Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végem van Mityu ááá... mekkorát repült, rohadt jól nézett ki a visszajátszáson...
Szervert mára bezárom, mert nekiállok kicsit művészkedni, az meg megeszi az erőforrásokat.
-
YakQzA
tag
Egy pár napig nem nézek be ide és máris akkora lemaradásban vagyok....
Szóval majd ne csodálkozzatok semmin, amit írok/csinálok!
Remélem ma este már tudok jönni veletek egy kicsit gyakorolni. -
Ted-Mosby
senior tag
Örömmel tudatom, hogy a felkérések elfogadása után megalakult az
rFactor PH WTCC mod
versenybírósága 3 fővel:
dzsavermadár, N€T0X|N, Ted-Mosby
Feladatunk a bajnokság megszervezése és a fair lebonyolítás.
Ha a futamok során esetlegesen problémák merülnek fel, akkor a videók megtekintése elemzése után a megfelelő szankciók kiszabása.A versenynaptár, a szabályzat és az egyéb dolgok megtervezése folyamatban van.
-
Autófestésem biztosan változni fog a bajnokira (pl a prohardver feliratok le fognak kerülni róla) - ha sikerül öszehozni - de örülök, hogy vannak akiknek még tetszik rajtam kívül.
Telhetetlen vagyok, így valami nagyon állatot szeretnék összehozni, de még csak most ismerkedem a photoshoppal - annak ellenére, hogy tavaly ilyenkor vettük meg, de hát mondjuk az is igaz, hogy nem én használom... én csak egy rencergizda vagyok.Én biztosan maradok a Lacettinél, tegnap dyno segítségével sikerült rajta állítani annyit, hogy kezelhetőbb (kevésbé orrtúrós a gyors kanyarokban) lett a gép, illetve a kézi váltóval is kísérleteztem - nagyon másképp (jobban) lehet vele menni. Egy autót akarok megismerni, így ha már úgyis ezzel mentem eddig, akkor marad - bár kellően megutáltam a GRID-ben, de a BMW-t nem bírom betörni, pedig szívem szerint azzal mennék.
Remélem ma többen is kijönnek majd gurizni egy kicsit, a hétvége elég lapos volt.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Kva jó lett az autófestésed
. Egyszerű de nagyszerű
.
Ted-Mosby: Én már előre bejelentem, hogy ha indulok a bajnokságban akkor természetesen a rizsrakétámmal megyek (Honda Accord Euro R), szóval nekem ezt kéretik előjegyeztetni
.
Oschersleben: Kipróbáltam, mentem pár kört rajta és naaagyon finom pálya. Főleg az a 2 v. 3 sikán benne, na azok nagyon tetszetősek
(Először nem ugrott be melyik ez a pálya, de mikor mentem rajta pár kört leesett, hogy ez volt az ahol - emlékeim szerint - Zanardi a súlyos balesete után a BMW_vel megnyerte élete első futamát. Láttam élőben - TV - és nagyon nagy élmény volt
).
dzsavermadar: Muchas gracias a Valencia-s videót
. Élmény volt megsasolni
.
Más: Este reményeim szerint jövök uraim egy kis közös csapatásra
(hétvégén szarul voltam szinte be sem kapcsoltam a gépet, ezért nem vettem részt egy teszten sem.)
Ui: Ez az autófestegetős dolog nekem az istennek sem megy, szóval aki ért hozzá jelezze már nekem és ha van egy kis ideje/kedve alkothatna nekem valamit (megadnám a paramétereket
)
.
-
Mára bezárt a bazár, joccakákat! Karácsony ide meg oda, holnap több embert lássak fent!
-
JJános
addikt
-
84.0.129.169 Zolder betöltve, ha valaki akar jönni - én eléggé nem érzem jól magam, így most kihagyom. Olyan 11-ig menni fog a gép, addig marad a szeró is.
-
Ted-Mosby
senior tag
Az saját festésű autók leadásának határideje:
2011.01.15. 24:00
Az ezután elkészült autók felhasználására nincs lehetőség.
A patch várhatóan 01.17.-től letölthető lesz. -
Ted-Mosby
senior tag
a holnapi pálya :
Oschersleben
kérésem az lenne, hogy aki majd szeretne indulni a bajnokságban (rajt:2011.01.20 körül)
az válasszon ki magának egy autót, mert azzal kell majd végig küzdenie a 10 futamot
a szezon alatt nincs cserelehetőséga szabályok és a versenynaptár kidolgozás alatt....
-
Zolder időm 1:49 eleje eddig.
-
válasz
dzsavermadar #665 üzenetére
Az nem semmi, csak tartson is ki a lendület. Miket nem számolgatsz te.
-
dzsavermadar
senior tag
Éppen 10 napja indult ez a topik.
Ez a 665. hsz, ami azt jelenti, 66 és fél hsz naponta.
Grat! -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #661 üzenetére
Klasz videó, jó pálya.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #659 üzenetére
Nem érdekel annyira, köszi.
Festésed is szép, de az eredeti nem maradt meg?
-
dzsavermadar
senior tag
Ahogy nevezgettem át a fájlokat a verda festéshez tartozó dds-ekben, egyszer csak ezt is kiadta az enyém, meg az eredeti mellett.
Ha pontosabban érdekel, leírhatom hogyan.
Az enyém most így néz ki:
Az új festésem -
dzsavermadar
senior tag
Találtam egy ilyen festést is a játékban
Ez is egy festés -
Nem annyira, csak rosszul méreteztem át a képeket. Úgy emlékeztem, hogy 500 szélesség pont elfér, csak közben rájöttem, hogy az a logout bejegyzéshez való, nem a fórumhoz.
Nem nagyon van most helyem, azért nem töltöttem fel 100%-os méretű képeket.Na csak felment a rövid múvi reggelre a Yt-ra is: [link]
-
zodo
nagyúr
Egyre jobb.
Megjegyzés: Ha az adott kép feltöltése után csak a "Beilleszt" gombra nyomsz akkor nagyban is meg tud jeleni a kép.
Bocs csak úgy vélem ezzel a témával, hadilábon állsz. -
Na a jutubbal többet nem kínlódok, íme a képek:
-
-
Ted-Mosby
senior tag
holnapi pálya ajánlatom:
ZolderNeuro majd tedd be lécci
lehet, hogy én is be tudok , majd nézni, de csak bill-vel
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #601 üzenetére
-
JJ nem történt semmi... de az ilyeneken múlik mindig az is, hogy a grid-ben se sikerült crash mentes játékot összehozni.
Attól, hogy te kivetted az autót, attól még az út közepén álltál, én meg jöttem 160-nal. Gondolhatod, hogy elrántottam, mert nem tudtam mi fog történni. Ennyi a történet.
Gyere vissza játszani! -
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #637 üzenetére
Ha lesz szeró meglátjuk,és kösz.
-
Kb. mindjárt felrobbanok. Szarfos jutúbra felment a videó, és rohadtul nincs ott a feltöltéseim között. Rohadás google-t verje telibe a jóélet, mi a szarnak szolgáltatnak, ha nem tudják garantálni, hogy működik. Nem az első ilyen eset... (semmi jogsértő tartalom nincs benne, nem csak letiltották, hanem egyszerűen nem töltődött fel)
-
188.36.161.189
Non-hamachi szeró kész, ha akar jönni valaki.
-
JJános
addikt
bocsi. nulla beállítással.
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #613 üzenetére
Ne hagyd.
Xfire be van kapcsolva. Írj, csinálok szerót, és felmegyünk gyakorlunk. -
válasz
Syrius XIX #613 üzenetére
Nekem 1:24.801 jelenleg.
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #611 üzenetére
1.26.486 a PB-m.
De én minimum 100 kört mentem.
Fékezést kapcsold be minimumra, amíg nem jutsz 30 alá.Ha szólsz jövök, és tesztelek veled.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
CAMSTUDIO melyik verzióját használod?
Kérhetek egy linket privátban? -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
köszi, élni fogok vele
de én is csak este leszek
-
Azt mondja meg valaki pls, hogyan kell átnevezni egy layert PS-ben. Már nagyon idegesít, hogy nem tudom mi micsoda.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ez így 1080p-n nálam szép.
, de hol és hogyan lehet az egyes rétegeket szétszedni és csak azokkal foglalkozni?
Privibe, ha kérhetem, mert nem szeretném szétoffolni a topikot. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #599 üzenetére
csináltam 1 próbát, de még lehet jobb is sztem. [
Tednek]
Csak tedd 1080p-be
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest