- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #794 üzenetére
Megyek megpróbálom.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
és működik a paint-es megoldás
tessék, kicsit kívülről sötétebbnek néz ki, de belső nézetből tökéletesen kilátni rajta
-
Ted-Mosby
senior tag
ezekben a fájlokban is benne van alapban:
......\rFactor\GameData\Vehicles\WTCC_2010\Chevrolet_Cruze\2010_Chevrolet_Cruze_GMT.mas
......\rFactor\GameData\Vehicles\WTCC_2010\Chevrolet_Cruze\2010_Chevrolet_Cruze_TEX.mas
de innen ne vedd ki , mert akkor egyik autó sem lesz jó
ha kicsit nagyobb méretűre veszed az új nevet, akkor sem takarja be?
-
-
Ted-Mosby
senior tag
Aki tudja a legjobb idejét a pályákon, kérem privátban
-
adyz.
aktív tag
srácok, befejeztem a festésemet, de az ablakok valamiért teljesen máshogy állnak (értsd: szarul)
el kell forgatni vagy mi a baja?
-
Hát... van egy rossz hírem: nálam melóhelyen is mindig látszik a szerver, de ha mégsem, akkor 2-3 ráfrissítés után bejött. PRóbáltam 5-6x újraindítással, és 1 percen belül be tudtam lépni mindig (pedig aztán router, nat, anyámkínja mögött vagyok most), úgyhogy tényleg nincs ötletem, hogy egyeseknek miért nem megy néha.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
-
smisa
őstag
Neuro 1:58:874 ahogy kiléptél utána
-
Ted-Mosby
senior tag
-
adyz.
aktív tag
nem tudtam elköszönni, elugrott a netem...
jut eszembe, a cruze-hoz nincs valami alap psd? lacettihez találtam, de cruze-hoz nem
vagy a kettő ugyan az? -
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby #751 üzenetére
12 liter benyával indultam, ami 7 körre kellett volna elegendőnek lenni.
Harcban álltam az 5.6.7 helyekért és gyönyörűen mentem. Én nem használtam semmilyen fájkot. Legközelebb ha van ilyen pls bővebb infót.Ha ezt tudom, hogy 4 kör alatt felzabálja többet viszek.
Sajna nem volt elég idő, mert sokára tudtam csak felmenni.
Csak az ip cím segítségével tudtam bemenni. -
Ted-Mosby
senior tag
Holnapi pálya :
Macau
-
zodo
nagyúr
Köszi Dyno a szétküldött beállítást!
Igaz csak pár kört sikerült futnom a 02-el, de máris jobbnak tűnt mint amit napok óta próbálok összehozni pedig nem is Seat-al mentem.
Remélem sikerül megfejtenem a finom visszaváltás okozta kellemes fékutat eredményező paramétereket és egyéb okosságokat.Más:
Van még olyan akinek csakis a játék alatt bont a netkapcsolata?
Nekem kb. ez volt a 3. alkalom a lehetséges 4-ből.Remélem legalább az elköszönésem látszódott a chat-en, nem szokásom szó nélkül lelépni.
Ted
"Hogy-hogy mindenkinek kifogyott a benzinje?"
, mert Dyno időmérős beállítását használtuk amiben csak 3 körre volt nafta.
"Nehéz auto setup-ot csinálni egy adott pályára?"
Nekem pl. igen.
Eddig egy pályára sem sikerült jó beállítást találnom úgy, hogy minden segítséget kikapcsolok csak a váltó és blokkolásgátló vannak bekapcsolva és az Garázs /Gyors beállítások lehetőséget sem babrálom hanem csak a gyári alap értékeket kezdem el csesztetni a "beállítási segédlet / Gtr2" alapján. -
JJános
addikt
Én is köszönöm a mai csapatást.
Ma a versenyen sem csúszkáltam, csak amikor má nem volt benya.
PB-t futottam időmérőn. Tök jó volt.Köszönöm mindenkinek.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
-
Nekem 10-ből 10x kidobja, úgyhogy nem tudom miért nem látszik nálatok.
-
JJános
addikt
Nemcsak játékot, de gépet is indítottam újra.
A PH!F1-esek mindig meg vannak, de a mi szerónk nincs sajna. -
adyz.
aktív tag
ha jól értem, akkor most már hamachi sem kell, a játék keresője megtalálja a szervert
segítségek hogy vannak? mindenki azt használ, amit akar?
a linket pedig köszönöm
-
Ted-Mosby
senior tag
pályák is benne vannak,
jelszó"A szerver neve továbbra is: PH! WTCC 2010, a jelszót pedig ismeritek (aki nem, az sürgősen kérdezzen engem, Tedet, vagy Dzsavert)."
-
adyz.
aktív tag
üdv!
elég sokat rfactorozom(tam) de mióta nincs kormányom, abbamaradt.
billentyűzettel lehet játszani?
lusta vagyok, nem akarok visszaolvasni, a mod és a festéshez a fájll inkjét elkérhetném?
a pályák valami pack-ban vannak benne?persze csak ha még be lehet szálni
-
-
Na emberek!
Beüzemelésre került a saját WTCC gyakorló és előreláthatóan bajnoki szerverünk!
A szerver neve továbbra is: PH! WTCC 2010, a jelszót pedig ismeritek (aki nem, az sürgősen kérdezzen engem, Tedet, vagy Dzsavert).
Mától nem fogom kiposztolni, hogy van-e szerver, mert mindig lesz. Akkor fogok csak szólni, ha lelövöm valami miatt, vagy meghibásodás történt a mátrixban (netszakadás, akármi). A szerver gépet elérem távolról is (ip cím nélkül is), így ha valakinek gondja van, itt a fórumon tud nekem szólni. Vagy adok msn/e-mail/akármilyen címet (vagy hamachin is vagyok, de azt kevésbé figyelem), de azt csak szigorúan privátban - annak, aki kéri.
IP címet nem írok, mert dinamikus ip címem van, viszont a szerver mostantól mindig látszódni fog az rFactor szerverlistájában.
Azt leszámítva, hogy kicsit hektikusan viselkedik a kereső, ilyenkor a teendő: egy (vagy több) frissítés megoldja, és ott lesz - célszerű abc sorrendbe tenni a könnyű megtalálás végett.A szerver üzemel, innentől fogva jöhettek 24/7-ben gyakorolni!
-
Mityu_76
tag
valamelyik videón láttam, hogy menet közben a bal felső sarokban egy ablakban monitorozva volt a fék, a gumi és...stb hőmérsékletek....... ezt hogy lehet előcsalogatni? Futóműbeállítás szempontjából hasznos..... "pár napja játszom csak rfactorral, még mielőtt jönne a lámázás, ráadásul most melózom is....."
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #720 üzenetére
Köszönöm Dzsaver. De azt hiszem tévedtem.
-
válasz
dzsavermadar #720 üzenetére
Bahh... ezt mennyivel könnyebb festeni... a Lacetti össze vissza van szabdalva, egy normális valamit nem lehet rátenni, mert elcsúszik minden irányba.
-
Gondolam készítek egy kis Makaó kedvcsináló videót, de elég rövidre sikerült... azért izgalmas.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #714 üzenetére
még 107...
jó hogy nem a verdára nem rakod, hogy Szolgálunk és Védünk
. Egyébként szerintem nagyon pofás lett
. Bár csak nekem menne ennyire a szerkesztés, de majd ügyködök rajta, mivel van még időm
.
Más:
Kipróbáltam Portimao-t is. Hááát....vannak benne g*ci egy részek
. Közepe felé, hogy jössz le a dombról erre egy laza jobbos, de már fék és egy szigorú jobbos....any*d
. Meg a vége felé, hogy mész fel egy kis dombra aztán hirtelen felgumizott ív és fék, mert jön a szigorú balos...any*d v2.0
.
Érzésem szerint, fogok én a bajnokságban sokat szenvedni bill-el
. Viszont a tegnapi teszt marha jó volt. Nekem tetszett mind a pálya, mind az elért időm
....csak ne lett volna olyan, kva ideges az egész autó
(biztos valami sz*r rizst kaptam megint
).
Reményeim szerint ma is megyek a tesztre, viszont dec. 23-26 között egyáltalán nem leszek, mert megyek pestre az ünnep miatt.
-
Mityu_76
tag
válasz
Ted-Mosby #710 üzenetére
CSak egy bennem felvetődött kérdés.: Ha véletlen indulok és nevezek a bajnokságra akkor a rajtszámokat ki fogja kiosztani és hogyan?...... Mert ugye ha valaki pingál egyedi festést az autójára akkor már a rajtszámát kéne felpingálni........ pl látom a 76 már más autóján van.....
-
A Hamachi szervert most határozatlan időre bezárom, mert a saját szerverünket telepítem. Előreláthatólag nem lesz fix ip cím (kérdéses, hogy dns nevet vagy url-t elfogad-e a direkt kereső IP helyett, mert az lehet fix), de a listában mindig látszani fog, tehát nem is kell, hogy legyen neki.
A szabályzat készülőben, csak most van elég teendőm. De a héten valószínű elkészül a tervezet.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
JJános
addikt
A PB 1.43.5. Előtte itt tévesen írtam. Sorry.
-
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby #701 üzenetére
Nem hibáztatok senkit csak magam.
Az volt, hogy indultam volna vissza, ha már kicsúsztam, és Yaq elhúzta a számat.
Első indulatból írtam, hogy thx, de aztán írtam, hogy np, és go. És bocsi Yaq, hogy indulatos voltam.Nem értem, hogy miért viselkedik másképp az ótó, amikor verseny van.
Nem láttam a helyet ahol szoktam fékezni, aztán satu, még azt is láttam, hogy más is csúszik kifelé, aztán én is. Ennyi volt.Aztán léptem, mert megígértem a sógornőmnek valamit, és amúgy is kiléptem első indulatból. Máskor igyekszem nem feladni.
Már így is kétszer majdnem elmentem, de Ted is bíztatott, és Yaquza is. THX! -
Ted-Mosby
senior tag
Holnapi pálya:
TIAida (Portimao)
-
Ted-Mosby
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest