- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDMI topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #1097 üzenetére
pedig mindenki ezzel játszik
1. full rFactor 1255 verzió
2. a mi módunk, benne a magyarosítással
3. aztán az a fájl tudod (amit itt nem lehet megnevezni)és kész, alapban más nem is kell
+ még javasoljuk a map plugint
Baluuka-nak működik, Neked meg nem, akkor Nálad van a gond
-
válasz
motormouse #1097 üzenetére
De annak nincs köze hozzá, az 100%. Az egy weboldal a játéktól nem független ugyan, abban az értelemben, hogy annak a dolgait írja ki, de minden más tekintetben igen.
-
válasz
motormouse #1095 üzenetére
Nem vagy kitiltva, csak kirúgott, mert nem egyeztek a fájlok. De ha nem látod a LIVE weboldalt, akkor valami gáz van, mert egyáltalán nem tudsz csatlakozni a szerverhez - ami elég érdekes, mert többen is vannak fent.
-
válasz
motormouse #1093 üzenetére
Azért zárt ki, mert valami nem stimmelt a telepítéseddel. De közben átkonfigoltam a szervert, és ha valami nem egyezik a kliens oldalá, nem dob ki, csak versenyre nem enged ezután.
-
válasz
motormouse #1091 üzenetére
De a honlapnak ahhoz biztosan nincs köze, hogy milyen verziót futtatsz a játékból.
-
válasz
motormouse #1089 üzenetére
Akkor ott valami gáz van hálózat ügyben. A live a szerveren futó honlap gyakorlatilag.
-
válasz
Ted-Mosby #1087 üzenetére
Na meg itt van a LIVE közvetítés.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #1085 üzenetére
van szeró, most voltam bent
frissíts többször a listán, akkor előkerül -
válasz
motormouse #1085 üzenetére
De van. A szeró mindig megy. Ha a közvetlen címét írod be, akkor biztos, hogy eléred.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #1081 üzenetére
Szeva Fuvaros !
Már vártam, mikor jelensz meg, de örülök, hogy itt vagy.
Egyenlőre páran átnyergeltünk ide, aztán majd meglátjuk, ha olyan marad a társaság , mint a GRID-ben volt, akkor nem lehet gond.Sajnos ma nem vagyok elérhető formában, éppen 4 moldáv-val küzdök reggel 10 óta.
Ha olyan sorrendben végzed a dolgokat, mint ahogy a letöltések között van , nem lehet gond.
Holnap ismét Monza lesz, de ha esetleg módosítani akartok akkor lehet, hogy ne legyünk unalmasak.
-
válasz
motormouse #1079 üzenetére
Nem ment a szerver pár percig, azt írtam is. Most be tudsz lépni.
-
motormouse
aktív tag
-
zodo
nagyúr
válasz
motormouse #1076 üzenetére
Szia Moto!
"Autó alapok" az autó festéshez való a "játékban alap festésként" szolgáló fájlok.
-
motormouse
aktív tag
válasz
N€T0X|N #1078 üzenetére
...jaja megtaláltam, annyi h akkor a sima full-ra rátettem tévedésből a Ted féle v.2-t, aztán most rátettem a phmódot, remélem nem üti egymást a kettő
...az autó alapok az miaz? leszedjem?
...ja és baluuu megmutatta h kell belépni, de az írja jelen pillanatben h nincs elérhető játék
-
válasz
motormouse #1076 üzenetére
Itt mindent megtalálsz, ami kellhet!
-
rFactor ini file tuning
Multiplayer.ini (helye: rfactor\UserData\profilnév)
Értelemszerűen az 1-et 0-ra kell átállítani a funkciók kikapcsolásához, vagy fordítva, ha bekapcsolni akarjuk.Allow Chat In Car="1"
Vezetés közben látszanak a chat üzenetek.
Colorcode Chat="1"
Beszínezi a chat tartalmát nevek szerint különböző színnel.
Display Laggy Labels="1"
Kiírja a lagos játékosokat.
Delay Vehicle Graphics="1"
A belépő játékosok kocsiját nem tölti be, csak a garázsba kilépéskor. Ezzel megakadályozható a menet közbeni megakadása a játéknak.
Concurrent Server Updates="400"
Ez a szám adja meg, hogy a netes listában egyszerre hány szervert jelenítsen meg (ugye itt a válasz arra, hogy miért látszik bizonyos szerver néha, és miért nem).
Request Autodownloads="0"
Itt lehet beállítani, hogy automatikusan letöltődjenek a szerveren meglévő, de a kliensnél hiányzó fájlok (ezt nem nagyon kéne erőltetni, mert felfelé gyenge a netem).Játékosneve.plr (helye: rfactor\UserData\profilnév)
Allow Rearview In Swingman="1"
Hátsó nézetben is elérhetőek a tükrök.
Virtual Rearview In Cockpit="1"
Belső nézetben is kiegészíti a motorháztetű tükreivel a nézetet.
Keep Received Setups="3"
Kézzel való törlésig megtartja a fogadott setupok mappáját, és tartalmát (itt a megoldás az eltűnő setupokra) -
Külön írom, mert fontos: a szerót újraindítom, kis konfigolás következik. Mivel épp' mindenki lelépett azért gyorsan meglépem. Max. 10 perc szünet.
-
2. Szerver, szerveradminisztrátor
Szerverünk privát szerverként üzemel, így erőforrásaink korlátozottak. Bár a szerver listázott az internetes rFactor listában, de jelszóval védett. Közvetlen címet és jelszót kiadni kizárólag a szerveradminisztrátor előzetes megkeresésével és beleegyezésével szabad.
Úgy érzem, még mindig vannak, akik nem olvasták el a szabályzatot! Ez a szabály nem a játékra, hanem a szerverre vonatkozik, és nem azt jelenti, hogy én megszabom ki jöhet, és ki nem, hanem azt, hogy tudnom kell róla, hogy kik és összesen hányan használják a szervert. Azt gondolom ennyi kérés elfogadható. (A cím ugyan szerepelt már itt a fórumban, ez igaz, megtalálhatják, de a jelszó nem!)
Szerveradminisztrátor = N€T0X|N (azaz szerény személyem, aki most látom csak, fanatikus PH! tag lettem ismét
)
Motormouse barátunk egyelőre nem tudott belépni, valószínűleg telepítési hiba miatt (mismatch volt nála), de ha ez komolyabban foglalkoztatja, és nem sikerül megoldania, majd úgyis jelzi.
-
JJános
addikt
Yaquza kár, hogy kijöttél. Azonnal csináltam egy 2.01.0x-et. PB.
Ezzel most én vok a leggyorsabb.öröm é bódottá.
-
Nálam sincsen semmi probléma melóhelyről belépve.
-
Ted-Mosby
senior tag
hogy mi baj történt ma a pályával nem tudom, nálam már "bka" fájlt is kér,
igaz most melóhelyen vagyok, otthon nem tudom mi lesz, de csak holnap délelőtt érek haza, aztán tesztelhetemremélem másik pályákkal ez nem fordul elő
adyz-on és rajtam kívül jelentkezett ez a probléma másnál is???
-
Hát szerintem az már egy másik szint lesz, amikor olyannyira akar majd menni az ember, hogy még a low segítségek is visszafogják.
Eleinte élveztem, hogy segítségek nélkül megyek, de azért egy kis segítséggel lényegesen jobban megy az autó. De tet tudod.
A kézi váltót én a kormány mögötti fülekkel (vagyis gombokkal) használom, szó sincs H-váltóról. Így nem is kell elengednem menet közben. Egyrészt nagyon sokat segít fékezésnél, hogy jóval előbb visszaváltok, mint az automata tenné, így sokkal rövidebbek a féktávjaim, mint korábban. Másrészt bizonyos helyzetekben szintén jól jön, hogy nem vált magától le/fel túl későn, vagy túl hamar. Meglátásom szerint érdemesebb előbb ezt gyakorolni, mint a nulla segítséget, legalábbis én úgy éreztem, hogy az - ahhoz, ohgy közben jó időket is menjek - sok/kevés. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1042 üzenetére
Tökön szúrod magad. Mint én is tettem. Hiba volt.
Nem gond, szeretem a kihívásokat.
egy darabig
Egy low/alacsony abs és kipörgésgátló rásegítés nagyon-nagyon sokat segít,
Tudom, épp ez a gond.
Alacsony fokozaton is nagyon bele tud "nyúlni" ami már nem adja vissza a setup készítés "valódi" izgalmait (görcseit) és a gáz ill. fékpedál helyes használatának megtanulásáról is lemondhatsz.és kézi váltóval is jobban lehet menni, mint az automatával.
Ez tiszta sor, de már a Grid topikban is említettem, hogy két kézzel fogva a kormányt nem tudok vezetni ill. abszolút távol áll tőlem az "érzés, hogy mikor hova is kellene váltanom.
, de lehet a manual váltót kellene preferálnom, ha már így is úgy is szívok a játékkal akkor "legyen kövér".Ted
Ugye nem mondod, hogy a Hungaroring hibás működése miatt újra kell tennem a játékot.
Zyl
Gondolom valami ilyesmi helyről, de google biztosan segít.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #1059 üzenetére
Ok, de honnan?
-
dzsavermadar
senior tag
Ha érdekel valakit, akkor nyilván az ő autójához is lehet letölteni festéseket.
Én a Vectrámhoz találtam néhányat. Ezek azok:
Vectra festések -
Na most aztán igazodjon ki rajtad, akinek hét anyja van... azt hittem utálod az AI versenyzőket.
Kivenni mindenesetre nem tudod őket, ha lement egy verseny, automatikusan eltűnnek - meg azt hiszem akkor is, ha minden élő játékos lecsatlakozik a szerverről.Mindenkinek! A szabályzat 8./h ponttal bővült, ez pedig a használható segítségek listája. Nézzétek meg, olvassátok el!
-
Elnézést, kisebb technikai baki volt, mert teszteltem, hogy ha újraindítom feláll-e magától, és nem néztem rá, hogy sikerült-e.
Úgy akarom beállítani, hogy ha elmegy a net, vagy valamiért újraindul a gép, akkor is indítsa el a játék szerverét, és/vagy csatlakozzon újra.
Elsőre kellett neki egy kis konfig, legközelebb nem lesz ilyen, bocsi.De a neten bármikor tájékozódhattok a szerver állapotáról! Ha működik a LIVE közvetítés, akkor biztosan megy, és azt is látjátok, hogy van-e fent valaki, nem kell feleslegesen belépni, ha csak a társaság miatt tennétek, de közben üres. Ha ez az oldal nem töltődik be, akkor 95%, hogy valamiért nem megy a szerver.
-
"mert ebből nem engedek magamnak, hogy bármilyen segítséget is bekapcsoljak a váltón kívül."
Tökönszúrod magad. Mint én is tettem. Hiba volt.
Egy low/alacsony abs és kipörgésgátló rásegítés nagyon-nagyon sokat segít, és kézi váltóval is jobban lehet menni, mint az automatával.adyz nem raktad valami olyan mappába a játék telepítését, aminek a nevében speckó karakter van (pl. felkiáltójel)?
-
Ted-Mosby
senior tag
szabadedzések az első futamig betervezve.
-
-
JJános
addikt
Nyuggerek ráérnek egész nap gyakorolni.
Neked Neuro gyanús? Hmmm. Majd jelentem az esetet.
Spa-ba fényévekkel gyorsabb vagy, sajnos.Monzaba ma volt egy jó futamom. Elfékeltem az első kanyart aztán elkezdtem üldözni madmant, meg is koccoltam szegényt(bocs), és éreztem a száguldozás örömét is végre.
Mentem mint a snájdig menkű. -
zodo
nagyúr
Én örülők, hogy ennyit gyakorolsz vagy ismerkedsz a pályákkal, mert csak így léphetsz előrébb.
Sajna mostanában semmi időm a szórakozásra.
Ma ugyan reggel felmentem Spa-ba, de max. 1 órám volt gyakorolni aztán vendégség.
Szinte még az elején tartok a témának, hisz még csak most telepítettem (normálisan) a játékot + mentem pár kört itt-ott, mert csakis az autó beállítására gyúrok, egyelőre kevés sikerrel. Így nem sok esélyem van bárki ellen is, mert ebből nem engedek magamnak, hogy bármilyen segítséget is bekapcsoljak a váltón kívül.
Részben ezért is van az, hogy még erősen gondolkozom a bajnokságban való részvételen.
Úgyhogy neked jár a, mert Neuro és Ted is sok-sok mp-el gyorsabb tőlem.
, de Neuro gyanús.
-
válasz
Ted-Mosby #1014 üzenetére
Ha nem az alapértelmezett mappába telepítetted (mint pl. én), ami a képen is van, akkor is azt ajlánlja fel a mod telepítésekor. Ha kézzel kitallózod, pl a D:\games\rFactor mappát (mint pl. ahogy nálam van), akkor telepítés céljának automatikusan D:\games\rFactor\rFactor célt ad meg, miután leokéztad. Na ezen siklottunk mi el, mert nem vettük észre. És ilyenkor borulnak a dolgok.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1011 üzenetére
Nem gond, ebből is tanultunk.
Csak némileg idegesített a dolog, mert lassan kezdtem bénának érezni magam.Viszont lehet, hogy egy "telepítési segédlet vagy infó" is jól jönne ha kiírhatnátok a honlapra, mert van ott bőven mit letölteni (és nem mind kell a játékhoz), akár ezzel vagy az ilyen jellegű esetleges telepítési hibákra felhívva a figyelmet az újonnan érkezőknek vagy aki google által talál rá az oldalra is gondolva.
Mondjuk nem ismerem a honlap "látogatottsági" szintjét.Szerk:
Térkép beállításánál az SHIFT + PAUSE -t hogy értsük?
Mármint a Pause-t, melyik billentyű az? -
zodo
nagyúr
Azzé megoldottam.
Valamiért létrehozott egy újabb rFactor mappát a kijelölt rFactor (eredeti főkönyvtár) után, mint telepítési hely ill. ugyanígy keletkeztek újabb Gamedata, Plugins,stb mappáim a mod és plugin telepítése után.
Szóval az általam jónak hitt telepítési hely megadásakor nem figyeltem kellő képen és a
D:\Programok\rFactor helyett D:\Programok\rFactor\rFactor mappába lett telepítve a Phmod ami ugyan működött, de pl. nem lehetett Magyar nyelvre váltani a Config.exe menüben.
(amit anno sérelmeztem is, pedig valójában benne van a Magyar nyelv választási lehetőség ha jól telepítjük)
Innentől pedig nyilvánvaló, hogy a Tv style+Map plugin sem a megfelelő mappába került.Lehet csak Win7 64bit-es rendszer alatt van ez a "kiváltság", de (mivel rájöttem az átverésre) töröltem a Mod ill. Plugin telepítő által megadott második \rFactor mappa telepítési útvonalból és így minden a helyére került.
Mostantól működik a Map plugin is. -
zodo
nagyúr
Na töröltem mindent, létrehoztam az rFactor mappát amibe elvileg telepítek, mint főkönyvtár.
És hát kurv@ra nem oda telepítődnek a fájlok (phmod, tv tsyle+map) , ahogy kellene.
Szerk:
Phmod telepítő sem a helyes útvonalat ( C:\Program Files (x86)\rFactor ) kínálja fel, de ha átírom se lesz tökéletes.
Tv style+Map-ról ne is beszéljünk. -
Ted-Mosby
senior tag
Most értem haza, 20 perc és jövök
-
Mai teszt 7-től Monzában. Én valószínű nem tudok ott lenni, mert kérdéses még, hogy mikor érek haza. Nem ám rendet bontani!
-
JJános
addikt
Spa most 2.48.0xx, és itt a vége(m).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest