Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Grat mindenkinek a Tegnapi futamhoz nagyon sajnálom hogy nem tudtam részt venni
pedig még a pályát is megszeretem. Megnéztem a replayt hát igen az 1. kanyarnál nagyon éssznél kell lenni mindenkinek.
Neuro gyakorold a rajtott sporttárs mert bajba leszünk
A csapat-gyártó táblázat szerintem így nem lesz jó mert a Cruze mindig vezetni fog mivel 6 Cruze van
-
Le kell állítanom a szerót kis időre (max. egy óra). Szólok, ha ismét megy!
-
Ted-Mosby
senior tag
2011.01.15.Zolder PRÓBAFUTAM
Szabadedzés: 18:30
Időmérő: 18:55
Verseny: 19:30 (10kör)
Mindenkit szeretettel várunk !!!
jelszó utolsó karakterét cseréljétek le egy 2-re
-
válasz
KaraDani #2193 üzenetére
Válaszolnék egy kérdésere.
A bemelegítést teljesen ki lehetne kapcsolni, de két okból is hasznos az az 5 perc verseny előtt.
Egyrészt a teljes eseménysorozat 50 perc körül van, szóval időmérés után ennyi pihi nem árt. Ilyenkor elmehetsz wc-re, meg akármi.
Másrészt a vb-k ilyenkor közlik az esetleges büntetéseket, amik nem időbüntetések, pl. boxból rajtolás (ez persze már jóelőre jelezve lesz a fórumban is, de ilyenkor még 1x, nehogy elfelejtse az illetékes). Illetve ha valaki rajthelyes büntit kap, az is ilyenkor lesz kiosztva.
Remélem kielégítő a válasz. -
KaraDani
addikt
rFactor WTCC-re szerintem ugyanannyira jó, mint Race-re.
Meg van, de abszolút nem használtam ki, ligába még sohasem neveztem, singlebe meg valahogy inkább F1 eztem.Neuro: Nincs mit. Én is így vagyok ezzel, ha valamit szeretek csinálni, igyekszem azért jól csinálni (CS it's "Kicked by console" ismerős pl.
). Majdnem nem neveztem, mert Curitibában teszteltem gyorsan, csüggedtem ezerrel, hogy 4 mp-re vagyok tőletek, erre utólag kiderült, hogy másik map, és nem is voltam lényegesen lassabb
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #2189 üzenetére
[link]
Feltöltöttem a 3-at amik szerintem a legjobbak (van még 1-2 de azok ezekhez képest nem jók)
Racedepartmentes szerintem ide a legjobb, több műből rakták össze nagyon logikus jól követhető, szépen leírja azt is, hogy hogyan csinálj setupot. Ez angol
Cary Barnett féle is jó, de nem alapnak, szépen táblázatban összefoglalja, hogy ha valamit valamerre állítasz, annak milyen hatásai vannak az autó egyensúlyára és milyen egyéb hatásai vannak még. Ez is angol
A setupiskola F1-re van, ha esetleg valakit érdekel. Ez magyarDe te így is gyors vagy ne akarj még gyorsulni
-
KaraDani
addikt
válasz
motormouse #2184 üzenetére
Van egy nagyon jó Race-re írt setupguideom angolul racedepartment.com-ról. A linket nem tudom, már régen szedtem le, de megpróbálom megkeresni ha kell, vagy akár el is küldhetem.
Ted: saját videot szabad készíteni a versenyekről (és közzétenni persze)? Azt láttam, hogy van "offical" verzió azért kérdem. Szeretek videót vágni
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #2184 üzenetére
az első körben, miattam rontottál?
én úgy éreztem hagytam elég helyet, előbb is fékeztem , mint Te
-
-
KaraDani
addikt
Köszi! Ha Ted nem hibázik a 2. körben és feljön rám, nyomás alatt valószínűleg én hibáztam volna előbb, így szerencsére megtehettem, hogy a kényes kanyarokat nagyon óvatosan abszolváltam végig. Jó, hogy vannak ezek a tesztversenyek, mert így a bajnokságig felszedhetek egy kis rutint, rám fér majd. Szóval a szervezőknek is köszi a sok munkáért amúgy, az eredmények, replayek is olyan tempóban kerültek fel, hogy csak lestem
Holnap ha tudok indulni valószínűleg nem lesz majd ilyen rózsás a helyzet, nem lesz időm tesztelni, meg setupolni, max kicsit most még este. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #2172 üzenetére
Köszi csak sejtettem hogy az lehet.
(#2174) Ted-Mosby
Bajnokságra szeretném összerakni a verdát, de csak reménykedni tudok.
Hungaroringen talán esélyes lehetek a középmezőnybe, legalábbis a múltkori eredményem alapján. , de majd meglátjuk.
Hétvégén kiderül mit sikerül összehoznom.(#2175) KaraDani
Gratulálok, szépen megléptél még Ted elől is és tartottad az előnyöd.
pedig neki ott kellett volna lennie "forrónyomot" követve és lecsapnia az adandó alkalommalValamilyen setupom már volt korábbról is, szintén Ted-től, szóval nem ezen múlott.
(azzal a setupal vagyok fent a legjobb körök listáján ezen a pályán, ma nem dőlt meg az az időm)
Sikerült jól elkapni a rajtot ill. jól helyezkednem ekkor talán csak 5. lehettem és az előttem lévők hibája is nekem segített. Talán ketten is kicsúsztak az ívről vagy pályáról,
igaz nem néztem vissza a replay-t, de így gondolom.(#2178) Ted-Mosby
"A pálya kicsit más, mint a régi, de kicsit könnyebb, mert szélesebb."
Az jó, mert a régin 1 kört se mentem.
-
KÖZLEMÉNY: VERSENYBÍRÓSÁGI TOPIC.
-
Ted-Mosby
senior tag
2011.01.15.Zolder PRÓBAFUTAM
jelszó utolsó karakterét cseréljétek le egy 2-re
A próbafutamon bajnoki pontok kerülnek kiosztásra, de ez nem számít bele a bajnokságba, csupán teszt.
A pálya kicsit más, mint a régi, de kicsit könnyebb, mert szélesebb.
-
-
Ted-Mosby
senior tag
VB közleménye !!!
Mindenki nézze meg a visszajátszást, az esetleges óvásokat jelezzétek a VB felé.
Természetesen a VB is ellenőrzi a futamot.
-
Webes eredmények. (legfelső)
-
KaraDani
addikt
Basszus ezt nem gondoltam volna
Izgulós típus vagyok az első három körben remegett kezem lábam, pulzusom szerintem volt kb 150 ültömben. Az se érdekelt, hogy Ted közelít tartottam magam a: ha elől vagy menj annyira lassan amennyire csak lehet elvhez, mintha jégen mentem volna úgy vezettem
Életem első versenyének pont jó lett az eredmény, lehet a abba is kéne hagyni a csúcson
-
00roli00
aktív tag
Mi a szervernév? Nem látom.
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #2160 üzenetére
Logikus, rosszul értelmeztem a kanyar belső oldalára gondoltam.
N€T0X|N: ok, világos
Kösz mindkettőtöknek!
-
KaraDani
addikt
Én még gyorsan kérdeznék. Ez a rész nem tiszta nekem a szabályzatban:
"- kanyarodáskor a belső oldali keréknek még a pályán kell lenni
- kanyar belső ívén kívül való haladás, azaz vágás (pálya négy kerékkel való elhagyása) nem megengedett, s büntetést vonhat maga után, különösen nagyobb előny (előzés) szerzése esetén"A külső oldali keréknek kell pályán lennie nem? Ha a belső oldali van csak pályán kívül, az még nem 4 kerékkel elhagyás. Pl.: ezt a sikánt lehet így venni, ahogy a
ebben a videoban látszik 3:50 környékén. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Baluuuka #2156 üzenetére
1.zip-et kicsomagolod
2.kapni fogsz egy könyvtárat benne Gamedata
3. a játék főkönyvtárában is van egy Gamedata
4. rámásolod a zip-ben lévőt és kész
5.nem töröl ki semmit, csak az új autók vannak benne, egy felülírás lesz mivel m4dm3n csapatneve el lett rontva az első verzióban, ez módosításra került -
Ted-Mosby
senior tag
Mindenki figyelmébe !!!
VERSENYSZABÁLYZAT
5./a Chatstop
A PH! WTCC TEAM futamok időmérő edzésén, és a futamokon tilos a nyilvános chat használata, abban az esetben is, ha sem az adminisztrátor, sem valamelyik vb nem írja be, hogy CHATSTOP!
8./a Felvezetőkör
Futamaink felvezetőkör/álló rajttal indulnak. A felvezetőkörben
- tilos megállni
- tilos előzni, aki műszaki okok miatt lelassul, kicsúszik, azok mellett el lehet menni
- tilos a másik versenyzőt megzavarni bármilyen módon (hirtelen kanyarodás, intenzív fékezés, ütközés)
- biztonságos követési távolságot kell tartani -
Elfelejtettem, hogy ha mindenki kilép a szerverről, akkor újraindul az idő számolása... no de sebaj, most már itthon vagyok.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #2146 üzenetére
Egész jó vagyok bömbivel.
-
Baluuuka
tag
Remélhetőleg én is leszek este..Most dobtam bele gépbe új karit,úgyh le kéne tesztelni
...
Ja és nem tudom letölteni a patch-et vmiért...
Unavailable vagy mi
Má jó
-
Ted-Mosby
senior tag
a szerver mostantól a PRÓBAFUTAM jelszavával érhető el !!!
-
KaraDani
addikt
válasz
Nagyon várom már! Első online versenyem lesz szóval a rutin egyenlő nullával.
Úgy néz ki gyorsabb vagyok egy körön mint gondoltam, de pont ezt várom amit az ai-m is produkált: egy jó quali után csodálatosan esik vissza, bár legalább nem esett ki ennek is örülni fogok
-
válasz
Hát mi ez kérem?
Taszigálnak engem ott össze-vissza... óvok.. óvok!!!
-
Ventur@
senior tag
(#2142) zodo:
neked meg kitartást kívánok
.
(#2143) Ted-Mosby: Ha az egészségem úgy alakul, ahogy szeretném, akkor én este mindenféleképpen ott leszek a teszten
(estére főzök valami jóféle turborizst, aztán felkötni a bajúszt mindekinek. Japan Powa
). A Piszkos 16 meg odab*sz
. Adja Isten, hogy tényleg ennyien legyünk, mert akkor garantáltam izgalmas futamok elé nézünk
.
Ui: Ez a map plugin továbbra sem akar úgy működni, mint korábban
. A TV Style-t teszteltem, de nekem az nem kell, mert túl sok infót rak(hat) ki
. Annyit sikerült elérnem, hogy a map plugin ini-jét módosítottam és van megtett kör, pozició valamint hátralévő idő kijelzés, csak nem ott ahol kéne
. De majd még ügyködök, hátha összejön
.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
2011.01.14.Oschersleben PRÓBAFUTAM
A próbafutamon bajnoki pontok kerülnek kiosztásra, de ez nem számít bele a bajnokságba, csupán teszt.jelszót mindenki privát üzenetben kap.
A versenyszabályzat is tesztelésre kerül, tehát aki hibázik,vagy szabálytalanságot követ el az büntetést kap. ezt is olvassátok el -
Ventur@
senior tag
Üdv
!
Elnézést, hogy ma nem tudtam részt venni a teszten, de egészségügyi állapotom nem tette lehetővé (nem részletezem a dolgokat, lényeg hogy belázasodtam
), viszont hogy lássátok mégis mennyire komolyan veszem majd az egészet, íme egy kép
:
Az általam felajánlott nyeremények
. Nos, hamarosan lehet keményen harcbaszállni értük
.
(Holnapi bajnoki tesztfutamon remélem részt tudok venni
.)
-
Ted-Mosby
senior tag
változott pályák:
CURITIBA ---- falak kerültek bele a vonalvezetés nem változott
MONZA ------ gumibálák a síkánokban kerültek bele a vonalvezetés nem változott
PORTIMAO ------ csak a grafika lett kicsit szebb a vonalvezetés nem változott
ZOLDER ------ csak a grafika lett kicsit szebb a vonalvezetés nem változotta többi ugyanaz mint a régiben volt
Marakesh-ből ezt az egy verziót találtam a neten, ha tudtok jobbat linkeljétek
-
Szelep
senior tag
Nem is a gumiblokád a zavaró, hanem, hogy pár helyen nincs meg a megfelelő méretű bukótér, pont olyan hely(ek)en, ahol igen csak jó lenne, miközben a valóságban megvan. A másik a boxbejárat nagyon nem így van, egy elrontott kigyorsításnál az ember nyert egy ingyen utat a boxba, ami futam közben, ha 2-3 ember épp egymást hajszolja elég sanszos.
-
KaraDani
addikt
Mindegy így megy tökéletesen, hogy default könyvtárba ment fel nem szórakozok vele. A replayek jó helyen voltak, ugyanígy mint nálad, a config.ini is oda mutatott, hogy mért nem találta meg őket nem tudom.
Más: ezt a TV style-t ha jól sejtem csak ingame lehet használni replynél nem, ugye? Van valami ilyen plugin ami megy replayel? Kinézetre ez baromi jó szerintem.
-
zodo
nagyúr
válasz
KaraDani #2130 üzenetére
Talán telepítsd újra, figyelve mikor hova szeretne a telepítő telepíteni!
Az előbb már nem fért a szerk. időbe.
(#2132) Ted-Mosby
Ha jól láttam a képen akkor be volt kapcsolva a mentés.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #2108 üzenetére
Nálam minden ok a patch után is.
Konfigom az adatlapon, Win7 64bit zéró kompatibilitási mód és felhasználóként futtatva.Klasszak lettek az új verdák is.
Visszajátszás mentéshez:
Telepítés folyamán vagy a profil készítésekor nem kérdez rá, akarod-e vagy sem hogy mentse? Nekem ezek rémlenek.Dzsaver:
Nem lehet hogy egy gomb volt ragadva a billentyűzeten ennél az ugrálós esetnél?KaraDani
Rendszer van értem, ezért ne akarja megmondani hol működik hol pedig nem.
Nálam a D: -n van ahova mondtam hogy tegye magát és mégis megy! -
KaraDani
addikt
Rájöttem. Vicc kategória, valamiért összekavarja 64 bites rendszer, hogy miért nem értem, de amint felraktam az alapjátékot az alap telepítési helyére (c:\programfiles(x86)\rfactor) mindjárt lett replay. A logikáját nem értem a dolognak, amikor csak a főkönyvtáron belüli elérési utat kell megadni a config. ini-ben de mind1. Mindjárt rakom oda a PH sat is remélem ugyanígy jó lesz. (Az más tészta, hogy a C:-m nem úgy van méretezve, hogy oda bármit is installáljak, de ez még elfér)
Amúgy a szerver éjfélkor átvált Oschersleben-re, vagy csak a versenyre?
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #2126 üzenetére
(#2098) Ted-Mosby: Mindíg tanul az ember valami újat. Maximális köszönetem
.
(#2123) KaraDani: Én W7 32bit alatt játszom és nálam semmi gond nincs. Van rendesen visszajátszás és minden alkalommal menti futamok után is ahogy kell (nekem olyan gondom van, hogy néha elhasal a rFactor.exe, de már megszoktam. Nagyon úgy nézz ki, hogy az Xfire-el nem komálják egymást
.).
-
Ted-Mosby
senior tag
-
KaraDani
addikt
Na alap Rfactorban sincs replayem. Az biztos, hogy nem csak az én készülékemben a hiba, mert találtam pár teljesen ugyanilyen problémát, jöttek a megoldások is amiket én is próbáltam (administrátorként futtatás, config.iniben az elérési utak csekkolása), de ahogy nézem nem csak nekem nem segít egyik sem. Van itt valaki aki win7 alatt játsza?
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #2117 üzenetére
akkor Neuro mégis csak csítel
-
dzsavermadar
senior tag
Ez a hibajelenség történt.
Érdekes, miután előjött, azután akkor szűnt meg, amikor Neuro kilépett.
Amikor visszajött, megint rákezdte.
Többször ültem Neuro kocsijában,mint a magaméban. -
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #2113 üzenetére
Én sem emlékszem hogy valaha lett volna ilyen gondom, mondjuk asszem ezen a rendszeren még nem volt fent rFactor. Nyomok egy reinstallt hátha (úgysem árt, mert nem tudom milyen meggondolásból raktam fel a játékot magyarul, de nem szeretem
). Administrátor és kompatibitás módokat és végigjátszottam, semmi.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #2110 üzenetére
a tv style és a map plugin két különböző program csak egy könyvtárban vannak
ha máshogy nem megy akkor reinstall az egész játék, mást nem tudok, nálam rendben van
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
A honlap letöltései közé felkerült a kiegészítés:
- #08#00roli00
- #05#KaraDani
- #71#Syrius
- #109#zsomboorautófestése
illetve javításra került m4dm3n csapat neve a játékban
letölthető itt: PH! WTCC mod patch 1.0
zip-be van csomagolva, kicsomagolás után a Gamedata mappát bemásolod a játék főkönyvtárába és felülírod, ennyi az egész
jelszót, mindenki privát üzenetben kap
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #2106 üzenetére
Replayfridge\Replays mappában ott vannak a .vcr fileok. A játékban viszont a visszajátszás menüben nem jelenik meg semmi, mintha nem lenne mentve semmi.
-
KaraDani
addikt
-
Ok, egyszerűsítsük le a problémát. Akinek nem megy, töltse le EZT és másolja be kicsomagolva az rFactor mappába, felülírva mindent. Ez nem tűnik el, ráadásul szép színes térképet rajzol.
-
Ted-Mosby
senior tag
akiinek eltűnt a map plugin próbálkozzonezzel:
ha a numerikus biil-zet be van kapcsolva:
numerikus pont = nagyítás
ctrl + numerikus pont = kicsinyítésmost az előbb én is eltüntettem és ezzel visszajött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest