Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
Citizen gyári bőrszíjakra tud valaki hazai beszerzési forrást? (Tudom-tudom, én is néznék rá valami Rios-t vagy Hirch-t, de az illetőnek fontos, hogy gyári legyen...) Egy fehér számlapos World Chronograph-ról van szó. (AT8010-58B)
-
törölt tag
válasz
WiZARD #152096 üzenetére
Értem, amit írsz, de pl. a Sumonál tök jól megoldották, hogy az egyik index helyére rakták a dátumablakot és ott is megmaradt a szimmetria. Ennél a megoldásnál kicsit olyan érzésem van, mintha utólag rakták volna be két index közé az ablakot.
Amúgy csak engem zavar, hogy a Sumohoz van egy jó ár, de a Shogunnál, Transoceannal uaz a szerkezet, viszont nem érzek akkor hozzáadott-értéket, ami indokolna a 2, illetve 3-szoros árat? Oké, a TO-nál még megértem, hogy Dia-shield, meg zafír, meg kerámia, a Shogun meg titánium+Dia-shield, de nekem ez akkor is furcsa.
-
ronin s8
senior tag
válasz
5-ös kezelő #152085 üzenetére
Meg hát ugye, kinek kellene kvarcóra?
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #152088 üzenetére
Hát, amíg találnak rá palimadarat....Biztos van, akinek megér +400 dollárt a számlapon a régi felirat.
Transocean: Nem rossz, nem rossz. Tényleg minőségi a kidolgozás.
Két dolog nem tetszik benne: a lünetta oldalsó része is fekete (gondolom, az egész kerámia), nekem ez olyan furcsa és a dátumablak olyan béna helyen van, mint a Certina Divernél. Ez utóbbit nem értem, már több órán is láttam, hogy ide rakták...
-
fagyalllo
őstag
válasz
#45302528 #152087 üzenetére
Szokásuk a kifutott típusok utolsó darabjait durva áron adni. Nem szokott a nyakukon maradni
Ha már itt jársz, a Transocean hogy tetszik? Árban a kettő között van, ha nem akarsz szíjat cserélni, érdekes lehet. A Sumóhoz képest divatosabb anyagok, jobb csat, kopásálló bevonat...
-
törölt tag
Nem is pénzéhesek....
-
WiZARD
addikt
válasz
vadászcsiga #152081 üzenetére
A Tuna és GS alatti csúcsa
-
TeeJay
félisten
válasz
fagyalllo #152069 üzenetére
ezek szerint nincs is más szerkezet ahol a másodperc mutató folyamatosan siklik mindenhol billegő mozgása van?
tény hogy nagyon komoly cucc de 2millió azért na
párom meg fog ölni de annyira bepörögtem az órára most a Seiko mellett hogy tuti lesz egy automata órám
valszeg Steinhart és akkor egy automat meg egy kinetic kvarc már jó páros
egyik izgalmas az automata miatt a másik meg pontos a kvarc miatt -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #152075 üzenetére
Nagyon csábítja a csuklómat, a fene vigye el.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #152070 üzenetére
Nem, egy használt SBDX001 "görögből".
Egyelőre emésztem a 4-szeres árkülönbözetet.
-
fagyalllo
őstag
válasz
TeeJay #152065 üzenetére
Pontosan. Energiát csak a motorrugó tárol, ugyanúgy kerékrendszeren át hajtja a mutatókat, egy mellékágon pedig őrült fordulattal áramot indukál, azzal fékez a mágnes, az eteti az elektronikát. Azért baromi drága, mert csak a Seikónak van ilyen és annyit kér érte, amennyit akar (és amennyit megadnak). Meg persze évtizedekig fejlesztették és a gyártása is drágább kicsit a 7S26-nál.
-
terra052
őstag
válasz
TeeJay #152065 üzenetére
Miért, olyan drága? Pl ezért. [youtube link]
Lemaradtam, de ez egy másik videó
-
csabulaxi
senior tag
-
TeeJay
félisten
fagyallo te mint Seiko fan tudsz nekem megerősítést adni
jól látom hogy a Seiko Spring Drive egy mechanikus automata óra ami kvarc pontossággal vezérel egy elektromágnest ami az utolsó kereket fékezi?
tehát mechanikus is meg kvarc is egyben és ezért nincs billegő mozgása hanem folyamatos a másodperc mutatómár csak azt nem értem miért olyan drága
ez nagyon tetszik -
törölt tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #152053 üzenetére
Mi másról.
-
Bicskás
senior tag
Corvus megveszett ? Hiányzik a baltásgyilkos Vosztok Amfíbia
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #152051 üzenetére
Órákról!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #152049 üzenetére
Miről beszélgettek?
-
g@bo
nagyúr
urak, erről vélemény? 100k
-
vadászcsiga
félisten
válasz
lkksioskdl3 #152044 üzenetére
Szórakozni a lyukakkal. Férfi óra, férfi szíjjal. Valószínűleg nem elég a luk.
-
mate543
tag
Erről az óráról vélemény, tapasztalat?
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
phranxinatra #152040 üzenetére
Nekem nagyon fura. Szerintem ez már nem lazaság, hanem igénytelenség.
És itt még nem is arról van szó szórakozni a szemekkel, hogy jó legyen a méret. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #152040 üzenetére
Laza jobb kéz.
-
fagyalllo
őstag
válasz
lkksioskdl3 #152039 üzenetére
Ilyen lazán hordta, össze-vissza mászkált a csuklóján.
von toth: az órát fotóztam, de a lányát néztem
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
lkksioskdl3 #152039 üzenetére
Nagyon sokan hordják laza kantáron az órájukat.
-
polonic
félisten
válasz
5-ös kezelő #152029 üzenetére
Ez jo hir, koszi. Erre is van meg garancia par honap.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Milu87 #152021 üzenetére
Ne izgulj meg fogja csinálni. Nekem pukkanás nélkül az Omega SMP 300 két nappal a szervizelése után megállt,felhúzni nem lehetett pár másodpercre lehetett elinditani csak. LBS szerviz csinálta az órát vissza vittem és délután kész volt . A rúgóház adta meg magát és ingyen csinálták. Neked is megcsinálja Laci és jó lesz az a Bretyó.
-
polonic
félisten
válasz
5-ös kezelő #152025 üzenetére
Azert ez egy majdnem ket eves oranal meglepo szerintem.
-
rtivi
csendes tag
válasz
Skimaster #151993 üzenetére
A Bretyót sokan nem szeretik, mert csak egy agyonreklámozott tucattokozó termékének tekintik, a gazdáját meg egy felfuvalkodott, buta, kivagyi tahónak. Én már közel 10 éve hordom a (kék) Seawolfot, meg vagyok vele elégedve, nem csupán a fizimiskájával, hanem egyéb tekintetben is. Akinek meg nem tetszik,nyugodtan vásárolhat akármit, én meg nem foglalkozok az előítéletekkel. Megjegyzem, hogy a különböző fórumokon túl található világban az embereket nem nagyon érdekli az egész, legfeljebb a Balatonban kérdezik meg az időt. Én meg nagy örömmel megmondom.
-
t-bali3
senior tag
válasz
vadászcsiga #152014 üzenetére
Azért ez messze van egy öltönyös órától.
De szép az biztos. Egy jo kis vintage szíjad nagyon jól állna neki.
-
Milu87
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
Van egy Breitling A17380 automatam, ma fel akartam húzni, hogy reggelre be legyen állítva, mikor egy pukkanas szerű hangot adott,amit inkább éreztem es megállt.Hantosunk szervizelte 2013 decemberében, azaz nincs 3 évereggel viszem hozzá, addig is valami ötlet mi baja lehet?
Ha az órát állítom előre akkor elindul,de meg is áll.. -
törölt tag
Sziasztok!
Laikusként kérdezem: A gyakorlatban mi a különbség a Seiko 6R15 és 8L35 szerkezete között? Ez utóbbi hasonló a 9S55-höz? Köszönöm a választ.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #152006 üzenetére
Erről nem látszik messziről ,hogy Bretyó és ezért nem lehet vele villantani,mert ez is abba a körbe tartozik.Ez az egyik legszebb kivitelű Bretyó csak kisebb a vásárló közönsége talán és ezért lehet jó darabokat kifogni. Persze még így is komoly több százezres kiadás.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #152013 üzenetére
Nem érdekel a mérete meg a szerkezete, úgysem vennék a hiányzó pötty miatt. Meg öltönyöm sincs hozzá
Csak mint ékszer nyűgözött le. -
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #152011 üzenetére
-
condy
senior tag
válasz
alphaville #151704 üzenetére
Vagyok, vagyok...
Szabadságon voltam, most meg elég sok a dolgom. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Lavie #152004 üzenetére
Igen a 46-nak van alul a dátumablaka. Múltkor en is láttam egyet, engem is lenyűgözött.
-
freddirty
senior tag
válasz
TeeJay #151996 üzenetére
A kéket én is kerülgettem most a diver beszerzésem során, de végül e thread miatt lemondtam róla (illetve drága is):
http://forums.watchuseek.com/f275/soprod-a10-power-reserve-ot500-2794106.html
Dióhéjban: többeknek volt járástartalékcsökkenése ezen szerkezettel. Hogy ez most mennyire igaz, milyen eséllyel kapsz ilyet, tart-e még a probléma, azt persze nem tudni, én inkább elkerülöm a jövőben az A10-es szerkezeteket.
-
polonic
félisten
válasz
vadászcsiga #152008 üzenetére
nem kamuzok, nem írnám le, ha nem így lett volna.... -
polonic
félisten
válasz
vadászcsiga #151987 üzenetére
ennél pontosabban nem nagyon tudom
megállt az órám, nem hordtam most hétvégén, beállítottam, húzom fel koronáról és megremegett az egész, ahogy tekertem a koronát
-
krisztianAMG
senior tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Skimaster #151993 üzenetére
Nekem volt ilyen igaz fehérben . Gyönyörű óra ,szemet gyönyörködtető ,mintha nem is a Bretyó lenne. nagyon magas az új ára és ezért egy Selita van benne cserébe. Ez engem azért elszomoritott. nem is hozta a COSC előirásokat sajnos. Használtan vettem én ,úgy azért megéri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- E-roller topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU