- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A gép csak a durva vágásokért büntet, illetve nem ad időt időmérőn. Ezen sajnos nem lehet változtatni.
motor, ha teljesen új kocsiként készítetted el, akkor nem fogsz tudni feljönni vele. Ha módosítottál egyet (veh fájl nélkül) akkor igen. De mást is ezzel fogsz látni, aki az általad módosított eredetijét teszi be.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #1196 üzenetére
lehet, hogy kidob attól függ, hogy mit és hogyan módosítottál
az én végleges TDI-m is RED BULL festést kapott, de még alakítgatok rajta
-
Smisa... nem tudok hova szigorítani a levágásokon. Ha valakinek nem tetszik, nem tudok mit csinálni vele. A bajnokin ezt rendesen ellenőrizni fogjuk, de a gyakorlás közben nem - sőt megmondom őszintén, hogy engem személy szerint azon nem is érdekel, ha vág valaki. A gyakorlás erről szól - határok feszegetése. Ehhez néha át kell lépni őket. Tudom, hogy ezek az idők jelennek meg a hotlapsban is, de az gyakorlatilag nem jelent semmit. A versenyen dől el minden, aki pedig szabálytalan gyorskört megy időmérésen, az is megkapja a maga büntijét, nem kell aggódni.
-
-
válasz
dzsavermadar #1190 üzenetére
"Roppantul kell figyelni, mert a VB rettenetesen figyelni fog, és könyörtelenül igazságos lesz."
-
dzsavermadar
senior tag
Nem lesz könnyű a versenyszabályzat szerint elbírálni a versenyeket,
ha nagyon ragaszkodunk a leírtakhoz.
Márpedig azért van leírva, hogy azon elvek szerint működjünk.
Újra megnéztem ezt a négy versenyt,
Mégpedig a szabályzatban leírt szempontok előtérbe helyezésével.
Jókat derültem. Ugyanis igencsak lett volna munkája a VB-nek, és valószínűleg más "sorrend" született volna. És ezeken a videókon még nincs is rajta minden.
Ezekből is lehet tanulni, mert sokszor a "bevált" szokott módon oldjuk meg a helyzeteket, és szinte senki nem is veszi észre, hogy itt ütköznek a szabályokkal.
Roppantul kell figyelni, mert a VB rettenetesen figyelni fog, és könyörtelenül igazságos lesz.
Itt a négy verseny, ha van kedvetek nézzétek át, de a szabályokra figyelve. -
Ted-Mosby
senior tag
a honlap letöltések menüje kiegészült három magyar pályával, töltsétek le
kicsomagolás után be kell másolni a játék főkönyvtárába
lesznek ezeken a pályákon is szabadedzések ezért a letöltésük erősen ajánlott -
Ted-Mosby
senior tag
-
FELHÍVÁS - FONTOS!!
Kiderült mi a baj a custom vehicle - hotlaps miézériával. Az egyik Cruze-t hibásan ismeri fel a Hotlaps, vélhetően maga a kocsival nem stimmel valami.
Kérek mindenkit, hogy az Yvan Müller nevével jelzett Chevrolet Cruze autót ne használjátok semmilyen versenyszámban! Így elkerülhetőek a bajok. Köszönöm. -
dunc
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1145 üzenetére
Nagyon igényes !!!
Éljen Magyarország. -
válasz
Sziszifeca #1166 üzenetére
A mi szabályzatunkban ez egy kicsit kevésbé keményen van megfogalmazva, elvégre a többség itt még kezdő szimulátoros (ezért is szeretném megkérni az öreg motorosokat, hogy ha nem veszik sértésnek, a tavaszi bajnokságunkra inkább csak nézőnek jelentkezzenek, és segítsék a futamok között a versenyzőket), és ezt figyelembe vesszük bajnoki körülmények között is.
-
adyz.
aktív tag
Akinek néha laggol a játék vagy akadozik, stb., az kapcsolja ki a vírusellenőrzőjét. (Nekem Nod32 van pl. és folyton ellenőrizte az rfactor fájljait, jelentősen lehúzva a teljesítményt.)
-
Ted-Mosby
senior tag
Felhívom mindenki figyelmét!!!
ez nem a GRID
aki vét a szabályok ellen az számítson a büntetésre, ha a játék nem szab ki szankciót, akkor (persze csak indokolt esetben) kiszabja a VB
tessék mindenkinek komolyan venni, azért van a szabályzat, hogy be is tartsuk
akinek nem tetszik nem nevez a bajnokságra
felesleges kérdéseket pedig ne tegyük már fel egy nap alatt 20-szora VB és a Szerveradminisztrátor azon dolgozik folyamatosan, hogy minden gördülékenyen menjen !!!
az egyedi festések miatt, lehetnek gondok a játékban, ezért aki készít a fájlokat nevezze át ne a modban található autókra másolja rá pl.: az előbb linkelt kép a veh fájlról
A félreértések elkerülése végett a TESZTFUTAM-okon, illetve a BAJNOKI FUTAM-okon a szervernek külön jelszava lesz.
Ezt mindenki aki nevezett a bajnokságra a futam reggelén privát üzenetben megkapja.Ebből következik, aki nem nevezett a TESZTFUTAM alatt nem jöhet be a szerverre.
-
raczger
őstag
válasz
Sziszifeca #1166 üzenetére
Nem veszek sértésnek semmit, a vágás nálam azt jelenti amikor a belső íven mész pályán kívül (ami szabálytalan), ha pedig kanyar kijáratnál szélesen veszem az nem vágás, de ugyancsak szabálytalan. Amennyiben annak találjátok természetesen töröljétek a körömet, nem tudom rf-ben hogyan van a rendszer, de más szimekbe, pl iRacing-nél automatikusan elveszi az időket ami nem jó, míg LFS-ben a rázókövet is a pálya részének vesszük, tehát ha ott a gyorskörömben picit füvet érünk akkor azt ott még jónak vesszük.
Van benne még, sok kanyarba kúszott a hátulja, fele féktávot pontatlanul vettem, szarul gyorsítottam ki stb... -
Baluuuka
tag
http://www.youtube.com/watch?v=3bWslTsTsEE&feature=related
Ma elkezdődött vmi.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
raczger #1149 üzenetére
Raczger: Hát megnézném azt a replayt, nem küldenéd át a gyorskörödet?
Ha már szélesítesz, az vágásnak számít, vagyis ha a kocsi 2 belső kereke a rázón kívül esik az már "vágás".
Van még bőven benne?? Na azt hogyan?
Ez nem kötözködésképpen írom, hanem a fair verseny érdekében.
Remélem nem veszed sértésnek. -
YakQzA
tag
Most meg én nem látom a szerót!
-
Ted-Mosby
senior tag
JJános
A boxutca segédlet helyett van sebesség limiter.
Ezt a beállítást nézd meg:Baluuuka
Csak a honlapra kell felnézni, ott nagyon sok kérdésre választ kapsz.
adyz.
A BOXUTCA SEGÍTSÉG ÉS A SEBESSÉG LIMITER NEM FÜGG ÖSSZE !!!
zodo
A magyarosítás azért lett feltéve a honlapra, ha esetleg gond adódna a móddal, vagy valaki nem találja.
Egyenlőre ott marad hiszen elfér. 2 fajta is van belőle, egy a játékot, egy a szervert magyarosítja, a kettő együtt teljes mértékben nem működik.Aki gondolja nézze meg.
-
Ted-Mosby
senior tag
EMBEREK !!!
SOK A FELESLEGES KÉRDÉS !!!
1. HA NEM IS OLVASSÁTOK VÉGIG AZ 1158 HOZZÁSZÓLÁST VAN A FÓRUMNAK KERESŐJE
2. NE KELLJEN UGYANAZT A KÉRDÉST NAPONTA TÖBBSZÖR IS MEGVÁLASZOLNI
3. VAN EGY HÓNAPUNK ARRA, HOGY KIALAKÍTSUNK AZ EGÉSZ TÖRTÉNETET
4.NÉZEGESSÉTEK A HONLAPOT, SOK A HASZNOS INFORMÁCIÓ ÉS KEVESEBBET KELL KÉRDEZNI
5.OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYZATOT:
10. Az ebben a szabályzatban leírtakat minden versenyzőnek kötelessége elfogadni, és betartani. A szabályzat nem ismerete nem mentesít fel a verseny közben okozott balesetek felelőssége és az esedékes szankciók alól! -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #1151 üzenetére
-
Hát ugye van az az eset, amikor levágsz egy kanyart, legyen az mondjuk a Hungaroring célegyenes végi kettős kombója, vagy Zolderben is van egy hasonló, az még gyorsabb is talán. Simán le lehet vágni anélkül, hogy a játék szólna (mert az csak a 3. után büntet), de nagy előnyt lehet szerezni vele.
Ha ez kiderül, mert valaki jelenti itt, vagy menet közben látja egy vb, akkor abból már az első alkalommal biztosan bünti lesz - ezt kell a következő verseny alkalmával letölteni (menet közben kicsit nehézkes lenne kiosztani, hiszen mi is versenyzünk), ha még utaló jelet se mutat a játékos arra, hogy ő ezt nem gondolta komolyan. Ezek egytől-egyig egyedileg lesznek elbírálva a körülményektől függően. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1155 üzenetére
Javasoljuk a véletlenül......
Ezt a részt is olvastam, de nem tudtam eldönteni, hogy miért kell kilátogatni a box-ba ha törik ha szakad.
,mert nem tudtam, hogy
"Másrészt a büntetést a játéktól egyértelműen megkapod, ha úgy gondolja, hogy szükséges, és azt akkor le is kell töltened, vagy különben kizár."
Így már világos, köszi.
-
Örülük, hogy valaki olvasgatja a szabályzatot.
A válasz amúgy benne van:"Javasoljuk a véletlenül kicsúszott, pályát vágó játékosoknak, hogy ha a játék nem oszt ki büntetést, csökkentsék sebességüket, kompenzálják az emiatt szerzett esetleges előnyt."
Másrészt a büntetést a játéktól egyértelműen megkapod, ha úgy gondolja, hogy szükséges, és azt akkor le is kell töltened, vagy különben kizár.
Ha a VB szab ki büntetést, azt a következő veresenyen kell letölteni. A mikéntje attól függ, milyen büntetést kapsz, de erről jóelőre tájékoztatva lesz az illető.Nyilvánvaló, hogy a kicsúszás önmagában nem ér semmilyen büntetést. A kérdés az, hogy származik-e belőle előny. Ugye jó példa az első teszt versenyen adyz ténykedése, aki kicsúszott, és padlógázzal ment tovább keresztbe-kasul a pályán. Na az durva szabálysértés...
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1153 üzenetére
Ok csak jeleztem.
Gondolom Ted is elolvassa az összes hsz.-t és "esetleg" törli a honlapról.Más:
Szabályzat
"Ugyanakkor, ha a játékos nem áll ki a boxba pályalevágás után (legyen az akár véletlen kicsúszásból származó pályalevágás), a játék automatikusan diszkvalifikálja. Ha a játék rendszere nem veszi észre a szabálytalanságot, a VB szabja ki a büntetést, megfelelő vizsgálat után."
Ezt nem igazán értem, miért is kellene kimenjek a box-ba vagy lassítanom, ha nem jutok előnyhöz ill. nem szórakozásból vágtam?
Áthajtásos büntetés vagy Stop and go? -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1121 üzenetére
Magyarosítás nem kell!
Anno miattam lett "beszerezve", mert ahogy nemrég fény derült rá rosszul telepítettem a kiegészítőket ezért nem tudtam kiválasztani a Magyar nyelvet.
Benne van a "rFactor PH WTCC mod"-ban a Magyarosítás.
Miután a Ph mod települt újra vagy elsőként a játék főkönyvtárában lévő "Config.exe"-t kell indítani és kiválasztani a Magyar nyelvet.
-
motormouse
aktív tag
...na vettem egy photoshoppot és ez már kezeli a plugint, szóval délután kezdődik a fóliázás
...majd vhogy azt akarom még megoldani h rendesen az én nevem legyen a nevem és a csapatom az M-Motorsport, mármint h a játékban is így szerepeljen mint külön autó, h az M-Motorsport autója és személy szerint az én verdám... ha ebben az ügyben kapnék infót jó lenne
-
raczger
őstag
válasz
dzsavermadar #1123 üzenetére
Én
Sziszifeca: vágni biztosan nem vágtam, max 1-2 kanyarkijáratnál szélesebben vettem lehetséges, de így is sokat rontottam, van benne még bőven, és még alap settel is volt szinte.
-
válasz
dzsavermadar #1145 üzenetére
Hű, micsoda gép készül itt!
-
Ha ki van kapcsolva, akkor igen. De itt nem arról van szó. A boxutca-segítség van kikapcsolva, de ez azt jelenti, hogy nem automatikus a limiter kikapcsolása, illetve a boxba beállás. Attól te még kézzel (a definiált gombbal) állíthatod a limitert. Most komolyan úgy gondolod, hogy azt akarom, hogy mindenki 70-nel menjen végig a pályán?
-
Ezt nehezen hiszem el, mert ez nem függ a szervertől. A megengedett beállításokat úgy állítod, ahogy akarod. Másrészt ez nem "beállítás" hanem ugyanolyan, mint pl. a duda. Ha nem nyomod nem dudál, ha igen, akkor dudál. Ha ezt megnyomod, kikapcsoltad a boxutca-limitert, ha megint megnyomod, bekapcsoltad. Elég érdekes lenne, ha menüben kéne kikapcsolni.
-
Lol nincs letiltva, hogy ne kapcsolhasa ki (nem is lehet, logikusan, mi értelme lenne?
)... csak a játék automatikusan kapcsolja, ha boxutca segítség be van nyomva. Ennyi. A limitert default L gombbal lehet kapcsolni, és ez érvényes akkor is, ha a játék ebben nem segít. Ha el lett állítva, akkor be kell állítani neki valami gombot.
-
válasz
Baluuuka #1135 üzenetére
Nyugi...
Ha egyszer sem próbálod meg, nem fog kiderül, hogy mégiscsak nálad volt-e a hiba, vagy nem.
A rendszert nem ismerjük még teljesen, így adódhatnak hibák, így kérlek segíts abban, hogy megtaláljuk.A legjobb időd meg attól, hogy nincs kiírva, nem vész el, mert majd szépen manifesztálódik a versenyeken elért helyezésedben. Önmagában csak egy szám, ami nem mond semmit arról, hogy mennyire vagy fair játékos, mennyire vágod a kanyarokat, mennyire tudsz közös gurulásban hibátlanul menni stb stb stb...
"hetente telepítsem újra???"
Ha ez megoldja, és nem találunk más megoldást, akkor igen... de valami megoldás kell, hogy legyen, mert a többségnek - ugye csaj JJ-nél fordult eddig elő - semmiféle ilyesmi probléma még nem jött elő.
-
Baluuuka
tag
de mit???????????nem csináltam vele semmit...én nem telepítgetek soha semmit a gépre stb...meg nem töltögetek...stb...akkor mitől romlik el????
-
Baluuuka
tag
hogy a legjobb időm nincs ott...
de ez vicc...rakjak újra mindent...mikor ugyanazok vannak fenn mint bárkinek...egy hete kb.
hetente telepítsem újra??? -
Igen, nálad azonnal meg is javult. Az egyedi festéseket meg remélem mindenki külön autóként konfigolja be, mert ha meglévőt írtok át, más számmal fogtok megjelenni a bajnoki versenyeken, és ebből kifolyólag jó lenne, ha nem tenne két név alá a pontlistában. Bár ezt ugye még nem volt alkalmunk tesztelni, így ebben nem vagyok 100%-ig biztos. De ha megjelenik az autópatch, akkor az lesz a legjobb, ha mindenki újrahúzza totálra a játékot - én is ezt fogom tenni a szerveren, ezzel megakadályozhatóak a különbségek (persze irányításkonfigokat lementeni előtte stb.), és a bajnokira tiszta lappal indul mindenki.
-
JJános
addikt
Egyébként én mindent újra raktam kivéve a festést, és nincs semmi gond.
-
-
Baluuuka
tag
hanem 2.01.337
-
Baluuuka
tag
nem is az a legjobb időm Hungaroringen,ami fenn van
-
válasz
dzsavermadar #1123 üzenetére
Raczger tegnap jelentkezett, és volt először fent a szerveren. Magyar nevű AI pilóták nincsenek. Gondolom Sziszifecát láttad.
-
dzsavermadar
senior tag
razcger, ő ki?
Egyik nap láttam egy másik magyar nevet is, teljesen kiírva, de nem figyeltem meg mi volt pontosan. Esetleg AI pilóta volt? -
Kérek mindenkit, hogy tanulmányozza a szabályzatot!
(ezt mostantól naponta kiírom
)
-
válasz
Baluuuka #1119 üzenetére
Nem győzöm folyton linkelni...
Dzsaver szeró mindig van, a karabantartást befejeztem.
Nem is Balunak kell foglalkozni azzal, hogy hova írja az eredeményeket, hanem nekem. Viszont ha nála van valami gáz, akkor azért neki is. Mire elkezdődik a bajnoki szépen rendbeteszünk mindent, meg lesz egy kis tapasztalat is az ilyenekből. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Baluuuka #1119 üzenetére
Ha lesz szeró, én felmegyek veled próbából, nekem van új festésem is, és mindent felraktam, amiről idáig szó volt. Aztán meglátjuk, mi, hogy viselkedik. Addig ne csinálj vele semmit, hiszen ha tegnap működött, akkor jónak kell lennie.
Egyelőre ne foglalkozz vele, hova írja az eredményedet. Szerintem. -
Baluuuka
tag
Belinkelhetnétek egy db hsz-be amit fel kell tenni,hogy tudjon ember játszani szerón...nem kell semmi tuning stb...akkor letudnám ellenőrizni azt tettem-e fel...bár biztosan azt,mert gondolom ha nem azt tettem volna akkor nem is tudnék játszani és veletek sem.
-
Baluuuka
tag
válasz
Sziszifeca #1117 üzenetére
nem raktam fel semmi mást,se modot.
-
15 perc karbantartás.
-
Baluuuka
tag
válasz
N€T0X|N #1114 üzenetére
Hiszen nem rég raktam fel
Most meg tegyem újra?Egyébként eddig jó helyre rakott mindig.Tegnapi az első alkalom.Nem festettem és csíteltem!
Elvileg azokat raktam fel,amiket kellett.Aztán a fene tudja.
Ja és nincs tele semmivel...:S....simán a játék,phmod,magyarítás és ennyi.Játszani meg kb. 3-4x játszottam vele... -
válasz
Sziszifeca #1113 üzenetére
Én is erre gondoltam, de van amikor meg jó helyre teszi őt is... bár egy friss telepítés szerintem is kéne.
Sajna a táblából meg nem tudom kiszedni, mert amint módosítok rajta, eltűnik az egész. Ami jó, mert így nem lehet meghamisítani, csak hát... hülyén néz ki alul a sok unknown lószar. -
Sziszifeca
őstag
-
válasz
Sziszifeca #1109 üzenetére
A hotlaps eléggé furán viselkedik, nem értem teljesen miért mondja néha egyesekre azt, hogy unknown mod name, és vehicle. Nálatok nem csinált ilyet? JJ-nél arra gyanakodtam, hogy a kocsifestés miatt, de most Balunál is előjött, pedig ő nem festett...
-
Baluuuka
tag
válasz
Sziszifeca #1109 üzenetére
Ja hirtelen leléptél este...gondoltam vmi vélt sérelem miatt
!
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Nemtom Raczger kolléga replay-a milyen, de sztem nézzétek vissza mert több mint valószínű vágott. A belső két keréknek a rázón belül kell lennie elvileg.. Mi ilyenkor automatikusan töröljük a hotlapsból..
Ha esetleg normálisan ment akkor nem szóltam semmit, de eléggé kizárt.
Sry... -
Baluuuka
tag
Na jó reggelt!
Mi az a map plugin meg a meg nem nevezhető fájl???
Moto ürülök,hogy összejött!
Akkor ezért nem jelentél meg szerón...pedig vártalak! -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #1106 üzenetére
pedig az kell csak, de az is lehet, hogy nem jó helyre tetted a dds.8bi fájlt
-
zodo
nagyúr
válasz
motormouse #1104 üzenetére
Talán a nVidia's Photoshop Plugins kellhet hozzá, de én nem értek a progihoz.
-
motormouse
aktív tag
válasz
motormouse #1103 üzenetére
...hehehe nem adtam fel és sikerült
, igaz rohadt béna vagyok de legalább összejött
...most annyi bajom van még h a dds plugint nem akarja felfogni a photoshop CS2-öm , ha erre jönne megoldás priviben megköszönném
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #1101 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- PS Plus előfizetések
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest