Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
KaraDani #3495 üzenetére
én is kíváncsi voltam:
Alfa ---------- 2:02:454
Cruze ------- 2:02:257
Seat TDI ---- 2:01:868
BMW 320si --- 2:02:876kb mindegyikkel 5 kört mentem, teljesen alap beállításokkal
alapjában véve úgy vettem észre, hogy mindegyik autó jobban irányítható és könnyebben kezelhető
kanyarsebességek sokkal jobbak, a végsebességek mindegyiknél kb 5-8 km/h-val több -
Ted-Mosby
senior tag
-
törölt tag
válasz
00roli00 #3490 üzenetére
Sztem jó lesz, most lementem 1:38.7-re a bömössel...és volt már tizedekkel jobb első szektorom..ott látszik is hogy lecsúsztam a balos fordítóban..
replay (priaulx alap autó)
-[link]a gumik is kézbentarthatóak, szal eredményes lehet..és élmény vezetni (amúgy is jó, de ezen a pályán egész jól kijön).
Szal ha nem melegszik el a gumi (márpedig úgy nézem nem) akkor szvsz '39 eleji köröket lehet rajzolni vele egy 10 körös versenyen stabilan. -
-
Ted-Mosby
senior tag
-
A szerver ismét fut.
-
törölt tag
Úgy nézem Oschersleben-ben a Bmw kicsit eredményesebb lehet, Vectra-val mentem 1:39.3-t, a Bömössel 1:39.5-t...és a györs körön a bímerrel volt egy véletlen visszaváltásom is...valamint élvezhetőbb mint Monza szvsz.
Ez érdekesen összecseng a valós dolgokkal, mert itt a valós versenyen is eredményes volt a Bmw. -
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #3484 üzenetére
jajj de szép az a cruze
-
Ted-Mosby
senior tag
csak egyetlenegy gondom volt, teljesen rossz setuppal mentem ki, semmi sem volt jó
gyorsulás, fékezés irányíthatóság, de nagy nehezen megoldottam
valószínű ezért történt ami történt az első kanyarban isde elárulok egy titkot olvasgattam itt-ott és láss csodát a játék által adott alapértelmezett beállításokkal mentem időmérőn, csak az üzemanyag mennyiségéhez nyúltam
simán mentem 04 eleji időket -
A szervert határozatlan időre leállítom, de igyexem minél előbb újra elindítani.
-
zodo
nagyúr
Az sem sokkal jobb, de én csak 2 métert tudtam menni a felvezetőből.
Az időeredményemről nem is beszélek, mert úgy látom csak Ted tud ebből a verdából bármit is kihozni vagy mi vagyunk ennyire bénák feri1014-el.(#3473) Ventur@
Néztem a honlapon egy darabig az eseményeket, láttam. Gr.
Aztán azt is hogy Ted alatt is szépen fogyott a verda.Bele se gondolok mi lesz velünk a kanyargós, gumigyilkos pályákon.
Netem remélem én is hogy mihamarabb helyre áll és itt lehet ha más nem akkor keresztbe állok a pályán hogy utat nyerjek a csapattársamnak. -
válasz
Ventur@ #3473 üzenetére
Minden vasárnap kikapcsolom a szerót, hétfő reggelig. Azért nem tudtál felmenni.
JJ Matchmaker nem kell ahhoz, hogy fel tudj menni, állítsd le (piros X) az internetes frissítést, és utána pluszolhatod a szerót.
AZ meg, hogy "nem tudok gyakorolni"... offline is lehet gyakorolni, ha gáz van.
-
JJános
addikt
Ez a kép azt jelenti, hogy szeretem a rizsrakétát.
Nemtok felmenni gyakorolni.
Matchmaker nem válaszol. -
Ventur@
senior tag
Nézd meg a replayt, mert a futamon volt egy zöld rizsrakéta ami körökön át keményen üldözte azt a kormolós olajkazánt
.
Sajnos továbbra is ott van a gond nekem, hogy az 5-6. körtől egyszerüen annyira elfogy a gumi tapadása, hogy néha alig bírom az úton tartani. Ted ezért is tudot tőlem kb. a verseny felétől meglógni
.
Sajnálom, hogy a neteddel gond van egyébként, mivel szivesen harcoltam volna veled is. Remélem Oschersleben-re minden megjavul és küzdhetünk keményen és fair módon
.
Más:
Köszönöm mindenkinek a tegnap esti futamot. Igaz, hogy még csak a 2. helyszinen vagyunk túl, de ekkorát még a ringen sem mentem, illetve egyik korábbi tesztfutamon sem. Köszönöm Tednek a remek pozíció harcot és remélem Oschersleben-ben megfoglak
. zsomboor/Mityu/JJ nektek a nyomást mögöttem, mivel folyamatosan arra buzdítottatok, hogy kihajtsam a lelkét a gépnek
.
Ui:
Neuro: Mi van a honlapon az Időeredmények résszel? Tegnap este óta nem lehet egyik linket sem megtekinteni
.
-
JJános
addikt
válasz
Mityu_76 #3469 üzenetére
Nem igaz, és mentél tovább, mint aki jól végezte dolgát, és a végén egy bocsi sem.
Nézd végig a futamom. ahol eltűnt a tábla többször kicsúsztam, de a sikánokat igyekeztem szabályosan venni.
Ha normálisan megbeszéljük a végén, nem jelentem.
Kirakott zsombi is, de elnézést kért, és el is felejtettem. -
Mityu_76
tag
Ne haragudj JJ, de te mindenféleképpen a gumifalban kötöttél volna ki " már szinte az eleje a gumifal előtt volt amikor meglöktelek"......... csak nézd meg figyelmesen hogy hol és hogy akartál előzni........, de no problem.... ez csak játék.... :-)))))
-
nervus
csendes tag
Muszáj minden futam után ilyen nyavalygást csapni? Nem akarok senkit se megsérteni, se kötekedni nem akarok senkivel....
De...Azért minden tisztelet a versenybíróságnak, hogy bírják idegekkel. Én csak olvasom, de már felb@sz.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
julezko
csendes tag
Oké Neuro! Megértettem!
Jó éjt mindenkinek!
-
Te valami nagyon érdekes táncot műveltél előttem, imádkoztam, hogy ne akkor rántsd el, amikor melléd érek...
Nálam fentebb van, amit írtál.
És értem, hogy mi volt a probléma, de ha emiatt kilöktél volna, csak még rátett volna egy lapáttal...Julezko te meg mentsd el a bírósági topicot, a honlapot kedvencek közé, akkor mindig megtalálod.
-
julezko
csendes tag
A fórumozás nem erősségem
-
válasz
julezko #3451 üzenetére
Az olvasás nem erősséged?
Óvás esetén jelezni kell:
- Az incidens résztvevőit
- Az incidens pontos időpontját (kör, perc, másodperc - replay alapján pontosan beazonosítható legyen)
- eset rövid magyarázatát saját szemszögből nézveA bírósági topic helye is be van linkelve a honlapon. Nem azért dolgozik vele néhány barom, hogy minden verseny előtt/közben/után valaki olyanokat kérdezzen, amik le vannak írva!
-
julezko
csendes tag
És hol lehet óvást benyújtani, mi a módja?
-
Ventur@
senior tag
-
julezko
csendes tag
Nem találom a "Versenybíróságos" topicot!
Valaki?
-
nervus
csendes tag
válasz
zsomboor #3446 üzenetére
Hát én inkább kussolok, mert alapból nem vagyok az első 10-ben, de azért elsírom
Én egy celluxozott, pillanatragasztózott, félig megforrasztott kormánnyal mentem
Nagyjából sírva értem be, imádkozom, hogy javítható legyen normálisan, mert ha nem, akkor nem fogok 10ezerért venni egy másik ilyet, viszont 40ezret se fogok kiadni egy jóért.. -
zsomboor
tag
Én meg 5 kört szenvedtem bal első defekttel...
-
Zodo + Motor
Dzsaver: a replayek tárhelye a honlapunkról elérhető a bajnokság menüpont alatt. De erről is írtam fentebb.
Zsombor, ha defekted van, állj ki boxba (cserélni)! Sérült kocsival legalább ne ott menj, ahol mások...
Replay feltöltve!
-
motormouse
aktív tag
...kékhalál
-
adyz.
aktív tag
Sajnálom JJ, akármennyire is barátok vagyunk, jelenteni fogom az esetet.
-
zodo
nagyúr
Sok sikert!
Sajna megszakadt a kapcsolat, mert most az én vonalam szállt el, de már nagyon unom.
-
válasz
dzsavermadar #3438 üzenetére
Nem tudom minek tépem folyton a számat. IDE.
-
Boccsee... időmérő replay feltöltve.
-
00roli00
aktív tag
Engem kivágott, és nem is látom már a szerót.
Ja ok, akkor a gubanc másnál van.
-
Ventur@
senior tag
Mi a fene történt srácok? Kapcsolat bontása aztán csókolom
.
-
Ted-Mosby
senior tag
engem most dobott ki
-
motormouse
aktív tag
válasz
motormouse #3430 üzenetére
...már megvan
...de soha sem fogom megérteni ilyenkor miért lesz elérhetetlen egy darabig
, és főleg soha nem tudom mitől jön vissza
-
nervus
csendes tag
Nos, megtaláltam régi nickem jelszavát, így mától ezzel fogok írni
Igaz, hogy hozzászólás alig van, de mégis több, mint 4 éves.
Sajnos a mai futamon váratlan technikai hiba miatt nem tudok indulni. Sejtésem szerint valami letört a kormányban, ezért irányíthatatlan lett. Már tegnap láttam, hogy eléggé gyenge lábakon állRemélem, hogy a jövő heti futamra ki tudom javítani valahogy :/
-
Bajnoki jelszó betöltve. 18:55-től időmérés! Sok szerencsét, és jó szórakozást mindenkinek!
-
Ted-Mosby
senior tag
PH WTCC BAJNOKSÁG----- 2. futam----- 2011.02.06.Monza
Szabadedzés: 18:30
Időmérő: 18:55
Warm Up: 19:25
Verseny: 19:45Mindenkit szeretettel várunk !!!
jelszó privát üzenetben
-
YakQzA
tag
Úgy néz ki, hogy behalt az 5.1-es hangrendszerem. Nem tudom, hogy este némám akarok-e versenyezni.
-
nervus.v
tag
Úgy tűnik megérte szétszedni, eddig lötyögött fel-le a "rúd", most nem.
-
KaraDani
addikt
Most ezt a WRC Subaru modot próbáltam ki, hát ezt eszméletlen jól megcsinálták, marhára tetszik, a hangja meg zene füleimnek. Próba video Lienzben.
-
nervus.v
tag
Na, hosszú szenvedés után sikerült szétkapnom a kormányt. Egyelőre nézegetem a belsejét és próbálom megérteni, hogy mi mi. Adhattak volna kapcsolási rajzot ajándékba
De elég poroskoszos volt, szóval lehet, hogy a holnapi futamra rendbeszedem. valahogy.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #3381 üzenetére
Nagyon impozáns lista és én már most támogatom
. Ha nem változik a Honda "gyengesége" én tuti váltok valami másra
.
De, ha már szóba kerültem párszor én itt és most leírom:
Én nem a bajnoki összesítettre hajtok, kizárólag a kategóriám érdekel. Esélyem sincs kormányosok ellen ezzel tisztában vagyok, ezért nem érdekel az összesített eredmény!
Holnap találkozunk Monza-ban uraim és mindenkinek tiszta versenyt kívánok
. Kategóriatársak meg bajúszt felkötni
.
-
zodo
nagyúr
Csessze meg az összes szolgáltató.
Utolsó körben: kapcsolat bontása
Gr Neuro, de milyen egy kis hazudós vagy "nincs elég benya" aha
Gr MityuGr mindenki!
-
zsomboor
tag
Én meg 3 órán keresztül baszakodtam a setuppal azután meg kidobott és elfelejtettem visszaállítani
-
JJános
addikt
Hamacsi szivattyúra vett.
-
19:00-tól időmérés, aki akar versenyezni 10 körön keresztül, jöjjön!
-
smisa
őstag
1:42:855 Monzában
igaz kicsit erősebb autóval vlami Pagadzi vagymi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest