- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsomboor
tag
Na, most értem haza, immáron kormánnyommal együtt, úgyhogy gőzerővel folyik a gyakorlás a következő szezonig offline/szombat+hétköznapok
Elsőre egy 2.06 végét sikerült összerakni, de hát...
-
jön valaki aki egész héten nem volt
Azért ugye az megvan, hogy nem kötelező feljárni a szerverre? Van aki offline gyakorol, nincs megtiltva az sem.
A notórius szabálytalankodók megfelelően lesznek szankcionálva (= eltiltás versenyről, vagy akár kizárás a bajnokságból), ha lesznek ilyenek. -
válasz
dzsavermadar #3390 üzenetére
A probléma az, hogy ezekről nem most kéne beszélni. Ha lesz következő bajnokság úgyis lesz előtte szünet is. Így csak kavarodik a fejekben minden.
Feri: hogy merészelsz kérdezni egy diktatúrában?!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ted-Mosby #3386 üzenetére
Még egyszer mondom, nekem semmi gondom nincs a mostani pontozással.
Eszembe sem jutott, hogy változtatni kellene rajta.De jött egy hsz, és reagáltam rá.
És mit írjak rá? Hát a véleményem. Ez csak egy vélemény.Semmi különös dolog.
De remélem észrevettétek, mindig is úgy volt, hogy sosem magamért szóltam,
hanem mindig, mindenkiért.Az természetesen igaz, hogy lett volna idő bőven változtatni rajta az előszezonban,
ha valaki kifogásolta volna. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #3382 üzenetére
Azért ne keveredjünk bele.Már az elején megbeszéltük, hogy külön is számoljuk a pontokat a bill-vel versenyzők miatt, ezt mindenki tudomásul vette úgy emlékszem.
Arról pedig, hogy közben áttértél a kormányra én nem tehetek.Itt a táblázatban Michelisz a vb-n 9. lett 104 ponttal, de ha az újoncként megszerzett pontjait számoljuk 167 akkor hatodik.
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #3378 üzenetére
Szerintem ha a hátsó régiókban küzdenék általában, akkor is így gondolnám. Sokkal nagyobb élményt tud adni, ha így szerez pontot valaki, mint ha 4 pontot kap 2 helyett mondjuk, mert úgyis mindenki kap. Én legalábbis amióta autóversenyt nézek, azt látom, hogy ha egy kis csapat megcsíp 1 pontot sokszor nagyobb a boldogság, mint annál a nagy csapatnál aki éppen nyert. És azt tartom, hogy a mezőnyből bárki képes lehet pontot szerezni, mivel tényleg csak pár embernél kell jobb versenyt futni, az meg összejöhet egy hibátlan versenyből is ahol az ember előtt levők hibáznak, vagy egy pályán éppen jobban megy valakinek. Abban igazad van, hogy a konstans teljesítményt, jobban mutatná, ha mindenki kapna pontot, csak szerintem akkora öröm nem lenne benne. De ha a következő szezonra többen úgy gondolják, hogy inkább kapjon a mezőny nagyobb %-ban pontot akkor nem leszek semmi jónak elrontója
De ilyet szezon közben tényleg nem szokás változtatni.
-
Volt rá pár hét átgondolni gyerekek (elvégre a pontozást is teszteltük, egy szava nem lehet senkinek), ez most már késő bánat. Majd a következő bajnokságra jöhetnek a javaslatok.
Dzsaver m4d-nek nincs ugyanannyi pontja... a két külön táblázatot ne keverjük az összesítettbe...
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Ted-Mosby #3324 üzenetére
PHWTCC v2.0
Tervezett autó lista:
Alfa Romeo 156GTA
BMW 320si
Chevrolet Lacetti
Chevrolet Cruze
Honda Accord
Ford Focus
Lada 110 Priora
SEAT Leon TFSI
SEAT Leon TDI
Vauxhall Vectra
VOLVO C30Az autók fizikája úgy néz ki nem lesz egyforma, de meglátásom szerint nagy jelentősége nincs is.
-
Ted-Mosby
senior tag
A pontok elosztásán nem változtatunk, a szezon már elkezdődött.
DE !!!
Aki megnézte a ponttáblázatot, az kideríthette, hogy a 20 nevezett főből csak 5-nek nincs pontja. Ebből három ott sem volt a futamon, egy ember valószínű, hogy nem is jön egyikre sem,tehát 2 ember van aki az első futamon nem szerzett pontot.
Így minden marad a régiben az első szezon végéig.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #3378 üzenetére
Az egy biztos, hogy egy pontért szálltam síkra a hringen, és itt is pontot szeretnék kapni.
Ha 11. leszek akkor az 1 pont. Ha 12. akkor lelomboz, hogy nem kapok érte pontot, pedig egész héten ezért dolgoztam.
És akkor jön valaki aki egész héten nem volt itt, kilök, és búcsú az egy ponttól? -
dzsavermadar
senior tag
Ez csak felfogás, és hozzáállás kérdése. Nekem mindegy, bár az ötlet nem rossz.
Daninak igaza van abban, hogy küzdeni kelljen a pontokért,
viszont nem a "csak ennyien leszünk úgyis"-ra kell tervezni.
Engem ez idáig nem foglalkoztatott, ha csak az első 3 kap pontot, nekem az is jó.
Másik szempont:
20 versenyzőnkből 9 mindig nulla pontot kap, függetlenül bármitől.
Sarkítva: ugyanannyit kap a 12. helyen lévő, mint az, aki esetleg el sem jött, vagy teli létszámnál a 20.
Ez is lehetlelombozó valakiknek.
Nem tudom, hogy fog alakulni a bajnokság,
de ha valaki folyamatosan ott tud lenni a 12-13. helyen a tudása és munkája alapján,
a végén annyi pontja lesz mint annak aki alig vesz részt, vagy mindig a végén végez.
Magunkért játszunk, és szerintem át lehet gondolni a pontozást.
Dani,
attól hogy elkezdtük, még lehet változtatni.
Téged bizonyára nem érint, de hátha "mások" szívesebben hajtanának egy plusz pontért a 14-15 helyen is. Nem fontos mindig az igaziakhoz viszonyítani magunkat.
Ott lóvé kérdés minden helyezés, még a nem pontszerző is. Itt tőlünk függ mit adunk érte.
Én lehet, hogy soha nem érek a 10 közé, és elkönyvelhetem, hogy NULLA ponttal zártam a bajnokságot. További kedvet nem ad, az biztos, de azért aludni tudok.
Tehát gondolkodjunk MINDENKI -ért, és ne csak a saját szemszögünkből.Szerk:
Tehát gyakorlatilag nálunk mindegy, hogy 12., vagy 20. helyen végez valaki.
Ez pedig 8 helyezés!!! -
KaraDani
addikt
Már fut a bajnokság közben biztos nem lesz változtatva.
De amúgy sem értek egyet ilyen létszám mellett. Ők mennyien indulnak átlagosan egy futamon? Mi vagyunk 20-an nevezve, teljes létszámmal sosem fog futam indulni, 15-17 emberekkel fognak menni a futamok. És szerintem az sem jó, hogy ha kb. mindenki aki végigér pontot kap, mert akkor mi marad a pontszerzés élményéből? Pontszerzéshez meg kell előzni most 4-6 embert kb. amire azért bárki képes lehet, a baleseteket is figyelembe véve a mezőnyben szerintem.
Amúgy az nekem se vili a mi pontrendszerünk honnan van, de szerintem erre a létszámra jó. -
JJános
addikt
Az MTTC-sektől másoltam ezt ki. Ők így pontoznak, és én ezt nagyon jónak találom, mert így jut pont a hátsó perifériákba is. Javaslat tehát.
Egyéni Pontozás:
1. hely: 25 pont
2. hely: 20 pont
3. hely: 16 pont
4. hely: 13 pont
5. hely: 11 pont
6. hely: 10 pont
7. hely: 9 pont
8. hely: 8 pont
9. hely: 7 pont
10.hely: 6 pont
11. hely: 5 pont
12. hely: 4 pont
13. hely: 3 pont
14. hely: 2 pont
15. hely: 1 pont -
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #3369 üzenetére
Király
Kipróbáltam most a Gallardot, tetszik. 1:48.0 át futottam elsőre ringen, eszeveszettül gyorsul, és nagyon érdekes 600 pacival az összkerékhajtás, de simán kezelhető pont emiatt, elsőre nem volt vele gondom minden segítség nélkül (egyedül a gázpedálról leugrást kell bevezetni felváltásnál kanyarból kijövet, az autoliftet tényleg nincs pofám bekapcsolni, és ez már igényli azért néhol stabilitás szempontjából). Tegnapi replayeknél meg nem maradt semmi értelmes amiben csatáztunk is, nem tom mért
-
Én egész egyszerűen telepítettem egy rFactort, meg egy PHWTCC-t külön. Mivel ez utóbbi egyébként nem csinál semmi regedit bejegyzést, jól elvannak úgy, hogy nem is tudnak egymásról.
Így a WTCC tuti nem akad össze semmivel a másikat meg szétbarmolom, ahogy csak bírom.
Jelenleg van fent pár mod:DTM 2008-2010
F1 2006
Shift Street mod (utcai gépek Veyrontól Zondán és Honda S2000-en át Mazda MX5-ig, magyarok készítették iszonyú jó minőségű a kocsik kinézete, mindent lever, amit eddig láttam)
Gallardo Challenge
East Cars (go Trabi go)
ALMS
Enduracers
American Muscle (70-es évek amerikai szörnyei)
NAGT 1.5
Szöcske (magyar ez is, nagyon állat)
Golf V GTi
BMW M3 GTR (amit Dani linkelt)És ezek szépen megférnek egymás mellett. Eddig...
-
törölt tag
-
KaraDani
addikt
Elméletileg nem kellene semminek semmit szétkúrnia. Csomónak saját telepítője is van, vagy ha nincs akkor is egyértelmű vagy a readmeben elolvasod, mit hova kell másolni. De én külön két rFactort raktam most fel, az egyik az érintetlen modunk, a másikra meg megy minden más. Ez így a tuti szerintem. Amúgy tegnap pár órát nyomtuk Neuroval ezt Monzában. A 420hp-s verziót használtuk, meglepően kezes (talán már túlságosan is, nekem kicsit fura volt, hogy szinte mindenhol padlózhatok), viszont ami nagyon jó, hogy a sebességérzet ég és föld. 1:53-54-es legjobb köreink voltak, de sokkal gyorsabbnak érződik az autó, mint amennyivel tényleg gyorsabb.
-
smisa
őstag
Látom nagyon beindult a banda ezeket a modokat csak simán bemásolom vagy mit kell velük csinálni vagy a PHmod szét kurják?
-
törölt tag
Egyébként még annyit a Cseh srácok védelmében, hogy ez az autó ugyan nem gyors..hiszen a valós sorozathoz hasonlóan megy, de az egyik legautósabb mod amit csináltak rFactor alá, úgy rugózik, úgy indul meg...kifejezetten jól működő fizika van alatta, gumi és minden.
Vannak gyorsabb stuffok, szebbek is...de a Skoda Octavia nem véletlenül lett HoF az rFcentral-n, az egyik legjobb fizikával megy.
A hang-t meg mindenki átvariálhatja magának. -
törölt tag
?
valszeg nem mentél még superb-vel..kipróbáltam a Vectra váltóbeosztását a bmw-nél, hdv:
...
ForwardGears=6
Gear1Setting=0
Gear2Setting=14
Gear3Setting=23
Gear4Setting=29
Gear5Setting=34
Gear6Setting=37
...
setup-ban:
..
FinalDriveSetting=2//12/31 ( 1/ 1)
//ReverseSetting=0//10/40 (10.333)
Gear1Setting=1//10/39 (10.075)
Gear2Setting=12//12/36 (7.750)
Gear3Setting=21//16/38 (6.135)
Gear4Setting=27// 8/16 (5.167)
Gear5Setting=31// 8/14 (4.521)
Gear6Setting=35//26/39 (3.875)
..semmi mást nem változtattam, azért is hoztam a Vectra cuccát, mert a motor teljesítménykifejtése nagyon hasonló mint a Bmw-nek.
Nagy extra nem történt, lementem 2:03.1-re Monza-ban, de nem könnyen,..nagyrészt annak köszönhető hogy sokkal jobb lett a fékezhetőség az első sikánra, illetve a parabolica-ra érkezve.
alapesetben, tehát az eredeti 5sebes váltóval a Bmw-nek nem sok esélye van előzni, mivel a féktávja sokkal instabilabb, mint az FWD autóknak (kipróbáltam a Vectra-t, ég és föld a kettő), az Ascari pl. egy tojástánc a bímerrel, míg a Vectrát dobálni lehet,..talán..talán a parabolica az ahol egy Fwd le tud csúszni az ívről míg a Bmw ívet tud szűkíteni a hátsókereke miatt.
20-24 körön már visszahozná a hátrányt a jobb gumikezelése miatt...mivel az FWD hajtáson és fékezésen is terheli a gumit,..de sprint futamon a Bmw inkább csak szórakozás mint győztes autó. -
törölt tag
pár cucc:
..ha már Endurance series:
-Ez a Mazda a hihetetlen jó hang miatt
..saját videó...elég rossz minden (képarány/minőség), de a hang az átjön:
-[link]ha uaz autó, akkor szvsz Skoda Octavia cup is szóba jöhet:
-Nincs varia, és kellőképpen kiforrottesetleg a Historic GT...ami szvz kötelező mod az rFactor-ra, de kell hozzá egy GTL image legalább, de ennyi, és kihagyhatatlan cucc.
[link]ugye mindenki tudja hogy van egy csomó jobbnál jobb cucc...pl. Zonda mod, meg a most megjelent Suzuki Bio Cup (Magyar), szal csak ajánlás.
-
KaraDani
addikt
Ez is jópofa
Ez? Go trabi go
-
zodo
nagyúr
válasz
KaraDani #3352 üzenetére
Az még viccesebb lenne, de speciel erre gondoltam.
-
Közben feltoltam a mai 3 esti termés visszajátszását.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
KaraDani
addikt
-
Ted-Mosby
senior tag
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #3347 üzenetére
Ok holnapra mindenki rakja fel Le-manst és szombat déltől vasárnap délig nyomjuk is a 24h-t
Amúgy szimpi csak tesztelni kell pár modot mennyire vezethetőek. Mivel megoldódott a "C:-re tom csak telepíteni a factort" problémám így szedem most őket. Szervert meg tudok csinálni router mögül is, ideiglenesen lehet, hogy funracekre tudok majd csinálni.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
zodo
nagyúr
Megint bontott a netem.
Gyanús hogy csak a játék alatt csínálja ha megy a barátnőm gépe vagy a torrent kliens.Köszi a mai futamokat!
Bocs adyz a második futamért.Voltak ma is érdekességek, kíváncsi leszek a hétvégére.
-
JJános
addikt
Nincs elérhető játék.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #3324 üzenetére
Dinnyés lada, a kakukktojás
Meg egy trabi is jöhetne
Amúgy nem tudom eldönteni magamban, hogy jó dolog-e az egységes fizika. Megvannak az előnyei, de a hátrányai is. Bár valószínűleg az igazságosabb, csak az is érdekes, hogy melyik autó fizikája, pl. nekem nem jön be mindegyik autó, és nem feltétlenül a teljesítménye miatt, hanem a viselkedése miatt.
Bár akkor már ha most ilyennel foglalatoskodsz, inkább nézhetnénk valami kicsit combosabb autóparkot is funracelni, néha a hétköznapokra -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #3339 üzenetére
miért mi a baj a Chevy blokkal
azt ne hidd hogy a jelenlegi az azonos a bömössel
én egyszer összehasonlítottam a PCC mod Porsche görbéit...siralmas volt az eredmény, aztán megcsináltam egy teljesen azonos motorgörbét a valóságossal, és alig volt észrevehető a különbség.
itt most engine.ini-ről beszélünk...nevezheted 'világmotornak' is ha akarod, úgy is az lesz
Nem mondom az fwd Bímer nálam is akasztással jár, de jelenleg tök mindegy, a lényeg hogy passzoljon a versenyautós vezetéshez...mert egy versenyautó ismérve a kiszámíthatóság, márpedig a bömös elég kiszámíthatatlan szvsz, egy picit alacsonyabbb fordulatra érkezik a visszaváltás és már érezhetően befordul az eleje. -
törölt tag
válasz
00roli00 #3336 üzenetére
vidd le 85-re a fék erősségét, az megoldja, de lehet elfér a 90 is.
köszElsőkerekes bömös sztem sem frankó, mint külsős csak javaslom, hogy inkább a motorral és a váltóval kellene szintre hozni...esetleg egy hosszirányú súlyelosztás variálhatósággal...ezzel szokták általában adni a hátsókerekes kocsikat.
a váltónál nagy segítség lenne a 6 fokozat, mert sokszor a visszaváltás tekeri be az autót, ha kisebb lenne a difi a fokozatok közt akkor könnyebb lenne,...a motor tekintetében is csak annyi hogy a Chevy 2007-s motorja jobb lenne, bár még nem próbáltam, de az már legalább nem a végére combosodna be mint a jelenlegi.
Szal sok változtatás nem kellene, ugyan az a motor mint a 2007-s Chevy-ben, és egy hozzá passzoló 6 sebes váltó, és egy hosszirányú súlyelosztási/balanszírozási lehetőség.
-
00roli00
aktív tag
válasz
#70869248 #3315 üzenetére
Nos, gyönyörűen terelgeted a bömbit gratula érte.
Kipbóbáltam a setupodat,...
Nem tudom milyen pedálzatod van, mert ezzel a fékbeállítással nekem folyton satuzott. Valszeg kéz van a lábad helyén is.
Illetve én vagyok nagyon falábú. Így nem marad más hátra, elballagok a yardra és leadom a jogsim. Sztem közveszély ahogy vezetek.
Ted-Mosby: Miért kell azonos fizika a gépek alá? Ettől nem lesz = a dolog. Pont az a szép ha esetleg a gyengébb verdákkal meg lehet szorongatni az erőseket. Amúgy sztem minden verdát közel azonos szintre lehet hozni. Csak még bénák vagyunk. Én jövőre is bömbizek,az biztos. Ti mehettek azonos fizikával, de a a bömbiét toljátok rá.
-
Ted-Mosby
senior tag
A BMW hátsó kerekes marad és a TDI fizikája is marad, akkora különbség nincs
nem mondtam, hogy holnap kész lesz, most éppen van rá időm és nekikezdtem
-
válasz
Ted-Mosby #3327 üzenetére
egyedül Ő megy azzal
Most igen. A kövit - ha lesz - én azzal terveztem.
A BMW attól BMW, hogy hátul kapar, ne akarjunk már belőle elsőkerekest csinálni... felér egy szentségtöréssel...Dzsaver én biztos, hogy rá se nézek a BMW-re, ha elsőkerekest faragunk belőle, akármilyen jól is néz ki.
Mondjuk eleve korainak tűnik ez az egész, még a második versenyünk se ment le a 11-ből...
-
Ted-Mosby
senior tag
Elkezdtem összeállítani a PHWTCC v2.0-t
Hosszabb ideig fog tartani, mivel megpróbálok, minden autónak egyforma fizikát csinálni.Tervezett autók:
BMW 320si
Chevrolet
Chevrolet Cruze
Honda Accord
Ford_Focus
SEAT_Leon TFSI
SEAT_Leon TDI
Vauxhall Vectra
VOLVO C30Ha van esetleg kívánság szóljatok.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #3320 üzenetére
Halvány gőzöm sincs, hogy miért csinál ilyeneket a játék
. Majd jön Ted vagy Neuro, hátha ők értenek hozzá. Ha nem természetesen kapnak egy 20 rajthelyes büntetést Monza-ban
.
A tegnapi replay-en vettem észre és - amikor Ted olyan szépen legumizott - abban látszik, hogy a levegőben olyan 1 m magasan csak forog-forog körbe az autója
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #3316 üzenetére
-
nervus.v
tag
Én meg nem tudom mit csinálok, idegesít, hogy valami el van szúrva.
-
JJános
addikt
Egész este nem tudtam belépni, és még most sem. Szombatra remélem megjavul.
-
törölt tag
válasz
#70869248 #3310 üzenetére
na nem baj, mentem egyet Priolux kocsijával:
mediafire/btipus/bimer_Monza_2min3_7 -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #3306 üzenetére
..sztem is mismatch-olna,..sőt nagy rá a sansz hogy a replay-t sem játsza le, de ki tudja.
Nem tudom miért nem lehetett ártatlanabb helyre tenni a starter hangját, mert persze nekem az sfx is át van írva rendesen (shift mod starter hang, DRM mod Porsche hangja, a Suzuki mod egyéb hangjai).
...de az sehol nem okozna ütközést mivel az sfx nem alkalmas csítre...viszont az engine.ini-t átírva földi rakétát lehet csinálni.
De csak egy autónál van átütve, szal ha egy másik bímerrel megyek akkor az a replay-t lejátsza...majd mindjárt tolok is gyors egy 2min3-s kört -
KaraDani
addikt
válasz
#70869248 #3305 üzenetére
Ezzel én is megjártam, úgy lőttem be az áttételeket a cruzeon, hogy az első sikánban az 1 est frankón tudjam használni, gondoltam max kicsit lesz rosszabb a rajt. Hát tegnap próbafutamokon rajtnál 1-2 helyet estem vissza mindkétszer. Ma átállítottam az egészet, hogy a rajt a lehető legjobb legyen. Körön jobb volt az a verzió, amiben használtam az 1-est is, de semmi értelme nem volt így.
A mai 2. futam marha jó volt, kár, hogy elrontottuk Teddel, már nagyon agyaltam hogy játszom ki a tanári védekezését a célegyenes végén
-
-
törölt tag
válasz
00roli00 #3303 üzenetére
a setup az nagyon nem alap
itt a replay:
-mediafire/monza/bimer/2min03_6nem akarok belekavarni fájlokkal, nálam az engine.ini-ben van átírva ez a sor:
StarterTiming=(0.03, 0.03, 5.40)
DEne írj át semmit, mert ehhez kellene neked a megfelelő hosszúságú starter hang, ha nem játsza le a replay-t akkor ez miatt van, csak mondom.
próbáld ki..ha lejátsza oké, ha nem akkor nem...
felrakhatom a setup-t is, de még erősen dolgozom rajta, hogy féken stabilabb legyen.
most megy 241km/h-t az egyenesben féktávig, és viszonylag oké is, jó helyre esnek vissza a fordulatok...harmadikban ejtem vissza kicsit jobban (muszáj, mert egyszerűen nem lehet normálisan a pályára hangolni), de harmadik az az Ascari-ban még jó is, a parabolica-t meg megfelelően tolja végig.
De a féktáv nem az igazi még mindig...meg ehhez az első fokozathoz amit használok rajtnál kell a kuplung, mert elég hosszúra van állítva.
De ha kell felteszem majd. -
x63
aktív tag
Bocs, hogy el sem köszöntem de meló miatt le kellett lépnem.
-
00roli00
aktív tag
válasz
#70869248 #3301 üzenetére
2:05-nél vagyok, semmi segítséget nem használok. Amúgy szeretek vele "szenvedni". Alap setuppal 2:03 alatt? Minden elismerésem.
Egyébként az a starter bütyi mit jelent?
/ja semmi komoly csak hang?/ Igen a bömbik köszörülése nekem is naon bejön.
A hangtuningot is szívesen elfogadnám...
-
törölt tag
válasz
00roli00 #3300 üzenetére
a starter van csak bütykölve, mert én szeretem ha sokat köszörül mire beröffen
(ahogy a videó elején is hallani)
a hang is más...raktam bele turbószisszenéstde az meg pláne nem számít.
egyébként alap.
Mennyi nálad? meg milyen segítségekkel mész, mert gyakorlatilag minden lassít durván...van ami kevésbé, de van ami közel 1 mp-t számít..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest