- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Tapasztalat nekem a be és ki lépések miatt tünik el egy két dolog pl Map vagy a tv style
-
Ted-Mosby
senior tag
Ventur@
a visszalévő idő, illetve hogy hányadik helyen állsz az nem a map plugin része, hanem a tv style
Ezért a teendő ez, hogy legyen tv style:
1.keresd meg ezt az exe fájlt.......\PH! WTCC mod v.1.2\Plugins\TVSTYLE\TVSTYLECONFIG.exe és indítsd el
2. a felnyíló ablakban kiválasztod a MOD SELECTOR gombot
3. ebben az ablakban pedig a Style oszlopban, lenyitod a kis fület és betallózod a WTCC-t
4. ezután Save és OKennyi az egész
a játékban a tv style az Alt+A bill kombinációval ki- és bekapcsolható
dzsavermadar
a map plugin a
shift+kurzor bill és a alt+kurzor bill kombinációkkal irányítható (legalább is nálam)
ha a numerikus biil-zet be van kapcsolva:+ numerikus pont = nagyítás
+ a ctrl numerikus pont = kicsinyítés
+ numerikus 0 = többszöri megnyomására a plugin vagy kikapcsol, vagy menet közben is forog és követi a haladási iránytnálam telepítés óta egyikkel sem volt gond
-
válasz
Ventur@ #2096 üzenetére
Most konkrétan én is eltüntettem és nem akar visszajönni. Otthon is ez volt, de leszartam, mert ismerem a pályákat. Aztán legközelebbi indításkor már megint a helyén volt (most nem).
Ami tutira eltünteti az az "alt+lefelé nyíl" kombináció. Ami tutira visszahozza... na azt még nem tudjuk.Ja és aktuálisan mindkét gépen, amin játszok, jelen van az idióta kis akadás. A pálya ugyanazon részén jelentkezik mindig.
A replayeket kikapcsolom ugyanez (ha törlöm a felvételeket szintén). Kipróbáltam másik verziós exét, azzal is, tehát valami más a gond. -
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #2095 üzenetére
Nálam sem teljesen pattent a map plugin, de ilyen gondom nincs
. Nekem csak annyi, hogy nem jeleníti meg az éppen aktuális eseményből mennyi idő van hátra, illetve hogy hanyadik helyen állok (jó tudom lent a csíkon mutatja, de valahogy a bal oldalra helyezett map plugin miatt jobban "szemre esik"
).
Bár lehet meg kellene nézni a konfig fájlját
.
-
dzsavermadar
senior tag
Ma feltettem az új játékot, minden rendben ment. A csatlakozás is hibátlan idáig.
Viszont a térkép, az állítás közben eltűnt, és nem tudom visszahozni.
Neuro és YakQza is ugyanígy járt. Gondolom meg fog oldódni.
A garázsban állva, lehet állítani, méretezni, és látszik rendesen, de ha kimegyek versenyre, akkor nem látszik. A furcsa, hogy mozgatásnál (a garázsban ) nem csak a kis monitort veszi igénybe, hanem a teljes képernyőn lehet mozgatni.
Viszont amíg jó volt és láttam a versenyen,
ott viszont csak a képernyő feléig lehetett felfele vinni, és oldalra (jobb felé) a fele után eltűnt, és vissza se jött. Alapból a bal alsó sarokban volt. -
Ventur@
senior tag
(#2063) N€T0X|N: +30kg-mal pályacsúcs? Na elmész te oda ahova gondolom
.
(#2064) smisa: Defektes gumi sem rossz, de én spec. arra gondoltam, hogy Neuro csak tolatva mehetne
. Bár kicsit félek, hogy akkor is kapnék 2 mp-t körönként
.
(#2088) Ted-Mosby: Na ha ez a 16 fő meg lesz mégis, szerintem izgalmas kis futamok várhatóak
. Listát elnézve, én a 10. helytől lefelé eléggé jó leszek (bazz....ennyi kormányost
)
. Talán egy két kormányost be tudok még fogni az első 2-3 futamon.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
KaraDani
addikt
Az mit takar, hogy: "A próbafutamokon bajnoki pontok kerülnek kiosztásra"? Lesz egy próbafutam bajnokság is kb., vagy ez most beleszámít a rendes bajnoki majd valamilyen módon?
-
válasz
Ted-Mosby #2088 üzenetére
A két nyolcfős nem lenne túl izgalmas, inkább addig rugdosom míg menni fog együtt...
A súlykiosztás pedig (amit parancsból én adok ki) az nem marad meg, csak addig amíg az aktuális versenyhétvége le nem zajlik.
Amit valaki saját magának állít be a fejlesztéseknél, az viszont megmarad, amíg le nem veszi.
-
Ted-Mosby
senior tag
de mondjuk azt nem hiszem, hogy bármikor is lesz tele szeró, GRID-ben is csak ritkán jött össze a 12 fő,eddig itt is max nyolcan voltunk egy versenyen
ha esetleg nem bírja el Neuro szervere, akkor két 8 fős futam lesz
és mindenki megkapja a pontokat,tehát lesz két első, két második, stb...de ne szaladjunk még ennyire előre, majd alakulnak a dolgok
a listát egyébként Bajnokság menüpont alatt Ponttáblázat címszóval találod
-
Ted-Mosby
senior tag
egy szavazat még hiányzik, de az már nem befolyásolja a végeredményt
Jelenlegi szavazás állása:
Legyen súlybüntetés???
igen, a 1. verzió-------------33.3 %---5 szavazat
igen, a 2. verzió---------------20 %----3 szavazat
nem ---------------------------46.7 %---7 szavazatÖsszes szavazat: 15
köszönjük a munkát Neuro
, de a súlybüntetést egyenlőre nem alkalmazzuk
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #2080 üzenetére
ha mindenki csak egyszer szavazott akkor még 2 voks hiányzik,
ha az is megvan akkor a szavazást lezárva közlöm a végeredményt -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ted-Mosby #2070 üzenetére
Teszteltem a súly büntetés témában.
Helyszín: Brno. Természetesen azonos beállítások mellett
Először 8 mért kör súly nélkül - 2:19:4 és 2:21:x között volt az idő
Másodszor 8 mért kör 60 kg terheléssel - 2:19:2 és 2:21:x közötti idővel
Ezután újra visszamentem terhelés nélkül, két kört mentem, és 2:18:2-es időt.
De nem is az idők a lényegesek,hanem az érzés,
ami főleg akkor jelentkezett, amikor a súly után visszamentem üresen
Tapasztat. Úgy gondolom, hogy a 0 és 60 kg között kb 1 mp van legfeljebb, az üres autó javára. Legalábbis nálam. Ha elosszuk, ahogy a tervezet szerint van, olyan minimális a különbség az egymáshoz közel eső versenyzők között, hogy szinte elhanyagolható. Sőt.
Tehát nem tartom indokoltnak.
A másik, meg az érzés. Terhelten is bírta a súlyt rendesen, de a hangján lehetett hallani, és a kocsin lehetett érezni (aki sokat vezetett valóságban, az ismeri ezt az érzést) , hogy valami nem tetszik a kocsinak( a fordulatot felvette, de valami nem stimmelt)Kis túlzással, mintha húzta volna valami visszafelé. Érdekes módon keményen, de a lóerők azért győzték.
Ezt az érzést nem kívánom egyik autós társamnak sem, magamnak meg pláne.
Amikor újra üresen visszamentem, óriási érzés volt,mert könnyen ment az autó, és élvezet volt vezetni, mert jó volt a benyomás a fülnek, a szemnek, a szívnek.
Ne hozzuk be ezt a szabályt. Én nemet fogok rögtön szavazni.
Nagyon rossz érzés volt.De kipróbálhatjuk a hétvégén természetesen, bármi lesz is a szavazás végeredménye, hogy mindenki érezze, és lássa, hogy mit is jelent, mert nem vagyok biztos benne, hogy mindenki tesztelte, csak szavazott.
-
smisa
őstag
Na mivan sehol senki?
Neuro bent maradt a +30 kg mert nagyon csuszkál
Ez új Curitiba? az előzö szvsz jobb volt
illetve miért törlödtek az idők?
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !
Akik már biztos, hogy neveztek az 15 fő
+ még hárman vannak függőben, így lenne 18 fő
a nevezést a létszám miatt a mai nappal lezárom !!!
A Rábaringet töröltem a a szabadedzések közül.
Egy javaslat:
2011.01.14.(péntek)--Oschersleben
2010.01.15.(szombat)--Zolder
2011.01.16.(vasárnap)--Nurburgringez a 3 futam a hétvégén próbafutamként működne.
minden napra kiosztanánk a megfelelő pontokat és megjelenne táblázat formájában is.
talán így többen eljönnének és tesztelhetnénk a szervert is.addigra a súlybüntetéses szavazás is lezajlik, ha megszavazzátok akkor az is tesztelésre kerül, ha nem akkor természetesen nem kerül bevezetésre.
A hétvégén megszerzett pontok nem számítanak bele a bajnokságba.
Javaslatokat továbbra is várom, akár privát üzenetben is !!!
-
Szombaton jó lenne nyomni egy sávszélesség-tesztet, mert jó lenne tudni, hogy a tervezett, és folyamatban lévő netbővítésem (ami nem 100%, hogy meglesz, január 23-ig derül ki) nélkül is elbírok-e annyi embert, amennyi a látóhatáron van nevezést illetően. Szóval aki tud, az majd jöjjön, és guruljon is ki, mert a garázsban nem fogyaszt sávszélt.
-
-.-
Brno 2007
1. Smisa
2. Neuro
3. MityuCuritiba GP
1. Ted
2. Neuro
3. BaluHungaroring 2010
1. Smisa
2. Neuro
3. FeriMacau
1. Neuro
2. Ted
3. NeuroMonza Grand Prix
1. Neuro
2. Ted
3. SmisaNuerburg GP
1. Ted
2. Smisa
3. NeuroOschersleben
1. Neuro
2. Ted
3. SmisaPortimao
1. Ted
2. Neuro
3. SmisaMarrakech
1. Neuro
2. Ted
3 AdyzValencia
1. Neuro
2. Feri
3. SmisaZolder
1. Neuro
2. Ted
3. M4dm3nBalatonring
1. Ted
2. Neuro
3. YakQzASssssssssz'al másnak is lukas gumit!!
-
Ventur@
senior tag
(#2046) Ted-Mosby:
Király lett.
(#2060) N€T0X|N: Ezek súlytöbbletes vagy nélküli idők? (amúgy meg elmész az időiddel a francba
. Én bill.-el jó ha 45-öt elérem
).
-
KaraDani
addikt
Én közben lenyomtam setupolás mellett 40 kört a Hungaroringen, már hasonlít autóversenyzésre
2:00.035-ig jutottam. Valamiért nem tudom megnézni a replayeket, pedig elméletileg menti, ott is vannak a replayfridgeben a vcr fileok, de valamiért a játékban nem látom. Nem tudja valaki miért van ez? Meg szeretném nézni a gyorskört hátulról, hogy mennyit jár még a segge.
-
Nyomtam egy röptesztet Makaóban pár kocsi képességeire voltam kíváncsi (ha érdekel valakit). Zárójelben a megtett - mért - körök száma. Az összes kocsi alapbeállításon, kivéve persze a Lacettit, az a saját konfigommal ment, illetve ezt húztam rá a Cruze-ra is.
NeuroT0X1N, Chevrolet Cruze 2:38,730 (2)
NeuroT0X1N, Chevrolet Lacetti 2:38,982 (60)
NeuroT0X1N, Honda Accord Euro R 2:39,712 (2)
NeuroT0X1N, Alfa Romeo 156 2:40,104 (2)
NeuroT0X1N, Peugeot 407 2:40,389 (3)
NeuroT0X1N, Vauxhall Vectra 2:40,507 (3)Szóval mindegyikkel lehet jó időt menni, ha ismeri az ember a pályát. Túl messzemenő következtetéseket az időkből nem szabad levonni, a 40-es idők nem tökéletes kör eredményei, tehát azok is lehettek volna 38-39-esek is.
-
Nem is azért mondtam, csak elméletileg van egy ilyen lehetőség is. Más kérdés, hogy melyik kocsit kéne alapul venni, meg hát ugye már sokan megszokták a saját járgányukat, nekik teljesen újra kéne tanulniuk.
A szerver egységes beállításokat nem tudtam mire jó, de ha tényleg ezt csinálja, az nagyon merész lenne. Mert ugye nem minden kocsin ugyanazt kell állítani. Van amelyik egészen kellemes alapértékekkel is, van amelyik nagyon nem, illetve ha egyformára hozzuk őket, akkor is az egyik jó lenne, a másik nem igazán.
Bár igazán kirívó különbség csak a bmw-nél van, azzal meg nem megy senki. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #2054 üzenetére
Billel én se teszteltem csak úgy elgondolkoztam rajta.
"Ha alapból rosszabb időt megyek súllyal akkor miért javulna a helyzet" alapon.
Ha egyforma esélyek lennének mint pl. a Grid-ben (egységes autók) és mindenki ugyanolyan beviteli eszközzel játszana akkor lenne igazán helytálló a súlyadagolás.
Egyelőre én így vélem, de lehet az is hogy magam ellen beszélek mert hiába vagyok "kormányos", pályán nem ez tükröződik. -
adyz.
aktív tag
A súlyokkal csak egy baj van: Minden autó teljesen máshogy viselkedik.
Tudom, mert kipróbáltam.Ha döntenem kéne, akkor én azt mondom, hogy ne legyen.
A kormányosok ill. billesek úgy is külön osztályba vannak.Legrosszabb esetben 2.
-
Meglátjuk mi sül ki ebből. Amit én összeszedtem az tényleg csak a kormányos tapasztalat, billel nem próbáltam ki. Lehet, hogy nem jól gondoltam, hogy ugyanaz a két eset.
Kérek mindenkit, mielőtt szavaz, nézze meg, hogy mit tapasztal!adyz: nem, nem változott a sérülés, ugyanúgy 70%, mint már vagy három hete. Az aktuális szerverbeállításokat amúgy mindig meg lehet nézni a felső menüsoron in game.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #2048 üzenetére
Ok jól van, értem.
Dzsaver
Ha jól gondolom akkor a legjobb (kormányos) kap + 60kg-ot akkor az alapból lassabb, de legjobb billes a középmezőnybe várható és így kap kb. +30kg-ot akkor jön ki az "elméleti felvetésem" hogy ekkor lesz hátráltatva és nem segítve.
, de ne legyen igazam!
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
nem döntünk önkényesen, ha nem akarjátok, akkor nem lesz súlybüntetés
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N #2044 üzenetére
Holnap megpróbálok időt szakítani egy súly tesztre, mint billes, de még a játékot sem volt időm feltenni egyelőre.Azután nyilatkozom véglegesen.
Viszont szöget ütött a fejembe, amit Zodo mondott, Igaza lehet.
Ugye mi billesek többek közöttazért is vagyunk lassabbak, mert az irányítás nehezebb billel.
Viszont igyekszünk minél több segítséget kikapcsolni, hogy gyorsabbak lehessünk (ezt már teszteltem az egyik segítségnél, és ez jött ki, hogy így igaz).
Ha most bármilyen súlyt kapunk, ahogy mondjátok, az nem visszafog, hanem nehezebb irányíthatóságot von maga után, akkor még nehezebb lesz irányítanunk.
Ha meg segítséget bekapcsolunk, akkor meg még lassabbak leszünk.
Ördögi dolog, de mintha ez jött volna le a két tesztetekből.
Megkérek billeseket, hogy teszteljék, mert én nem biztos, hogy ráérek.
De igyekszem. -
Ted-Mosby
senior tag
zodo
hátránya a súllyal itt csak az elől lévő versenyzőknek lesz
a hátsók viszont kevesebb súllyal mennek, kicsit előnyben leszneka 30kg ami alapba lesz minden autóban, az autó irányítását nem befolyásolja (teszteltem bill-vel is)
a nagyobb súly viszont már kormánnyal is érezhető, főleg a kanyarokban
tehát így kicsit közelebb szeretnénk hozni a hátul haladókat az élmezőnyhöz
-
KaraDani
addikt
válasz
KaraDani #2032 üzenetére
Hú hát az első próba elég siralmas volt, Curitibában teszteltem kicsit. Hát nagyon nem megy kb. 4 mp-vel lassabb időt sikerült összehoznom, mint race-ben
Valahogy lomhábbnak érzem az autókat, nem csak tempóra, hanem úgy zusammen. Pedig látom a honlapon az időeredményekből, hogy bennem van a hiba. Majd még próbálkozok, hátha megérzek valamit.
-
"Úgy vélem a tesztem alapján hogy ezzel a lehetséges súlycipeléssel nem segítjük a billentyűzettel és full segítségekkel játszó társakat hanem hátráltatjuk."
Nem igazán értem amit írsz, hiszen alapértelmezettként senkit nem fogunk vissza jobban, mint a másikat, egyenlő súlykiosztás lesz. Csak azok kapnak naogybbat akik elöl vannak (és az mindegy mivel vezet), és azokat is eléggé kis mértékben - ahogy te is írod a tesztedben, nem igazán nagy a változás a súllyal. Akik pedig hátul vannak, azokat segítjük egy kicsit, mert ők nem fognak súlyt kapni, vagy csak kisebbet. Itt is mindegy mivel vezet az illető, nem az számít, hanem a teljesítménye.
Már megírtam a szabályzat erre vonatkozó részét feltöltöttem, nézzétek meg. (4./b pont)
Nagy méretekben nincs értelme hátráltatni vagy segíteni senkit, nem is ez a cél, és nem is lehet beállítani. Az szintén értelmetlen lenne, hogy a billeseket nagyobb előnyben részesítsük a kormányosokkal szemben (vagy fordítva), csak mert ők billel mennek. Erre ott vannak pl. a bekapcsolható segítségek.
"Ha külön pontozás van vagy lesz a kormányosok és billentyűzettel játszók közt akkor nem is értem mi ennek a konkrét célja."
A külön pontozásnak nincs hatása arra, hogy ki milyen súlyt visz magával, mert ez csak az összesítettől függ, de ezt a részt is frissítettem a szabályzatban (4./a pont).
"Egyelőre nem is értem igazán a nagy szabályozást mivel nem ismerjük a teljes mezőny erőviszonyát"
Éppen ezért vesszük majd alapul a bajnokság állását, és minden verseny előtt ennek megfelelően állítjuk be a dolgokat. Teljesen mindegy ki milyen teljesítményt nyújt "papíron" hiszen a helyezése ott lesz feketén-fehéren. Aki elöl van kap egy kis pluszt, aki hátul, arról meg leveszünk.
Bármilyen kérdés, egyéb jöhet!
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1991 üzenetére
Elolvastam a melóhelyen és siettem is haza hogy tesztelhessem a felvetést, mert kicsit kételkedtem vagy hogyis fogalmazzak, nem igazán értettem a dolgot.
Szerintem ezt a kérdés ne kapkodjuk el!
Ennél a tesztednél talán több opciót is figyelembe kell venni, de lehet hogy tévedek!Miért?
Mint mondtam siettem haza tesztelni.
Általam kedvelt és legjobban ismert pályán teszteltem 4 x 6 kör időtartamban, ugyanazzal az autó beállítással és egyforma (17L) üzemanyag használat mellett.Miért 4 x?
1. Saját segítségem beállítása mellett 0kg súllyal.
2. Saját segítségem beállítása mellett +30kg súllyal.
3. Szabályzatban szereplő, teljes segítség beállítása mellett 0kg súllyal.
4. Szabályzatban szereplő, teljes segítség beállítása mellett +30kg súllyal.Amit a plusz súly cipelésével kapcsolatban írtál abban egyetértek veled, nem befolyásolja nagyban az időeredményt max. az autó viselkedését.
,de alább látható az általam teljesített leggyorsabb kör eredménye, átlagot ki lehet számolni, de kb. az arányokon nem változtat.1. Legjobb köridő: 2:06:981
2. Legjobb köridő: 2:06:834
3. Legjobb köridő: 2:07:476
4. Legjobb köridő: 2:07:547Egy szó mint száz a segítségek bekapcsolásával magam alatt vágtam a fát.
Úgy vélem a tesztem alapján hogy ezzel a lehetséges súlycipeléssel nem segítjük a billentyűzettel és full segítségekkel játszó társakat hanem hátráltatjuk.
(Egyelőre nem is értem igazán a nagy szabályozást mivel nem ismerjük a teljes mezőny erőviszonyát. Első futamot megelőzi majd egy "felmérő futam"hogy kiderüljön ki mennyi súlyt kapjon, mert úgy lenne igazságos ha ez az első futamra is érvényes lenne.
Ha külön pontozás van vagy lesz a kormányosok és billentyűzettel játszók közt akkor nem is értem mi ennek a konkrét célja.
Gondolom az lenne a cél hogy egy "kategóriájú, teljesítményű, időeredményű" autókat adjatok a résztvevők alá hogy csak a vezetéstechnika ill. pályaismeret dönthessen.
,de egy billes ugye megszakadhat (pláne a most felhozott példám okán) akkor sem tud majd olyan teljesítményt nyújtani, mint amit ebből ki szeretnétek hozni.
Ehhez még vegyük hozzá a különböző segítségek és autó beállítások használatát.)Saját vélemény, tesztelje akinek kedve van hozzá!
Konkrétan nem érdekel mi is lesz a szavazás végeredménye én is az 1. -re szavazok, mint a jelenlegi többség csak kíváncsi voltam és megosztottam a végeredményt.Ventur@ és Ted!
Igazán nagylelkű ajánlatok!
(B)Csak úgy
/B)
Mint a topik nyitását követően is említettem "nem biztos hogy nevezek/indulok" de végül megtettem. Ma is úgy vélem mint anno hogy ez a bajnoki lesz az én ismerkedésem a játékkal így nagy sikerre nem számítok ha épp nyernék egy futamot akkor örülnék neki, de nem ez az elsődleges célom.
Dzsaver-t idézve: "A versenyzés nem csak a győzelemről szól."Tehát nekem minden mindegy a szabályzatban mert eddig sem okoskodtam és ezután sem szeretnék mivel részemről csak egy fontos a játék.
Remélem minden bonyodalom nélkül le tudjuk futni a tavaszi bajnokságot és a következőre már nagy-nagy rutinnal vágunk neki. -
Ted-Mosby
senior tag
a TV style be van építve, bekapcsolni az Alt+A bill kombinációval kell
-
válasz
motormouse #2038 üzenetére
TV style akármit egyébként hogyan kell bekapcsolni?
Én csak a térképet használtam eddig. -
-
adyz.
aktív tag
válasz
motormouse #2036 üzenetére
Kép? Nem a psd fájlra gondolsz?
Amúgy autók festése néven megtalálod a letöltések között.
-
Ventur@
senior tag
(#2014) N€T0X|N:
"Ezen belül még külön pontozással:
PH WTCC Rookie Challenge - billesek (a bajnoknak nyeremény)
PH WTCC Independent's Trophy - kormányosok (a bajnoknak nyeremény)"
Pontosan így gondoltam én is
.
(#2021) Ted-Mosby: Látom nem csak engem szállt meg az ihlet akkor
. Én támogatom a Vándorkupa ötletet. Azért is, mert akkor így jelezve lenne, hogy ez az egész nem csak egy egyszeri bajnoki verseny lenne, hanem tényleg egész évre kitartó (és remélem, hogy jövőre is. Igaz ez még odébb van tudom
).
KaraDani: Nevezési díj nincsen, teljesen free a dolog. Nyeremény viszont van (infó fentebb [itten]). Minden egyéb dologgal keresd Ted-Mosby-t
.
feri1014: Ha nyersz és felajánlod másnak a te döntésed lesz
.
Közösbe: Kérdésem az lenne, hogy a mai teszten megoldható lenne - ha a többiek is bólintanak rá -, hogy tesztlejük ezt a "mindenki kap 30 kg plusz súly" dolgot
?
-
Padlás
senior tag
válasz
Ventur@ #2008 üzenetére
Hát ez igen nagyvonalú ajánlat.
Viszont ha valami kisebb vagy inkább nagyobb csoda folytán én nyerném a bajnokságot, akkor ez a nyereményt a 2. helyezetnek járna szvsz. Nekem már megvan a Race 07+ GTR Evolution.
Gondoltam ezt korrekt elmondani.
Még ha a valószínűsége nem is túl nagy.
-
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Még épp jókor találtam erre a topicra. Lehet, hogy szeretnék nevezni, csak előbb ki szeretném próbálni a játékot, hogy mit tudok menni az élmenőkhöz képest. rFactorral még nem wtcc-ztem csak Race-el. Ehhez szeretnék kérni Ted-Mosby-tól egy jelszót, hogy fel tudjam tenni a játékot. Arról nem láttam semmit, hogy valami nevezési díj van?
-
YakQzA
tag
Megint én. Most meg miért irkálja a szeró a jelszó megadása után, hogy "jelenleg nem lehet csatlakozni" ?
-
válasz
dzsavermadar #2025 üzenetére
Csapatok tulajdonképpen mindegy hogyan alakulnak. Egyedül korlát jelenleg a maximum 16 versenyző egy időben (12 volt eddig a maximum, ott még nem volt gond, de kezdtünk a határra jutni, ebből gondolom), ami kb. 20-ra fog bővülni hamarosan, de ez nem rajtam múlik
Ennél többen bajnokira nem tudnak jönni. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #2025 üzenetére
Lehet, de azt nem tudom Neuro szervere mennyi embert bír el gond nélkül, ezt tőle kérdezd meg.
Egyenlőre csapatpontok nem lesznek, mivel vannak olyan csapatok, ahol csak egy versenyző van.
-
dzsavermadar
senior tag
Mad és Ted
Nagy, nagy tiszteletem csak még nagyobbra nőtt!
Észre kell venni ennek a két gesztusnak a legfontosabb vonatkozását.
A csapat egyre jobban összefonódik. -
Ted-Mosby
senior tag
Mivel ilyen sok és érdekes felajánlás érkezett, ezért én is teszek egyet.
Lehet, hogy valaki még emlékszik annak idején 2009. karácsony környékén, mikor még az első GRID-es bajnokság volt kialakulóban, tettem egy felajánlást, hogy készíttetek a bajnoknak egy kupát.
Ezt most ismét megteszem:
A kormányosok bajnoka is kapna egy kupát, gravírozva:
PH WTCC TEAM CHAMPION
illetve a rookie bajnok is kapna egy hasonlót:
PH WTCC TEAM ROOKIE CHAMPION
felirattal.
Én ezt megcsináltatom április közepére és postán eljuttatom a bajnokoknak.
Vándorkupaként működne, tehát a 2.szezon bajnoka az 1. szezon bajnokától kapná meg postán.
-
smisa
őstag
Ha hiszitek, ha nem, nekem is megfordult a fejemben az ösztönzés (nyeremény dolog) igaz kicsit máskép. Elmondom aztán lesz ami lesz:
Mint tudjátok, lehet verseny autókkal biztosított pályán menni (én pl WRC-t tudok tudom nem TC de az élmény ott van igaz engem még csak utasként vittek de az szerintem durvább
).
A Bajnok nyerreménye ez lenne a többi indulótól, de hogy ne legyen csak 1 embernek élmény mindenki mehetne saját költségen és a nyertesnek össze dobnánk azaz Ő tényleg megnyerné.
Ergo mivel többen mennénk ezért sokkal kedvezőbb lenne a 1főre esső költség. Persze ehhez kell hogy mindenki szánjon rá bizonyos (tudom nem kevés) pénzt ezért csak félve merem bedobni az ötletettNem utolsó sorban leheten egy személyes talákozás is - azaz lerendezni a nézzet eltéréseket nem csak chaten
Lehet a gokart olcsóbb lenne
-
válasz
N€T0X|N #2010 üzenetére
Na akkor még egy módosítás.
Tehát a bajnokság, azaz PH WTCC Championship - ez ugye az összesített (a bajnok az egyik kategóriabajnok lesz)
Ezen belül még külön pontozással:
PH WTCC Rookie Challenge - billesek (a bajnoknak nyeremény)
PH WTCC Independent's Trophy - kormányosok (a bajnoknak nyeremény)
Ez így milyen?
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #2010 üzenetére
Valahogy úgy gondoltam ezt, hogy lesz ugye egy főbajnok a teljes pontozás után (ez a valaki, hogy melyik kategóriából kerül ki számomra a felajánlásom miatt totálisan mindegy
) és lenne a 2 kategória és majdan azok győztesei kapnák a nyereményeket.
Pontáblázat rendesen, ahogy a WTCC-ben is van. Főtábla győztese - mondhatni az überbajnok
(nem Neuro, ez nem te leszel. Csítereknek minden futam után 10 pont levonás jár
) - és "külön" a kategóriák győztese - kisbajnokok
. Itt jön képbe az én nyeremény felajánlásom
.
Remélem azért - ha nem is mindenki, de - sokak tetszését elnyeri, amit felajánlottam
.
Mivel még el sem kezdődött és ezáltal még elég messze is a bajnokság vége, ezért nem 100%, de megpróbálok intézni valamit a főbajnoknak is
. De, ez hangsúlyozom még csak egy terv, semmi konkrét dolog nem áll mögötte. Ha sikerül is valamit intéznem az csak is valamikor a bajnokság alatt.
Ui: A nyeremények ötlete nem hírtelen jött, hanem eléggé sokat agyaltam rajta. Meggondolni nem fogom magam és tartom is amit megígértem
(voltaképpen a nyeremények már meg is vannak).
-
válasz
Ventur@ #2008 üzenetére
Nos, ez igen nagyvonalú ajánlat, és kétségkívül ösztönöz mindenkit a minél jobb helyezés elérésére a bajnokságban (azaz folytonos részvétel és sok gyakorlás).
Ehhez majdnem tökéletesen passzol az, amit fentebb vázoltam. Kis módosítást eszközölve, tehát:
Összesített ponttáblázat (Ted ugye fentebb mutatta is már, hogyan fog kinézni). Majd ebből leszűrve:
A "gyári" azaz kormányos, kontrolleres versenyzők, és a "privát" azaz billentyűs versenyzők, s így kapunk még két táblázatot. Mindkettő külön kezelhető, tehát így két bajnokunk lesz, és akkor ők kapják a nyereményeket.
Illetve az összesített alapján lesz egy abszolút bajnok, aki ugye az egész bajnokságot viszi. De ő nyilvánvalóan a fentebbi kettő közül lesz valamelyik, tehát nem harmadik játékos, és így nincs szükség harmadik nyereményre sem.
-
Ventur@
senior tag
Nos korábban ígértem, hogy elárulom a nagy "titkom", amit terveztem, úgyhogy íme:
Tisztelt versenyzők!
Jómagam, mint az Accord Racing Team csapatvezetője (és versenyzője is egyben) az alábbi lehetőséget kínálom fel minden versenyzőtársamnak.
Hogy izgalmasabbá tegyem a nyitóbajnokságot, ezután szeretnék nyereményt felajánlani a kategória győzteseknek.
Nyeremények:
Gyári kategória 1 helyezetjének 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.
Privát kategória 1 helyezetjének* 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.*Megj.: Abban az esetben, ha én magam végeznék az a végső összesítés élén, úgy a nyeremény automatikusan átruházódik a 2. helyezetre.
Mind két nyeremény teljesen eredeti és regisztrálatlan
.
Szeretnék ezzel a felajánlással is ösztönzőleg hatni a versenyzőkre.
A nyeremények átvétele semmilyen költséggel nem terheli majd a nyerteseket, mivel jómagam fogom postázni teljesen ingyen és bérmentve.
(Minden nemű hőbörgést elkerülendő ezt teljesen komolyan gondoltam és ebben az egy esetben nem kérem a Vezetőség engedélyét. Saját elhatározás és saját felajánlás, hogy legyen egy kis tétje is a versenynek
)
Nyereményre fel
!
-
A ballasztnak nem az a célja, hogy 2 sec különbségeket 0-ra redukáljon, erre nem képes (és véleményem szerint nem is igazán lenne igazságos), ezt írtam fentebb. Ha lehetne, a hátsókon akkor sem segítene, mert ők nem azért vannak hátul, mert az elsők elöl (mármint a konkrét köridőkre gondolok. Ha én megyek 2:02-t, a leghátsó meg 2:06-ot, akkor hiába lassítanál rajtam 2mp-et, ő akkor is 2:06-ot megy, vagyis semmivel sem lesz közelebb a középmezőnyhöz, aki 2:04-et ment. A közép viszont közelebb kerül az elsőkhöz, de ez a hátsókat aligha vigasztalja).
Ez csak az elsőkre és a középmezőny egyes tagjaira lenne kihatással.Persze ez is egy vélemény, amit írsz, mindenképp számít.
-
Ted-Mosby
senior tag
pontáblázat tervezet
piros bill-üs, zöld a kontroller-es -
Igaz, viszont aki nagyon lemarad, az ebben a verzióban továbbra sem kapna semmilyen segítséget. Egyedül az elsők lennének egy kicsit jobban visszafogva, de a leghátsókat ez val'szeg nem boldogítaná túlságosan.
Az egyes változatban viszont az elsők kicsit vissza lennének fogva, a hátsók pedig kicsit segítve - a középmezőnyhöz képest. Mérlegelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest