- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nagyjából én is itt tartok.
Pályákat sem ismerem, kivétel a tegnapelőtti Monza-t, mert ott F1-es móddal több száz kört mentem, de végül feladtam az említett autó setupolás végett ami kissé szerteágazóbb azoknál a verdáknál.Az én meglátásom is a tiedre hajaz, hogy ez lesz a helyes út.
- Megfelelőnek vélt Autó kiválasztása.
- Pályaismeret
- Megfelelőnek vélt autó beállításainak megtalálása
- Öröm. Annak ellenére, hogy nem látunk DX11-es csilli-villi pixeleket. -
JJános
addikt
Nagyon minimálisat állítgattam, de nagyon élvezem billentyűvel a vezetést.
A segítségekből, ha jól tudom, a váltót hagytam meg, és a blokkolásgátlót.Automata kuplungot néha be, néha kikapcsolom, bár nemtom mit csinál, mert nincs változás, és amíg nem ismerek egy pályát meg, a segéd low féket bekapcsolom.
És tolom neki, és nagyon bejön, mert én vérbeli szimulátor rajongó vagyon.
Anno 1985-ben a flight simulatorral kezdtem. Spectrum gépen, ami 64 kilóbájtos volt. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #365 üzenetére
"Sőt, mintha szívatásból ellenem dolgozna.Direkt."
Nos, valóban érdekes kérdéskör (lehet) a saját való életben tapasztalt vezetési "autó mozgási fizikáját" ill. a játék által visszaadottat összehasonlítani amihez nem értek, mert mint tudjuk szinte 1 métert sem vezettem soha.
Viszont ahogy említettem vagy csak akartam, ez a játék nem Grid kategória itt igenis setupolni kell az autókat, ha "tökéletes" vezetési élményre vágyunk, persze ehhez javallott egy kormány beszerzése.
Apró példa:
Nálam is szinte az összes segítség ki van kapcsolva és a setupolás elején tartok, mivel hiába olvasom a "beállítási segítséget", ha alapból nem tudom mi micsoda, mire való és mit állítok, mennyire és miért.
Tehát az is rettentő sokat számít, ha csak a fékerőelosztást áthelyezed akár 20%-al az első tengelyről a hátsóra vagy fordítva.Egyszóval ahogy mondani szokás a "segítségek csak lassítanak", setupra fel és rengeteg gyakorlás ami meghozza a várva várt eredményét.
Én biztosan fent hagyom és küzdeni fogok a beállításokkal, mert ilyen vagyok.
-
Az állandó szerver egyelőre teszt szerver marad (de üzemel folyamatosan, az ip változatlan, fentebb írtam), mert dzsaver nem tud belépni, feltehetőleg azért mert router mögött van, és annak a beállításai megfogják a hamachit.
Senkit nem akarunk kihagyni a buliból, úgyhogy ha hazaértem ismét készítek szerót - olyat, mint tegnap vagy azelőtt. Azzal nem lesz baj. IP-t linkelem, amint live a cucc!
-
Ted-Mosby
senior tag
előttem JJ
-
00roli00
aktív tag
Hali srácok!
Megint megjött a kedvem a versnyzéshez...
Valamikor jövök én is csapatni ha lehet. -
válasz
dzsavermadar #384 üzenetére
Hasonló probléma előjött ma nekem is az egyik benti gépen. Az megoldotta, hogy kiléptem a hamachi hálózatból, majd vissza. És már működött is. Nálad is lehet, hogy csak ennyi kéne. Ha online leszel gyere a chater, és mondom hogyna kell.
Arra pedig kérem a népet, hogy teszteljétek a most megadott ip-t, mert kéne kicsit nyúzni a szerót, hogy mit bír, mit kell állítani, ilyesmi.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #382 üzenetére
én most léptem be simán
5.123.182.15
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #380 üzenetére
majdnem ugyanaz
van szeró, ha ráérsz gyere
Curitiba
-
Ted-Mosby
senior tag
-
dzsavermadar
senior tag
Persze, hogy igazatok van,
azért is írtam, hogy még messze van a "végleges" beállításoktól az autóm.
Sőt nem is lehet véglegesről beszélni, hiszen minden pálya külön beállítást igényel, és gondolom autónként is van különbség. De ez már csak profi szinten lévőknek nem okoz gondot.(mondjuk Sziszifeca). Piff-puff és megvan a testreszabás.
Nálam meg az is baj, hogy a valósághoz közeli érzést keresek minden autós játékban.
A Gridben is azokat a kocsikat szeretem, amelyek a legközelebb állnak a valósághoz.
Majd állítgatok, és meglátom az eredményt, bármi lesz is.
De ennek köze sincs ahhoz, hogy imádok veletek gurulni, akár itt, akár a Gridben.
Mindegy mire jutok, azért a legfontosabb a részvételem.Ted
Megnéztem a videódat, te már tudtad ott tolni a gázt, ahol én még nem,
csak szerettem volna.
Szépen mentél, ahogy kell.Grat! -
Ted-Mosby
senior tag
-
Igen, az alfa nehezen kezelhető, de megy mint a barom. Egyenesben otthagytam vele a Hondát és a Cruze-t is.
Egyébként akinek van hamachija (a tegnap beállítottak sazerint), azt kérem tesztelje az 5.123.182.15 -ös szervert!
Elméletileg nincs lag (ezt kéne tesztelni). Most minden pálya be van állítva, és pörgeti körbe-körbe. Kis időre itt kell hagynom, aki tud kérem jöjjön fel, és nézze meg. Nem túl erős gépen állítottam be, meg akarom nézni, hogy egyáltalán elbírja-e a terhelést. Meg úgy általában tesztelni-tesztelni-tesztelni. Előbb vagy utóbb jó lesz ez. -
dunc
nagyúr
Köszi mindenkinek a kormányos válaszokat,jövőre vásárolok majd addig x 360 gamepad marad,jobb mint a bill. Sokat kell még gyakorolnom,mert 2. alá nem sikerült menni eddig.(Hungaroring) A kézifék erejét hol állítod ?
(#372) N€T0X|N megnézem.
-
Ted-Mosby
senior tag
aki esetleg belső nézetből vezet van lehetőség az ülés előre-hátra, illetve fel-le mozgatására
-
Ted-Mosby
senior tag
egyenlőre minden segítség engedélyezett, kivéve a törhetetlenséget
később majd meglátjukha január közepe felé is leszünk még 7-en , 8-an akkor szervezek egy bajnokságot
addig kitapasztaljuk a pályákat és a beállításokatlesz kis szabadidőm, akkor összehozok egy egyszerű 5mp.eu-s honlapot, ahol fent lesz a mod linkje, autó beállítások, videók stb ....
-
Ventur@
senior tag
Ott a pont Netoxin
. A GRiD árkád ez meg szimulátor és ez így van jól. Zyl és dzsaver is a fizikát hozza fel, hogy (fogalmazzunk így) "mennyiben más", meg hogy szinte kezelhetetlen az autó, na meg hogy sokat kell vele bíbelődni. Fentebb linkeltem egy képet, amin látható, hogy én milyen segítségekkel játszok. Nos és mivel is: Billentyűzettel. Tegnap az első Hungaroringi teszten nem tudtam 2:03:xxx alá menni. Gyakorlás végére tudtam 2:02:975-öt. Időmérőn 2:02:7xx és láss csodát, futamon 2:01:475-öt mentem billenytűzettel! Módosítás annyi volt, hogy gyakorlás alatt ráment vagy 15 köröm, mire belőttem nekem megfelelőre a váltót és még annyi volt, hogy a BASIC részen a csúszkát a tapadás irányába vittem. És ennyi, semmi több. Még messze nem volt játék az üzemanyaggal, kerékdőlésszögek, szárnyállás, guminyomás stb stb stb.
(GRiD terén is vannak érdekességek. Példa: Donnington azokkal a mákdaráló 1 üléses kis autókkal. Ott pölö állsz a gázon és ennyi. Kanyar jön elvered neki, de folyamatosan nyomod a gázt, mint süket a csengőt és mind ezt billentyűzettel
)
Ezt most nem nagyképűségből írtam le, félre ne értsetek csak kicsit babrálta a csőröm a dolog
.
Este várom a szervert, remélem nem jön közbe semmi és tudok menni majd
. Infót dobjátok majd ide, hogy mi merre ls hányméter
.
Ted: Thx az infót hol a Nürburgring. Délután megyek is offline tesztelni, hogy estére a rizsrakétám alázzon megint
.
Ui: Ja Netoxin: Kipróbáltam az Alfát.....öccsém azt az szekeret...tipikus olasz. Megy, mint a mérgezett egér, de körülményes kezelni, nagyon aggresszív egy gép
. Maradok a rakétámnál, de a hangja nagyon büntett az Alfának
.
-
tuctuc
aktív tag
Segítségek terén van valami koncepció, mit lehet használni, mit nem (külön a billeseknek is), vagy ki mit akar, azt használ auto-féktől auto-kormányig, nem számít?
-
válasz
dzsavermadar #365 üzenetére
A kézifék erősségét elég széles skálán lehet állítgatni, alapból meglehetősen gyenge (50%), így azon mindenképp tuningolj egy kicsit. 100%-ra viszont nem ajánlom, mert azonnal megpörögsz vele.
A gázra nem tudom mi a megoldás, nekem pörög a gép, ha odalépek neki. A féktáv talán húzósnak tűnik, de ne felejtsük el, hogy egy verseny során 200-ról nem 1x kell fékezni, hanem körönként 4-5x is. Azért az megeszi a féket rendesen. Igazából ha már ismered a pályát ezzel sincs gond. -
dzsavermadar
senior tag
Értem én, hogy szimulátor( azért is írtam, hogy ne hasonlítsuk a Griddel).
de azt nem értem,
ha a valóságban 180-200-as tempónál a mezei fapados másfél tonnás autómmal elkezdek fékezni, és van egy lassulási érzésem, és egy tapasztalatom, hogy mennyi a fékút, akkor itt egy szuper autó fékezésénél, mért kell azt éreznem, hogy mintha nem is fékeznék.
Ez akkor nincs jól szimulálva,vagy rosszak a beállításaim. És ez pl. nem lóerő kérdése.
Vagy amikor adnám a gázt, és nem megy, pedig nyomom neki.
Vagy húzni kellene, mint az állat (LE), vagy megpörögnie, ha rosszul áll az autó, és a kerék.
Vagy megyek valamennyivel. Kanyar előtt betépem a kéziféket megfelelő kormánymozdulattal, és nem reagál, pedig ilyenkor csúnya dolgoknak kéne lenni.
Egyébként nem gond, attól még élvezem.Ted
Életemben nem mentem még többet 130-nál, itt ezt csak úgy írtam nagyképűségből. -
válasz
Ted-Mosby #362 üzenetére
Ahogy fentebb írtam, nekem is egy Logi FF EX van. Még tavaly nyáron szereztem be itt a PH!-n, használtan, 7000Ft-ért. Azt az árat nagyon megérte, jó kis kormány, és szerencsére - lekopogom - semmi gond nem volt vele eddig.
Defekt, hűtővíz, meg ilyenek elméletileg be vannak kapcsolva, ahogy a benzinhasználat is. Nekem tegnap este a 12 kör alatt mégis végig ugyanannyit írt benzin mennyiségére.
-
Ted-Mosby
senior tag
a játék menetéhez:
én úgy tudom, hogy itt előfordulhatnak defektek, motormeghibásodások, hűtővíz, olaj felmelegedése stb
nálam ez is bejönaz igaz, hogy én is kormánnyal játszom és itt tényleg ég és föld a különbség,próbáltam bill-vel is
de a mai világban ilyeneket lehet találni:
én is itt vettem (4000 Huf-ért), igaz hogy használtak de a célnak tökéletesen megfelel
-
válasz
dzsavermadar #358 üzenetére
Nem teljesen értek egyet azzal, amit ott írtál, viszont neked nehéz dolgod van, mert billentyűzettel játszol, és azt a szimulátorok nem szeretik.
Az autók viselkedése (280 lóerős versenygépekről van szó!) sokkal reálisabb és épp emiatt teljesen más, mint a gridben, és ez a grid után komoly szokást igényel. Én nem nagyon sipákolok, mer én nagyon sokat toltam GTR2-t, ami szintén szimulátor, így valami gyakorlatom van már a dologban. Amellett pedig kormánnyal játszok, így még könnyebb a dolgom. Többet számít itt, mint a gridben.
A grid egy árkád jellegű játék. A pályák szélesre vannak készítve mint az atom (erre írtam ott a topikban, hogy elnagyolt modellezés, mert a valóságban nem ilyenek), a kocsik tapadnak veszettül, elsődleges cél a széles közönség szórakoztatása.
Az rFactor 100% szimulátor. Itt az elsődleges a valóság modellezése, ami azt jelenti, hogy még ilyen "vacak" 280 lovas gépekkel is kihívás végigmenni a pályán (és akkor hol van még a forma1), és még nagyobb kihívás jó időket menni. Pontosan úgy, mint a valóságban. Ez sok időt igényel, és sokkal nagyobb figyelmet a versenytársaktól a pályán. Ha kilöknek, akkor megeshet, hogy game over - és akkor még messze nem 100%-os sérülésmodellről van szó (35%-ra raktam tegnap). Kőkemény harc egymással és a gépekkel egyaránt.
Én így látom.Ted hozzászólásához még annyit, hogy olyan szerveren dolgozok, ami egész nap rendelkezésre áll. Tegnap nem jött össze, de ma mintha látszana a fény az alagút végén. Lagmentesre akarom összehozni, és 24/7-es üzemre. Mint a profik.
-
Ted-Mosby
senior tag
Terveim szerint a mai pálya Nurburgring lesz.
Itt találjátok a játékban:
.....\rFactor\GameData\Locations\Nuerburg\Nuer_EuropeanGP
gyakoroljatok
-
Ted-Mosby
senior tag
Szeva mindenki !!
Neuro dolgozik a saját szerverünkön, ha működőképes lesz akkor már lesz szeró jelszó,amit mindenki privát üzenetben fog megkapni tőlem. ( és azután nem lesz publikus)
Ha valaki játszani szeretne velünk , majd tőlem kéri privát üzenetben.
Elméletileg a játék magyarosítása benne volt a PHmod-ban, csak a config.exe-ben be kell állítani.
-
dzsavermadar
senior tag
A Grid topikban, (gondolom tudjátok hol van) válaszoltam Zyl hozzászólására a játékkal kapcsolatban.
Akit érdekel, olvassa el, mert ezzel a játékkal kapcsolatos véleményem van benne.
De ha valakinek hozzáfűzni valója van, ne ott írjon("offoljon"), hanem itt..Mad
Köszönöm!(ja, ezek az Alfák nagyon mentek)
-
válasz
Sziszifeca #356 üzenetére
Ódehogynem.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Szerverért már előre is köszönetet mondok és remélem ma is szép banda jön össze
.
Sziszifeca: Magyarítást köszöntem és amint hazaértem teszem is fel
. Ja és gyere te is este ha tudsz, mert tegnap atom nagy volt
(bár érzem, hogy büntetnél rendesen minket
).
dzsavermadar: Ha most leírnám amit elsőre gondoltam mikor megláttam a videót, szerintem kapnék egy kisebb bant, ezért csak ennyit írok: Atomzsírállatmegajó
. Rajt utáni elsőkanyart visszanéztem én is (saját replay a gépen), mert kiváncsi voltam ki osztott le nekem egyet és dunc volt az
. De iszonyat jó volt basszus
. Te is kaptál rendesen dzsaver, csoda, hogy nem állt meg a technika alattad
.
Szerintem, ezt a futamot erősen vizsgálnia kellene a Versenybíróságnak, de még jó hogy csak teszt volt
.
Na várom a ma esti újabb tesztfutamot, akárhol is lesz majd
.
Ui: Elnézve a videót elnézést kérek, ha én túl hamar fékezek, de bill-el nehezen szabályozható ez, mint pölö kormánnyal
.
-
dunc
nagyúr
válasz
Sziszifeca #350 üzenetére
Köszi majd regisztrálok.
Muszáj lesz kormányt vennem....Melyik a legolcsóbb használható megoldás ? (új termék esetén) -
dunc
nagyúr
válasz
Sziszifeca #348 üzenetére
Kösz a választ a DTM a nagy kedvencem.
-
dunc
nagyúr
srácok egy belső nézet nagyon gagyi,leginkább az nem tetszik benne,hogy a csupasz kormány forgolódik......van-e olyan autóbelső ahol látható a pilóta ?
És az is érdekelne,hogy DTM-es autókat lehet-e varázsolni a játékba ?
Ez például az egyik kedvencem. -
Sziszifeca
őstag
Tessék itt az 1.255 magyarítása:
[Magyarítás] -
-
Megtaláltam azt a hülye légpisztoly hangot: rFactor\GameData\Sounds\Ambient\fans_normal_1.wav
Ezt töröljétek ki, és akkor nyugi lesz. -
Ventur@
senior tag
Na nem bírtam még lefeküdni kicsit csapattam neki
.
Új pálya ajánlatom: Curitiba. Szerintem elég fasza, tempós és van benne jó pár húzós kanyar (sok az olyan, hogy jön a kanyar, közben fékezni kell és nem csak ilyen 200-ról 150-re, hanem büntetősen 200-ról 70-80-ra és közben még kanyarodj is
. Bill-eseknek kész szenvedés lesz, de nekem ennek ellenére nagyon bejövős
). Idő az szerintem olyan 1:24 - 1:25 körül, de lehet kevesebb. Nekem most kb 7-8 kör próba után 1:27.xxx vége volt, de sokat bennehagytam még
.
Egyébként ilyen beállításokkal nyomom (és online is így nyomtam!):
(Stability és Traction Control Low-on, ABS Full-on, Automata váltás és Automata kuplung)
és ilyen váltóbeállításokkal:
Na további kellemest mindenkinek és remélem ma este is lesz egy kis összeröffenés
.
-
Ventur@
senior tag
Köszöntem a mai tesztet is
. Eszméletlen jó volt és várom a holnapit is
. Majd írjátok ki hogy hol megyünk és mikor lesz a futam
.
-
válasz
Ted-Mosby #329 üzenetére
Nürburgring vagy nincs benne, vagy nem ilyen néven szerepel.
A szerver neve mostantól: PH! WTCC 2010
Jelszó egyelőre nincs, az aktuális ip-t kiteszem holnap is. A "kidobós" problémára megtaláltam a gyógyírt, így ma nem is dobott ki senkit a játék. Megoldás: feladatkezelőben a processzoraffinitást beállítani. A játék az egyik, a szerver a másik magon fut (2 magos proci). Alapból csak 1-1 magot kezel mindkettő, és ugyanazon futtatja az idióta windows, így korábban amikor elindítottam a játékot, belassította a szervert. Emiatt dobált ki titeket. Mostantól ez nem lesz így. A szerverkészítés módja amúgy rendkívül egyszerű, de valamiért egyelőre csak nálam működik.
Persze ha ez nem gond, este fél hétig minden nap tudok készíteni.
Zodo: nekem az ékezetes bötük most is jól megjelennek a chatablakban, még akkor is ha versenyzek (bár olyankor tényleg nem tudok ékezeteket írni, az tény, csak bent a garázsban).
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #326 üzenetére
Kicsit későn szedtem le az új verziót és ezért nem tudtam, több időt veletek tölteni.
Remélem most már tényleg minden ok és csak a gyakorláson múlik majd a mielőbbi versenysorozat indítása.Köszi újra és újra, hogy ennyit kínlódsz ezzel a topikkal!
Gr a PB-hez.
Szintén köszi a szervert, bárki is készítette!
(Készítésének módjára azért kíváncsi lennék!)Korábbi kérdésedre a válaszom:
Nem, nem szenvedek álmatlanságban csak reggel 04:00-kor kelek, mert 06:00-kor már pörög az órabérem és addig is amíg a kávémat szürcsölgetem, megnézem mi történt este a topik(ok)ban.*******************************************************************************************
Viszont, nekem nem tetszett a teljes Angol nyelvűsége a játéknak és megkerestem a gyógyírt. Igaz nem lesz 100%-os, de a nagy része igen.
Innen lehet letölteni a magyarosítást. (nem kell megijedni, hogy 1250-es kiadáshoz készült)
Teszteltem működik.
Továbbá a játék chat-n innentől kezdve látszódnak az ékezetes karakterek is.Fontos, mint eddig is az első lépés a magyarosítás telepítése után a játékkönyvtárban található "Config.exe" indítása és a legördülő ablakban kiválasztani a "Magyar" nyelvet!
-
tuctuc
aktív tag
Ma lekéstem a versenyt, most szedem csak le a modot, ledobott a myupload oldal, és nem engedett vissza egy órán keresztül. Holnap jönnék, kb. mikor lesz futam?
-
dzsavermadar
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
holnap este lehet mondjuk nurburgring, megvan az alap pályák között és még ismerjük is nagyjából
de viszont a 12 kör marha hosszú, az nem jó
7 elég bőven
-
JJános
addikt
Nah nekem már kezd elmenni a kedvem.
Nemtok felmenni szeróra, mert verseny van.
Nem lehetne a tesztidőszakban 4-5 körös verseny?
Kiugrottam vacsizni, és azóta nem lehet bemenni.
-
dunc
nagyúr
Tényleg jó volt köszi mindenkinek.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #325 üzenetére
köszönet a mai futamok résztvevőinek
megúsztuk gondok nélkülkösz a szerverért
holnap este folytatás....
ja és
HUNGARORING PB 2:00:566
-
válasz
Sziszifeca #322 üzenetére
Hamachit későbbre halasztottuk - adódtak kisebb-nagyobb gondok. Ahogy Ted írta, most csak az ip kell, és akkor látni fogod a "My Server" nevű szervert, mire be tudsz lépni jelszó nélkül.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #322 üzenetére
Hamachi nem kell ma
csak az IP cím, jelszó sincs
-
Gyertek fel minél többet a megadott ip-re, hogy lássul mi történik nagy terhelésnél. Eddig nem dobott ki senkit, szóval jobbnak látszik mint tegnap.
-
zodo
nagyúr
Külső nézetbe, nem hinném, hogy lenne olyan tükör, mint amilyen a belső nézetben van.
Miért is lenne?Elvileg van FFB beállítási menü az Irányítás menüpont alatt.
Ott nézted?
Elvileg létre tudsz hozni "egyéni" irányítási beállításokat ahol szerintem ez is megoldható, sok egyéb mellett, mint pl. tengelyek érzékenysége, ffb erő, holtjáték -
dunc
nagyúr
Srácok lehetséges-e külső nézetbe tükör ? ( a kép felső részére)
X 360 gamapadot rá lehet-e venni rezgésre ? -
Ted-Mosby
senior tag
HAMAROSAN LESZ SZERÓ? DOLGOZUNK RAJTA?ITT KI LESZ ÍRVA
Akinek van Hamachi cset lépjen be
-
Ted-Mosby
senior tag
van egy szeró próbaképpen:
IP :77.234.79.140
jelszó: rfactor -
smisa
őstag
Nem tenné fel vlaki cuzame az Ncore-ra?
-
smisa
őstag
PH modra nekem ezt irja ki :
The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later.
-
zodo
nagyúr
Anyám, mi van itt!
Dzsaver
Klasz videó, mint mindig!
-
dunc
nagyúr
Mit kell kikapcsolni akkor ha az a gond,hogy megáll a gyorsulás ameddig nem engedem vissza a kormányt ? (gondolom valamelyik segítség miatt lesz ennyire lomha ! )
-
dunc
nagyúr
Mikor lesz szerver ?
-
dunc
nagyúr
Kipróbáltam tetszik.
-
Sziszifeca
őstag
Látom Ted jól beizzítottalak titeket.
Hidd el ez sokkal másabb mint a Grid...Itt vannak az általam készített videók, akit érdekel nyugodtan nézegetheti milyen is egy jó kis ligában a verseny:
[Videók] -
dzsavermadar
senior tag
Jelenleg a játék OK, a csatlakozás nem OK.
-
Sziszifeca
őstag
Akkor csak Hamachi-n keresztül lehet csatlakozni ugye?
Megpróbálok én is felmenni a szerverre, persze ha összejön.
Mikor kezdtek? Én 21:00 körül jutok gép elé, akkor még fent lesz vki? -
dunc
nagyúr
A beállítások rosszul vannak megadva,nem kell lanra állítani,hanem interneten,úgy látja a szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Posta, csomagküldés
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest