- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz
N€T0X|N #6266 üzenetére
nem igazán értelek csak leírtam 1 dolgot a saját szemszögömből (ami a szabályzatban is van) és azt is oda írtam hogy meglepett de nem oszt nem szoroz mivel sokkal gyorsabb (sajna nem csak Ő
). - megfogom nézni a replayt
Az hogy engem zavar az hogy a versenyeken taszigálnák az is saját véleményem ez van ez kell szeretni mint mondtátok. Ha ennek a kinyilvánítása zavar valakit elnézést kérek többet nem fogom (megpróbálom nem elfelejteni - nem megsértödés).
Megjegyezném, hogy a két OBHun-s versenyző vér profi előzést mutatott be addig nyomnak (akár 1 körön keresztül is) amíg hibára nem késztetik a kiszemelt áldozatott és kocc nélkül elmenekAnnak örülök hogy a bajnokság a 2. szezonra ilyen komoly rangos csapatott hozott össze ez Téged, TED-t ill. a többieket dicséri
az látszik már ,hogy az elöző szezon teljesítménye sovány lesz nem kicsit nagyon
Maradok tisztelettel a középmezönyben és nem rinyálok vagy sírok ahogy mondani szoktad csak sajna nekem a daráló marad ahol ezek vannak nem úgy mint az elején
-
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #6207 üzenetére
Egyetértek.
Elég nagy káosz lenne valószínű, de annál nagyobb móka.
Ja és a nagyok sem tökéletesek.
Belgium SPA 1998 -
Superman
nagyúr
válasz
N€T0X|N #6141 üzenetére
Hát nem tudom...most már lényegtelen.
Megnéztem a DTM modból az Audit az A1 Ringen. TC és ABS nélkül, ahogyan szoktam, alig módosítva a setupon is 1:27-et mentem elsőre. Szerintem nem kéne semmit használni csak a billentyűsöknek, mert úgy lenne igazán összemérhető az emberek teljesítménye.
Ha rövidebb féktávot veszel, erőlteted kicsit, jól reagál a kocsi, csak a kanyarba való fordulásnál hajlamos besokkalni, körbefordulni az orrán és a Jóisten sem fogja meg.
Persze TC-vel már állni lehet a gázon a kanyarba bemenet...
Egyébként szerintem jó, stabil autókról van szó, élvezetes vezetni őket.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
N€T0X|N #6126 üzenetére
1. koromben bal kerek volt a razokovon, aztan amikor vege lett, a hutonel (
) behorpadt a lokos, auto meg ket kerekre all. 2. korben ugyanez, csak az auto fel is borult. 3. korben ovatosan mentem, azota meg nem tudom reprodukalni az esetet. Biztos mert beleptel, es csak akkor mukodik a csapda, ha te nem gyakorolsz.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #6009 üzenetére
WTF are u talking about Bro? Ki se próbáltam még rFactorban
Biztos tudom akkor milyen rajta bmw-vel
Mondjuk most jöttem rá, hogy én a sprint verzióra asszociáltam, a hosszúra nem emlékszem most így hirtelen. Annyi tuti, hogy a rövidet gridben utáltam (meg általában a legtöbb japán pályát)
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5975 üzenetére
Veszélyes úton haladsz
Nemrég voltam kb így a bömbivel tempóra, mint most te kb. Aztán elkapja az embert a hév, és megábasszippant az rwd feeling
Superman: jó az az 52 eleje ennyi kör után szerintem, főleg, hogy most kezded újra. A rendszeres gyakorlás, majd biztos megteszi a hatását
49 ebben a pályában biztos benne van amúgy. -
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5933 üzenetére
Értem mit írsz, de mindenhol azt írják (nem csak a kormány kalauzban, átböngésztem pár fórumot), hogy a steering lockot növeli, nem a kormányzást babrálja a megadott sebesség alatt. Amit te írsz, az kvázi úgy működne mint a steering help, de itt elméletileg nem erről van szó. De aztán az is lehet, hogy igazad van, csak tévesen ez terjedt el.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5931 üzenetére
A steering lock a maximális kerékelfordulást jelenti, nem a kormány elfordulását. Azt a te kezedben levő kormány befolyásolja nem a játék. Amekkora steering lockot állítasz akkora fokot tudnak fordulni az első kerek. Szóval a steering lock és a kerekek elfordulása egy és ugyanaz. Ha egyszer 34 fokot képes maximum fordulni az a kerék azon az autón, akkor nem tudja tovább forgatni, ha te arra állítottad alapból.
A kormányelfordulásnak ahhoz, hogy az autó kerekei mekkorát tudnak fordulni semmi köze.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5929 üzenetére
De ha maxon van a steering lockom nincs hova nyitnia
Én tényleg nem éreztem, direkt boxban néztem, hogy mekkorát kell tekernem, hogy kiférjek épp, és ugyanakkorának tűnt gurulva. De mindegy is, nem tart semeddig kikapcsolni, és akkor tuti a dolog. Szóval, aki nem akarja kapcsolja ki és kész az a tuti.
Látom sikerült a hsz vadászat, grat
-
zsomboor
tag
-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N #5837 üzenetére
Te csak legyél kemény! Ez a dolgod!
Én is gratulálok mindenkinek. Remélem a video-ba bekerül a Motor-JJ hatalmas párharc.
Gergő gr a győzelemért!Tök csúcs idényzáró volt, csak hiányzott Roli, és M4d.
YAQ! elfogyott az időm, pedig de megkergettelek volna.Mindenki elismerést érdemel! Legjobban én!
-
Superman
nagyúr
válasz
N€T0X|N #5784 üzenetére
Olvasgattam a honlapot, a szabályzatot, mindent.
A különböző segítségek bekapcsolása (például a kipörgésgátló magas fokozaton van) ugye csak egy ajánlás?
Anno megszoktam, hogy semmit sem használok, csak automata kuplungot.
Ha lehet ettől a szokásomtól most sem térnék el.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #5720 üzenetére
Szerintem, ez ugyanaz amit te is írtál nekem, az az rfHUD vagy mi a bánat
. Csak sztem át van konfigolva
. 2.0n-ben én is betettem és átcsicsáztam úgy magamnak, hogy jó legyen, bár még mindíg nem az igaz meg szokni kell
.
YakQzA: Kösz, hogy megúsztam az atomot
. Esetleg lehet kérni, hogy zsomboora küldenél egyet és ha dugo megjelenik brnoban rá is ha lehetséges
. Előre is kösz
.
Oszt megelőzöl Ted. Hogy legyen féltengelyes a leonod, meg tankoljanak bele neked 99-as benzint brnoban
.
-
dugojancsi
tag
válasz
N€T0X|N #5714 üzenetére
(#5708) Satan_Claus: jól van, így már nem értem félre
(#5705) JJános:
(#5714) N€T0X|N: nos..
először a KaraDani-Roli incidensre próbáltam fókuszálni Satan hátsó kamerájából, majd a JJ-mad-smisa hármasra, aztán a Ted-Roli csatát vezettem fel
Ráadásul itt még olyan szépen együtt haladt a mezőny
-
motormouse
aktív tag
válasz
N€T0X|N #5667 üzenetére
...
maholnap hazaérek és megnézem, azaz alpha lesz a gond, azt írta is h elveszik, amúgy angol, de max ha nem jön össze azért megszerkesztem és átküldöm, de talán menni fog csak kiestem a gyakorlatból
...köszi még egyszer
...amúgy ilyen a net itt Suben-ben, ha netán vasárnaponként jönnék ki időben, innen tudnék versenyezni
http://www.speedtest.net/result/1236511388.png -
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #5678 üzenetére
Hátja
. Adyzon kívül én speciel senkiről nem tudok, aki jelezte volna, hogy nem vesz részt. Na de mindegy. Így végre győztél és én is szedtem össze pár pontot
.
zsomboor: 3 pont, háááárom pont öcccsééémmm.....Brnoban lesz nagy ereszd el a hajam
. Ha te előttem végzel kategória bajnok vagy, ha én végzek, akkor meg én nyertem a kategóriát
. Persze, ha csak dugo bele nem köp a levesbe
. Nekem mindenféleképpen előtted kell hogy végezzek
.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5658 üzenetére
Megtaláltam, bár így se az igazi, de jobb. (kikapcsoltam az aláírásokat is, dugó méteres képe is kicsit túlzás...
) Esetleg kisebb avatarokat, és aláírásokat nem lehetne kikötni? Mert azért segít a könnyebb átláthatóságban egy kicsi, de az ekkora batár nagyok, mint a mostaniak nagyon tördelik a topicokat.
Azt viszont ha jól látom nem lehet beállítani, hogy a topicok nálam fordítva pörögjenek, tehát a legfrissebb hsz legyen az első oldal tetjén, ne a legutolsó alján
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N #5635 üzenetére
Nem értem.
Április 11-től mi lesz akkor? "Hasra ütve" minden nap más pálya?
Még a pályát sem lehet egy-két óra alatt közel normálisan betanulni, de minek is, hisz másnap más lesz?
Most sem tudunk versenyezni aznap, amikor felkerül egy pálya.
Vagy csak körözzünk?
Főleg, ha nem is lesz az a pálya majd a bajnokságban. Nekem mindegy. Majd kiderül.Azt ne felejtsd el, hogy van aki csak arra az esti kis időre tud ott lenni.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5596 üzenetére
Valaki elviszi egyedül az egész sávszélt szinte. Egy peernek sokkal jobban megy, többinek lassú. De abban igazad van, hogy értelmesebb lenne, ha te szednéd le először egyedül, egy embernek kb 3 óra alatt át tudom tolni.
Amúgy nem a tempó miatt választottam torrentet, hanem a kényelem miatt, mivel nem sürgős úgysem, és így nem kell egyesével szórakozni vele, majd lejön. Ha meg mindenki leszedte, felesleges fenntartani a seedet szerintem, akit csak úgy érdekel, mint külsős megnézi úgyis online.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest