Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #180189 üzenetére
és az általam linkelt Winderben ismered a szerkezetet?
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #180185 üzenetére
és ez a Winder? [link]
-
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Feleségem vett magának egy órát, és olyan gond van vele, hogy a hasított bőrszíjon (világos barna) minden vízcseppet magába szív és foltos lesz.
Lehet ezt valahogy takarítani? -
apholyon
aktív tag
Nógrád és / vagy Heves megyében ismer valaki értelmes órást?
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #180153 üzenetére
A time-designra gondolsz? Paypallal megy a fizetés, nagy baj nem lehet. E-maileztem is velük, eddig rendben vanna, én bevállalom.
Nincs Bauhaus winder??? Pár napja még volt, mert nekem is megtetszett. NOS werkkel szerelt az is, csak nem ismerem a szerkezetet. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
TaylorPro #180128 üzenetére
Enyém is ilyen, csak krómozott. / Dzsana mestert fogom majd megkérni plexicserére és szervizre./ És van egy aranyozott NOS állapotú is, kicsit más tokformával.
Veron : Én még nem merek ennyi pénzt utalni ismeretleneknek. És nincs nekik Bauhaus Winder, ha jól láttam.
-
Veron
addikt
-
knoxhu
senior tag
Köszi a tippeket, ezt kihagytátok!
Elfogadható áron please
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok kék - narancssárga ( ahol a kék a domináns) órát ajánlani ami 43 mm körül mozog ?
Hálás köszönet. -
-
válasz
Pont ilyen van a bal kezemen. A jobbon meg egy búvár.
Ez egy nagyon frankó iker rugóházas szerkezet. Minden Slavam ezzel van, atom pontosak, és sokáig járnak. Nagyon szeretem őket.
Van rá való fasza Slava szíj, de tehetsz rá nato, vagy perlont is. No persze mehet bőr pilota is.
Ha semmi baja, csak tisztitani kell, akkor örök élet + 10 év! Az oldalsó állító miatt nem illik benne úszni vagy mosogatni persze. -
@mriya@
őstag
válasz
Inkább egy bőrszíjat tegyél rá szerintem!
Akkoriban divat volt mindenféle szedettvedett fémszíjat rakni a ruszki karórákra.
Ezzel is spórolni akartak az emberek, és a karbantartás elhanyagolásával is.
Ezek az órák még olajozás nélkül is évtizedekig elketyegtek, igaz, végzetesen szét is koptak ez idő alatt. -
moordavid
aktív tag
Minden férfi életében eljön az a pillanat amikor NEM hallgat a józan szóra. Bár így belegondolva ez nem egyszer fordul elő. A lényeg. tudom, hogy külföldről olcsóbb, hogy használtan is tüchtig tud lenni a kinézett vekker. De azért egyszer az életben kipróbálnám, hogy bemegyek egy órás szaküzletbe, ott kiválasztom ami nekem kell, megveszem, és boldogan élet a hely nyújtotta garanciával és időnkénti karbantartással. Szóval milyen óraüzletet tudtok ajánlani Győrött, vagy Gy-M-S megyében ahol nagy a választék, órásmester is dolgozik az üzletben.
-
skx007_
csendes újonc
Japán, belső piac, Citizen...
-
apholyon
aktív tag
Valaki tisztába tehetné ezt végre. Ha jól értem a sky, dfi, creation, stb. nem ad gyártói garit, csak boltit, tehát garancia időn belül max. vissza tudod küldeni saját költségre?
A másik: ugye ezek az órák eredetiek (ezt kezelhetjünk tényként?)... akkor gyakorlatilag ugyanazok a Seikok vásárolhatóak meg egy bármilyen (pl. Mo-i) Seiko hivatalos márkakereskedésben, mint mondjuk a sky-ról. Ez esetben elvileg nem lehet nagyobb a hibásodási arány. Vagy rosszul látom, esetleg kihagytam valamit?
-
minas
aktív tag
A Vostok-Europe órámon illene már egy átnézés, tisztítás, olajzás (nagyon keveset hordom). Tudtok valakit, aki foglalkozna vele és megbízható? Jöhet privátban is.
-
Mercutio_
félisten
Szerintem ezt a 4 hsz-t jobb ha töröltetitek, még egy laikus később rákeresve azt hiszi majd az elsőt olvasva, hogy elfogadják
-
válasz
yodamastah #178059 üzenetére
Sorry, csak most olvasom, hogy írtál!
Köszönöm a visszajelzést!
-----------------------------------------
Többieknek: Azt gondolom mindent megmagyaráz, ha a seiko valóban elfogadja a skywatches garanciakártyáját.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest