Hirdetés
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ventur@
senior tag
(#2885) zsomboor: Gracias, de eddig ez az első pálya, ahol úgy nézz ki sikerült eltalánom egy normális qualy-s beállítást. De ez édeskevés, mert hát nem csak a Hungaroringből áll a bajnokság
. Ígérem igyekszem fejlődni, hogy a rookie-k kemény csatát vívjanak
(ne legyen olyan dög unalmas, mint a
nagyképűkormányosok versenyeik.)
(#2886) N€T0X|N:
"Mee' Neuro verdája meg van piszkálva ofkorsz (garázs tuning rulz
)."
Javísd már ki így kicsibambusz:
"Mee' Neuro verdája meg van csítelve ofkorsz (garázs csít rulz)."
Mivel lassan kezdődik az éles bajnokság, természetesen a lelki terrort nem fogom abbahagyni, sőt még jobban fogom ellened (és csapatod, valamit mindenki ellen, aki megérdemli
) nyomatni. Mert: Megérdemled
.
"Egy csítes kör bármelyik pályán: 20.000 Ft
Hideg sör a boltból a győzelem ünneplésére: 300 ft
Ventur@ kemény lelki terrorja...megfizethetetlen! Minden másra ott a MasterCard"
(#2897) JJános: Mint az ART ® versenyzője a hírt se nem cáfolni és ne nem megerősíteni nem tudom. Hivatalosan nem kaptam felhatalmazást a csapatvezetéstől, hogy nyilatkozzak
. Egyébként nem csak én vagyok rizsrakétás, hanem Mityu is az
.
-
-
törölt tag
Melyik HunRing-t használjátok? (mert a track pack (is) jelszavas)
-
Ventur@
senior tag
Nem bírtam még aludni és kicsit kipróbáltam offline egy-két autót
. Roli minden elismerésem a BMW miatt, hogy így tudod terelni
. Egy normális kört nem tudtam menni vele Monza-ban
.
Viszont megnéztem a Cruze-t és kicsi kiábrándító volt, hogy 3 (!!!) kört mentem vele össz-vissz és majd 1 mp-el jobb volt a köridőm, mint a Honda-val (ugyanazon beállítások mindkét autónál! A Hondaval meg a szerver adatai alapján 14 kört mentem.). Hát hol itt az esélyegyenlőség
? Fel fogom jelenteni az összes Cruze-ost az ombudsmannál (vagy kinél
).
Igaza volt Mityunak, hogy kevés a Honda ide. De hát ezt választottam, ezt kell szeretni
. Köv. idényben sztem autót váltok
.
Na jóccás mindenkinek
-
00roli00
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2887 üzenetére
Ne add fel!!!
Ég és föld a 2.
-
JJános
addikt
Ezt most le kell ide írnom.
Hring 2.00.714 PB! -
zsomboor
tag
Grat m4dm3n az nagyon jó idő billentyűvel szerintem
Azt mondtad van valami jó beállításod, ami ugyan nekem is van, érzem is hogy van még benne bőven,de egyenlőre nem tudom kihozniAzért megpróbálok majd mögéd szerezni az időmérön egy helyet és majd az első kanyarban lehet hogy megsegítelek hátulról
No, de még 1x grat!!!
Más: Valaki nem tudna segíteni? WIndows7-et telepíteném(már volt fent, csak aztán mindent leszedtem a hdd-ről és xp került rá) és mikor ki kéne választani a partíciót hogy hová tegye akkor azt írja hogy nincs. XP viszont továbbra is hibátlanul működik, HDD-nek sincs baja, úgyhogy nem tudom mi lehet...
Ha valaki tudja mi lehet a baj, akkor előre is köszönöm! -
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Na mondom, most kicsit lejjebb ment a lázam, felmegyek kicsit körözni, erre egymás után 5 ször levágott connection lostal, egy beköszönésnyi időm volt mindig
Remélem csak az upc szarakodik, nem hiszem, hogy elrontottam volna, a patch bemásolását, nagyon nem lehet mit elrontani rajta. Próbálok egy gépresit.
-
zodo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2873 üzenetére
Látom közben megkaptad a helyes linket a mod-hoz amiben nem csak Bmw-el lehet menni.
KaraDani
Igaz, feljebb nem emelhetem a TC-t.
Hát nagyon rá kell feküdjek a setup-ra, azt hiszem a héten nem lesz alvás.
Néztem Neuro verdáját 248-at ment Monza célegyenes végén, hát azt se egyszerű.Erre még segítségeket kér HorCsától a VCRC-ről.
Persze Neuro, hotlaps mi!?
Előbb sziszifeca setup-ja, aztán szép sorba jönnek a többiek. Farkas23, Dyno és Proff88 -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
- = Zk = - #2879 üzenetére
A rFactor WTCC 2010-ben nagyjából az összes WTCC autóval lehet menni,ha megveszed őket .
A PH! WTCC mod v.1.2-ben is minden WTCC autóból van egy gyári is a saját festésű autóinkon kívül.De ennek a telepítéséhez jelszó kell.
A PH WTCC bajnokságban már nem tudsz indulni, maximum ha online akarsz játszani a tesztekre feljöhetsz, de ahhoz kell a mod és a szerver elérhetősége, illetve jelszava.
-
Ted-Mosby
senior tag
A PH! WTCC bajnokságra a nevezés lezárult az első szezon végéig !!!
Aki ki akarja próbálni a mod-ot az töltse le ezt
Ez a mod eredeti verziója,különbség csak abban van,hogy ebben nincsenek benne a saját festésű autóink. -
-
KaraDani
addikt
Gratula mindenkinek, főképp a kategóriagyőzteseknek! Nagyon hasznos volt ez a tesztsorozat, remélem jó kis izgalmas bajnokság elé nézünk. Kár, hogy nem tudtam tegnap indulni, de a barátom is csak ma ment haza, aki nálam vendégeskedett, illetve estére be is lázasodtam, értelmesen biztos nem tudtam volna vezetni.
Zodo: inkább kifelé kapcsold azt a TC-t, minthogy feljebb akard rakni (nem is lehet). Emlékszel erre? Véletlenül be lett kapcsolva a medium TC, olyan volt, mintha az autoból elofogyott volna a kraft
Legjobb esetben is 3mp-vel voltam lassabb körönként.
-
válasz
- = Zk = - #2873 üzenetére
Semmilyen mod nem kell, csak a sajátunk, ami önáló játék (+két patch). De jelenleg ezt csak Ted adhatja oda, mert a közösség munkája van benne (ő a vezető), és nem osztjuk szét csak úgy senkinek. Amit letöltöttél abban viszont ki tudod próbálni az eredeti modot.
-
Hali!
Szeretném én is tolni a játékot neten, úgy hogy infó kellene, hogy pontosan mi merre hány méter. Aki segít hálás lennék neki.
Persze pm-ben jöhetnek a dolgok. Köszönöm
-
zodo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2866 üzenetére
Szia!
Honlapról szedted le?
-
válasz
- = Zk = - #2866 üzenetére
0:35-nél látsz egy menüt (customize/játékos). Ott a "versenysorozat"-nál válaszd a WTCC-t.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
bubuka0267 #2863 üzenetére
üdv !
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
- = Zk = - #2861 üzenetére
-
válasz
dzsavermadar #2859 üzenetére
Azt ne felejtsétek, hogy szombatonként az "előfutam" továbra is meg lesz tartva. A megjelenés nem kötelező (nincs pontozás), de a szórakozás miatt melegen ajánlott!
Ja és: hajrá mindenki!
-
dzsavermadar
senior tag
Én is gratulálok mindenkinek az "előszezonban" elért eredményekhez.
Azt hiszem hasznos volt, mert így legalább kialakult bennünk egy kép, hogy mi várható a bajnokságban. Kicsit begyakorolhattunk mindent. Jó volt.
Mindenkinek szerencsés, balesetmentes bajnokságot kívánok. -
-
-
válasz
- = Zk = - #2853 üzenetére
Megy az single-ben is (versenyhétvége, gyakorlás stb). A "játékos" fülön tudod kiválasztani a modot.
-
JJános
addikt
válasz
- = Zk = - #2853 üzenetére
Szia Zk! Üdv itt.
-
- = Zk = -
félisten
hello mindenki
..
kattintgattam, és tessék. megtaláltam ezt a totyikot
látok pár Grides "csapattársat" is.
kérdeznék párat, ha lehet
feltettem eme remekművet a gépre, de nagyon nem hajlandó elindulni. ez a WTCC mód only online módban mozditható?.... -
Ventur@
senior tag
Gratulálok minden versenyzőnek az előszezonhoz:
Neurotoxin (PH! WTCC Championship és az Independent's Trophy 1. helyezetje)
zomboor (PH WTCC Rookie Challenge 1. helyezetje)
Chevrolet Lacetti (PH WTCC Gyártók Bajnoksága 1. helyezetje)Ezt pedig engedelmetekkel még egyszer beteszem (kissé módosítva az eredeti szöveget), hogy az új jelentkezők is tudják, miért érdemes harcolni
:
Tisztelt versenyzők!
Hogy izgalmasabbá tegyem a nyitóbajnokságot, ezután szeretnék nyereményt felajánlani a kategória győzteseknek.
Nyeremények:
Independent's Trophy 1 helyezetjének 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.
Rookie Challenge 1 helyezetjének* 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.*Megj.: Abban az esetben, ha én magam végeznék az a végső összesítés élén, úgy a nyeremény automatikusan átruházódik a 2. helyezetre.Ha több 2. helyezet lenne, akkor a VB dönti el (futamon elért helyezések, több kategórián belült elért best lap stb) alapján, hogy ki kapja a nyereményt
!
Mind két nyeremény teljesen eredeti, bontatlan csomagolású és regisztrálatlan!!!
Szeretnék ezzel a felajánlással is ösztönzőleg hatni a versenyzőkre.
A nyeremények átvétele semmilyen költséggel nem terheli majd a nyerteseket, mivel jómagam fogom postázni teljesen ingyen és bérmentve.
(Minden nemű hőbörgést elkerülendő ezt teljesen komolyan gondoltam és ebben az egy esetben nem kérem a Vezetőség engedélyét. Saját elhatározás és saját felajánlás, hogy legyen egy kis tétje is a versenynek
)
Nyereményre fel
!
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
Fokozottan felhívom mindenki figyelmét, hogy a bajnoki futamokon szigorúan tartsa be a Versenyszabályzatot, kevesebb dolgot adva így a VB-nek és nagyobb hangsúlyt fektetve az élvezetes versenyzésre.
Nem kell a futamot mindjárt az első kanyarban megnyerni, van rá 10 köre mindenkinek !!!
A VB mindent megtesz a gördülékeny lebonyolítás érdekében, de a kihágásokat súlyos szankciókkal fogja büntetni, ez a többség érdeke.
Gratulálunk mindenkinek az Előszezonban való szereplésért és a ponttáblázat nyertesének N€T0X|N -nak.
-
Ted-Mosby
senior tag
a próbafutamoknak vége és itt a végeredménye az előszezonnak:
-
nervus.v
tag
Bár kicsit későn, de azért megjegyzem, mert eszembejutott: szerintem a kövektező futamról való eltiltást lehetne gyakrabban is használni, ha jól tudom, most csak a büntetés figyelmen kívül hagyásáért jár.
-
Mentem két kört egy BMW M3GTR-rel a Nordschleife-n. Majd' behugyoztam akkora élmény volt.
-
nervus.v
tag
Na megjöttem én is, ha nem csúszok ki annyiszor, jobb lett volna :/
De azért kb. a 6. körig megvoltunk hátul hárman -
A szervert ma éjjelre leállítom! Holnap reggel indul, s azzal kezdődik az éles bajnokságra való felkészülés. Az első pálya: Hungaroring! Innentől a játékban, a szabályzatban, és úgy általában semmilyen változtatás nem történik, csak kivételesen indokolt esetben!
-
-
JJános
addikt
Csatlakozom, én is gratulálok mindenkinek.
Sajna amíg nincs büntetés, addig az első kanyarban gond van. Én lassabban mentem, hogy legyen hely, és idő, és aki sietett csak furakodott.
És a gond ebből van. Sztem.Én is szenvedő alany voltam, sajnos. Ádyz megkoccolt, ettől kipördültem, és mindenki elment. A végén azért jól mentem.
-
A rajt-/tömeges baleset szabálya - mivel senki nem mondott ellent - a következőképpen módosult: a következő versenyen az illető leghátul indul, akkor is, ha valakinek rossz az időmérő köre, vagy késés miatt nem ment időmérőn. A büntetett játékos 15mp-cel a sípszó elhangzása után indulhat. Amennyiben előbb indul, úgy 10mp és a fennmaradő idő (amennyivel előbb indult) büntetést kap az adott futam idejére.
A játék jelenlegi rendszeréhez (de a valós szabályokhoz is) képest ez így is jelentős engedmény, főleg hosszabb pályákon.
Ne felejtse senki: aki nem szabálytalankodik, azt nem kell büntetni sem!
-
zodo
nagyúr
Jobbulást neked.
Gratulálok a mai futamon indultaknak, pláne a győzteseknek!
Sajna nem jövők rá hogy hogy lehettek ennyivel jobbak, de semmi nem tart örökké.
Lehet csak valami segítséget kellene bekapcsolnom vagy már tényleg nem tudom.Zsombor-al nagyot csatáztunk. Gratula neki, mint anno említettem nagyon szépen megy billel és fair küzdelem volt végig.
Gumikopáson ill. a setupon nagyon sokat kell még faragnom, mert ez így nagyon nem jó.
-
-
Óvásomat előre bejelentem, a bírósági topicban megteszem amint kiírtam a felállást, és a gyorskör "miért volt rossz"-akat.
-
Szelep
senior tag
Üdv!
A mai futamot is kihagyom, 2. napja lázas vagyok.
A koncentrációval elég szarul állok.
(Pedig jó lett volna Neurot nézegetni a visszapillantóban.
)
-
Ted-Mosby
senior tag
a mai jelszóban az utolsó karaktert cseréljétek 6-ra
-
törölt tag
-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #2825 üzenetére
Ugye most a bömös hangja van.
Csak most minden autónak ilyen, amit a cruze-ét használja. -
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #2822 üzenetére
A youtube valamiért 1:05-nak látja a videót, közbe csak 16mp.
-
dzsavermadar
senior tag
-
adyz.
aktív tag
Hallgassátok a vadonatúj Cruze motoromat: [link]
Remélem ezzel nem sértek szabályt, a szerver nem dob ki, nincs mismatch, semmit nem változtattam, csak átírtam a hangokat.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #2807 üzenetére
Igaz, nem jó ötlet a boxutcás bünti, de ez lenne kellő lecke.
Viszont ma teszteltük egyszer a Neuro által említett, x mp-es büntetést.
Jónak tűnik, ezért jelenleg én is erre voksolnék.
Kérdés hogy mennyire tudja ezt betartani a büntetett fél ill. mennyire okoz fejfájást az LCD kapcsolgatása amin az időeredményekig kell lapozni ill. azután a saját megszokott menüponthoz. -
Ted-Mosby
senior tag
Elfelejtettem kiírni a PH! WTCC mod patch 1.1 jelszava ugyanaz , mint az 1.0-é
-
Mityu_76
tag
valaki küldene priviben egy jelszót a patchez? köszi.
-
válasz
dzsavermadar #2811 üzenetére
Hát ha valaki óvást jelent be, akkor egyértelmű, hogy az egész eseményt kell vizsgálni. Én csak röptében láttam a visszajátszásban, mert pont nem azt a részt néztem, csak azt láttam, hogy valami történik, de végül nem tértem ki rá jobban, nem néztem vissza.
Na de most... a VB nem köteles ugyan végignézni az eseményeket, de ez nem zárja ki azt, hogy megtegye. Szóval szerény véleményem az, hogy ha durva szabálytalanságot észlelünk akkor kiszabhatjuk a büntetést, amennyiben az szükségesnek látszik.
Beszéltem egy vétlennel, ő nem akart emiatt bajba kerülni, hogy óvást intéz, úgyhogy azt gondolom a nem jelentett komoly szabálytalanságokat - ha észrevessszük! - bizony büntetni kellene. -
dzsavermadar
senior tag
Kérdés merült fel bennem a tegnapi "tömegbaleset" kapcsán.
Ez ugye még "rajtbalesetnek minősül(het)
Mindenkihez a kérdésem, mint VB tag.A "rajtbaleseteket" is az óvás kategóriájával kezeljük,
vagy "hivatalból" vizsgáljuk ki, és hozzunk döntést???Hozza a következő kérdést:
Ha csak egy óvás van, csak annak a szempontjából vizsgáljunk?
Lehet, hogy több hibás is volt. Vagy láncreakció. Lehet, hogy az óvó is hibázott.
Lehet, hogy olyan is belekeveredik, aki ellen nem történt óvás.Szeretném, ha minél többen válaszolnának.
Csak azért írtam ezt, mert hátha ebben az esetben, tőlünk várja a társaság az automatikus reagálást.
Mint "felügyeleti szervnek" furcsa, ha nem foglalunk állást.
Nem akarunk, de ha igénylitek, akkor természetesen igen. -
dzsavermadar
senior tag
Megnéztem az eddigi box büntiket, 45 mp körüli. Ez semmiképpen nem jó.
Legalábbis itt nálunk. Ezt nem szabad alkalmazni. Ez majdnem olyan, mintha kizárnánk a versenyből.
Rajtkor az időszámláló elindul, és a megállapított időbüntetés elteltével elindul a versenyző, az utolsó hely/ek/ről.
Akármekkora az induló létszám, ez a szám, az előtte levő versenyző, és a ő közötte levő időt fogja jelenteni.
Ellenőrizni az indulást lehet. Nyilván hibázás esetén, további bünti. -
válasz
N€T0X|N #2804 üzenetére
Úgy tűnik 15 mp lesz, a legutolsó helyről. Szépen lehet nézni, kellően lemarad az illető a mezőnytől, kontrollálható, de még épp' annyira élvezetes marad, amennyire kell, mert lehet reménykedni, hogy kicsúszik/kiesik valaki előtted.
Aztán aki nem tartja be a késleltetett indulást, az kaphat rá még x (mondjuk 10 mp-et) időt, hogy legközelebb eszébe ne jusson előbb indulni.
-
Mityu_76
tag
válasz
N€T0X|N #2796 üzenetére
Sajna a programozók által betáplált képességei a gépeinknek körönként kb 1 mp-el lassabbá teszi a rizsrakétát... :-((((
No de így kihívás ez....... :-))) .... amúgy meg az élet sem igazságos....... tegnap is a 2. helyről úszott ki a segge amikor a fűre leért......" kellett nekem a visszapillantóba bámulni Smisát...." -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #2794 üzenetére
Mindenesetre egy "bocs" jólesett volna akár utólag is ha már nem tudott megállni és így több játékost akadályozott.
Maradjon a box.
Első mérési pontig tartja a piros lámpát, kérdés hogy melyik pályán hol van az első pont.
Nagy valószínűséggel esélye sincs az aznapi futamon jó helyen végezni, de szerintem ez a méltó büntetés.KaraDani
Írtam kormány karbantartás ügyben a volt tulajnak aki végzett ilyen munkálatokat és amint válaszol, megosztom veled.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest