Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Egy ideje nem vagyok úgy ráizgulva ahogy az elején hittem és időm sincs túl sok.
Tesztelni offline sem szoktam ha azt hinnéd. Nem rég még így volt, órákat/napokat teszteltem, de hogy egy beállítást sem találtam a verdámhoz amire azt tudtam volna mondani hogy ez már valami így feladtam már csak a társaság miatt jövők hétvégén.
Valamit beállítok a verdán aztán végig tolom a futamot ha nem szakad meg a kapcsolat ill. ha beérek. Nálam ez a szitu. -
adyz.
aktív tag
Na, összehoztam, nem a legszebb, de jobb a semminél és mutat rendesen mindent és átlátszó.
A helyeket megneveztem, feliratok elhelyezve csak át kell írni őket.
A színek ablakonként variálhatóak. -
Satan_Claus
őstag
Csak en nem latom a boxutcai lampakat meg a feklampakat?
-
adyz.
aktív tag
Yak, gyakorolj, 2:42,925 alá kell menned.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Ted-Mosby #3790 üzenetére
Majd felrakom azt is, csak ez egy ilyen próba volt
a psd az nem jó (amit te küldtél), így csináltam egyet (már anno leírtam valahol...).
A lényeg, hogy nyitsz egy 1024x1024-es átlátszó rajzot, valamelyik meglévő ablakot átrakod (ctrl+a majd az üres rajzodon ctrl+v). csinálsz egy új réteget, az átmásolt áttetszőségét lejjebb veszed (60 % pl.) majd az alapján el tudod helyezni a feliratokat. utána tetszőleges színnel befested az üres réteget (már rajta a felirat, jól válaszd a színt!) ezután már csak törölnöd kell a bemásolt alap ablakot, a szín áttetszőségét lejjebb veszed (50% alatt érdemes) és kész, (én a feliratokat is lejjebb vettem, nem tűnnek ki annyira) így áttetsző lesz az ablak, nem lesz tömör, egyszínű.
Ha nem értenéd, akkor megcsinálom én. -
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Majd adok én neked olyan újra fogalmazást, hogy megemlegeted. [lelki_terror]Egyébként is ilyen autófestést....széééégyen...paint-ben jobbat rajzolok
. Kevés vagy te ide, mint árvaházban a szülőiértekezlet
.[/lelki_terror]
(#3783) Ted-Mosby:
Pompáson nézz ki amit leírtál és most így első blikkre tetszik a boxkiállásos dolog is. Nekem, mint bill-es júzer kellesz nagyon, mint éhezőnek a falat kenyér
. Monza-ban a 6-7. körtől már iszonyatosan fájtak az újjaim
.
Mod v2.0-hoz srácok csak kedvcsinálónak annyit, hogy az autók - bár nem mindegyik - de sokkal gyorsabbak. Időket nem írok hagy maradjon titok
. Mivel még pre-beta fázisban van az egész, sokat nem árulok el, de egy-két dolog: Leon TFSI igazi méregzsák, 308 szintén. Lada nagyoon adja, C30 kellemes csalódás, Accord fényévekkel jobb, mint a jelenlegi. Ford meg még mindíg szörnyű
. Na ennyi mert kapok a fejemre
.
(#3788) adyz.: félre barmok, itt a bajnok
Kész ezen feküdtem, de így legyen, ha már voltál olyan merész és kiírtad a szélvédőre. Ha nem így lesz ladástól alád gyújtunk
.
-
Ted-Mosby
senior tag
lesz benne map
két részre lesz bontva:
1. maga a játék (csomagolva lesz, de kicsomagolás után teljes játék, nem kell crack-elni)
2. pályák (csomagolva lesz, kicsomagolás után csak bemásolod az előbbi mappába és kész )Továbbiakban a v2.0 mod-ról nem ejtünk szót egyenlőre, még az első szezon felén sem vagyunk túl. Felesleges, addig még sok minden változhat.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Ted-Mosby #3782 üzenetére
TERVEZET !!!!!
PH WTCC BAJNOKSÁG 2. szezon, PHWTCC mod v2.0
Szabadedzés: 18:15
Időmérő : 18:40 ----- 20 perc
Warm Up : 19:00 ---- (ellenőrzés)
Futam 1 : 19:15 ---- 30 perc--egy kötelező box kiállás
Futam 2 : 19:50 ---- 30 perc--egy kötelező box kiállás20:30-ra vége van !!!
Pályák:
01. -- futam -- 2011.05.08. -- Pau
02. -- futam -- 2011.05.15. -- Imola
03. -- futam -- 2011.05.22. -- Hungaroring
04. -- futam -- 2011.05.29. -- Monaco
05. -- futam -- 2011.06.05. -- Puebla
06. -- futam -- 2011.06.12. -- Estoril
07. -- futam -- 2011.06.19. -- Magny-Cours
08. -- futam -- 2011.06.26. -- Anderstorp
09. -- futam -- 2011.07.03. -- Silverstone
10. -- futam -- 2011.07.10. -- Buenos Aires
11. -- futam -- 2011.07.17. -- SilverstoneAutók:
Alfa Romeo 156
BMW 320si
Chevrolet Lacetti
Chevrolet Cruze
Ford Focus
Honda Accord
Honda Civic Type R
Lada 110
Peugeot 308
SEAT Leon TFSI
SEAT Leon TDI
Vauxhall Vectra
VOLVO C30 -
Ted-Mosby
senior tag
április 11.-én mindenki meg fogja kapni
jelenleg a 4 VB teszteli, hogy a kiadás idejére szinte tökéletes legyen és ne kelljen sokat változtatni már utána
csak a saját autófestéseket tesszük bele és mehet a mókaaz új szezon május 8.-án kezdődik
a mod 13 fajta autót tartalmaz és 10 teljesen új pályát + Hungaroringmindenkinek lesz egy hónapja eldönteni, melyik fajta autóval és milyen színösszeállításban versenyzik
ha marad a jelenleg tesztelés alatt lévő verzió akkor az autók sokkal jobban kezelhetők, így nem lesz akkora különbség a kormányosok és a biil-ök között
-
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #3768 üzenetére
Na igen, elméletileg én is azt mondtam, hogy keményebb felfüggesztés kéne, hogy a kanyargós részen minél direktebb legyen az irányítás, csak amikor próbáltam elsőre nagyon nem jött be, ami user error, már túlságosan hozzászoktam az alapfelfüggesztés puha tapadásához.
Na a lényeg, hogy fasza, az időd, ha egyáltalán meg tudlak előzni hot lapson, akkor is max. kva szorosan, szal a quali megint olyan izgalmas lesz, mint Monzábanszerk.: az a két falhoz baszás nem volt hátrány szerintem
-
válasz
Ventur@ #3770 üzenetére
Nem vagy már egy kicsit pofátlan? Még képes vagy ilyen időt berakni, holott mindenki tudja mekkora egy csíter vagy
Így van és ha már csíter vagyok, akkor illendő legalább ideiglenesen becsítelni Dani elé, nem?
csak benyomtál gép gombot a csíten
Na, ezt majd fogalmazd újra.
-
Ventur@
senior tag
Csöcs mindenkinek
!
(#3743) zsomboor: Macau-tól ne parázz, ott sem leszek jó, mint Osch-ben. Marhára nem fekszik nekem az a pálya. Részben amiat, hogy szűk, részben meg a sok hülye tetves kis kanyar miatt. Szóval ne parázz, mert úgy is garantált a nagy balhé a futamon
. Én nem is törekszek jó rajthelyre, mert úgy se jön össze, hogy az első komoly kanyarnál ne legyen tömegkaramból (lásd: Monza, de Osch-ben is kis híjja volt!). Túlélésre megyek itt is
.
(#3761) Satan_Claus: Elmész te a jó fenébe az időddel, na meg hogy ha jól tudom bill-es vagy, szóval éppen ezért elmehetsz a búsba
.
(#3764) N€T0X|N: [lelki_terror]Na te is mész a jó francba most már. Mit képzelsz te magadról? Nem vagy már egy kicsit pofátlan? Még képes vagy ilyen időt berakni, holott mindenki tudja mekkora egy csíter vagy. Na meg nagyképűen - lentebb - magyarázod, hogyan hoztad össze az időt, pedig csak benyomtál gép gombot a csíten. Te kis @&#*&&#@ (síííííííííp)
.[/lelki_terror] Azért légyszi futamon majd ne körözz le, oké
?
-
válasz
KaraDani #3765 üzenetére
Végre megtaláltam azt a beállítást, amitől folyamatosan csúszik egy kicsit a gép. Mint pl. a felvezetőkörben, amikor még hideg a gumi. Pont annyi csúszás van benne, amit én kifejezetten szeretek. Nem túl sok, de azért van.
Mondjuk pont emiatt lehet, hogy az első szektoron nem is tudok javítani, mert a 220-as kanyart most kicsit még nehezebb lett bevenni. De a többi talán kárpótol érte, legalábbis ha ezt az időt - vagy hasonlót - meg tudom ismételni. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #3766 üzenetére
üdv!
csak egy patch jött ki Neuro által,ami elméletileg javítja az egy boxban több autó és a vibrálós dolgokat.
-
motormouse
aktív tag
Sziasztok! ...kissé eltűntem, sok a meló meg minden, próbálom utólag olvasni a hsz-eket, de ha vannak olyan dolgok amiket kötelezően be kell pótolnom (patch v bármi), megtennétek h csak röviden idebiggyesztitek nekem
köszi
...meg ránézek ezután a honlapra is, és még az is lehet ma felugrom edzeni este
...remélem hétvégén tudok jönni -
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #3761 üzenetére
Az billel igen szép grat
-
Satan_Claus
őstag
2:39.188
Ennyi fert bele, Ted mar elerhetetlen nekem, pedig csak 0.5 mp
-
adyz.
aktív tag
Nagyon megtetszett most a pálya, eddig kegyetlenül utáltam, de most bejön.
-
válasz
dzsavermadar #3756 üzenetére
Gondolom próbáltad kormánnyal a játékot, és ettől elbarmolódott a billentyűzetbeállítás. Azért ennyire rángatózós (nekem is volt ilyen). Meg nem mondom mit kell visszaállítani ahhoz, hogy jobb legyen, mert ez régen volt a GRID-et meg azóta már le is töröltem...
-
dzsavermadar
senior tag
Gratulálok a NEGYEDIK helyhez.
Claust nem számítottam, mert nem indul a bajnokságban.Off Segítség!!!!!
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #3754 üzenetére
2.40.609 PB! Már hogyne foglalkoznék.
FONTOS! -
válasz
Satan_Claus #3748 üzenetére
Nálad valami probléma van, mert én is felmentem a minap a cruze-zal (a gyárival), és akkor nem írt JJ-nek hibát, tehát az innentől ki van zárva, hogy nála lenne gond.
-
JJános
addikt
válasz
Satan_Claus #3748 üzenetére
Én patch-eltem. Amikor jöttél akkor én fent voltam. Te be, én ki.
-
JJános
addikt
Mikulás feljött a szeróra engem meg kivágott.
Semmi bajom nincs a mikulással, de nem lehetne, hogy csak mindenki a saját autójával járjon fel?
És a PB idők is tele van mindenfélével.
Elmegy az ember kedve.Azért hajtok, hogy bekerüljek a 10-be, vagy feljebb, de így nem marad értelme.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #3739 üzenetére
Tegnap elkezdtem rákeresni a témára, de nem sokra jutottam.
Viszont azt megtudtam hogy egy adott PitGroup/Csoportba (szerintem Garázs/Csapat/Istálló) 3 versenyzőt lehet beállítani/elhelyezni.
, de hogy hol, hogyan azt nem.
PLR fájlt emlegették ill. valami fájl szerkesztőt.
Na mindegy, szerintem nem oly vészes a dolog. Kicsit vibrál vagy egymás mellé kerülünk na bumm. Kapcsolat bontása miértje, százszor jobban izgat.Patch a helyén.
(#3745) zsomboor
Részvétem.
Tudom, hogy milyen érzés lehet.
Tőlem sem áll túl messze, kb. minden játékba lépéskor jajgatok emiatt. -
zsomboor
tag
De hát azért az hogy egyszer se értem körbe, -sokszor még a falvezető körön se- elég gáz, és nem az hogy nem tudok jó időt menni, hanem semmilyen időt nem tudok menni, utálom ezt a pályát minden játékban.... lehet el se indulok a versenyen, mert ennek így SEMMI ÉRTELME
, ha úgy is kiesek az első körben (azt meg nem akarom hogy még ráadásul mást is kitegyek a pályáról)...majd a következő futamokon megpróbálom visszaszerezni Ventur@-tol a pontjaim (úgy se fog sikerülni
, mert így is jóval előttem van, mert hát még a kedvenc pályámon is defektet kaptam, bár most oscherslebenben egész jól mentem
)
Na de inkább nem idegesítem fel mégjobban magam, mert....
-
zsomboor
tag
Na Ventur@ ez a te versenyed lesz megint, EGYETLEN KÖRT NEM TUDTAM EDDIG SE JÓL SE ROSSZUL VÉGIGMENNI EZEN A PÁLYÁN...
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #3739 üzenetére
.Amint otthon vagyok töltöm is már lefele
.
Amúgy kezdünk már olyanok lenni, mint a nagyok. Minden hónapban 1 patch
.
Oszt egy kérdés: a 4 magvas procimat megaja gétéöccáznyócvanamat kihajcsae mostan má' fúlhádéba'
? Mer' én csak fúlhádéba' jáccom. Nem is tudom hogyan lehetett élni régen fúlhádé nélkü'
.
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
A honlap letöltései közé felkerült a PH! WTCC mod patch 1.2.
Neuro készítette, talán megoldást jelent a tegnap felvázolt vibrálós és box utca problémákra.
MINDENKI TÖLTSE LE ÉS MÁSOLJA BE A JÁTÉKBA. !!!
-
válasz
dzsavermadar #3732 üzenetére
Na hát ezaz... 18 embernek kell módosítani egyformán... én ezt így inkább nem erőltetném, mert keveredés lesz.
Dani b+ már itt is megelőzöl?!
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #3732 üzenetére
Szerintem patchként kevesebb a hibalelehtőség. Ha már Neuro a szerveren megcsinálja, jobb ha feltölti valahova a mérete kb nulla lesz ezeknek, és így nincs lehetőség user errorra, hogy valaki elírja, nem jót ír át, meg mittomén mit ronthat még el.
-
válasz
dzsavermadar #3727 üzenetére
Baj nem hiszem, hogy lehetne belőle, de akkor mindenkinek ugyanúgy kellene megcsinálni, az meg elég zűrös... ezt esetleg patch3 formájában lehetne megcsinálni, hogy egyforma legyen.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #3725 üzenetére
Dzsaver pakolj össze a garázsodba, mert így nagyon túlzsúfoltnak néz ki.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #3723 üzenetére
Igen, ha ez számít egyáltalán.
Csak hát erre gyanakodtam (mint még páran, rajtam kívül) és ránéztem hogy megbizonyosodjak felőle.Gondolom szerveren ezt nem lehet fixálni?
Úgy értem hogy a szerver "valamilyen fájlt" nem hozz létre amiben szerepelnek a garázs kiosztások."valamilyen fájlt"
Na, ennyire értek hozzá.
-
zodo
nagyúr
Megnéztem a .veh fájlokban tárolt "PitGroup" szám kiosztásokat, de valakit nem találtam vagy nem tudtam azonosítani név alapján. Talán Motor-t.
Lényeg, hogy nagy káosz lenne ha eszerint csoportosítaná a játékosokat.
Nem egy, nem két azonosság van a kiosztásban.
Kérdés továbbra is nyitott.00Roli00 - 9
Neuro - 1
Smisa - 1
Adyz - 2
JJ - 15
Zyl - 9
Gyorffy - 3
Szita - 3
Vamos - 3
KaraDani - 3
Nervus - 15
YakQzA - 9
Mityu - 4
m4dm3n - 9
feri1014 - 9
Ted - 5
Zsombor - 9
Dzsaver - 6
Zodo - 5 -
00roli00
aktív tag
Garázs témához annyit, hogy a multkor oscsiban verseny után mikor ujraindult a szeró, Yak az én garázsomban állt mellettem, /és nem én az övében
/ . Nethez valszeg nincs köze az egész mizériának.
Yak: A garázs bérleti díját még nem róttad le!
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #3701 üzenetére
Nem tudom Neuro, pláne hogy nem is értek a netes és otthoni hálózathoz, de nálam is csak ha a szerón vagyok vannak gondjaim a vonallal és pedig nem megy semmilyen más alkalmazás ill. a ping-em is jó.
Még asszonynak is megtiltóm hogy bekapcsolja a gépét (kábellel megosztott gép) ha futam van és mégis szívtam már "kapcsolat bontása" miatt, nem kicsit. -
KaraDani
addikt
Kormányom igen jó állapotban van, lehet meg se éli a hétvégét
[link]
Ventur@: nem olyan rég pár hónapig aktívabban cod4 eztem én is
-
válasz
dzsavermadar #3705 üzenetére
Az nem lepne meg, ha a gamebooster miatt lenne a vibrálás... érdemes lenne anélkül megpróbálni.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N #3704 üzenetére
Én, ha bármilyen játékot játszom, alapból kikapcsolok mindent.
Nekem nincs MSN, nincs le-feltöltés, böngésző kikapcsolva, még a tálcán sincs semmi.
Sőt legtöbbször a Game booster is be van kapcsolva, ami dolgozik.
Esetleg a Fraps, ha szükség van rá.
Mégis nagyon sok be-, vagy kilépést a leírtakhoz hasonlóan élek át.
Vannak akiknél szinte mindig, van akinél csak néha.Nagyon ritkán dobott ki, inkább csak a garázsba, vagy kemény vibrálás.
-
Nekem meg ugye akkor szeret megszakadni, ha fent vannak páran, és elkezdek feltölteni - pl. replayt, ugye.
Lehet, hogy nem szereti a net a több program/sok szálon dolgozást, bár érdekes módon pl. torrentnél nem szakad meg, pedig az is maxon teker néha felfelé, és az sem egy szálon dolgozik... -
YakQzA
tag
válasz
N€T0X|N #3701 üzenetére
Nálam egész nap semmi gond. Belépek a játékba és pár perc múlva jó eséllyel a net megszakad. Ilyenkor rányomok a hibakeresésre. Kijavítja a hálózati átjárót. Net ok. Be játékba és kezdődik előröl. 2-3 alkalom után pedig nem jön elő többet. Semmi nem fut csak az rfactor.
Fene sem érti. -
válasz
dzsavermadar #3699 üzenetére
A vibrálásra nincs ötletem, a másik dolog pedig lehet, hogy tényleg a veh fájl miatt van, de mégse jön ki mindig... pedig van elég garázs, nem vagyunk olyan sokan. Mondjuk az még nem akkora baj, mert éppenséggel nem akadályozza az embert a versenyzésben. A kidobás nem tudom mitől lehet, de érdekes módon az első versenynél 17-en voltunk és senkit se dobott ki. Legutóbb Feri kidobálása is megszűnt azután, hogy szóltam neki, hogy magas a pingje és csinált valamit. Szóval érzésem szerint ez user error, vagyis valami fut közben. Le kell lőni mindent, ami netet használ - legalább a bajnokság idejére. Abból baj biztosan nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest