tag
válasz
szatocs #68082 üzenetére
Nekem a 4020 (és sok más Citizen) nem annyira jön be, kb 5 percig kell nézni, hogy lássam, mennyi az idő.
A CB0010/20 számlapja sokkal áttekinthetőbb.Nekem a 20-as fémszíja annyira nem adja és a 10-es számlapja nekem is jobban tetszik. Ha a 10-es megkaphatná a 20-as lünettáját kerámia változatban, meg dobnék rá egy oyster fémszíjat, az nagyon ott lenne.
-
Ra3
őstag
válasz
Golota #68070 üzenetére
Én már egy ideje vadászok ilyenre, sajnos a fémszíjas verzióból a cb0020-nak szebb a szíja, csak annak meg a számlapja nem jön be annyira a pvd-s bezellel, meg a teljes városnevekkel.
Egyébként ez amerikában elég népszerű, ebay-en, wus-on ki lehet fogni jó állapotú használtakat 150 dollár környékén, az még vámmal együtt sem vészes érte. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #68060 üzenetére
Jól felvertem az aukció látogatottságát 2-ről 48-ra. Halas lehet nekem az eladó
-
törölt tag
Udv. Jopar eve ram maradt egy Breitling karora. Az erdekelne, h ez milyen minoseget kepvisel. Illetve hova erdemes esetleg elvinni Bp.-en elemcserere, mivel ugy emlekszem quartz es nem mechanikus.
-
Golota
aktív tag
válasz
vadászcsiga #68072 üzenetére
Azt írta, 100K alatt keres. Ez 119...
-
Golota
aktív tag
válasz
Melon87 #68051 üzenetére
Kicsit drágább, mint amit kinéztél, de én ennyi pénzért egy ilyet vennék:
http://citizen.timecenter.hu/citizen+orak/promaster+radio+controlled+karorak/CB0010-02E.ora
- napenergiás
- rádiókontroll
- zafírkristály
- acél tokHa létezik "gondozásmentes" óra, akkor ez az. "Élőben" még sokkal jobban néz ki, a kép nem adja vissza. Létezik fémszíjas változat és van egy sportosabb kivitel is, de szerintem ez univerzális óra, öltönyhöz és rövidgatyához is felvehető. Nekem ez a Citizen jön be a legjobban.
-
agy73p
senior tag
válasz
Szabikaa20 #67930 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
Szerintem az eco-drive miatt 40körüli az ára!Sima kvarcként tényleg nemsokat érne...
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #68061 üzenetére
Különben tényleg jó áron és állapotban van a képek alapján. Volt ilyen órám igaz rövid ideig sötét számlappal textil szíjjal.
vadászcsiga: nem rég emelkedhetett meg az ára egy pár ezressel mert emlékeim szerint 36 ezer volt...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #68061 üzenetére
Ha nem is ingyé de ez az óra ennyit ér. 40k irreális érte szerintem.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #68060 üzenetére
Ez szinte ingyéé van!
-
apholyon
aktív tag
válasz
dilajoska1 #67999 üzenetére
Csorog a nyálam korán reggelrõl...
-
jookomak
őstag
2,5 % a magánszemélytől magánszemélynek küldött küldemény 150- (és asszem) 300 euro közt. Felette kereskedelmi tarifa. Az a 4,5 % óráknál.
Dfi draculára nekem filmes oldalt dob ki Dániából. Onnan nincs vám. Eu tag.Melon87: Certina, Tissot, Citizen, Seiko, Orient fér bele ennyibe. Én a helyedben megkeresném young78 topiktársat, milye van ennyiért. Tissot, Certina befér száz alá, és kiváló, neves svájci órák.
-
-
Dzsana
senior tag
válasz
Melon87 #68041 üzenetére
Az egy divat óra.
Az igazi fanatikusok úgy tartják, hogy a mechanikus az óra, a kvarc az csak idõmérô. Azonban mindkettônek megvannak az elônyei és a hátrányai. A kvarc pontos, nem kell vele bíbelôdni, és viszonylag karbantartásmentes, míg a mechanikus pontatlanabb, karbantartást igényel, viszont van lelke, törôdni kell vele, valaki ezt szereti. -
Melon87
tag
válasz
Dzsana #68039 üzenetére
Azt hallottam hogy a mechanikusak jobbak bár nem tudom hogy pontosan melyik mibe jobb! Elég a sima 3 mutatós is. Inkább elegáns kellene mondjuk amit egy öltönyhöz is fel lehet venni. Igazából az érdekelne hogy melyik márkából érdemes nézelődni, mert néztem egy armanit de azt mondják az órában nem jó márka!
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #68034 üzenetére
Alapár+2,7% vám+27% áfa.
Remélem most ezt kėrdezted! -
jookomak
őstag
válasz
tupacamaru #68036 üzenetére
A vám összege még rájön az alapárra, és az után számolják az áfát.
-
Melon87
tag
Helló!
Milyen órát érdemes venni 100 ezer alatt ami jó ár érték arányú?
-fém szíjas esetleg kerámia
-minőség az első szempont
-inkább elegáns/sportos kategória
-munkán kívül mindenhol ezt hordanámVálaszokat előre is köszönöm!
-
tupacamaru
veterán
válasz
vadászcsiga #68034 üzenetére
A VÁM a legkevesebb inkább az ÁFA dob rajta sokat.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #68031 üzenetére
Persze, fasza kis Poljot.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #68031 üzenetére
DHL hozza, tehát a vámot nem lehet elkerülni, bele kell számolni az árba.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #68027 üzenetére
-
gprspeter
senior tag
válasz
vadászcsiga #68028 üzenetére
FREE DHL Express
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #68023 üzenetére
Állítólag free...
-
Zozzer888
addikt
Ezzel már "adós" vagyok egy ideje, még régebben került szóba a téma, de jobb később, mint soha:
Órásdobozom:
- Dzsana unszolására és szakértelmével helyre pofozott, erősen alkalmi darab:
- Papám órája volt, szintén Dzsana hozta vissza az életbe, nagy baja nem volt, néha visszafelé járt, semmi különös
- Omega Dzsanav, Ő az egyik mindennapi "hordós" órám
- Nagy és öreg kedvencem, a 64-es Doxa, amit azután vettem, hogy végig túrtam az egész forumot, és leszűrtem, hogy Doxát, vateráról, 10e fölött nem érdemes venni. De megláttam és megszerettem, ez az érzés már több mint 2 éve megvan, szóval úgy gondolom mégsem volt annyira rossz döntés
- Apum Doxája, ez 65-ös, évjáratban stimmelős darab. Elég ritkán hordja, én gondozom
(minden hétvégén felhúzom az összeset...ha szorgalmas vagyok,még a kvarcokat is
)
- 91-es Pobeda, ez is az évjárat miatt kellett, de ez már nekem
Ráférne egy Dzsanázás, de még fut nála egy projektem, előbb azt szeretném lezárni
- A sokat emlegetett, gyötrős DB-360-as Casiom
- Az 5 szezonnyi motorozást kihúzó Gshock:
- Még a 13. szülinapomra kaptam, jóideje nem hordom:
- Akinek jó a memóriája és régóta itt van az emlékszik erre is
Nem eredeti (de anno annak lett véve), viszont más miatt mégis nagyon értékes számomra
- Hirtelen felindulásból elkövetett : "Húdejópofa,licites,olcsó,közel van amúgy is" - vásárlás
- Ezt a Seikot apumtól "nyúltam", egy ideje nem hordta, mert kicsi volt neki, a szemeket meg nem találta, én meg kisajátítottam ,mert tetszik
Sajnos a "színe" miatt nem hordtam sokat, talán majd "később". A vicces az, hogy ha jól emlékszem a kis sárga füzetkéjére, akkor ez is TimeCenteréktől van, persze mikor vette, akkoriban szerintem még TC apukája vitte a boltot.
szerk.:
Nálam kicsiben csúnyák a képek, kattra 1280-as élhosszúságú képek nyílnak. Nagyobban nem akartam felrakni ennyit. -
SeatZola
őstag
Teljes racionalizálást vezetek be itthon az óráim között, amit egyáltalán nem használok, azoktól meg fogok válni.
1. Pryngeps férfi automata ETA 2824-el (a szerkezet aranyozott, jelzett), acél tokos, jelzett csavaros korona és eredeti jelzett fémszíj, WR 10ATM, csavaros jelzett üveg hátlap. Nagyon jó kis óra, pontos. Játszósnak vettem 1 éve, de játszósnak nem hordok órát rájöttem. 4 óránál egy pici karc az üvegen. Ára fix.: 20eFt
2. Citizen 4-R12021 RW férfi automata. Acél tok, rejtett korona 3 óránál, csavaros hátlap, WR100, dupla dátumos. Új valódi bőr szíjjal. Ezt a fiamnak vettem, de egyáltalán nem használja. Szépen járó, pontos szerkezettel. Ára fix.: 13eFt -
WiZARD
addikt
válasz
teratti #67983 üzenetére
Ebben már a legújabb (2500d) szerkezet van, ezekkel már nincs gond. (8500 is gond mentes, és remélem 9300ról se fog kiderülni semmi gáz)
régebbi co-axial szerkezetekkel volt gond, de szerviz során elvileg cserélgették bennük a hibás alkatrészt, így idővel azok is "újjá" váltak -
fagyalllo
őstag
-
SeatZola
őstag
válasz
Szabikaa20 #68010 üzenetére
Szerintem is nagyon jó vétel. Gondolkodtam én is rajta, de elegánsnak ott a Sector 850.
-
Ra3
őstag
Japán belpiacos cucc, nagyon bejön, a mutatók a Nighthawkról jöttek.
-
Ra3
őstag
válasz
erik365 #68001 üzenetére
Amiket linkeltél azok tuti eredetiek, ha nem Timecenter-től, vagy hivatalos boltból veszed akkor viszont jól meg kell nézni, ga100-at hamisítják ezerrel. Általában nem működik rajtuk minden funkció, a mutatók, számlapok csak oda vannak festve, illetve csak cseppállóak.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #68002 üzenetére
A hmt Janata is ilyen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ereshkigal #68000 üzenetére
Ja rakétákon van hasonló
-
erik365
senior tag
Honnan lehet kiszűrni a hamis g-shock-ot? Boltban is bele lehet futni egy-egy hamis pédányba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest