- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Persze tudom én is, hogy tudod.
Konkrétan nem is neked céloztam a választ.Ted
Igen már említetted a Camstudió-s próblémát amit megértek.
Köszi a linket.Jövőre biztos elkészül az én festésem is és ezzel nem azt akarom jelezni, hogy bárki is ajánlja fel az elkészítését.
Magam akarok rájönni a progi használatára, mert későbbiekben is jól jöhet. -
Ted-Mosby
senior tag
Sziszifeca
Köszönjük a lehetőséget, de azt hiszem ezzel még várnunk kell.
A többség közülünk (beleértve magamat is), csak bonyodalmaz okozna nálatok.Hiszen Te is láttad mikor velünk köröztél, hogy jó pár mp-vel le vagyunk maradva Tőled is.dzsavermadar
Alakul ez, egyre jobb vagy.
zodo
Gyorsan akartam elkészíteni a videót, hogy mindenki dolgozhasson az autójával.
CAMSTUDIO-t használok a felvételhez, amit full-ra állítottam, mégis ilyen pixeles és rossz lett a felvétel. (Esetleg valami ötlet, más hasonló programra ?)
A program használatát ki kell tapasztalni, sok mindenre én is magam jöttem rá a sok próbálgatás után. De ha lesz egy kis időm (egy fél délelőtt), akkor megígérem lesz egy szebb minőségű, részletesebb leírás.itt van ez az oldal pl. ez is segíthet.
-
Persze, tudom én is játszottam, meg próbáltam ezt is billentyűzetről. Csak azért emeltem ki, mert Brands Hatch elég keskeny pálya, és jó kanyargós is - legalábbis többet és jobban kell kanyardoni benne, mint elsőre várná az ember a térkép alapján.
Bár már leírtam 100x de én is FF EX-et vettem, szintén használtan, és szintén nagy örömömet lelem benne. Aki rászán egy kis pénzt, az csak jól járhat egy értelmes kormánnyal.
-
Ted-Mosby
senior tag
Engedelmetekkel fel vettem egy jelentkezőt a csapatba:
Mityu_76 -
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #582 üzenetére
Na az ilyen videók láttán mindig kedvet kaptam és kapok, hogy feltegyem az játékot.
Szép munka!Egyelőre tartózkodom a ti bajnokságotokba való átigazolás kapcsán, mert ahogy
smisa is leírta "mi" , de én tuti biztosan még nagyon távol állunk attól a szinttől amit ti képviseltek, hiszen ha jól belegondolunk még egy pályához sincs megfelelő beállításunk.
Gondolok itt a full szimulációra, tehát hiába is mennék egy körön megközelítőleg jó időt, ha a hosszú versenyen beadja valamelyik alkatrész a kulcsot (elégtelen beállítás) és a segítségekről, üzemanyagról, boxkiállás(ok)ról még nem is beszéltünk.Mindemellett köszi a felajánlást, de "egyelőre" nem élnék vele!
(#583) Ted-Mosby
Na én is így képzeltem el.
Egy autó amihez több festés is társítható.Amúgy én is kb. így szeretném megfesteni a verdát már ami a zászlót illeti ha majd rájövők, hogy kell használni a progit.
Sajna a videóból nem sokat lehet lesni, mert vagy pixeles vagy elkapkodtad a következő lépést.Szép lett a verda!
(#585) N€T0X|N
"Nagyon jó amúgy a pálya, bár a billentyűsök nem fogják szeretni ezt sem."
Billentyűvel minden pálya kihívás, mert vagy nyomod a gombot vagy nem.
Nincs köztes átvezetés, hogy tudj korrigálni a minimális gáz és fék adagolásával.
Akit komolyan érdekel a játék (nem csak ez) annak igenis be kell fektetnie egy kormányba ami lehet akár használt is mint pl. az enyém.
Force EX amit Pincer-től vettem a nyáron, de mai napig nem bántam meg.(#591) dzsavermadar
Alakul, de milyen faja Euro/Hungary zászló és még babonás sem vagy.
Azt láttad, hogy csöppet szponzorállak?
Hátsó lökhárító elem oldalán a Grid-ben használt nevem kezdőbetűi: JRZ -
smisa
őstag
válasz
Sziszifeca #590 üzenetére
Csak a magam nevében nyilatkozok 1. a videod naon durva
2. A meghívás ....hát Ti tudjátok de ahogy megnéztem 1-2 videot Ti azért klaszisokkal előrébb vagytok, én nem garantálnám hogy úgy tudnék vigyázni rátok mint TI egymásra
.
Sajna nekem ennyi időm már nincs a dologra, hogy a beállításokat ki tapasztaljam de minden tiszteletem a Tietek
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Mint tudjátok én a VCRC ligában versenyezgetek.
Látom, hogy nagyon szeretnétek gyakorolgatni, és gondok vannak néha a szerverrel..stb, nem kiforrott még a dolog teljesen. Meg ugye 8-10 fővel még nem olyan izgalmas a verseny mint 15-20 fővel.
A ligavezetőkkel egyeztettem, és arra jutottunk, mit szólnátok ha csatlakoznátok hozzánk, persze csak szigorúan a szabályok elfogadásával.
Így nem kell kínlódni semmivel, és bármikor lehet a szerverre menni, nincs laggolás, nem dobál le...stb.
Mondjuk nálunk úgy van, hogy egyik héten KTCC, másik héten NAGT verseny indul. Addig gyakorol mindenki, és megpróbálja nagyon megismerni a pályát, és minél jobb időket futni... Így kevesebb a kicsúszás esélye.
Persze sokszor összefutunk a tesztelés alatt, így már a gyakorlásokon is olyan mintha versenyeznénk.. valamint ezt be is lehet állítani.Na nem ragozom tovább, mert lehet nektek nincs is kedvetek hozzá, vagy nektek ez a heti 1 komoly verseny kevés.
Ez nem reklám,hanem segítség nektek, és nekünk meg abból jó hogy lennénk vagy 20-25-en.
Akit érdekel vagy kíváncsi, látogasson el a [www.vcrc.hu]-ra.Mindenesetre én szívesen segítek nektek is ha kérdés merül fel.
Üdv! -
JJános
addikt
válasz
Gratulálok! Az a mazsola tanoda nem rossz, bár Dzsaver jobbat talált ki.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
-
Sziszifeca
őstag
Elkészült legújabb videóm a legutolsó bajnokságon a Monza-i pályán.
A NAGT és a KTCC futama van benne.
Jó nézegetést:
[Sziszifeca_VCRC] -
Ted-Mosby
senior tag
holnapi pálya javaslatom Brands Hatch
csak estefelé leszek, úgy hogy hajrá mindenki -
zodo
nagyúr
JJ bocs ha néha akadályoztalak volna az elején, de segítségek nélkül és a jó beállítás híján még kicsit máshol kell fékeznem.
, de talán nem is értünk össze csak a visszapillantóba láttalak nagyon közel.
-
válasz
Syrius XIX #569 üzenetére
Értelmezd amit írtam, de egyébként nekem ez a hiszti személy szerint tényleg nem hiányzik.
-
81.183.138.24 Ez a dzsaver-mentesítő nélküli szeró. Mostantól éles.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
kajálok, aztán megyek gyakorolni, mert Neuro megint lealáz
-
Ted-Mosby
senior tag
tessék festegetni vágyóknak, ezek psd fájlok ahol több a módosítási lehetőség, de a végén dds-be mentsétek
akinek megvan a 3 dds fájl az küldje el nekem
1. az autó felülete
2. az üveg felület
3. a névtábla, ami csak belső nézetben látszik
(pl.: ...\rFactor\GameData\Vehicles\WTCC_2010\Honda_Accord\JAS Motorsport\00023_HONDA_ACCORDExtra0.dds )
az extra0 fájl az, ezt módosítod (átfested) és kész
4. a windowsint.psd fáljt nem kell használni, szerintem feleslegesha gond van , vagy nem tudod megcsinálni keress meg privátban
-
válasz
Syrius XIX #559 üzenetére
A hiba az ön készülékében van. Nem direkt link, amire kattintasz, hanem valószínű scriptelt gombocska, ami figyeli, hogy be van-e kapcsolva a checkbox. A böngésződ meg gondolom leállítja, ha úgy van beállítva. Vagy valami ilyesmi.
Megkérünk valakit, hogy töltse fel neked, mert én ebben a pillanatban indulok haza.
A hamachis szerót (5.123.182.15) belőttem!
-
Syrius XIX
addikt
Megpróbáltam több* is letölteni, de az oldal nem csinál semmit!
Ennyi. Ezen kívűl az égvilágon semmi nem történik!
-
Ted-Mosby
senior tag
ha megfestettétek az autót, akkor kell csinálni egy veh fájlt, amit notepad-dal szerkeszthettek
ebben kell elhelyezni a hivatkozásokat az autótokra
és ezután pl vectra-ból eggyel több lesz a könyvtárban és így nem ugyanazon színű autók lesznek a pályánezért írtam, hogy ha mindenki elkészült a sajátjával linkelje be nekem, ahova feltette a netre
én összegyűjtöm őket és kiadom a PH mod 1. számú patch-ét
ebben mindenki új festése benne lesz, ezt letöltve és bemásolva mindenki egyedi autóval furikázhat és a többiek is látni fogjákne keverjünk !!!!
az autók alap psd fájljait nemsokára felteszem valahova és akkor mindenki 0-ról kezdheti a festegetést, nem olyan bonyolult
-
válasz
dzsavermadar #556 üzenetére
Biztosan nagyot nézne, bár szerintem ezt nem kéne nagyon erőltetni.
Jó lenne, ha be tudnánk könnyen azonosítani egymást a pályán, mert akkor azonnal tudnánk, hogy aki előttünk megy, nagyjából mire képes, meg ilyesmi. Nem lenne fair egymás festésével kimenni. -
dzsavermadar
senior tag
Tulajdonképpen én is így gondolom, hogy egy plusz pilóta neve kerül a jobb oldali ablakba, ahol az autó festés opció van. Egy autó marad. Csak a külföldi pilóták neve alá bekerül a mienk is.
És ez ad egy gondolatot, hogy akkor az én festésemet más is használhatja/megveheti.
Ezt nem irigységből mondom, hanem a lehetséges változatok felderítése végett.
Brahiból veszek egy kék JJ-s autót, és meglepem vele a pályán. -
válasz
Syrius XIX #554 üzenetére
Most idejöttél trollkodni?
-
Syrius XIX
addikt
"Az rFactor 100% szimulátor. Itt az elsődleges a valóság modellezése, ami azt jelenti, hogy még ilyen "vacak" 280 lovas gépekkel is kihívás végigmenni a pályán"
Na ne viccelj! Ha az eredeti autók így viselkednének a valóságban, akkor nem is lennének utak, mert így a kutya sem venne autót!
-
Én billentyűzettel mentem 1:50 elejét az első mért körömben (többet nem is mentem), úgyhogy szerintem van ott még 4-5-6-7 mp.
Amúgy Ted a videóban nem JJ néven mentette az autót (vagyis igen, de utána átnevezi egy meglévőre), ha jobban megfigyelitek, és pont ezt kérdeztem tőle privátban, hogy létre lehet-e hozni teljesen újat, mert pont az opelből csak egy van. Ha valaki azt átfesti, más nem festhetné át.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #547 üzenetére
Szerintem egy autó marad csak több választható festéssel.
Autó / Festés menüpont alap válaszhatóan.Én így gondolom, de majd megmondják a hozzáértők.
Viszont jó lenne már egy Valencia-i időeredményt látni, mert az enyémet soványnak vélem.
1:48 eleje, segítségek nélkül. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #547 üzenetére
Igaz Dzsaver!
Ted is jj néven mentette el az enyémet, és most az autót ott választhatom ki jj néven a menűben ahol a vera forog. -
dzsavermadar
senior tag
Kérdezek valamit. Döntsétek el,hogy hülyeség, vagy nem.
Ha mindenkinél ki lesznek "javítva" a programban az autófestésre vonatkozó fájlok, ha más ugyanazt az autót választja, akkor az ő festése is ugyanolyan lesz. Ha meg átfesti, akkor a saját festésében fogja látni a másikat. Gondolom az a megoldás, hogy más elnevezéssel kerüljenek be a fájlok, mintha plusz autó lenne. Jól gondolom?
Tehát én átfestem az autómat, és az "tulaj neve" helyett a fájlba beírom pl. az enyémet, és nem felül írom a fájlokat, hanem mellérakom. És akkor már két autó választás is lesz, az eredeti meg az új festésű. Ha ez nem baromság, akkor több autóm is lehet, más-más festéssel. Igaz ez ? -
Idézek Tedtől:
"aki festi az autóját, azt megkérem, hogy miután kész van küldje el a linket nekem privátba
én összeszedem mindenkiét és ki lesz adva a festés patch"Maradjunk ennél a verziónál. Ne bonyolítsuk túl, mert láttuk, hogy már csak a játék telepítésénél mekkora káoszt sikerült összehozni (nem túl nagyot, de azért mehetett volna simábban is).
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #544 üzenetére
THX!
-
Sziszifeca
őstag
JJ: a link nem jó amit adtál, de javítottam neked:
[JJ festése] -
JJános
addikt
Kedves rfactor WTTC társadalom. Aki látni akarja gyönyörű festésem töltse le ezt a gamedata csomagot, és tegye be az adatokat a cruze könyvtárába.
Azt hiszem akkor már látni is fogtok.ha nem így lenne, akkor aki tudja a hogyant írjatok! [link]
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #534 üzenetére
Ez kemény Dzsaver, de ezzel csak hátul szabad közlekedni.
GR!
-
Mosmá csak egy lacetti template-et kéne szereznem valahonnan, mert így nehéz lesz... egyelőre nem találtam sehol.
-
Ted-Mosby
senior tag
elnézést a minőségért, ha valakinek kérdése van keressen meg privátban
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
szép
már töltöm fel a festős videót, nem lett tökéletes , mert a CAMSTUDIO elég pixelesen vette fel, de a lényeg kivehető
fontos dolog, hogy ha az ablakot festitek nem ugyanabba a formátumba kell menteni, minta az autót, mert akkor belső nézetből nem látsz ki rajta
autónál: dds DXT3 ARGB 8bpp explicit alpha
ablaknál: dds DXT5 ARGB 8bpp interpolated alpha -
zodo
nagyúr
válasz
Ne mááár, inkább "Photo" vagy "Media" felírat kellene rá.
-
Ted-Mosby
senior tag
aki festi az autóját, azt megkérem, hogy miután kész van küldje el a linket nekem privátba
én összeszedem mindenkiét és ki lesz adva a festés patch
ebben benne lesz mindenki autója, utána a patch-et mindenki letölti és bemásolja az rFactorba, ezután mát mindenkinél látható lesz online is -
Ventur@
senior tag
válasz
Sziszifeca #529 üzenetére
Gracias az infót
. Akkor ha megcsinálom amit szeretnék, dobom mindekinek a "patch"-et majd
.
-
JJános
addikt
Valencia most 1.51.3 De van még faragni való.
Ma nem leszek, lehet holnap is csak délelőtt, de vasárnap egész nap hajtok.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #524 üzenetére
Dzsaver nagyon ügyes vagy! Te egy zseni vagy! De az a tanulóvezető?
Ted! Nagyon szépen köszönöm a munkádat! Előbb elfelejtettem.
-
válasz
Ezeket majd tegyétek valahol elérhetővé, mert ha a szerveren nincs fent, szerintem nem fog beengedni vele.
A tálcára kidobós dolog valami windowsos baromság lehet, nekem is volt már, volt olyan hogy 2 percen belül 2x is. GRID alatt is előjön nagy ritkán - érdekes más játékban viszont sosem.
JJ a billentyűzetes probléma nem tudom mi lehet, de valami nálad nem stimmelhet. A pinged jó volt, amikor erre panaszkodtál, a segítségeket maximálisan elérhetővé tettem, és más jelentett még ilyesmit (nekem is jó volt billel), szóval nincs ötletem...
Ma a hamachis szerver csak délután 4-től lesz elérhető, mert behalt az egyik szerverünk itt bent, amit helyrerántottam, de megfigyelés alatt tartom délutánig, és addig az asztalomon ül a hamachi szeró helyén. Elnézést mindenkitől, aki előbb jönne.
Ja és: nekem egyik kedvenc pályám Makaó!
Ted: az autófestésről valami infó? Vagy ezt kizárólag te műveled, így téged kell megkérni?
-
zodo
nagyúr
válasz
Ügyik vagytok!
JJ is szép lett.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Iszonyat jó lett basszus
. Az a tanuló vezető felirat meg kész
. Ha ezt online is lehet látni akkor ne légy előttem, mert sírni fogok a röhögéstől és lemegyek a pályáról
. Ja még annyi, hogy sztem b*ssz oda egy nagy kék kockában fehér T betűt
. Öcsém te beteg vagy
.
Ted:
. Ezt így lehet majd látni online is? Csak azért kérdem, mert én a Honda-ra akarom megcsinálni, hogy az ablakokon a nevem legyen meg a magyar zászló (meg talán ha rá tudom tenni az autóra, akkor egy pár magyar szponzor logo: MOL, Borsodi Sör meg ilyenek
).
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
-
Ted-Mosby
senior tag
"Aztán olyan is van, hogy egyszer csak elmegy a kép lerakja a tálcára, és persze mire visszakapcsolom már a falban vagyok."
ez már nálam is előfordult párszor
aki esetleg szenved az autó beállításaival (mint pl én tegnap BRNO-ba) , van az interneten nagyon sok letöltöd és kicsi változtatással talán nálad is működik
csak beírod a google-ba az autód típusát, utána pedig, hogy .svm
pl.: seat leon.svm
én találtam egy párat, de még finomítanom kell
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #520 üzenetére
Thx az infót
. Amint hazaértem megyek gyakorolni, mert így a videó alapján tetszetős pálya (korábban ismertem már az F1 Challenge-hez készített GT mod-ból
).
Közben én a napokban kipróbáltam egy pár pályát kb. 3-4 kör erejéig:
Okayama: Grafikailag nem egy csúcs pálya - Monza fényévekkel szebb, de még Brno is - viszont nem túl hosszú, élvezetes kanyarokkal és pár "visszafordítóval". Szóval "lájkolós"
. Időm egy 3 körös teszt után 1:45.8xxx, de sokat bennehagytam. Csak tesztként néztem meg.
Macau: Basszus....ez a pálya még tv közvetítésben is durva, de ahogy kipróbáltam rFactor-ban, hát nem kicsit odab*szott
. A belső kanyargós rész nagyon kemény, még kormányosok is szenvednének rajta szerintem. Bill-eseknek kész kihívás
.
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #516 üzenetére
2.17.793 Brnoban. PB. Tényleg nem nagy idő. Ha lehet szerzek majd valami kormányot. ha VV kölcsönadja akkor hétvégén tesztelem. Ha nem nyomom tovább billel.
Rendesen megy az írányítás minden, semmi gond. Jön a verseny, és mintha leragadna egy-egy gomb. Már 3-4 mp-e a jobbra kanyarodást nyomom, az autó meg megy balra.
Aztán kipörgök.
Mentem azon a curitiba pályán versenyen második helyen másfél körig, dzsaver videóján látszik is, ott cammogok Ted után Lacetti cruzzal, és olyan helyen csúsztam ki, ahol egyáltalán nem szoktam, meg nem is nagyon lehet, a célegyenes ráfordítóban.Aztán olyan is van, hogy egyszer csak elmegy a kép lerakja a tálcára, és persze mire visszakapcsolom már a falban vagyok.
Ha tudsz erről, vagy valaki, nagy segítség lenne.
Köszönöm. -
Ted-Mosby
senior tag
A mai pálya VALENCIA lesz.
-
tuctuc
aktív tag
válasz
Sziszifeca #516 üzenetére
De Fura, totál más beállítással mész a logitech profiler-ben.
Nálam minden 130-150% közt van, én magas centering spring nélkül nem is tudok jól menni. A játékon belül viszont az effektek nem "teljes" hanem "magas" értéken vannak, a teljesen nekem bevibrál a gázadásoktól. Megnézem ezt az FFB plugint. -
Sziszifeca
őstag
Lol!
Na itt az FFB-hez a cucc: [FFB]
Csak az Rfactor könyvtárba kell kitömörítve másolni.
Ezután már érezhető is a különbség.Valamint még ezek vannak beállítva:
JJ: Így nem érzed, de ha mész 1 órás versenyt, vagy akár 15 köröset, akkor a motor élettartama romlik jelentősen. Ha a hűtőt is kicsire veszed, akkor lehet kibírja a kocsi, de veszt a teljesítményéből.
Ezt az irányításos dolgot nem értem.. ki van kapcsolva a segítség? Mondjuk bill-el sose fogsz jó időket menni. -
dunc
nagyúr
válasz
Sziszifeca #508 üzenetére
Én kiprobálom. (x 360 game pad valamiért nem is rezeg)
-
"Lehet mire mennék már rég nem ezzel a moddal fogtok játszani."
Vagy inkább addigra mit sem fognak érni a beállításaid, mert szétalázunk.
Dzsaver: jó, hogy készítesz ebblő is videókat, ezekből most nagyon sokat tanulhatunk mindannyian.
A szerver mára bezárt. A továbbiakban a hamachi szervert (5.123.182.15, ehhez persze futnia kell a hamachinak, mert bár látszik a szerverlistában, belépni nem lehet rá) látogassátok, ha még lenne érdeklődő.
-
válasz
Sziszifeca #510 üzenetére
Mondjuk akkor nem értem miről beszélsz. Nekem működik az FFB.
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #510 üzenetére
Nem válaszoltál arra nekem, hogy mit csinál az automata kuplung. Én ugyanis nem érzek különbséget.
Nincs esetleg tapasztalatod arra, hogy verseny alatt miért nem veszi úgy az irányítást?
Ha kevesen vagyunk nincs gond, de ha 4-nél többen, akkor egyszercsak elkezdi nem figyelni a billentyűzetet.
Én ugyanis billről játszom.
Köszi! -
válasz
Sziszifeca #508 üzenetére
Ezt te használod is? Ez ugye nem ilyen parasztvakítós kormányrrángatós cucc? Ha jóféle, akkor linket pls.
-
Sziszifeca
őstag
Valamint én ajánlom mindenkinek a Force Feedback (FFB)-t használni, mert így lehet érezni az autót hogy reagál.
Ha használjátok, akkor küldök 1 linket, amit be kell másolni az Rfactor könyvtárba, és ezek után még jobb lesz. Ha áll az autó nehéz tekerni a kormányt, ahogy gyorsul úgy könnyebb.Dyno: Helló!
-
Ted-Mosby
senior tag
már nem tudom kinek kellett , de itt van
-
válasz
Syrius XIX #496 üzenetére
"az a baj, h a játékban messze nem megy ilyen simán és nem lehet így irányítani!!!"
Dehogynem. Csak rá kell szánni az időt.
Dyno: gyere. Nem kell msot hamachi. IP-t lásd fentebb! Ja még nem szedted le... akkor ő... mingyá összeszedem neked privátba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Félkonfig - ASUS WS X299 SAGE / i9-10940X / 128GB DDR4 / 1TB + 2TB M.2 SSD / - Egyben vagy Bontva
- Xiaomi Redmi Watch 4-2027.01.08-ig garanciás
- Xiaomi 14T 8/256Gb-Sok tartozék-2027.01.17-ig garancia
- ASRock P4i65PE Retro 478 alaplap, 2 GB DDR RAM, 2,8 GHz Pentium proci
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest