Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adyz.
aktív tag
Úgy néz ki, nemsokára lesz kormányom.
Formula Force EX

-
Az időmérőt nem hagyhatod ki teljesen, mert mért kör nélkül nem indulhatsz a versenyen. Szabályzat tartalmazza ezt is.

Azon kívül a gyakorlások folytatódnak ma is, és jövő hétvégén is. Meg kell szokni a közös versenyzést, mert az nem ugyanz, mint egyedül körözni a pályán. -
JJános
addikt
Spa most 2.51.564.
Újrainstalláltam a programot, szerintem így jó, de a magyar nyelv eltűnt belőle.
Megyek fel honlapra, és rakom fel.Neuro majd ellenőrizd le légyszi.
-
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Nem volt semmi köze? Hát a figyelmemet elvonta. Bár ezért csak magamat hibáztathatom.
Engem a levágás nem érdekel, de a keresztbe mozgó járművek nagyon zavarnak.
Neuro megmondhatja, hogy pár napja mityu mozgott keresztbe, és ott is gyepet fogtam, igaz ott tudatosan rántottam az autót azonnal kifelé.Valószínű én vagyok kevés, mert nem tudok annyi felé figyelni. Sajnos tavasszal 61 leszek, és ez nem kedvez a reflexeknek, figyelemnek. Bár ha valaki figyelt, az utóbbi versenyeken nagyon nyugodtan szépen mentem. Nem csúszkáltam. Most is láthattátok, hogy az első kanyar előtt is fékeztem, hogy el tudjanak előttem fordulni.
Ezért lehet, hogy a versenyeket kihagyom, vagy az időmérőt, és így utolsó helyről indulva talán könnyebb lesz.
-
Mityu_76
tag
Nálam is megy a map plugin.
a gumihöm. tudom mivel lehet korrigálni, csak eddig azt nem tudtam honnan tudom, hogy mennyire melegszenek a belső oldalai. Nálam voltak egy pályán 115 fokosak is a gumik
Adyz.-> köszi...eddig nem is figyeltem, hogy színárnyalat változás lenne a két széle között...
-
Mityu_76
tag
1-2 láma kérdés.:
1. A külső-belső-középső gumihőmérsékleteket honnan tudom leolvasni? "a menet közben jobb alul a monitoron csak a 4 kerékhőmérséklet van"
2. Telemetria adatait hogyan tudom előcsalogatni?
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Tegnap simán telepítettem a Map plugint, és tökéletesen működik.
Bal oldalra a térképet, jobb oldalra meg egy műszert rakott be.A versenyen történtekhez nem tudok hozzászólni, mert féltávnál "lefagyott" a játék,
csak a reset-tel tudtam kilépni, és így felvételem sincs róla, amit visszanézhetnék.Tényleg tanácsolom mindenkinek, tanulmányozza át a szabályzatot, hogy tudja mik a lehetőségek, és követelmények. Ha valami nem világos, vagy kérdéses, akkor most kérdezzen, ne akkor, amikor zűr van. Ha néhány dolog "szokatlan" is számunkra, akkor is szigorúan tartsuk be.
Szerintem tarthatnánk még a bajnokságig 1-2 "próba versenyt" amit aztán hasonlóan elemezhetnénk, mint a tegnapit( ha szükséges).
Ted, ez az autó beállítási segédlet szuper. THX!
-
Elkészült a Neuromobil 3.5! Még jó, hogy nem küldtem el, pedig már megint tervezgettem, hogy húú na már kész, vége.

-
válasz
Mityu_76
üzenetére
Én is csak azért írtam, hogy lássátok hogyan nézne ki ez az egész élesben. Természetesen itt semmiféle büntetés kiosztásáról nem lesz szó.

Megpróbálom ma este 7-re is belőni a szervert, de nem biztos, hogy itthon leszek. Ebben az esetben a jelenlévők szavazással tudják irányítani a szerót, csak egy kérdés van: Spa - ami most is fut - megfelel pályának?
-
Ted-Mosby
senior tag
JJ felborulását nem vitatom, adyz-nak semmi köze nem volt hozzá
de ha egyszer megcsúszok egy kanyarban , nem nyomom tövig a gázt és megyek tovább ész nélkül ( a füvön ráadásul nem is úgy viselkedik az autó, mint az aszfalton)
én biztos, hogy lassítottam volna
a másik kérdés nem tudhatta, hogy jön-e valaki a környékén és mégis a kanyarokat keresztbe levágva közlekedett
ha kizárást nem is ér, de szerintem büntetést az biztosMityu eseténél én továbbra is fenntartom, hogy nem megfelelően érkezett vissza a pályára
-
Mityu_76
tag
Próbaverseny volt........ nincs mit óvni.......... de ez elég szemléletes volt az olyan emberkéknek mint amilyen pl én is vagyok "aki most kezdi ezt a netes versengést", hogy nem a gép ellen játszol otthon, és nem azt csinálsz a pályán amit akarsz.
Meg arra is rá kellett jönnöm, hogy egy-egy ilyen esemény után nincs mit idegeskedni, mert következményként a következő kanyart elrontod, és még jobban bepörögsz..... utána pedig vége a versenyednek. Szóval köszi ezt a tesztet.... remélem ma is lesz még1. -
Ted-Mosby
senior tag
-
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Na, most megnéztem még egy párszor jobban az eseményeket. Adyznak leírtam tegnap mi a meglátásom, ez sokat most sem változott:
JJ kicsúszásához szerintem nincs köze, de ha minden igaz, ez nem is merült fel JJ részéről - így ezt a részét nem is kell vizsgálnunk. Amennyiben kéne, az én meglátásom szerint ezért nem jár büntetés Adyznak.
A levágás viszont egyértelmű, ráadásul padlógázzal ment tovább, ami mindenképp egyértelműen szabálysértés, akár hiba miatt csúszott ki, akár szándékosan. Nyilván az látszik a videón is, hogy nem szándékos levágásról van szó, de ez a helyzeten nem sokat változtat.Büntetés a papírforma szerint nem kizárás lenne ebben az esetben.
A Mityu elé visszatérés is necces kicsit, az a kérdés, hogy Mityu megóvja-e a helyzetet, mert máskülönben szerintem nincs tennivaló.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
folytatás...
ez a kép nem, elég szemléletes, de ha megnézitek a videót akkor jobban látszik.
az ok, hogy nem hibáztatod őt JJ, de Te sem tudhattad előre, hogyan fog visszaérkezni a pályára
tegnap beszéltünk is róla, hogy az első körben még hidegek a gumik, ezért másak a féktávok és előbb kell fékezni, erre azért figyelni kellene
3 fős a versenybíróság, tehát eddig 1:1-re állsz adyz
(szerintem hibáztál, de nem egyedül döntök)ezt a sok-sok dolgot csak azért vetettem fel, hogy a bajnokságra letisztázzuk a részleteket és ilyen apróságokkal már nem kelljen foglalkozni, az egész nem a személyed ellen szól adyz, hanem a szituációról
-
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
"én is vétkeztem pl.: chat szabály ellen ezért a versenyt sem én nyertem ,mivel 20mp jár érte."
A büntetéseket a következő verseny alkalmával kell letölteni - legalábbis én úgy gondoltam, mert menet közben nehézkes figyelni ezt, és utólag nem biztos, hogy kiszabjuk a büntetést olyan helyzetekben, ami változó lehet.

A mennyiségeket majd beszéljük át, mert lehet, hogy sokat írtam.Amúgy meg Neuromobil akcióban, egy kis videó.

-
Ted-Mosby
senior tag
Nem JJ-re gondoltam, az első körben keresztbe-kasul mentél a pályán a célegyenes előtti kanyarkombinációban.
Szerintem szabálytalan voltál, ahogy teljes gázzal keresztbe mentél a pályán."""Kanyarodás, pályavágás, kiszélesítés:
...
Kanyarodáskor azonban elvárjuk a versenyzőktől, hogy ne vágjanak, ne szélesítsék ki a pályát, ne rövidítsenek és ne hajtsanak keresztül a pályához nem tartozó területeken"""A másik dolog pedig ez, pedig amikor visszajöttél a fűről Mityu76 elé az 5. körben.
"""
7. Vezetési szabályok:
.....
- tilos a pályára úgy visszatérni, hogy ezzel valamelyik versenytársunkat akadályozzuk, vagy zavarjuk (kitérésre, fékezésre kényszerítjük)"""csak azért szólok, mert ha egyszer vannak szabályok akkor tartsuk is be.
én is vétkeztem pl.: chat szabály ellen ezért a versenyt sem én nyertem ,mivel 20mp jár érte. -
Ted-Mosby
senior tag
Aki nevezett illetve nevezni szeretne a bajnokságba, kérnék egy ilyen képet privátba, hogy megállapítsuk ki milyen segítséggel megy.Azután ez alapján lesz kalibrálva a szerver.

-
zodo
nagyúr
Azt hiszem holnap reinstall lesz ebből, mert nagy az összevisszaság a mappáim körül.
Feltelepült, mert le tudtam szedni pl. a CCleaner tisztító progival.
Aztán mégis megtaláltam, de nem a plugins mappában, hanem 100. almappába telepítve.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Telepítettem, de nem jött elő semmi.
Aztán a játék "plugins" mappájába is telepítettem, de szintén semmi.Szerk:
Neuro-al teszteltük a "mástól kapott" setup kérdést, mert ugye pl. az enyém elveszett amit Dyno küldött.
Arra kell figyelni, hogy ne a "Fogadott mappába" mentsük el (mert az "elveszik"), hanem az adott pálya mappájába, ha azt meg szeretnénk tartani magunknak.
-
dzsavermadar
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Estét
!A Map használata (asszem) csak ennyi:
Bemásolod a letöltött zip tartalmát a plugins mappába és játékon belül pedig a Numerikus 0-val hozható elő
.További kellemes ünnepet mindenkinek
. 27.-én már jövök ha lesz esti teszt futam
. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én tudtam.

Nekem az ehhez hasonló korú Kadett, talán G-s tetszik.
, de csak tetszik. -
zodo
nagyúr
-
Baluuuka
tag
kibaszott net
-
válasz
guluszem1990
üzenetére
Szia! Térkép mod kell hozzá, alapból nincs benne.
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Telepíteni.

-
dzsavermadar
senior tag
A Map plugint telepíteni kell. vagy bemásolni a főmappába?

-
Arra kérek mindenkit, hogy a próba teljes legyen, így 100%-ig igazodjunk a szabályzathoz.
-
Az edzés Curitiba pályán (szavazás alapján) megkezdődött, 19:00-kor indul az időmérő futam! Bajnoki teszt futam lesz, kérek mindenkit, ha nem is megy körbe végig a 10 körön, de jelenjen meg! Köszönöm.
-
Baluuuka
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
MOMO forever!!!Yeah!

-
zodo
nagyúr
Köszi, hogy még egyszer leírtad.
Más:
Múltkoriban Dyno szétküldte a Portiamo pályán használt setupját.
, de most nem találok "fogadott mappát" a garázs menüben.
Hol keressem ezt a setupot?Szerk:
Elvileg lementettem más néven is hogy tuti meglegyen, de az sincs meg.

Szétnézek a játék mappáiban, hátha megtalálom. -
zodo
nagyúr
Gondolom nem újdonság, de nem látom a szerót semmilyen formában.
Mit állítsak be, hogy ne örüljek meg?

Szerk:
Természetesen az F1-es topik szeróját simán látom, mint mindig.
Úgyhogy nagyon nem értem a mi szerónk elérését.
Szerk 2:
Csak frissítek csak frissítek és akkor egyszercsak ott van, de "jelenleg nem lehet csatlakozni".

-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
felvéve

-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A szabályzat változott, nem zárunk ki senkit, ha olyan nézetből megy, hogy nincs esetleg tükör. Csak a nézeteket ekkor (is) használni kell, mert baleset okozásakor a VB nem fogja figyelembe venni, hogy az okozó "nem látta" a másikat.

Amúgy szerintem a momo-val jobban jársz mindenféleképpen, mint a kontival.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Nevezésem:
Név: Syrius
Rajtszám: 71
Autó fajtája: Még nem tudom!
Csapatnév: Taylor's Team
Irányítás : XBOX 360 Controller for windows, vagy Logitech momo Force Feedback wheel Retour de Force.Nem tudom, a nézet miatt lehetséges lesz-e a részvételem: külső, közeli, hátsó. Tükör nincs!
-
Ted-Mosby
senior tag
A versenyszabályzatban módosultak a chat szabályok, illetve bekerült a pontozási rendszer.
A versenynaptár véglegesnek tekinthető:
RAJT 2011.01.30.
IDŐMÉRŐ :19:00
VERSENY :19:35
PÁLYA: HUNGARORINGA honlap főoldalának bal alsó részébe felkerült egy szavazás, döntsük el melyik pályán legyen ma a teszt futam.
A bajnokság kezdetéig, minden nap lesz gyakorlás a pályákon, a honlap Szabadedzés menüjében megtaláljátok, illetve lehetőség lesz TESZT futamok lebonyolítására, ha van rá igény vasárnaponként.(Teszteljük a szervert, a pontozási rendszert, illetve magunkat
) -
Szombaton (ma) és vasárnap teszt futamot indítunk este 7 órakor (fél óra időmérő, 10 kör verseny, pálya szabadon választott). Célja a pontozási rendszer letesztelése. Kérek mindenkit, aki ráér, hogy vegyen részt. Köszönöm!
-
Ted-Mosby
senior tag
aki már végzett az ajándékozással
jöhet gurulnia Versenyszabályzat módosult mindenki tanulmányozza át
FONTOS !!!így megelőzhetőek a felesleges kérdések
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Dzsaver klán? Ez tetszik!

-
dzsavermadar
senior tag
Nehogy lemaradjak, meg egyébként is.
Karácsonyi ajándékként meglepem magam egy nevezéssel.
Nevezés
Név: dzsavermadár
Rajtszám: 13
Autó: Vauxhall Vectra VXR
Csapatnév: Dzsaver Klán Rt.
Irányítás: Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet -
Jó példát követve, és tovább mutatva, én is nevezek akkor itt.

Név: N€UR0T0X1N
Rajtszám: 82
Autó: Chevrolet Lacetti
Csapatnév: HyperCube Racing Team
Irányítás: Logitech Formula Force EX -
adyz.
aktív tag
Nevezésem
Név: adyz
Rajtszám: 19
Autó fajtája: Chevrloet Cruze
Csapatnév: Adyz Racing Team
Irányítás: BillentyűzetFestés, .veh, stb: [link]
-
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Én annyit tennék hozzá, hogy a .veh fájlokat is töltse ki mindenki rendesen, mert abból veszi a liga weblap a versenyző információit úgy, mint pl. rajtszám, csapatnév, versenyző neve, kocsi típusa stb.
Szerk.: meg mégannyit, hogy ha itt a közösbe adjuk le, akkor mindenki látja, hogy esetleg adott rajtszám már foglalt.
-
Ted-Mosby
senior tag
Nevezésnek tartalmaznia kell:
pl.:
Név: Ted-Mosby
Rajtszám: 107
Autó fajtája: Seat Leon TDI
Csapatnév: Mosby Team
Irányítás : Logitech Formula Force GP Racing Wheel -
Ted-Mosby
senior tag
Nem tudom ki mennyire és hogyan tudja megoldani, hogy az első és hátsó ablakon ilyen legyen a felirat felül
azért kérem, hogy látszódjék egy "liga" tagjai vagyunkaki esetleg nem tudja megcsinálni, megteszem én majd amikor elküldi a végleges autóját januárban és így kerül be a patchbe
A betű típusa és fajtája:
Első ablak : Arial Rounded MT Bold méret: 34
Hátsó ablak: Arial Rounded MT Bold méret: 20 -
JJános
addikt
Persze, hogy kiirkálom, mert nagyon örülök, ha olyan időt megyek, ami közelít a legjobbakhoz. Meg mit is mondtunk? Nekem 1.15 alá kell menni, és ez maximálisan megtörtént.
Azt hiszem kezdem egyre jobban megismerni a beállításokat.
A túlkormányzottságot felnyomom maxra, és onnantól kezdem el a beállításokat, pici lépésekben. Na meg az a 80 kör sem kutya, amit beletettem ebbe a pályába.
Ezen a pályán most a harmadik leggyorsabb vagyok. Ez az én karácsonyi ajándékom magamnak.
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ez általában alaplap, vagy táp hiba (vagy a windows valamiért restart jelet küld power off helyett). Nézd meg a csatikat, hátha csak nem stimmel teljesen valamelyik. Ha nem az a baj, akkor esetleg egy rendszervisszaállítás a mai rendszerellenőrzőpontra megpróbálható.
-
dzsavermadar
senior tag
Ki tudja?
Leállítom a számítógépet, ahogy kell, és mégis mindig újra indul.
Csak a kapcsolóval tudom leállítani.
Segítség!!! 
-
Most már készen vagyok, a log konfiguráció teljes. Teljesen automatizált bajnoki-, verseny- és pontrendszert sikerült összehozni, linkeket lásd ITT (A lista nem teljes, a végső beüzemelés alatt elvesztek adatok, de több már nem fog).
Természetesen ahogy elkezdtek futni a pályákon, ez úgy fog bővülni folyamatosan. Működik a LIVE! szekció is, persze ott csak akkor van mit nézni, ha fut is valaki a szerón. -
JJános
addikt
Nekem jár a fejembe, de egyenlőre cukorkakötözés a dolgom. ma VV lehet felhozza a kormányát, és ma kipróbálom.
Az időmet nézted, hogy mit gurultam? Billel!Egyértelmű, hogy abból a nézetből, amiből vezetek jól lehet korrigálni.
Visszanézheted az utóbbi versenyeket. Nagyon szépen mentem, és ha korrigálni kellett, azt a saját káromra tettem, bár nem tudtam hozni azt a gyorsaságot, amit ti mentek. De nekem megfelel az utsó hely is.Minden kedves
-ni szerető PH-s barátomnak boldog ünnepeket kívánok! 
-
Hozzávesszük azt, hogy kötelező többféle nézet használata, azaz a jobbra/balra nézés (ez hátsó nézetnél nincs, de annyira nem is kell), illetve a hátranézet. Mert ugye hátsó nézetben nincs tükör, de úgy többet látsz eleve oldalra, mint aki motorház vagy belső nézetből megy.
Szervert konfigurálgatom, most nem tudtok/ne gyertek fel egy darabig. Bár ha jól sejtem most talán nem is sokaknak jár ez a fejében.

-
Baluuuka
tag
Húú Zodo máris jól indul a napom!Jóféle ez a nénike!

Hát én tegnap játszottam először ezzel a játékkal,de ahhoz képest elégedett vagyok magammal
.1.46 elejét sikerült mennem egyetlen egyszer.Egyébként nagy többségében csak 1.48-akat.
Meg kell szoknom ezt a sokkal előbb fékezést meg teljesen más kanyarodást,mint Gridben.Tök más itt vezetni bármit is,mint ott.Na meg az a rengeteg beállítás...hát némelyik azt se tudom mi,mit csinál stb...
De összeségében tetszik a játék.
Na meg az is,hogy ilyen segítőkészek vagytok,mint Gridben is voltatok...
Zyil-nek pedig azt üzenem,hogy ne keseredjen el,mert én nem fogom a Gridet elhanyagolni!

Tegnap is játszottam vele!!
Még csak annyit szeretnék mondani,hogy Boldog karit mindenkinek!!!!!!!
Holnap pedig jövök játszani!(ezzel is,azzal is
)Szerintem szinte egész nap
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)