Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsavermadar

senior tag

válasz Ted-Mosby #2070 üzenetére

Teszteltem a súly büntetés témában.
    Helyszín: Brno. Természetesen azonos beállítások mellett
    Először 8 mért kör súly nélkül - 2:19:4 és 2:21:x között volt az idő
    Másodszor 8 mért kör 60 kg terheléssel - 2:19:2 és 2:21:x közötti idővel
    Ezután újra visszamentem terhelés nélkül, két kört mentem, és 2:18:2-es időt.
    De nem is az idők a lényegesek,hanem az érzés,
    ami főleg akkor jelentkezett, amikor a súly után visszamentem üresen
    Tapasztat. Úgy gondolom, hogy a 0 és 60 kg között kb 1 mp van legfeljebb, az üres autó javára. Legalábbis nálam. Ha elosszuk, ahogy a tervezet szerint van, olyan minimális a különbség az egymáshoz közel eső versenyzők között, hogy szinte elhanyagolható. Sőt.
    Tehát nem tartom indokoltnak.
    A másik, meg az érzés. Terhelten is bírta a súlyt rendesen, de a hangján lehetett hallani, és a kocsin lehetett érezni (aki sokat vezetett valóságban, az ismeri ezt az érzést) , hogy valami nem tetszik a kocsinak( a fordulatot felvette, de valami nem stimmelt)Kis túlzással, mintha húzta volna valami visszafelé. Érdekes módon keményen, de a lóerők azért győzték.
    Ezt az érzést nem kívánom egyik autós társamnak sem, magamnak meg pláne.
    Amikor újra üresen visszamentem, óriási érzés volt,mert könnyen ment az autó, és élvezet volt vezetni, mert jó volt a benyomás a fülnek, a szemnek, a szívnek.
    Ne hozzuk be ezt a szabályt. Én nemet fogok rögtön szavazni.
    Nagyon rossz érzés volt. :R

De kipróbálhatjuk a hétvégén természetesen, bármi lesz is a szavazás végeredménye, hogy mindenki érezze, és lássa, hogy mit is jelent, mert nem vagyok biztos benne, hogy mindenki tesztelte, csak szavazott.

Új hozzászólás Aktív témák