- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, történt egy kis probléma. Nem lehet olyan hosszú jelszót beírni a szerverhez való csatlakozáskor, mint amit Ted kitalált.
Javaslom - az egyszerűség/gyorsaság kedvéért - hogy a pálya nevét mindenki válassza le (mármint ezt ne írjátok már mögé) a jelszó első rész mögül, és úgy gyertek be. -
Ted-Mosby
senior tag
18:50 vagy 18:55 körül leáll a szever, aztán újraindítás után már az új jelszóval lehet csak belépni
-
Ted-Mosby
senior tag
aki nem kapott jelszót, de szeretne részt venni a TESZTFUTAMON, az jelezze privátban
-
Ted-Mosby
senior tag
privát üzenetben kiküldtem a tesztfutamra vonatkozó jelszót
ez ma 19:00-tól --- a futam végéig tart
előtte a szabadedzésen, illetve utána, a szerver alap jelszava él
-
Ted-Mosby
senior tag
Tesztfutam Curitiba
időmérő : 19:00 (30 perc)
futam: 19:35 (10 kör)
Mindenkit szeretettel várunk !!!
A mai nap tesztelésre kerül a felvezető körös rajtolás is, hogy az első körben ne legyen gondok a hideg gumik miatt.
A rajt előtt megyünk egy kört a pályán, aztán beállunk a rajtrácsara és rendes start. -
Egy kis újévi szerver karbantartás következik. Aki már kijózanodott, és jönne játszani, egy kicsit tegye azt offline. Max. időtartam: fél óra.
-
adyz.
aktív tag
búék
-
-
Ted-Mosby
senior tag
B.U.É.K
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
N€T0X|N #1385 üzenetére
azt ugye nem mondtam ,de biztos tudjátok minden módosítás előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni
mondjuk még nem próbáltam, de mi van akkor ha a rims.dds fájlra rámásolunk egy másik felni képét és úgy mentünk, az sem lehet jó?
tényleg Te unalmadban egyedül futod a futamokat ?
-
Nem hiszem, hogy másik felnit rá tudsz tenni, elvégre ahhoz a fizikai modellt kellene kicserélned/módosítanod, ami annyira nem hiszem, hogy egyszerű, illetve onnantól nem is tudnál feljönni a géppel a szerverre, úgyhogy óvatosan a fájlok cserélgetésével. Arra háklis a cucc (mismatch ugye).
-
Baluuuka
tag
Nincs elérhető játék...nem értem mi a gáz...nálam van e vagy nem.
-
Baluuuka
tag
Ventura neked is!
Én is mindenkinek ilyen szépeket kívánok és sok jó együttes gurit!
Amúgy nem tudok belépni szeróra...vagyis be sem hozza játék vmiért...:S
Ja bajnoki van leesett......
-
Ventur@
senior tag
Bukócső és pályagumi,
angyalkákon tangabugyi.
Fék, bal három, szemben árok!
Boldog Új Évet Kívánok!Jövőre veletek rFactorban ugyanitt
!
-
Ted-Mosby
senior tag
az én TDI-nek is narancssárga a felnije
ha csak a felnit akarod festeni, akkor ezt keresd, pl.:06_MullerRims.dds fesd meg,nevezd át és kész is vagy
de ha más járható út is kell akkor:
elárulok egy-két titkot, ha valaki esetleg nem tudná
1. a mas fájl egy csomagolt fájl
az autó főkönyvtárában keresd, nálad:
2010_Chevrolet_Cruze_GMT.mas,vagy a 2010_Chevrolet_Cruze_TEX.mas
ezek (bevallom már nem emlékszem melyikben van)2. ezt ki kell csomagolni és benne vannak az autó(k) alap dds fájljai
3. megfested pl.: a felnit utána pedig visszacsomagolod és kész is vagy
(a féknyereg hol van , azt nem tudom, de lehet, hogy itt, még sosem kerestem)4. a szükséges program, pedig a MAS explorer, google rögtön 1000 helyet dob ki ahonnan letöltheted, nem egy nagy fájl (otthon megvan nekem is, de ugye most nem otthon vagyok
)
-
Race ON!
-
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1359 üzenetére
Tudtam, hogy nem bírod ki.
Felni jó lett, de a többin elgondolkoznék a helyedbe.
Csak vicceltem!
, de ahogy megismertünk ez még váltózni fog, mert holnap majd más "téma" ugrik be.Messze van még a leadási határidő.
Az enyém meg lehet el se készül.
Remélem a jövőhéten már össze tudok futni a barátommal. -
Úgy, hogy én Pro vagyok!
Amúgy valamelyik cruze fájljai közt találtam rims.dds-t, gondoltam kipróbálom mi van, ha berakom az enyémhez, és láss csodát: szépen beolvasta, és ha festegetem, látszik is.
Sajna nem lehet 100%-ig festeni, pl. a féknyerget hiába festettem át, azt máshonnan szedi, mert nem változott semmi.
Na fürcsipancsi, aztán indítom a versenyeket 85%-os AI-val, pályákat szép sorrendben nyomatva. Most már úgy megy a szeró, hogy elfogad nézőket, ha megy egy verseny, úgyhogy ha csatlakozna valaki, akkor állítsa át megfigyelőre a hálózati beállításokban.
-
-
adyz.
aktív tag
Én is itthon leszek, rám számíthatsz.
-
Baluuuka
tag
válasz
dzsavermadar #1346 üzenetére
-
Baluuuka
tag
Mi megy itt gyerekek....
DDDD
Én meg azért tűntem el,mert beújítottam XP helyett egy Win 7 Ultimate-re és mindent újra leszedek,telepítek...utána lehet felnézek szeróra,ha lesz vki ha nem...
Szeressük egymást! -
válasz
dzsavermadar #1346 üzenetére
Jó, csak ne a hüvelygombáról...
-
válasz
dzsavermadar #1344 üzenetére
Nem, én csak nem azt vártam volna tőled, hogy "akkor inkább máshol versenyzek", hanem esetleg azt, hogy szólsz, hogy jönnél, de lehet, hogy amit esetleg beállítok az neked sok, és úgy állítsam be, hogy élvezhető maradjon (amit alapból megtettem volna, pont emiatt tesztelek most billentyűzettel, mert ha túl kevesen leszünk a bajnokin, lehet, hogy AI-val kéne kipótolni, de ez csak egy gondolat). Lehet, hogy kicsit rányomta a bélyegét a hangulatomra az elmúlt történések, ráadásul ma is 3 ember helyett dolgozok, bocs, ha túlreagáltam.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N #1343 üzenetére
Én nem magyarázok be semmit, legalábbis eszemben sincs.
Te írtad amit írtál. Szerinted, hogyan kellett volna értelmezni?
"...biztos csak viccelsz" , vagy "...nem gondoltad komolyan" ,
vagy mire gondolhattam volna?
Látod, figyelni kell a megfogalmazásra, ha nem akarod, hogy félreértsenek.
Ha azt írod, amit gondolsz, akkor meg fogadd el reagálást.
Ha kicsit átgondolod az invitálásodat, lehetett volna azt is írni, hogy
"val'szeg indítok pár sokfős versenyt"..AI ellen, aztán belőjük az erősségét....,
"hogy legyen benne kihívás is."
Én így írtam volna.
Viszont tudom, hogy természetesen azonnal változtattál volna a szinten, ha kell.
De látod, te nem értetted félre amit írtam, mert azt írtam amit gondoltam.
Viszont megpróbáltál "menekülni", amire nincs szükség, hiszen nem akarlak bántani.
Remélem ezt tudod.
Este biztosan találkozunk még, valamilyen szinten. -
válasz
dzsavermadar #1342 üzenetére
Dzsaver nem tudom mire jó ez... minek kell belemagyarázni valamit abba, amit írok? Ha egyáltalán feljönne valaki, komolyan úgy gondolod, hogy 100%-os AI-t tennék be akkor is, ha látom, hogy egyáltalán nem bír velük (amúgy meg az még nekem is sok)?
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N #1340 üzenetére
Szia!
Én is itthon leszek este, lehet, hogy benézek. De nem hiszem, hogy játszom."jó kemény AI ellen, hogy legyen benne kihívás is".
Ezzel csak magadra gondoltál. Jól el leszel velük.
Nekem nem kihívás jól lemaradva utolsó helyen kullogni. (főleg AI ellen, amit be lehet állítani)
Inkább offline gurulok,kicsit puhább AI-vel. Tudod, kevesen vannak a te teljesítményed szintjén közülünk, és ha magadhoz méred/állítod a dolgokat, magadra is maradsz.
Akkor jó a beállítás, ha az esély azért megmarad mindenkinek.
Bárhogy is lesz, kellemes estét kívánok neked.Ted
Kellemes, nyugalmas, laza szolgálást kívánok neked. -
Nos, munkámból adódóan nekem sajnos mind ma, mind egész hétvégén folyamatosan számítógép- és internetközelben kell maradnom, ennek megfelelően sajnos az összes hely kiesett, ahová esetlegesen elmentem volna szilveszterezni. Úgyogy jobb híjján otthon fogom tölteni az időt. Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, akkor nézzen majd be este, val'szeg indítok pár sokfős versenyt jó kemény AI ellen, hogy legyen benne kihívás is.
Egyébként meg boldog új évet mindenkinek! -
dunc
nagyúr
Kellemes ünnepeket és gurulásban gazdag újévet.
-
Jansz
csendes tag
Az 1332-es hsz-mat tekintsük semmisnek,megoldottam a telepítő a játék könyvtárában létrehozott egy rfactor alkönyvtárat mert rosszul adtam meg és így jó ,hogy nem működik.
Kimásoltam a fájlokat belőle a játék főkönyvtárába és már működik is! Hát na kicsit lefárasztott ma a 12 órás műszak,de a lényeg ,h minden pöpec!
-
Jansz
csendes tag
Egyébként leírom a problémát (amit a tegnapi hozzászólásomban írtam) hogyan oldottam meg.Ha esetleg a későbbiekben vkinek hasonló gondja támadna. A lényeg,h a win7 feladatkezelőjében a teljesítmény fül--------->erőforrás figyelő------->CPU fül------->folyamatok, és van az msmpeng.exe folyamat ez a microsoft security. Ezt a folyamatot kell leállítani majd elindítani a mod telepítőjét és gond nélkül felmegy.
-
Jansz
csendes tag
Szeretnék egy kis segítséget.Sikerült felrakni a mod-ot bemásolta a játék könyvtárába egy rfactor könyvtárba.elindítom a játékot de nincs ott a mod a választhatók közöt.ötlet?
-
válasz
dzsavermadar #1324 üzenetére
Köszi, de én a grid-et innentől kihagyom. Nem a történtek miatt, hanem én egyszerre két dologra nem tudok/akarok koncentrálni (ezt sikeresen bizonyítottam az utolsó két gyenge coll off szereplésemmel), és már nagyon átálltam az rf-re.
-
Szia!
Arra kérlek, hogy olvasd el ezt, illetve nézelődj kicsit a honlapon - ha még nem tetted volna. Elég sok fejfájástól megkíméled magad, meg a vezetőket is.
Amennyiben mindezt elfogadod, de kérdés van: jöhet ide, valaki biztosan válaszolni fog rá, mint mindig. Ha minden okés, küldöm a szerver hozzáférést. -
Mityu_76
tag
válasz
Ted-Mosby #1322 üzenetére
Mmmmm... elfelejtettem említeni........nem a photoshoppos tudásommal van a gond "7 éve nyomdában dolgozom"
a kép ami te hozzászólásodban van kicsit másképpen néz ki mint amit én valahonnan gubiztam ..... lehet leszedem a hivatalos oldalunkról.......
Köszi mindenkinekmotormouse.: Bocsi de a saját festésemmel indulok, még ha rizsrakétás sárkányos giccses lessz is " én csak azt mondtam neked hogy nekem is tettszett ez a festés" bocsi ha félreértettél és feleslegesen fektetted a szabadidőd ebbe.... azért köszi...... látom hogy az egész hetes vitatkozások mellett a fórumon vannak segítőkész emberek is... ez POZITÍV.
-
vjdani
csendes tag
Helo
Én itt új vok!(régen grideztem)!JJ segítségével kezdtem el játszani.(mert azt mondta ez egy tuti game)Szerintem is jó!És szeretnék itt gamelni a továbbiakban. -
dunc
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1324 üzenetére
Lehet felpakolom.
-
dzsavermadar
senior tag
Gyertek Le Mansba Gridezni!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #1321 üzenetére
-
motormouse
aktív tag
válasz
Mityu_76 #1319 üzenetére
...ömm mielőtt átfested sztem egyesítsd a rétegeket, utána fesd át
...amúgy készül a verdád, de tegnap egy áramszünet miatt kárba ment az első példány, ma meg autót akartam venni de eddig eredménytelenül, szóval röviden tömören még se neked sem nekem nincs autómaddig itt van ez, ha ezt még nem nézted : honda accord vodaphone
csak nevezd át, aztán a hétvégén igyekszem a redbull-al -
Mityu_76
tag
Kis segítség kellene!!!
A HONDA_ACCORDWINDOW.dds file elkészítésén fáradozom. DE hiába festem át a hűtőmaszkot és a Honda logót, a játékot elindítva megnézem és az, mégis az eredeti színű marad. MIÉRT??? A body file-ban nem látom hogy lenne valami ami felülírná.... valaki esetleg megnézné, hogy nála is fennáll-e ez a jelenség a Hondánál????Az egész hetes vitához kapcsolódva pedig annyit, hogy Rfactor=szimulátor....... a valóságban sincs segítség...........én szimulátorozni jöttem ..... PEACE.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1306 üzenetére
"Segítség nélkül ugyanebben a kanyarban hasonló cselekvéssel, tehetetlenül csúsztam mint az állat a bukótérbe egészen a falig nem is kicsit ütközve. Ezt többször is kipróbáltam, több kanyarnál is, és mindenhol ez a tapasztalat jelentkezett."
Én is így kezdtem
Néha még most is összejön, ha nem vigyázok. -
Te vagy az egyetlen aki folyamatosan mártírt akar csinálni magából a semmi miatt, rágalmazva a másikat, így mostantól magasról leszarok mindent, ami veled kapcsolatos, és mivel már többször azt írtad többet nem jössz ide, ne is próbálj meg válaszolni! Nem a tied az utolsó szó és nem vagy te itt senki, hogy azt gondold, neked mindent lehet! Amit művelsz az egyben szánalmas, infantilis és vérlázító!
Egyetlen egy ember mekkora rohadt cirkuszt tud csinálni, ez hihetetlen. Az önzőség, a fafejűség, a csőlátás az határtalan nálad, gratulálok! És még valami:"Nemcsak én vettem észre, hogy itt önkényes elvételek történtek"
Igazad van, Dunc kollega is "észrevette", aki nemhogy nem szólt hozzá több mint egy hétig, vagy esetleg próbálta volna építeni a rendszert, de itt sem volt! Totálisan értéktelen, hogy megpróbálta eljátszani a megmondóembert, miközben egyetlen szavát sem indokolta meg! Úgyhogy egyedül vagy, egyedül is mész el, szia!
-
dzsavermadar
senior tag
Ezt most nem tudom miért írtad, hiszen vissza lett kapcsolva a segédlet.
Tesztidőszakban vagyunk, változhatnak a dolgok, ha alá van támasztva, meg van indokolva.
Azért "TESZTIDŐSZAK".
Még van idő mindenre, és finomítani lehet még sok mindenen. Ami most van, az a gerinc.
A simítások ezután jönnek. Csak rajtunk múlik, mit finomítunk még rajta bármely témában.
De természetesen építő, megindokolt javaslatok után. -
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N #1312 üzenetére
Kirohanó hsz?
Konkrétan: "Az gyönyörű hogy elvették a segédleteket.
Nem tudom kit zavart, hogy használtam némely segítséget, de én inkább köszönöm szépen nem akarok tovább játszani. Majd egyedül.Már az elején vita volt abból, hogy aki akar had használjon segítségeket. Mindenesetre köszönöm az itt eltöltött szép órákat napokat.
Bolyongtam a pályán az nélkül a kevés segédlet nélkül, amit használtam, és nem értettem, hogy miért így viselkedik az autó. Már mindent állítottam, mégsem tudtam az úton tartani."
Ez volt a kirohanás. Ha Zrínyi így rohant volna ki Szigetvárról, akkor még mindig a bástya, és a kapu között lenne.
"mert valótlanság az, hogy ezzel az ő játékát akartuk elrontani - meg lett kérdezve, hogy ki milyen beállításokat használ, és ehhez képest 1 ember küldte el"
Ez sem igaz, bár nem azt a képet küldtük, hanem másikat, de többen belinkelték.
A borzasztó az, hogy addig átlagoltatok, amíg tőlem két segítséget is elvettetek. Kiváncsi lennék, hoy mástól is vettetek el, vagy csak tőlem?
Boxutca rendben van. De a fék low elvétele nincs rendben.Mert bizonyos kanyarokban könnyebb ha van. Tehát könnyebbséget jelentett. Ennél jobban kifejteni? Könnyebbséget jelent a sikánokban. Mit lehet ennél jobban kifejteni?
Ami miatt ide jutottunk az az átlagolás. De ha ideírjátok, hogy átlagoltok, akkor mindent bekapcsolok, és úgy rakom be, akkor talán megmaradt volna nekem a fék low. Én sajnos nem átlagos vagyok, ez az én hibám.
Nemcsak én vettem észre, hogy itt önkényes elvételek történtek, bár bántani senkit nem akarok, mert köszönettel tartozom.
Ez a megszoksz, vagy megszöksz nem mindenkinek jön be! Még ha nem is jelezte más. De én a vezetők helyébe gondolkodnék ezen. Kívánom, hogy mások ne menjenek el, és kívánom, hogy jól menjen minden és jókat guruljatok.
Nem én megyek el, ti üldöztetek el.
Én játszani, szórakozni, kikapcsolódni szerettem volna, és sajnos a mai napig nem kaptam választ, hogy kinek az érdeke megrövidíteni az embereket. Mert nincs rá logikus magyarázat.Innentől többet tényleg nem akarok. Eldöntöttem, hogy nem jövök. Ezek után pláne hiába is jönnék.
Köszönöm az itt eltöltött szép napokat, órákat, perceket. Sziasztok.
-
válasz
Ted-Mosby #1311 üzenetére
Én egyetlen dolgot szeretnék még itt megjegyezni (ha már senki nem a problémamegoldó topicba ír), magyarázat és levezetésképpen, hogy miért reagáltam le elég durván JJ kirohanó hozzászólását a kezdet kezdetén:
1. Azért mert nem igaz, hogy önkényesen változtattam meg a szabályzatot, és nem igaz, hogy nem hívtam fel a figyelmet rá (itt is, és a honlapon is - sőt, ott még mindig ez a legfelső hozzászólás), ez durva rágalmazás ellenem, és bizonyíték mások figyelmetlenségére.
2. Azért, mert valótlanság az, hogy ezzel az ő játékát akartuk elrontani - meg lett kérdezve, hogy ki milyen beállításokat használ, és ehhez képest 1 ember küldte el. Ki lett találva valami, de egyáltalán nem önkényesen, hiszen a figyelmet felhívtuk rá, hogy küldjétek el a beállításokat. Nem küldtetek, így mi beállítottunk valamit, és most úgy jön le, hogy elvettünk abból, ami mindenkinek kellett. Ez ebben a formában nem igaz.
3. És végül az egész valamiért rajtam csattant, ami különösen rosszul esett, hiszen folyamatosan azzal foglalkozok, hogy az egész - jól - működjön.
Leírtam "odaát" leírom itt is: én innentől kizárólag vb és szerver admin tevékenységekkel foglalkozom, minden más felelősséget elhárítok. Remélem a közös gurulások jobb hangulatban fognak telni, mint amit az elmúlt nap eseményei kicsit magukkal hoztak, és olyan lesz, mint amilyen korábban is volt!
-
Több kérésnek is engedve, megváltozott a szabályzat 8./h pontja. Kérek mindenkit, hogy tanulmányozza (ha nem tette volna még meg, akkor az egész szabályzatot)! Köszönöm.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1306 üzenetére
köszönöm dzsavermadar ez egy korrekt válasz volt
ilyen és ehhez hasonló kifejtéseket vártam volna eddig is és nem a hurrogást, felháborodást
ez alapján könnyebben és mindenkinek megfelelően lehet konfigurálni a szervertde megint egy mondással kell hogy éljek:
"néma gyereknek az anyja sem érti a szavát"
ha támadólag lépünk fel a szervezők ellen az nem biztos, hogy kifizetődő
de nem győzőm hangsúlyozni, nem tudom hányadszor
TESZTIDŐSZAK VAN
és mindez azért, hogy amikor , majd egy hónap múlva elkezdődik a bajnokság (ha egyáltalán Neuro-n és rajtam kívül lesz még valaki) ne kelljen minden futam után, azon vitatkozni, hogy ez így nem jó, ezt máshogyan kellett volna
én is hibázom sokat, mint például tegnap, futottam egy 1:39:975-ös időt Oschersleben-ben,örültem is neki, de aztán kiderült, hogy a pálya egy részén füvön mentem (én nem nézegetem a replayeket) tehát az idő semmisnek tekinthető, nem baj majd legközelebb újra próbálom -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ted-Mosby #1304 üzenetére
Majd én válaszolok JJ helyett, bár nem kaptam felhatalmazást.
A fékrásegítés lett letiltva a szabályzat szerint.
Tegnapi ígéretemhez hűen kipróbáltam a különbséget.
A szabályzatban leírt beállításokat használtam, és mentem kb 10 mérhető kört.
Azután hozzáadtam a "fékrásegítés alacsony" opciót,
és azzal is mentem kb 10 mérhető kört. Mindezt a Monzai pályán,
Meglepően jelentős különbséget éreztem, ami főleg a kanyarokban jelentkezett.
Példa: fékrásegítéssel az egyik íves kanyar vételéhez elég volt kis gázelvétel előtte, és a kanyarban az első szakasztól már tolhattam a gázt, és gyönyörűen be lehetett venni.
Segítség nélkül ugyanebben a kanyarban hasonló cselekvéssel, tehetetlenül csúsztam mint az állat a bukótérbe egészen a falig nem is kicsit ütközve. Ezt többször is kipróbáltam, több kanyarnál is, és mindenhol ez a tapasztalat jelentkezett.
Összességében mentem 40-50 kört a próbák miatt.
Ez alapján merem mondani, hogy jelentős segítség a fékrásegítés az úton maradáshoz kanyarban. Gyorsabb nem lesz, de legalább nagyobb eséllyel a pályán marad.
Rásegítés nélkül ezeket a kanyarokat természetesen be lehet venni, csak teljesen másképp kell vezetni.
Az időeredmények szerint, viszont, ha rásegítés nélkül viszonylag normálisan körbe tudtam menni, 2 mp-vel jobb időm lett, mint rásegítéssel.
Ha jól emlékszem 2:06 xx vs 2:04 xx
Igaz, hogy ehhez nagyobb koncentráció kell, és több gépészkedés, és több gyakorlás.
Viszont az automata sebváltót nem állítottam át, és az a rásegítés nélkülire volt beállítva, és ez is érezhető különbség volt, mert a kigyorsításoknál gyengébben viselkedett a rásegítéses változatban. Talán ez a 2 mp különbség magyarázata.
Ennek a tesztnek a függvényében én azt mondom, hogy a fékrásegítés alacsony lehetőséget engedélyezni kellene, hiszen gyorsabb nem lesz tőle senki, csak élvezetesebb a vezetése, mert 10-ből csak 2 -szer csúszik ki, és nem 6-szor mondjuk.
Ez csak példa volt, nem kell kicsúszni 1 szer sem.
Ha ezen múlik, hogy ne menjenek el társaink, nyugodtan lehet engedélyezni.(szvsz)
Más pályákon is tesztelni kellene, mert lehet, hogy a pálya vonalvezetése miatt nagyobb előnyt is ad. Ezt nem tudom.
Mindenesetre a mostani szakaszban jó lenne, hogy a szerón a lehetőség vissza lenne állítva, hogy az éppen aktuális pályán is lehessen tesztelni. Ne úgy mint tegnap, hogy kénytelen voltam offline módban. Aki nem akarja, nem használja. -
"Én már az "al" eltűnését sem néztem jó szemmel, mert amikor megzavartak, vagy telefonon kerestek, csak megnyomtam az i-t, s nem kellett újra felvezető kört mennem."
Tök jó, hogy ez is csak most derül ki. De végül csak eljutottunk oda, hogy miért nincs autopilot... nagyon remélem, hogy ezt nem gondoltad komolyan, egyébként meg egy dolgot felejtesz el folyamatosan: nem - volt és nem is lesz - kötelező feljárni a szerverre gyakorolni, ha a beállítások nem tetszenek. Aki másképp akar játszani az elején, mert bénázik, az gyakoroljon a saját gépén AI ellen, tesztgyakorláson. Aztán ha már megy a segítségek nélkül, jöjjön fel kipróbálni magát. Semmi nincs ráerőltetve senkire, de a bajnokság szabályai szigurúak kell, hogy legyenek. Arra vagy jelentkezik az illető, vagy nem. Ennyire pofonegyszerű, és ebből sikerül elefántot faragni.
-
Ted-Mosby
senior tag
Ventur@
sok mindenben egyetértek
én, mi megcsináltuk ezt az egészet aki jön és játszik az itt lesz, aki nem az nem
könyörögni nem fogokmegnéztem a privátot, úgy látom Téged sem nagyon zavar, hogy "szigorítottunk" a szabályokon(pedig igazából nem)
a súlybüntetésről már a VB is konzultált többször, egyenlőre azért vetettük el , mert nem láttunk arra lehetőséget, hogyan lehetne ellenőrizni, de ami késik nem, múlik
Jansz
eddig ilyen problémát senki sem említett, pedig vannak akik win7-ről játszanak
sajnos megoldást én nem tudok, nálam XP futJJános
én sem akarok vitázni tovább, mert nem látom értelmét
de még mindig nem fejtetted ki , mit is szigorítottunk és mit vettünk elde a dolog továbbra is fennáll, egy ember kedvéért nem változtatunk a szabályokon
"megszoksz vagy megszöksz"
és még a 110%-os szabály bevezetését fel sem vetettem -
JJános
addikt
"Minden elismerés a szervezőké. Egy számukra is szinte teljesen ismeretlen játékkal kezdtek el szerver/mod/beállítás szinten foglalkozni, teljesen ingyen, és próbálják a társaságot összehozni. Ezt mindenkinek figyelembe kell vennie, és eszerint nyilatkoznia."
Teljes mértékben egyetértek, és köszönettel tartozunk mindnyájan az ő munkájukért!
"Fel kell ismerni mindenkinek, hogy onnantól hogy bajnokság, valamelyest komolyodik a dolog. Erre lett megalakítva nálatok a VB, ők döntenek a kérdéses esetekben és ezt mindenkinek el kell fogadnia (de azt is fel kell ismernie mindenkinek, hogy többen vannak és több véleményből születik egy döntés) és itt igaza van Tednek a megszoksz vagy megszöksz elv működik."
Ez az amivel nekem gondom van. Ugyanis én játszani jövök, szórakozni, kikapcsolódni. Ha elveszik a segítséget, akkortól az nekem nem játék, hanem szenvedés, harc. Ez nem lövöldözős játék, hogy lelőnek, és várni kell, amíg feltámadsz.
A játék sava-borsa nekem nem a verseny, bár kétségtelen, hogy annak is megvan a hangulata, izgalma.Ha valaki rajongott ezért a játékért az én voltam, de mint szervező egy dolgot megtanultam, hogy csak szervezési kérdésekben szabad szigorítani. Ha a játékot is szigorítom nem biztos, hogy az a másiknak is játék marad, és szórakozás, és felhőtlen kikapcsolódás.
Én már az "al" eltűnését sem néztem jó szemmel, mert amikor megzavartak, vagy telefonon kerestek, csak megnyomtam az i-t, s nem kellett újra felvezető kört mennem.
Teletoltam a tankot, és addig mentem, míg volt benne benya.Mondom, elismerem, lehet, hogy bennem van a hiba. Egy lusta kis amatőr vagyok, aki szereti használni a programozók nyújtotta kényelmet. Ennyi.
Viszont azt meg kell köszönnöm, amit idáig kaptam, és nagyon jó volt gurulgatni. Sok szép élményem van. Finomakat gurultunk itt Yaquzával, Ádyzzal, és sorolhatnám, és hogy tudtunk örülni a megszerzett tizedeknek. Jó volt, köszönöm szépen.
Már ne írjatok nem akarok vitázni. Esetleg priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nokia 6.1 Plus 4/64GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Iphone SE 2022 3rd Generation
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest