Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #6099 üzenetére
...de azért az ExtremeAiDriver ON és a NeuroTimeCheat ON-t kikapcsolhattad volna, akkor hihetőbb az idő
.
De szó mi szó, szépen toltad neki...[lelki_terror]viszont b*szhatod ha futamon meg úgy is eldobod a vasat[/leki_terror]
.
-
dugojancsi
tag
válasz
Ventur@ #6098 üzenetére
Szívesen, máskor is
Tudom-tudom, az a fránya utolsó szektor
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #6097 üzenetére
F*sza...köszönjük akkor neked
....elmész a csítes időddel a jófenébe
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Satan_Claus #6094 üzenetére
Végre más is elismeri a tudásom
. Kösz Télapó sátánja
.
-
válasz
Ted-Mosby #6091 üzenetére
Cöh, méghogy ki kell venni... azé ha nem tudsz elindulni, az nem a mod hibája, nekem nincsenek ilyen problémáim.
Amúgy a drafting az a szélárnyék-hatás, szóval elinduláshoz nem vágom mi köze.Ja és mivel le se szartátok a múltkori reklámot, ezért nem indítok lóf*szt se, nemhogy F1 funt!
Szeróval nem tudom mi van, lehet megszakadt a net, mióta eljöttem otthonról (bár auto reconnect be van állítva, de hát fene tudja).
-
Ventur@
senior tag
Neuro: pffheejjjj...még viliemsszel....pffhhejjjjj (köp-köp-köp)
. Egyébként nem rossz, jól el toltad neki
. Bár látható, hogy még vastagon van benne
. Tetszik és ki is próbálnám, de hát bill.-el nekem esélytelen. DTM-ben is kell a full tc és full sc, de még úgy is rakja a seggét. Boxból csak 2.fokozatban tudok kijönni, mert 1.-ben piruett van
.
dugo: honlap már megy, viszont gyanítom Neuronál net gond lehet, mert se a szerver nem megy, se a köridőket nem lehet megnézni.
-
F1-et is ki kő' próbálni egyszer az életben.
-
JJános
addikt
11 nap mulva 61 leszek. Megillet a J a hangya név.
Pardon.
-
smisa
őstag
Mi van nem is durvulunk a pályán de Ők
[link]
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Látom létfontosságú volt, hogy beszólj
. [lelki_terror_v2]Sebaj, adok én majd a szádnak Ohio-ban. Bambuszt kösd fel
.[/lelki_terror_v2]
Satan_Claus: [lelki_terror_v2]Te csak ne vigyorogj bömbölős, mert igen karcsú vagy
. Szép festésetek van, de hát attól még csírke vagy
.[/lelki_terror_v2]
Oxy.kiraly: Elmész már a jó ...... 'csába a 48-as időddel
. Látom te is lezsíroztad magadnak a Neuro Cheat Pack 2.0-át
. Egyébként grat, hogy bill.-el ilyet mentél. Le a kalappal
. Úgy látszik nem leszek neked ellenfél
.Igaz én csak 4 kört mentem Essingtonban - meg offban talán vagy 5-öt - de eddig 50 körülire voltam képes. Bár hozzá teszem, szinte 0 setuppal. Csak a váltón állítottam, hogy a 6.-at hosszabb ideig tudjam kihasználni. Dobhatnál egy setupot
. E-mail címem adatlapon
.
dzsí mester és klán vezető: Elnézést, hogy a társasági formát elnéztem
. Remélem nem löksz ki majd egyik futamon sem emiatt
.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Oxy.kiraly #6075 üzenetére
az szep....
-
adyz.
aktív tag
válasz
Oxy.kiraly #6070 üzenetére
ez essington?
ilyen grafikaval jatszol?
-
adyz.
aktív tag
válasz
Satan_Claus #6068 üzenetére
de egyeni kepet nem kerhet
-
JJános
addikt
válasz
Oxy.kiraly #6070 üzenetére
-
YakQzA
tag
Nagyon jó lett! Tetszik!
Am mi az az LX Power? Csak nem találtátok vhol ezt a fényezést?
A miénk Dugóval talán nem lesz ennyire szép,de lesz benne meglepi és apró finomságok!Motor:
(y)
Nyomhattál volna egy gyors versenyt is a kamionnal!
Tesómnak van 90km/h tiltás a teherautóban. Volt már, hogy jól megviccelte egy kamion! -
Ventur@
senior tag
válasz
Satan_Claus #6059 üzenetére
Nem rossz...nem rossz....de ettől nem lesz gyorsabb a szekér
. Sajnálom, hogy meg kellesz majd aláznom titeket...nem tehetek róla, ennyire pro vagyok
.
Ui: uppssz...elfelejtettem lelki_terror-ba tenni
. Ja és nem tudom miért ment el 2x is
.
-
JJános
addikt
Mondjuk a csíkokat közelebb tenném.
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #6059 üzenetére
Gergő nekem is tetszik a ti autótok.
-
Ventur@
senior tag
Faszat lett JJ
. Nekem speciel tetszik, így ahogy van
. Jó festők vannak a Dzsaver Klán Bt.-nél
.
-
JJános
addikt
Szeretnék infót adni. Az Old Man Racing szakemberei is ezerrel dolgoznak, hogy az autó készen legyen mielőbb. Nitrót már beszereztük, beszerelés folyamatban.
Nagy mennyiségű rizs is érkezett. Lassan tisztázódnak a szponzorálás dolgai is.
Némi ízelítő a rizsrakétánkról. A festés is elkészült, a Dzsaver klán keretein belül, megoldódtak főbb gondjaink.Oxy is, én is készen állunk a csapatásokra.
Extravagányos ótó lett, az egyszer szent!
-
JJános
addikt
Menjetek minél többen, és csináljatok sok fotót. Videót, hogy mi is profitáljunk.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #6048 üzenetére
Hozd össze, meg aki tudja az is, jó banzáj lenne ha sokan lennénk. Én az elmúlt 3 évben kint voltam F1-en, olcsó magyaroknak való állójeggyel
Helyileg szerintem a célegyenesráfordító az egyik legjobb, onnan nagy részét be lehet látni a pályának, mert magasan van. Állva meg a hátsó egyenesnél lehet pár méterre a pálya mellé sétálni, ott a jobbos előtt a féktávon a hangok elég durvák
Első két évben voltunk csütörtöki boxutcalátogatáson, ott azért amikor kerékcserét gyakoroltak 2 méterre az embertől az is elég félelmetes volt, mind a hangok, mind a csere tempója.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
KaraDani #6046 üzenetére
valamikor pár éve voltam egyszer fent a rönó masters vagy mi volt a neve bajnokságon, az is ingyenes volt, voltak is páran, de bőven elfértünk, egy fél órára a boxutcát is kinyitották, be lehetett menni
a célegyenes közepe felé találtunk is ülőhelyet, majdnem a díjkiosztó tribünnel szembennagy élmény volt, főleg a start az a hangzavar, pedig nem is f1-es autók voltak
a mi ZSÓTTI fiunk meg ment pár kört az akkori f1-es rönóval
tehát ha sikerül összehoznom, akkor mindenképpen megyek -
JJános
addikt
Nagyon jó a mai pálya! CERETEM!
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #6045 üzenetére
Elég nagy az a pálya, és nem hiszem, hogy többen lennének, mint F1-en még ha ingyenes is. El lehet majd férni
Én autó helyett hévvel mennék ki akkor már, sokkal hangulatosabb, a hév megállóban levő kocsmában meg kell inni egy jókis falusi áron mért sört, aztán egy kis séta a pályáig. Bár, gondolom csak a főbejárat lesz nyitva, akkor az nem is olyan kicsi séta de sebaj
Ez tényleg jó lenne találkozónak is -
Ted-Mosby
senior tag
-
JJános
addikt
válasz
Mityu_76 #6038 üzenetére
Én Hondás leszek, de nekem már van csapatom. Oxyval viszonylag hamar összeálltunk.
Ha akarsz hozzánk jönni harmadiknak, akkor beszélek elősször Oxyval, hogy van-é ellenvetése.
Meg Neurótol meg kell kérdezni, hogy mehet-é a három egy csapatba. De szerintem nincs akadálya.
A festés nálunk már eldöntött, hogy lesz. -
Mityu_76
tag
No mi lesz a Hondásokkal????? ...talán egy csapat már van........ valaki rajtam kívül még rizsrakétával?????
Nem szeretnék lemaradni a nevezésről..... ha akar valaki még rajtam kívül tüzetfűjóóóóóóóóós sárkányosss Hondával indulni akkor írjon..........
JJ még te is ígérkeztél.... valami ötlet a részedről........ vagy már te is átpártoltál???? -
Superman
nagyúr
válasz
Satan_Claus #6035 üzenetére
Hmmm...jóféle.
-
Satan_Claus
őstag
-
Ha majd valaki akar DTM-mel funolni, az töltse le eztet e: [link]
-
Superman
nagyúr
Most értem vissza Zalából, gratulálok mindenkinek, aki indult!
-
JJános
addikt
válasz
dugojancsi #6028 üzenetére
Az első futamban hasonlóan jártam.
Az 1.2-es verzióban, ha nem adtál gázt automatikusan kivette üresből. Ehhez szoktunk hozzá. Sztem.
-
dugojancsi
tag
ELNÉZÉST mindenkitől a mai produkciómért, főleg a 2. futam rajtért. Túl csúsztam a rajtkockámon, aztán hátramenetben maradt... Ilyen amatőr hiba sem fordult elő még velem, még jó h csak teszt futam volt.
Smisa, bocs a kiforgatásért. Nem volt szándékos, remélem nem haragszol.
-
JJános
addikt
Betolja az orrát, és akadályoz, bár ő sem tud menni, mert elméri a kanyart, de engem akadályoz.
Nem lehet normálisan menni, és ha lehetőség van, akkor menjen. -
adyz.
aktív tag
válasz
Satan_Claus #6024 üzenetére
mennyé' versenyezni
-
Satan_Claus
őstag
-
-
adyz.
aktív tag
válasz
motormouse #6013 üzenetére
a masba te nem tehetsz semmit, meg nem is oda kell tenni a festéshez való dolgokat
-
motormouse
aktív tag
...azt melyik fórumon lehet/kell megvitatni h az autó tuningolása után, mely módosított fájlok kerüljenek vissza a .mas fájlba és mit kell külön? ...jelenleg az autó belsejét, lámpáját, kerekét, kijelzőjét, ablak belsőnézetét visszatettem, csak a külső ablak és a skin van külön DDS-ben
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #6009 üzenetére
WTF are u talking about Bro? Ki se próbáltam még rFactorban
Biztos tudom akkor milyen rajta bmw-vel
Mondjuk most jöttem rá, hogy én a sprint verzióra asszociáltam, a hosszúra nem emlékszem most így hirtelen. Annyi tuti, hogy a rövidet gridben utáltam (meg általában a legtöbb japán pályát)
-
zsomboor
tag
válasz
KaraDani #6007 üzenetére
Én gridben szerettem, mert itt álltalában elvertem a népet
, de itt most nem igen jön be...úgy kezdtem mint dugo
...aztán egyetlen kört nem bírtam végigmenni, bár épp' nem is nagyon volt kedvem, inkább kiléptem...
majd később talán...
Most feltettem win7-et műkszik is, de annyit összeszenvedtem míg felment a logi driver...egyszerűen betöltött, nem jött be a kalibrálás, meg el se indult a program....
....de most meg egyszer csak úgy gondolta h működik, és felment normálisan....ill. ez a szar nem akarja a dx9-et normálisan feltenni, és most egyesével kell összevadásznom a dll fájlokat ....
-
zsomboor
tag
Ez szörnyű egy pálya.....
-
-
Superman
nagyúr
Mellesleg ki mennyit megy a Hungaroringen, hogy be tudjak lőni egy időt és setupot, ha esetleg visszaérnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest