- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6434 üzenetére
Igen! Én személy szerint használnám ma is. Ide is regisztrálni kell, és sokkal barátibb mint bármely más honlap. Arról nem is beszélve, hogy lehet lógni rajta.
-
AMD_ok
őstag
válasz
dzsavermadar #6412 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6408 üzenetére
Nekem sem kell másik rfactor. Jó ami van!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
dzsavermadar #6406 üzenetére
Kivárom, mit lehet tenni. Már vágyok egy igazi szimre, mert az F1 2011 nagy csalódás volt
megint. A codi szerintem csak a pénzre hajt, kiadnak egy játékot befejezetlenül.
Az rF2 szeritem pont ezért lesz jó, mert nem hamarkodnak a kiadásával.
Bár csak ott tartanánk! -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6389 üzenetére
Hát úgy is lehet mondani!
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6345 üzenetére
Dzsaver nagyon sajnálom, és köszönöm, hogy felemelted szavad azok érdekében akiknek most nem jutott lehetőség.
Én önként mondtam le, mert Irénnel szerettem volna bandázni, de nem is fogok ráérni.
Folynak a munkák a szőlőbe, és a kertben, és az 35 km-re van innen.Örülök, hogy írtad, hogy továbbra is feljársz. Legalább talizunk.
Én is fel akarok járni hétköznap.
Meg néha a GRID szerókon.Bye!
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
dzsavermadar #6239 üzenetére
Én is csatlakozom!
Boldog szülinapot! -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6239 üzenetére
Köszönöm Dzsaver.
Azt még tudni kell, hogy csak pár kört mentem, de PB lett, hacsak nem vágtam nagyot.
-
Superman
nagyúr
válasz
dzsavermadar #5957 üzenetére
Én még újonc vagyok itt, nem tudok igazán mit mondani, legfeljebb azt, hogy ha valaki rwd autóval megy és minden segítséget kikapcsol, 3-4mp-el megy rosszabbat, mint aki TC-t használ.
Nyilván el lehet mondani, hogy persze nem kötelező kikapcsolni, de elég demoralizáló, amikor valaki a kanyarban már áll a gázon, míg ha kikapcsolná a TC-t, akkor simán kicsavarodna a kasztni, vagy megfeküdne a rázókövön.
Nem mondom, hogy ne legyen, csak egy megjegyzés volt, off-ba is teszem.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5957 üzenetére
Nekem jó úgy,ahogy kitaláljátok.
Amúgy olvasgatom,csak nem fogalmazódott meg konkrétum még bennem, ill. te már reagáltál erre-arra.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #5728 üzenetére
Sokkal többnek tűnik, de tényleg annyi.
-
JJános
addikt
válasz
Gratulálok Dzsaver! Egy éves vagy? Ma én is jubilálok! 1430 napos vagyok itt.
Szép kerek! -
válasz
Friss reinkarnációmmal én is egy hete voltam. Boldogat!
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5709 üzenetére
Csatornatisztítást is vállalsz?
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #5689 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy Neurot büntessük meg, mert önhatalmúlag, diktatórikusan cselekedett - rajtfelállás beállítása - és nem figyelte, hogy te még írtál. Ezért javaslok neki egy 5 perces futam büntetést (Portimao), valamint Brno-ban utolsó rajthely + - mert egy pofátlan nagyképű csíter
- 30 mp-vel később indulhat.
Aki egyetért nyújtsa fel a mancsát
.
-
válasz
dzsavermadar #5685 üzenetére
A VB tagoknak mindent lehet. Éljen a demokrácia.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5685 üzenetére
Nekem se tünt fel,hogy megsértetted volna.
-
válasz
dzsavermadar #5660 üzenetére
Hát erre pont nincs (engem spec. nem zavar, nálam a PH is így rendezi), pedig érdekes módon a vendégkönyv (nincs bekapcsolva) meg a mini-chat is tartalmaz erre beállítást.
-
válasz
dzsavermadar #5655 üzenetére
A fórumot kicsit összevágtam, hogy ne írjon ki feleslegesen 500 információt, így most azért átláthatóbb lett. Nem 400 képpont magas egy-egy hsz.
A PH!-t nem tudjuk használni strukturált beszélgetésre (azaz témákra bontani), így minden ömlesztve elég fárasztó, főleg szervezői szemmel. Szerintem jó dolog a témákra bontás, mert így mindenki a megfelelő helyen írhat és egy-egy téma jól áttekinthető, nem kell csak minden huszadik hsz-t elolvasni, ami esetleg éppen érdekli az embert.
Ennek megfelelően most már én is hajlok a költözés felé, kezd kiforrani a dolog. Értelmesen néz ki, használható, átlátható(bb).
Az oldal nagy részét, ami nem privát, már vendégek is nézegethetik, így nem vagyunk elrejtve annyira a világ elöl, ha érdeklődnének. -
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5637 üzenetére
+1.
-
válasz
Amit írsz arra a bajnokság van/lesz.
-
zodo
nagyúr
válasz
Szerintem úgy izgi lenne.
Igaz még nem tartozóm az (elnézést!) idősebbek közé csak kb. féltávnál járok de szerintem 5-6-10 kör elegendő ahhoz hogy el lehessen kezdeni hajtani a mp-ket, csapattársakat.
Többek közt Neuro is a tanúm az anno megtartott fun NAGT futamon igen szépen szerepeltem az A1 ringen ahol éltemben nem mentem még csak jó vagy jobb verda volt alattam mint a mostani TDi.
Persze a setup készítés megint más kérdés ahhoz idő kell de arra ott az offline lehetőség.
Amúgy nekem teljesen mindegy mert lehet nem is veszek részt a kövi bajnokin. -
KaraDani
addikt
válasz
+1
-
válasz
dzsavermadar #5633 üzenetére
3 hétig 10 pályát tesztelni dögunalmas lenne. Legalább legyen végre egy kis változatosság is a napi cserével, meg az újdonság izgalmával (ahol még senki nem megy 3mp-cel többet mint mások).
Dani: majdakkor ha beüzemeltem a szerót. Most koncentráljatok csak az aktuális bajnokira, teszthez nem kell online nyomni.
-
válasz
dzsavermadar #5590 üzenetére
Ugye milyen jó az, amikor csúszik egy kicsit?
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #5590 üzenetére
Nem értem Dzsaver miért nem cseréltek Zsomborral setupot?
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #5588 üzenetére
Pályaismerettel annyira nincs gond, tudom mi jönne...a probléma ott kezdődik hogy csúszik mint jég...85-ös féknyomással, és MAGAS ABS-el is kipróbáltam...még úgy is blokkol a kerék...
És sehogy se jó....ha nagyobb tapadást adok neki azse..ha kisebbet azse...ha nagyobb az utánfutás azse...ha kisebb azse...nagyobb steering lock se jó..kisebb steering lock se jó...csúszik így is, úgy is..mind1 mit csinálok....
Hát nem tudom...ez nem seggel cssúszik kicsit h jobban kanyarodjon...hanem egyszerüen leeseik a pályárol
-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #5431 üzenetére
3 csapatot?
Akkor kb a mezőny 1/3-a a te kezedben van!
-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5438 üzenetére
De-de, az előttem lévőt!
-
zsomboor
tag
válasz
Csak 3-at?
Szerintem 3 fös csapatok is lehessenek, mert pl. ha egyvalaki kimarad, de szeretne csapatban lenni akkor mit mondtok neki? (azt hogy DIKTATURA
)
-
KaraDani
addikt
válasz
Na már látom a következő szezonban a csapatfelállást:
Dzsaver Klán Zrt. Team 1
Dzsaver Klán Zrt. Team 2
Dzsaver Klán Zrt. Team 3
Dzsaver Klán Zrt. Team 4...
Monopol helyzetre törsz
Amúgy csábítom az egyik pilótádat, panaszkodik, hogy kevés a fizu -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #5384 üzenetére
Letöltöttem, most meg nincsenek meg a file-ok. Kicsitnemvagyokmérgetes.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #5382 üzenetére
Mind a négyet?
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #5379 üzenetére
Program filesbe raktam mind kettőt sajna. Most a 2.0-ban megint nem fogy a benya. És egyéb nyalánkságok.
Valaki tudna segíteni az 1.2-höz milyen patch-eket kell felrakni, és milyen sorrendben? -
válasz
dzsavermadar #5373 üzenetére
Hátőő... szerintem egy "normális" bajnokságban illik rajtszámot aggatni a kocsikra (másrészt a veh fájlokban mindenképp szerepelnie kell).
-
válasz
dzsavermadar #5367 üzenetére
STCC-ben az ablakokon vannak a feliratok, néhány template is ilyen.
-
InHell
senior tag
válasz
dzsavermadar #5363 üzenetére
,,Az első szélvédő tetején meg az a csapatnév, vagy valami, amit majd kigondolunk és eldöntünk". támogatom.
Szerintem jobb lenne, ha mondjuk a bal és jobb hátsó ablakon lenne a név és szám, hogy ne zavarjon bele a festésbe.(#5357) N€T0X|N Ok köszi.
-
válasz
dzsavermadar #5363 üzenetére
Ja igen, a szélvédő az jó lenne ha egységes lenne továbbra is.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #5312 üzenetére
107-et!
-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5310 üzenetére
Hát ma se fogok sokra menni, eddig 49 elejét sikerült mennem...
-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5308 üzenetére
Köszi, ezzel működik.
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #5252 üzenetére
De ki fogja "jelenteni" a páros befutókat?
mivel a jelentt is viszgáljátok nem kell
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #5243 üzenetére
Én kérdeztem Neuro-t Ő azt mondta fogjátok.
Ez csak azért se mind1 mert ha vlaki beér majd elmegy melleted és kiderül hogy csak azért ért be mert az elöző 4 körben keresztül vágta a sikánt akkor mit csinálsz? VB nem nézzi mivel balesetett nem okozot viszont jogosulatlan előnyre tett szert.
Most akkor mivan vághatok minden kanyart csak ne okozak balesetett? (sarkítva)
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #5240 üzenetére
Ja mint az űrhajó.
Viszont látom szép időt mentél, big GR.
Lesz itt puskapor vasárnap. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #5185 üzenetére
Nem akartam veszekedni, és elvállaltam amit tettem. Csak Mityunak nem kéne úgy tenni, mintha nem követett el volna ellenem már hasonló koccot.
Meg nem kéne úgy beállítani, mintha én szándékosan cselekedtem volna.
Mityu a versenyen legalább három embernek neki ment. Innentől nincs jogalapja sztem, pláne ha a többi versenyeket nézzük, elég sokat szerepelt a koccosok közt.
Nem bántásból írom. Feljelentett, rendben van, de ne írjon hozzá véleményezést, mert ő sem makulátlan.
Nem akarok veszekedni, csak védekeztem.
Amúgy elnézésedet kérem még egyszer Mityú. Béke!
-
InHell
senior tag
válasz
dzsavermadar #5042 üzenetére
Szia.
Egyébként a demot próbáltam ki, amit a kormányhoz kaptam CD-n, és csak 1 kocsit és 2 pályát tartalmaz.JJános ne izgulj, egyelőre szerintem ez a veszély nem fenyeget.
Nekem most az is hatalmas élmény, hogy kicsúszás nélkül végig tudok menni a pályán. -
Oxy.kiraly
tag
válasz
dzsavermadar #5030 üzenetére
Na! Ez a beszéd
Megyek is és megdöntöm a pályacsúcsot.... -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #5028 üzenetére
Remélem ha meglesz a 10 pálya, akkor Neuro csinál egy külön pack-ot.
Ha nem akkor majd letöltöm.
De jó lenne ha csak a célpályákat kellene letölteni.Az első sorozat után csinálok új oprendszert, és csak azt telepítem, ami a bajnoksághoz kell.
Várom az új autókat. Türelmetlenül. -
Oxy.kiraly
tag
válasz
dzsavermadar #5030 üzenetére
még nem, de most ki fogom próbálni.
Köszi! -
válasz
dzsavermadar #5016 üzenetére
Megaupload néha elég hektikusan viselkedik. Nekem itthon rendszeresen fullspeeddel megy a cucc. Melóhelyen a gyorsabb nettel meg nem...
Mindenesetre van idő, nem kell rohanni vele. Egyelőre úgysincs hozzá mod, de azért tettem elérhetővé, hogy szépen lassan (úgy tűnik szó szerint) mindenkinek meglegyen, mire a mod készen lesz (aktuálisan én hegesztem). -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4989 üzenetére
"l'art pour l'ar" Vasszeg is találhat kereket?
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4880 üzenetére
Szerintem érdemes dolgozni. Én ma is toltam 100 kört.
1.40.000 a PB, de értem a problémádat.Aki előz, azt annak úgy kell csinálni, hogy a másik versenyét ne tegye tönkre.
Ha gyorsabb, akkor érjen mellé az egyenesben, és gyorsulással hagyja le.Az előző versenyen épp Julezkot ez miatt jelentettem fel.
Mert ha nem lök fel egy hellyel előrébb végzek.Az esti hétórás ötköröst meg kérném, hogy megtartsuk, ha csak egyet is, mert tapasztalatszerzés céljából szükség van rá.
És ha valaki kilök valakit az járjon pontlevonással is, ezt javaslom a következő bajnoki futamokra, hogy legyen elrettentő hatása.
Vannak itt normális emberek, de a fejekben még nincs rend. Tegnap Zodo írta, hogy inkább elengedett, mert figyelt, és tudta gyorsabb vagyok.
Úgy gondolta, hogy nem kockáztat esetleges koccot, és ezzel versenyből való kiesést, és inkább elengedett.
Ajánlom mindenki figyelmébe!
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #4872 üzenetére
Veled am. mi történt? Ostromoltál egy ideig, azután elkezdtél visszaesni ,utánna csak a boxban láttalak, pedig satan-t neked kellett volna távol tartani tölem....
(pedig már gondolkodtam h hagylak menni, 1000x gyorsabb vagy, meg kell elözni a rizskazánokat a manufacturer bajnokságban....
)
-
válasz
dzsavermadar #4872 üzenetére
Ne haragudj Claus, de ez itt nem helyénvaló megfogalmazás.
Arról nem beszélve, hogy szvsz a rajtbalesetet te okoztad.
Az első felével egyetértek, de a másodikkal nem, lásd. VB topic.
Végignéztem a replayt, és amit utána műveltél a pályán az egész futam során, az csak hellyel-közzel nevezhető korrekt versenyzésnek.
Egyetértek. Srácok, ha valakit kilöknek, az nem indok, de egyáltalán semmilyen indokkal ne menjen valaki idegbeteg módon a versenyen, amivel gyakorlatilag mindenki veszélyeztet, aki a környezetébe kerül! Helyezést nem kierőszakolni kell, hanem kiérdemelni, két külön dolog!
És ehhez semmi köze a rajtbalesetnek. Ha kilöktek, így jártál, tényleg sajnálatos, de azon nem így kell változtatni!
Szebb versenyzéssel is lehet jó eredményt elérni, pl. Claus sem csúszott volna ki még 1x, ha nem a vágással törődik, hogy Zsombit megelőzze, hanem az aszfalton haladással. Bocs. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #4833 üzenetére
én is láttam,nem tudom mi lehet a baj,tegnap éjjel még jó volt
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4820 üzenetére
Hú mit szenvedtem a honlap biztonsági kódjaival. Huszat is elrontottam, mert nem láttam.
Aztán lejárt az idő. Egy órát azzal töltöttem, hogy reggeljek.Má most utálom az új honlapot.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #4809 üzenetére
Áááccsiii!!!
Én is VB tag vagyok, akkor én is levághatok kanyarokat
? Szólhattatok volna hamarabb is, mert akkor így megyek minden futamon
.
(#4804) Ted-Mosby:
Már regeltem is
.
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #4809 üzenetére
-
válasz
dzsavermadar #4747 üzenetére
Lényeg, hogy legyen valami forgalom kifelé. Ha csak belépsz, azzal nem nagyon húzod a sávszélt.
Mindenesetre én is gyilkolom most a netet, de jellemzően lefelé... (én meg hiába lépek a szeróra, én nem neten keresztül kapcsolódok hozzá) -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #4670 üzenetére
Köszönjük!
és éljenek a Nők!
Látom kiderült hogy ma nem lesz futam.
Sok egyéb dolgom van de majd lesem a fejleményeket.Ted
Gr az új géphez akármilyen is.
Viszont kár hogy vasárnap megint melózol. -
válasz
dzsavermadar #4686 üzenetére
Én már most a hétvégét javasolnám
Én is. Így nem változik a sorrend, csak csúszás van.
Szeróval nem tudom mi a helyzet, most nem tudok rácsatlakozni én se. Későn érek haza, de majd jelentek.
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #4686 üzenetére
Támogatom (bár már herótom van a pályától
), legalább visszaállunk az eredeti naptárra
-
válasz
dzsavermadar #4677 üzenetére
Hajaj, sőt úgy néz ki, hogy én sem érek rá...
-
JJános
addikt
válasz
Megint valami gond van. Nincs szeró.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Mèg nincs kèsz a gèpem,ha nincs meg az 50% akkor nem èrdemes elindulni. De ha mentek akkor hajrà mindenki!
-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #4670 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ma nekem csak később lenne jó a szokásosnál!
-
Satan_Claus
őstag
válasz
dzsavermadar #4671 üzenetére
Jaj, basszus
-
válasz
dzsavermadar #4640 üzenetére
a stabilabb autóval a véletlenszerű egybe csúszások elkerüléséhez nagyobb az esély.
Ez féktáv kérdése, amit nem old meg a tapadás a pilóta helyett.
Persze értem én, hogy ez még csak 2-3 ember tapasztalata, de a jövőre nézve szóba került a BMW többeknél is, elég egyértelműen. Ők nyilván azt várják, hogy azzal is lehet majd úgy menni, ahogy a többivel, de ez jelenleg nem így van és nagy koppanás lenne belőle.
Aki FWD kocsival megy az könnyen mondhatja, hogy őt nem érdekli mi lesz a 2.0-ban, de azért ne vegyük ennyire félvállról a helyzetet, hogy "a BMW olyan lesz, amilyen..."
-
válasz
dzsavermadar #4636 üzenetére
Hát én kétlem, hogy a baleseteket ez megelőzné, mert nagyobb az átlagsebesség. Nkeem ettől függetlenül is jobban tetszik a mostani mod, mert ebben meglátszik az, ha valaki gyakorol és valljuk be, a szimezés erről szól. Nem arról, hogy 5 perc után úgy megyek a pályán, mintha minden nap azon mennék haza. És ez nem szerencse kérdése. Persze ahogy ezt korábban megfogalmaztam, ha ez kell a szorosabb versenyhez, beáldozhatónak tartom, viszont meg vagyok róla győződve, hogy nem lesz szorosabb semmi sem.
Amellett pedig nem egy ember akar most már hátsókerekes autóval, azaz konkrétan a BMW-vel menni, így pedig túlzás lenne kijelenteni, hogy jobb azt kihagyni. Ha az elsőkerekesekből gyakorlatilag bekerült 10db, akkor nem lenne fair ezt így elintézni, ebben a tekintetben igazat kell adnom btipusnak is. Ha meg a sínautózáshoz igazítjuk a BMW-t akkor pont az fog kiveszni belőle, amitől BMW.
De én erre korábban is felhívtam a figyelmet és lám, igazam lett.Egyébként most írtak sms-t, hogy kész a netem. Nem igazán értem ezt most így hogy, elvégre holnapra beszéltünk meg, hogy kiszállnak és megnézik, no de mindegy. Majd meglátjuk mi az ábra, ha hazaértem.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4626 üzenetére
Igen csak ha lehet ne toljuk el, alig várjuk már a 2.0-ás verziót.
Amúgy igazad van. -
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #4620 üzenetére
Ez így korrekt!
KaraDani:
Köszönjük! -
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #4620 üzenetére
Nehezen tölt be neki PH! Most bemásoltam az utolsó hszeket neki msnen.
Neuro üzenete:
"írnék én "hivatalos" közleményt, de nem tudok... szóval a mai elhalasztva, bizonytalan időpontra, a VB meg fogja vizsgálni mi legyen a teendő"
-
válasz
dzsavermadar #4594 üzenetére
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
dzsavermadar #4593 üzenetére
Most már tegnapinak számít.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #4545 üzenetére
rendben köszi
a civic is kimarad és azt hiszem a merci sem kerül bele
így is marad 11 választási lehetőség, bőven eleég -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4449 üzenetére
Választás bősége is gond.
Mert vegyük példul akinek ótója van. Az gondol mindenképpen arra tipusra, példul mint te Dzsaver, és példul, mint Mityu.
Aztán van a kedvenc autó, ami a tipusok tipusa. Nálam a Chevrolet. Ferrari.....és még van egynéhány.
Aztán van a kedvenc versenyzőm autója. Abból is van pár.Példul Sumi most merciben ül. Mindegy akárhányadik, akkor is.
De azért meg kell találni majd. Aztán azzal mindent megtenni.
Go!
-
válasz
dzsavermadar #4454 üzenetére
No utánajártam kicsit, 2010-ben volt ugyan egy győzelme a Vectrának, de azon kívül elég szarul szerepelt a BTCC-ben, maximum 5. helyig jutott, de inkább addig se. Szóval a mod (vagyis a kocsi) készítője lehet, hogy nem csinálta rosszul a dolgát, mert a valóságban sem túl eredményes a gép, úgy látszik.
-
válasz
dzsavermadar #4449 üzenetére
Na de a váltó szoros összefüggésben van a motorral, amiről pedig tudjuk, hogy nem annyira jó a nyomaték-/teljesítménygörbéje, mint pl. a Chevyknek.
BTCC-ben amúgy mennek (vagy csak mentek?) Vectrával, meg kéne nézni milyen eredményeket ért el. -
válasz
dzsavermadar #4444 üzenetére
A lacettiben meg szar a fék.
Azt aláírom, hogy a Vectra lehet, hogy rosszabb összességében, mert én nem tudtam vele ugyanolyan jó időket menni, bár meg se próbáltam setupot variálni rá és ez a Hondára is igaz, vagy a Pözsóra - de azzal senki se megy - de pl. a Leónra nem.
#4445: szerintem ideje lenne kivenned azt a fékezés rásegítést, mert az keményen visszafog ám!
Most ugye az aktuális modról beszélünk?
-
válasz
dzsavermadar #4440 üzenetére
"Ez hozná az egyenlőséget."
Mármint az egyenlő lehetőségeket. Bizosan nem lenne két egyforma váltó (mármint az egyéni beállításokra gondolok) akkor sem, ha ugyanazok lennének az autók.
Még ha 100%-ban ugyanaz lesz a fizika a 2.0-ban még akkor sem lesz minden egyforma, hiszen a modellek különböznek, ha más nem tengelytáv/túlnyúlások tekintetében, amire azért figyelni kell (pl. gumikopás miatt).#4442 sz'al akkor a videót varázsoltad ilyenre.
-
válasz
dzsavermadar #4435 üzenetére
Eleve ott kezdődik, hogy más motor van a Chevyben, tehát nyilván nem illik a Vectrára ugyanaz a váltókiosztás, mert a mienk valamivel lentebbről húz normálisan (bár nem kell annyira kipörgetni).
Olyan váltókiosztást nem mindig egyszerű találni, ami jól működik a pálya bármely pontján, jelenleg az enyém sem tökéletes, de igyekszem úgy babrálni, hogy a kritikus pontokon, illetve a legtöbb helyen jól tudjon kilőni a kocsi kanyarból és persze egyenesben is legyen erő. -
Ventur@
senior tag
válasz
Sejtettem én, hogy itt van a kutya elásva, csak hát kellett a bizonyosság
. Egyébként meg nem vagy béna szerintem. Azért az a Valencia 8. qualy időt sem csak összeimádkoztad
(az, hogy a futamon nem úgy jött ki a lépés, már egy másik történet
).
Nurnburgringen én egyelőre ott tartok, hogy sikerült a 2:15,850, de ami fontosabb, hogy a tegnapi tesztfutamon is tudtam a stabil 16 körüli időket menni, szóval ez már nekem jó jel
. Még kicsit csiszolok a következő napokban a verdán, aztán hétvégén bevetem a titkos rizst és majd levillogok mindenkit az útról
.
-
00roli00
aktív tag
válasz
A bömöst nézzétek meg légyszilégyszi, thx.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #4393 üzenetére
Én se szerettem/szeretem.
JJ, azt nekem is kell,nem folyik a csövön.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4387 üzenetére
Dzsaver a Cruze festése szebb ez egyértelmű. Főleg az enyém.
-
válasz
dzsavermadar #4382 üzenetére
A grafikont azért ne vedd készpénznek, a legjobb, ha kimész a pályára és megnézed melyik fokozatban mit megy a gép. Ettől még persze lehet, hogy nem egyforma két külön autónál a papíron egyformának látszó beállítás, de a váltót aztán tényleg orrba-szájba lehet variálni (a végáttétellel is lehet játszani nem csak a fokozatokkal!), szóval azt eléggé kizártnak tartom, hogy egyáltalán ne lehessen jól belőni.
A 2.0-ban jelenleg a Vectrával szerintem több probléma is van és az tény, hogy az alap váltókiosztása nagyon szar, de nem próbáltam még állítgatni rajta. A mostaniban viszont tuti nincsenek ilyen gondok, mentem már minden autóval annyit, hogy ezt ki merjem jelenteni. -
törölt tag
válasz
dzsavermadar #4254 üzenetére
Nem vitázom
, én engedném.
Aki a pit-ből hajt ki annak amúgy is figyelnie kell...villog is neki a kék lámpa. és alul a vonalon látja hogy ki jön az egyenesben....lehetőleg ne is hajtson ki így se úgy se ha jönnek, mert 60-nal poroszkál, miközben mindenki beesik 140-l mögé...pont ez történt amikor kijöttem Satan elé a pit-ből...én hibám volt maximálisan.
Sztem minél kevesebb dolga van a VB-nek annál jobb...belső íven soha nem lehetett fehér vonalat átlépni, de külsőn számtalanszor engedik...Hockenheim/Monza..De végül is mindegy, megoldható a kör a fehér vonal átlépése nélkül is persze.
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #4254 üzenetére
A felvetéseddel abszolút egyet is értek
De satan érve közben engem is meggyőzött, itt a boxkijárat miatt szigorúnak kell maradni, hiába követelne mást a jó ív.
Eszembe jutott róla hirtelen amikor F1 2010-ben Monacoból boxból jöttem ki, (ott hirtelen fordít ki a pályára a sáv) az ai-k meg épp előzték egymást, és felkent a belső hátulról, mert bejött a boxutca sávjába, hát marha idegesítő volt, főleg, hogy a hülye játék még engem büntetett meg, mert hátulról nekem jöttek a saját sávomban -
törölt tag
válasz
dzsavermadar #4248 üzenetére
Én arra szavazok hogy lehessen átlépni akár négy kerékkel is, ...egyrészt akkor nem kell ezzel foglalkozni hogy ki hogy csinálta, másrészt ez egy amúgy is macerás pitkijárat...annak kell majd figyelnie aki kifele jön a pályára, ha csak két kerékkel lehetne átlépni a fehéret akkor is oldalbaverhetik.
...meg az első kanyarhoz ez az ív illik, el lehet fordulni a fehéren belül is, de így szvsz jobb.szal sztem hagyni érdemes.
-
válasz
dzsavermadar #4146 üzenetére
-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #4069 üzenetére
köszi.
Az a bajom, hogy ott 1mp alatt eldönteni, hogy ki a hibás az képtelenség!
Nem óvok,mert baleset volt és nem szándékos dolog úgy érzem. Nem is azért mondom.
De úgy érzem ezen majd változtatni kell. (ha itt lesz az ideje)Neuro:
Részben van csak igazad. Kacsázott az igaz, de mellett volt hely bőven. Én ott rontottam el, hogy azt hittem annyi hely van, hogy még elférek Zodo és a korlát közt. Pechemre mire odaértem ő is arra került volna. -
válasz
dzsavermadar #4058 üzenetére
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #3991 üzenetére
Na de mit?
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #3971 üzenetére
Vazze csak most nézem a felíratott.
Köszi JJ és mindenkinek aki hasonlót kíván!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #3971 üzenetére
Köszönöm Szépen!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #3948 üzenetére
Dzsaver!
Nem azért írtam hogy most ezen agyaljunk.
Poénból írtam, kínomban!(#3950) zsomboor
Erről van szó. Mivel nem állunk ki így nem kaptunk volna 3 kör hátrányt csak 2-őt.
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #3948 üzenetére
Azért nem egészen mindenkinél, mert a Seatoknak kevesebb kell...
-
válasz
dzsavermadar #3926 üzenetére
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #3923 üzenetére
Ebben igazad van, csak így más a leányzó fekvése, mert a mienk is ugyanennyit eszik. Úgyhogy az esélyek ugyanolyanok, lehet megyünk mind a 9. körben tankolni, a Seatok meg nyernek
De szerintem mindenkinek elég lesz, csak töltse tele mindenki.A garázst ne nézd, az tök hülye, a szerint pl. a ringen jó ha végig tudtam volna érni, közbe a tele tankal kb 15 kört lehetett menni.
-
válasz
dzsavermadar #3923 üzenetére
Ööö nem azért, de amit mutattam az a gyakorlat, és nem elmélet, ott van feketén-fehéren. 45-literrel mentem ki, 3 kör után még van 35. Az körönként kiadja a 3.3-at...
Egyéb dolgok beleszámíthatnak, azt persze nem tudom mi van ha rommá töri valaki a kocsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Silent Hill f teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest