- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ted-Mosby #2698 üzenetére
Rajtnál amúgy majdnem kiugrottam zöld jelzésre... épphogy a csíkon álltam meg, ahogy kapcsoltam, hogy még nem volt hang...
Hát igen, Dzsaver erre figyelni kell. Én is majdnem elfelejtettem. Viszont ha van egy jó setupod, érdemes azt berakni alapértelmezettnek - akkor sose lesz gond.
-
dzsavermadar
senior tag
Oda kell figyelnem, és másnak is felhívom a figyelmét.
Mivel kiléptem az időmérő és futam között, visszaállt az alap setup.
Elfelejtettem betölteni, és így kénytelen voltam azzal szenvedni.
Pedig végre az időmérőn, meg előtte.
sikerült egy használhatóbb setupot összehoznom.Sebaj.
Ted
De ez a sok várakozás nem természetes? Valami gond volt inkább? -
-
adyz.
aktív tag
Háhá, a cruze vezet a csapatok között
-
Egy kicsit össze kell majd szednünk magunkat, hogy olajozottabban menjenek a dolgok, bár nem lenne rossz, ha a PH! se ilyenkor halna le...
A boxutcás indulásra találjunk ki sürgősen valamit, de mindenképp valami kemény bünti kell, mert a rajtbaleset nem tréfadolog... -
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
-
julezko
csendes tag
Kidobott!!!!!!! 2. helyemet buktam! Ezt nem hiszem el!!!!
-
Mai teszt futam jelszava beélesítve. 18:55-től időmérő!
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #2647 üzenetére
Hogy is van ez, jelen esetben (büntetésem figyelembe vétele mellett) ?
Ha az időmérőt kihagyom és csak a versenyre jövők (feltéve ha be tudok lépni) akkor a boxutca második helyéről indulok, mert nem volt mért köröm vagy ?
Úgy értem pl. 19:40-kor lépnék be a szeróra.
Nem meglógásról van szó, hanem barátnőm betegeskedik és addig is ápolgatnám így csak a verseny idejére kellene hanyagolnom ill. csak Ted-el versenyeznék a mostani helyzetben. -
zodo
nagyúr
válasz
KaraDani #2681 üzenetére
"A játékban menüpontot nem kapsz, mert a modban nincs, ha jól vettem ki fórumokon nem minden modnál lesz hozzá menüpont."
Ezt a részt rosszul tudtam vagyis hiányosan, de ismét tanultam valamit.
Igaz ettől még nem teszem fel mert nekem a telemetria visszajelzések egy merő mátrix. -
KaraDani
addikt
1. töltsd le ok
2. tömörítsd ki és másold be mappástul a játék főkönyvtárába
3. mássz be a neved.plr fileba:
Data Acquisition Version="1" // Version of vehicle data to write out
Data Acquisition Rate="8"
Data Acquisition In Race="1"
Data Acquisition EXE="D:\games\rFactor\Telemetry\f1_telemetry.exe" // Your game path
Data Acquisition File="D:\games\rFactor\Telemetry\vehicledata.spt" // Your game path
értelemszerűen a saját elérési utaddal töltöd ki
(nálam valamiért win7 x64 en nem a teljes elérési út kell csak a telemetry\....)
4. ha ezeket átírtad mentsd el a filet
5. Elindítod a játékot nyomsz pár kört, nyomsz egy alt tabot elindítod a telemetry.exet nyomsz rajta egy load session menüpontot és voálá
A játékban menüpontot nem kapsz, mert a modban nincs, ha jól vettem ki fórumokon nem minden modnál lesz hozzá menüpont. Tehát két külön programként kezeled. Mindíg az utolsó sessionödet tudot csak megnyitni, tehát ha bedobod magad a garázsba majd újra kimész az előző etapodban megírt vechicladata.spt-t felülírja a következő etap. Köröket el tudsz menteni a telemtria progiban. -
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #2653 üzenetére
"Istenem, ezt de szép látni"
Eddig nem szóltam, de többször felfigyeltem hogy a logitecheseskre is a "lelki terror" erejét próbálod alkalmazni.
Figyelmeztetlek rajtunk nem hat!Sőt, menekülj ahogy csak tudsz!
(#2679) smisa
Elvileg Karadani linkjén le van írva a telepítés menete is ha múltkoriban jól láttam.
Ha jól csináltad akkor valahol a garázs menü felső sávjában lesz egy Telemetria menüpontod.
Belépéskor ez még inaktív. Ahhoz hogy aktív legyen ugye menni kell minimum egy gyors kört.
Innentől én se vágom, de valahogy be kell hívni egy felugró ablak segítségével a szemlélni vágyott kör adatait és onnantól szűrhetsz mindenre kiterjedő görbéket.
Sok sikert! -
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy ha verseny közben bármilyen szabálytalanságot tapasztal (meglöki valaki, kilökik a pályáról, szabálytalanul előzik), azt a verseny után nem kell semmilyen formában megtorolni.
A VERSENYSZABÁLYZATnak van egy pontja, ami rendelkezik erről.
A VB nem fogja a futamot elemezni, de ha valakinek bármi gondja támadt verseny alatt akkor erre lett kitalálva az ÓVÁS, ezt alkalmazzátok, minden le van írva hogyan és mit kell tenni.
Ha a VB-hez érkezik ilyen felkérés, akkor a helyzetet kivizsgálja és a megfelelő szankciókat fogja alkalmazni a Versenyszabályzat alapján.
A FUTAMRA MINDENKINEK SOK SZERENCSÉT !!!
-
KaraDani
addikt
Hú de jókat nyomunk Julezkoval ketten ringen. Azért az megállapítható, hogy itt tényleg könnyebb átugrani valakit mint megkerülni, hiába akár 1mp tempókülönbség egy körön.
-
JJános
addikt
Jelenleg nem lehet csatizni Lemaradtam.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N:
"(#2665) smisa: Kösz 2. számú pilóta
" Azért ezt a szégyent Neuro. Még a saját csapattársad is leoszt
. Egyébként meg lehet, hogy én utolsók között vagyok, de legalább nem csíterkedem össze az összes futamot
.
(#2660) KaraDani: Jól nyomod. Csapassad csak te is neki a lelki terrort, mert kicsit kinyílt a csipája az inasnak
.
(#2662) JJános:
Remekjó hír
. Már nekem is be kell szereznem egy kormányt akkor, mert látható hogy azzal sokkal jobb értékeket lehet elérni
.
Ki szponzorál nekem egy jóféle logitech kormányt
? (ennyien ne jelentkezzetek
)
-
Ventur@
senior tag
Köszi ted és neuro az infót. Zsírúl működik a map plugin
(legalábbis offline). Tegnap nem volt alkalmam tesztelni online, mert eléggé kegyetlen fejfájással küszködtem, de majd a ringen megmutatom ki a legény a gáton
.
(#2627) N€T0X|N: Fogóggyá' má' vissza öcsisajt. Ne a fórumon oszcsad az észtet hanem a páján mutassad mög mitet tudsz te gané'
. Amúgy mög oszcsam a véleményed me' az a admin - vagy mija t*kön - télleg egy idegebeteg. Assziszi ő az atyaúristen oszt csak egy kis b*lf*sz bambuszrügy
.
(#2632) smisa: Én nem hallottam még erről soha. Ez ilyen csak online játszható játék vagy mi a szösz
?
(#2647) Ted-Mosby:
"Büntetések:
- Zodo boxutcából rajtolhat
- Ted-Mosby boxutcából rajtolhat"Istenem, ezt de szép látni
. Még ha a bambusz is a listán lenne, akkor lenne egy csodás infó, de így is megfelel
.
Más:
JJ nálam a gumik meg egy kör után vastagon 100 C fölött vannak és egy 10 körös futam után szépen el is kopnak úgy, hogy az utolsó 2 (néha 3) körömön már érezhetően hosszabb féktávot kell vennem és rizsrakétám sem fekszik úgy a pályán. De hát ez van. Küzdeni kell. Igaz én bill.-es vagyok, még cinkesebb a dolog
.
Ui: Szerintem lassan nevezzük át a bajnokságot Dzsaver Klán Rt Kupának, mert annyian vannak, mint az oroszok
.
-
Ted-Mosby
senior tag
2011.01.21.Hungaroring PRÓBAFUTAM
A próbafutamokon bajnoki pontok kerülnek kiosztásra
A futamok lebonyolítási rendje (bajnoki jelszóval):
Szabadedzés: 18:30
Időmérő: 18:55
Ellenőrzés: 19:25
Verseny: 19:45Mindenkit szeretettel várunk !!!
Kipróbáljuk az új rendszert, lesz szünet az időmérő és a futam között, amíg a VB ellenőriz.
Büntetések:
- Zodo boxutcából rajtolhat
- Ted-Mosby boxutcából rajtolhatjelszót mindenki privát üzenetben kap
-
KaraDani
addikt
Régebben amikor F1-ben egyféle kemény és egyféle lágy keverék volt egész szezonra, akkor egyértelműbb volt, kicsivel 110 fok felett volt az üzemi hőfoka keménynek és lágynak is (pár fokkal eltért), ha jól emlékszem az F1C s időkre
WTCC meg GT-nél én is úgy tudom, hogy 85-95 elméletileg. Az más kérdés, hogy a jobban terhelt első keréknél szinte lehetetlen 95 alatt megmaradni egy csomó pályán itt.
-
KaraDani
addikt
Kösz srácok!
Más: elég sokat vadásztam és találtam működőképes telemetriát a játékhoz, ha valakit érdekel esetleg [link] Mentem gyorsan vele 5 kört ringen, a bal elsőt már 90% alatti állpotúnak írja a végén.
Replay alatt működő TV style-ról nem tud valaki esetleg valamit? -
KaraDani
addikt
Akkor most, hogy Neuro nete combosabb lett, lehet esetleg még nevezni? Ha igen mondom barátonmnak, hogy kérjen Ted-től jelszavakat, hogy ki tudja próbálni a gamet, és el tudja dönteni.
-
smisa
őstag
erről tud valaki valamit? [link]
-
JJános
addikt
Mikor forró egy gumi? A 100 fok az normális? thx.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Ventur@ #2622 üzenetére
nem fog összeakadni, de le is töltheted , amelyikről Te beszélsz az minimum
a Map plugin 1.06a lényeges dolog amibe ha lehet ne nyúljatok bele az a Gamedata és az rfm mappa
-
Ventur@
senior tag
(#2603) N€T0X|N: Majd adok én neked olyan diktatúrát ... te teeee kis mini castro
.
(#2614) 00roli00: Ezt a nyalást a VB-nek
. Bár lehet nem rossz technika. Én egyenlőre maradok a lelki terrornál. Remélem lesz hatása
.
No de egy kérdés:
Nem tudom másnál is "vacakol-e" a map plugin, de nálam nem olyan mint régen. Az 1.0-ás wtcc modban a map plugin, ha be volt kapcsolva, akkor a térképen láttam hol vannak az ellenőrző pontok és a rajt/cél. Ebben a mostani modban, hogy benne van a map plugin, látom a pálya vonalvezetését, de nincsenek jelölve a pontok. Ha én átmásolom a korábbi modból a plugint (és teszem fel működik is) nem fog a szerver kihajintani?
Ha valakinek van tapasztalata ossza meg velem
.
-
A szabályzatot részben módosítottam, Dzsaver fentebbi javaslatai alapján. Semmi komoly változás nem történt (mielőtt valaki azzal jönne, hogy már megint mit kavarunk), csak pár helyen felesleges, vagy oda nem illő dolgokat kivettem, vagy átírtam.
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
Felhívom G.--, Julezko és JJ figyelmét, ha szeretnének saját festésű autóval indulni, akkor 2011.01.28.-ig készítsék el és küldjék el nekem privát üzenetben.
Ha nincs rá igény akkor is jelezzétek.
Így még a bajnokság nyitófutama előtt kiadásra kerülhet egy újabb patch, ebben javításra kerülne Syrius veh fájlja is.
A VB tagokról a szavazás még mindig él !!!!
-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N #2607 üzenetére
Nem a problémamegoldó hsz-ed után, hanem arra pár napra kezdtem el agyalni, és bántott a dolog.
Ficsorral is rendeztem a kapcsolatot, vele privát szerón.Egyszerűen rendezni akarom emberi kapcsolataimat, és ha bárkinek rosszat tettem, attól itt is bocsánatot kérek.
Nem azért, mert el akarok költözni az árnyékvilágba. Pezseg a vérem, mint 20 éves koromban.
Ted légyszi írj nekem bármit, csak írj. Pls. -
dzsavermadar
senior tag
Ezt nevezem bocsánatkérésnek!
Feltétel nélküli kapitulációnak is beillik.
Nem is gondoltam volna, hogy ilyenre is képes vagy, itt a nyilvános fórumon.
Nekünk soha nem volt egymással problémánk, és biztosan tudom ezután sem lesz.
Remélem, hogy ezt a gesztusodat az érintettek is nagyra értékelik majd,
hiszen, ha ezt képes voltál ideírni, az azt bizonyítja, hogy komolyan is gondolod, és komolyan így is érzed. -
Megmondom őszintén, erre nem számítottam. Tőlem azért nem kaptál választ, mert letiltottalak korábban (most elolvastam, amit írtál), megelőzendő esetleges privát veszekedést, illetve úgy gondoltam, amennyiben bocsánatot akarsz kérni, annak komolyságát mindennél jobban kifejezi, ha más is látja. Nos, ez most megtörtént, aminek örülök.
Örülök, mert azt látom, hogy elgondolkodtál a dolgokon - máskülönben nem írtál volna ide. Nem tudom mennyi köze van ennek ahhoz, amit a GRID Problémamegoldóba írtam, tényleg nem néztem oda azóta. De a lényeg úgysem ez.
Részemről a bocsánatkérést elfogadom. Amennyiben személyeskedtem volna veled, azt sajnálom, néha eléggé felmegy nálam a pumpa. Egyáltalán nem esett jól lehülyézni téged.
Ha a továbbiakban tiszta lappal szeretnél idulni, részemről oké, a szerver elérését ismered. Ha tényleg szereted a játékot, ne csak egyedül játszd, mert az hosszú távon unalmas. Egyébként sem vagy kitiltva, legalábbis elfelejtettem beállítani. -
JJános
addikt
Ted-Mosby, és Neuro!
Elnézéseteket szeretném kérni.
Nagyon bántott a dolog, hogy az rfactort el kel hagynom, és nehezen viseltem.
Ostobán viselkedtem, és kérlek, ne haragudjatok rám. Bocsánatot kérek.
Sajnálom, hogy így viselkedtem.Eddig is szerettelek, és tiszteltelek titeket, mostantól ezután is így lesz.
Örülök, hogy gondoltok a kulof-ra, és úgy osztjátok be az időket. Köszönöm.
Nem azért írtam mindezt, hogy visszafogadjatok az rfactor versenyekre, hanem azért, hogy rendezzem a kapcsolatot.
Mentségem nincs, mert semmi nem fájhat úgy, hogy ezzel kapcsolatokat tegyek tönkre. Írtam priviben is nektek üzenetet, de semmilyen választ nem kaptam, ezért most mindenki előtt kérek tőletek bocsánatot, talán így kapok valamilyen választ.
Legalább egy okét, hogy elolvastátok. Ennyi elég.
Egyedül is rfactorozok, és még mindig az egyik legjobb programnak tarto, és fogok keresni olyan helyet, ahol majd versenyezhetek talán.
Bár nekem a körözés a kedvencem, persze ezt egyedül unalmas csinálni.
Mégegyszer kérlek benneteket, hogy ne tápláljatok irántam haragot, nagyon bánom, hogy így oldottam meg azt a problémámat.
Sajnálom.
-
dzsavermadar
senior tag
Annyiban szólok hozzá, hogy két VB társam munkájával tökéletesen meg voltam elégedve, nem hiszem, hogy más jobban végezné a feladatait, tehát kitartok mellettük.
Személyi kérdésben meg, nekem mindenki egyforma.
A magam részéről, ugyan már leírtam, hogy a továbbiakban is legjobb tudásom szerint végzem ezt a munkát,
de természetesen szívesen átadom a helyet olyannak, akit a társaság megszavaz. -
Ted-Mosby
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest