- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakinek nagyon lagos, megoldás lehet: a hamachi hálózati kapcsolatról letiltani a fájl és nyomtatómegosztást.
dunc nem fogom a szádba rágni még egyszer, mert még ezen az oldalon van bazinagy képekkel illusztrálva.
-
dunc
nagyúr
Felraktam mindent,hogy tudok csatlakozni ?
(hogy lett Magyar ? ) -
Ventur@
senior tag
Héhéhéhééééé banda megvárni ám este
. Gyüvök oszt a rizsrakétámmal alázok
.
Ted és Netoxin: Kösz a leírásokat. fél6 felé érek haza tolok fel mindent fél 8-kor meg akkor futam. Annak örülök, hogy Hungaroring lesz
.
Na este akkor futam
. Gyakorolni, gyakorolni .... és engem nyerni hagyni
.
-
dunc
nagyúr
Más jellegű szervert nem tudunk csinálni? Dedikáltat ?
-
tuctuc
aktív tag
Olvasgattam a témát a napokban, csatlakozni fogok én is (talán már ma), ha nem gond, régen nyomultam már neten. Mekkora mezőnyt bír el a server?
-
JJános
addikt
Most megint nem frissít a topic.
A fájl letöltés hamarosan kész. Délután teszt.
-
JJános
addikt
Valamiért nem frissít ez a topic. Természetesen már folyik lefelé a cuccos.
-
Ted-Mosby
senior tag
TEHÁT MÉG EGYSZER A TELEPÍTÉS MENETE:
1. TÖLTSD LE INNEN rFactor downloads EZT Full v1255 Installer KB 1GB (telepítés után 2, 5 gb)
2. HA NINCS MEG A RÉGI rfactor.exe 4,6 mb-os FÁJLOD , AKKOR INNEN EZT EZZEL ÍRD FELÜL AZ rFactor KÖNYVTÁRBAN LÉVŐT
3. TÖLTSD LE A MÓDOT rFactorPHmod ÉS TELEPÍTSD FEL (ARRA FIGYELJ, HOGY ABBA A KÖNYVTÁRBA AHOVA AZ ALAPJÁTÉKOT TETTED)
ELMÉLETILEG KÉSZEN VAGY
PLUSZ MÉG AZ FENT EMLÍTETT HAMACHI ÉS A JÁTÉKBAN A HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK LAN-RA.
-
No akkor a beígért leírás a hamachi VPN létrehozásáról. Ez azért kell, hogy virtuális LAN hálózat jöjjön létre a neten keresztül a gépeink között. Így nem lesz az a cirkusz, ami tegnap este volt a szerver létrehozásával.
1. ERRŐL AZ OLDALRÓL letölteni a hamachi klienst. Felügyelet nélküli változatot válaszd. Alul be kell pipálni a checkboxot, hogy letölthesd.
2. Telepítés. Next-next-finish, ezt nem részletezem.
3. Első indítás. Online kell lépni, ehhez klikk a jelölt gombra.
4. Ekkor megkérdezi milyen néven regisztrálja a felhasználót (felismerhetőt adjatok légyszi, könnyebb dolgunk lesz
)
5. Ekkor kicsit elpöcsöl, gondolkodik. Majd az alábbi képet fogod látni, itt klikk a "csatlakozás meglévő hálózathoz"-ra.
6. Meg kell adni a hálózat nevét, és jelszavát. A hálózat neve PHWTCC, a jelszó: phfaktor.
7. Ha sikerült megjelenik a felvett személyek listája, veled együtt. Mint pl. egy msn ablakban, valahogyígy:
8. A rendszer/beállítások/beállítások fülön ez a két dolog így legyen beállítva:
9. A közös chatet a szerver nevén jobb klikkel éred el.
10. És így néz ki a chat.
Ha mindez sikerült, akkor elindítod a játékot, és ha Ted beállításai szerint cselekedtél, akkor a belépésnél csak a PH! WTCC 2010 szervert fogod látni. Ha mégsem.
Akkor ip alapján be tudsz lépni. Az ip fix: 5.87.96.113 tehát a keresésnél ezt kell neki beírni. -
-
válasz
dzsavermadar #266 üzenetére
Egyet kihagytál.
A legfelsőt próbáld. Ami látszólag a listán kívül van! -
Dzsaver látom beléptél. Chatelni úgy tudsz, hogy legfelül a PHWTCC-re (A szerverre) jobb klikk és ott csevegés mutatása. Azt a chatet mindenki látja.
-
válasz
dzsavermadar #261 üzenetére
A sajátodat.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #251 üzenetére
Köszönjük Dzsaver!
Bármiben segíthetlek szólj. A videókat továbbra is várjuk.
Mondjuk a futamon még küzdöttem rendesen. -
válasz
dzsavermadar #256 üzenetére
Igen.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #251 üzenetére
szép menet volt, úgy látom lesznek itt nagy csaták
-
válasz
dzsavermadar #253 üzenetére
Töltsd le a cuccost, installáld fel (next next finish). Utána mikor indítod benyomod az online gombot (bal felső sarok). Ott kicsit molyol, akár 4-5 percet is. Utána azt mondod, hogy csatlakozás hálózathoz (a link meg fog jelenni a főablakban, ha elvégezte a kis beállításait), és ott megadod az általam megadott hálózatnevet és jelszót.
-
Ted-Mosby
senior tag
JELENTEM NÁLAM MINDEN MŰKÖDIK !!!
MÁR MEGY FEL A MÓD, KB EGY ÓRA MÚLVA LESZ LETÖLTHETŐ VERZIÓ !!!
-
Ha esetleg kipróbálnánk egy ingyenes Hamachit (16 csatlakozást bír ingyen), az viszont megoldhatná a fix szerveres dolgot, és a nap bármely szakában tudnának jönni játékosok.
Innen lehet leszedni. Hálózat: PHWTCC, jelszó: phfaktor. Valaki feljön kipróbálni?
(link javítva, elsőre elrontottam)
-
válasz
dzsavermadar #241 üzenetére
Franc essen bele, most nézem nem is tud menni... a szolgáltatónál minden létező port le van tiltva, kivéve azok, amiket külön kértünk. Ide viszont nem tudok kérni (kéne helyből 4) sajnos. Elég érdekesen néznének, hogy mihez is kell.
-
Ted-Mosby
senior tag
a 222-es hozzászólásomban lévő dolgokat figyelembe venni
módosításra került az rfm fájl is, ami lényeges dolgokat tartalmaz, ezért mindenkinek újra le kell tölteni mindent a régit pedig törölni
remélem ez már végeleges lesz
-
Akinek még a tegnap esti verzió van fent, próbáljon meg ide: 193.224.162.53 csatlakozni plz. Csak, hogy kiderüljön, hogy megy-e a cuccos, vagy sem.
-
Ted-Mosby
senior tag
222-es hozzászólást csináld pontról pontra
+ mivel Neked ez nics meg , ezt is töltsd le, ebben van az rFactor.exe 4,6 mb-os file
-
Ted-Mosby
senior tag
VÁLTOZÁS LESZ? HOGY A SZERVER TÖKÉLETESEN MŰKÖDJÖN ÉS MINDEN AUTÓ IS MŰKÖDŐKÉPES LEGYEN !!!
FELADATOK:
1. MOST A GÉPEDEN LÉVŐ JÁTÉKBÓL MENTSD LE VALAHOVA MAGADNAK AZ rfactor.exe FÁJLT, AMELYIK 4,6 MB-OS
2.TÖLTSD LE EZT Full v1255 Installer INNEN
3. TELEPÍTSD FEL EZT A FÁJLT rFactorSetup1255.exe
4.ÍRD FELÜL AZ rFactor MAPPÁBAN LÉVŐ rfactor.exe FÁJLT AZ 1. PONTBAN ELMENTETT 4,6 MB-OS rfactor.exe FÁJLAL
5.TELEPÍTSD FEL A rFactorPHmod.exe FÁLT
-
dunc
nagyúr
válasz
dzsavermadar #220 üzenetére
Átolvastam ,de jól jönne néhány link,esetleg egy kis összefoglaló
Szedem a wtcc exet,és az 1255 updatot,és hozzá a másik filet. Még valami kell ?
-
dunc
nagyúr
Üdv. én is kipróbálnám ph-s okal a játékot ,mit kell tennem ? Mit kell leszednem ?
-
dunc
nagyúr
Srácok ez az rfactor akkor most ingyenes ?
-
Ted-Mosby
senior tag
valamiért a BMW nem érhető el online módban, de dolgozom rajta
-
Az én kétmagos 2.9-es c2d-m nem volt elég. Pontosabban bőven elég, csak ha én is játszani akarok...
Majd ma megnézem hogyan használja a magokat a játék. Ha a szervernek és a játéknak is elég 1-1, akkor beállítom külön affinitásra őket, hátha.
Melóhely: rendszergazda vagyok, szóval azt telepítek, amit akarok, és leszarom ki mit gondol arról, hogy játék fut a szerveren este, amikor már egyébként senki nem használja. -
Ventur@
senior tag
Reggelt!
Szerintem nagyon állat volt a tegnapi teszt futam és iszonyat nagy feelingje volt (régebben próbáltam csak offline módban a játékot és már akkor is tetszett, de így online még jobb
). Dzsaver bill.-el meg tekert, mint a mérgezett egér
.
Ted: Ha lesz ma futam akkor az én szavazatom a Hungaroring. Kipróbáltam vagy 10-15 kör erejéig és nagyon jót lehet rajta csapatni
. Remélem ma is lesz fél 8 felé szerver
.
smisa: Tény, hogy GRiD-ben azonosak az autók, de voltaképpen itt is. Nincs az, hogy a Leon TDi erősebb, mint a Cruze vagy az Accord. Itt a beállításokkal lehet játszani, mint a valós körülmények között. Kinek mi fekszik
. Mivel, azért van időkorlát túl sokat nem lehet tesztelni online. Fontos, hogy online, mert ugye offline mindenki annyit tesztel amennyit akar
.
N€T0X|N: Ötleted szerintem is marha jó, csak hát ki tudja bent mennyire néznék ezt jó szemmel
.
Más: nem tudom pontosan milyen feltételek kellenek egy szerver készítéséhez, de íme a saját paraméterim:
Gigabyte GA-MA770 UD3 (rev2.0)
AMD Athlon II X2 240 (2.8 Ghz @ 1.2 V, de ha kell megrángatom 3.2 Ghz-re).
3 Gb Kingston DDR2 800 Mhz
Gigabyte HD 5670 512 Mb GDDR5
Net: Digi StartNET (20 Mbit/10 Mbit - ez valójában 2Mbit/1Mbit! Dinamikus IP cím.)
Ping (már ha fontos): CoD 4 alatt tudom, hogy 30 fölött sohasem volt, de az átlag inkább olyan 15-20 ms. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #211 üzenetére
akkor tévedtem , ezer bocs
biztos lesz kérdésünk
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Ted-Mosby #205 üzenetére
Nem 2:04, hanem 2:02:149-es időm van Monzaban
De azért csak gurulok veletek is kicsit, hátha segíthetek nektek valamiben.
Csak link-eket csatolj ide légyszi, hogy mi kell hozzá nektek pontosan.És ha belejöttetek, akkor egyszer csak majd együtt nyomjuk párbajban.
Mit szólsz??
Csak gyakoroljatok-gyakoroljatok.N€T0X|N: Ez jó ötlet.
-
Eszembe jutott egy elég állat ötlet. Felteszem melóhelyen a játék szerverét az egyik szerverünkre, aminek nincs túl sok dolga. Na abban lesz elég erő, és lesz fix ip címünk is.
Smisa: én is alap beállításokkal mentem, csak minimális bütykölést próbáltam ki (benzin mennyisége, illetve az alap csúszkák mozgatása).
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX #190 üzenetére
Bocs Zyl nem szóltunk mindenkinek külön itt minden információ le volt írva
-
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #204 üzenetére
Szia!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #204 üzenetére
szevasz
naná, tőletek "loptam" az ötletet
de TE túlságosan tudsz hozzánk képest, nem?
2:04-es időd van Monza-ban ha jól emlékszem
-
Sziszifeca
őstag
Ha engeditek, én is megyek veletek majd pár kört
Csak írjátok le mikor mentek és melyik mod-ot szedtétek le..
-
Ted-Mosby
senior tag
Ted: valamiért a bmw-t nem engedte, hogy belépjek vele, azt mondta nem kvalifikált jármű, vagy mi... ez vajon miért?
valószínű elírtam egy sort a bmw gen fájl-ban, már javítva
pedig az állitgatás mert a GRID pont emiatt jó
megoldható default beállítással megy mindenki, én azzal mentem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest