Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Nemtok felmenni, pedig vagytok fenn. Hamacsi, hamacsi. Én kérek elnézést.
-
Ted-Mosby
senior tag
Minden nap gyakorló futamok:
19:00 --- időmérő edzés (15 perc)
19:15 --- warm up
19:20 --- 1. verseny 5 kör (kb 15 perc)
19:40 --- warm up
19:45 --- 2. verseny 5 kör (kb 15 perc) -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #3277 üzenetére
hát az ziher hogy a bömössel nem kell így rázókövezni
..már a Roggia-ban sem, de az Ascari-ban absz. másként kell menni, mert úgy befordítja az elejét mint a sicc.
A bömössel jóval táncolósabb a 2:03-s idő...éppen most toltam be alá, azt hittem a motorfék megfogja tekerni a hátsó kerék körül féktávon, de szinte teljesen észrevehetetlen volt...fel is nyomtam maxra, és kipróbáltam...így csúsztam be 2:03-ra. -
Mityu_76
tag
Ma volt egy bő félórácskán gyakorolni...... a setupolás még nem igazán megy, de így is ki bírtam a Hondából 2:03,7X -et hozni.
A kolléga műtétje miatt még kb 5 hétig 12 órázom éjjel........ nincs idő gyakorolni. A hétvégi ügyeletem remélem legalább a szombati próbafutamba nem szól bele... :-(((((
Látom azért aki gyakorol szépen faragja az időket lefelé.... grat nekik... jó gurulást...csá mindenkinek -
x63
aktív tag
A belső és külső tükröket lehet állítani ?
Hátratoltam az ülést de a tükör úgy maradt. -
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #3287 üzenetére
Nem gondoltad, hogy ezt csak úgy hagyni fogom, vérre menő Hot Lap csata van
Utólag most feltoltam a ringes 57.983-at is.
Csemegének meg ezeket találtam pár napja:
-
válasz
dzsavermadar #3283 üzenetére
Tudom sokat variálok de utálom a google-t.
-
KaraDani
addikt
válasz
#70869248 #3274 üzenetére
Szerintem, ha track id alapján a proccessing alatt nem lőtte ki a youtube a zenét jó vagy. Ellenben Vimeot már én is néztem ilyen célre, de a "gaming" kategória náluk alapból tilos. Kíváncsi vagyok kiszúrják-e. ("No captures of video games or gameplay, regardless if it is edited or not.")
-
Nah a gúúgli doccccsnál csak találtam jobb, de legalábbis célszerűbb tárhelyet (windows live skydrive). Csak múkodjon is.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #3277 üzenetére
Köszöntem a videót, de meg mondom őszintén azért kellene a zsombooré, mivel ő bill-es. Kormányos időhöz nehéz viszonyítanom a bill-es időmet
.
Egyéként végignézve, csont ugyanolyan fokozaton veszek minden kanyart, ahogy a videón is látszik. Az tény, hogy ugye bill-el vagy satufék van, vagy nyélgáz. Köztes lehetőség nincs. Szóval ezzel is sokat veszítek, ezt aláírom, de nem hiszem el h kb. 2mp-vel rosszabb best lapot megyek, mint zsomboor, holott múlthéten a ringen bill-esek között én voltam az egyedüli aki 2:00 alá bement (nem nagyképűségből írtam!). Ráadásul Monza az egyik kedvenc pályám. Minden autós játékban - amiben csak benne van - az első ez a pálya amire kimegyek és megnézem milyen a játék. Tudom a ring is más meg Monza is, de hát akkor is. Nem tudom, mi a francért nem tudok egy normális kört összedobni. Tiszta szégyen
. Össze-vissza állítgattam már, azt a tetves rizsrakétát, de valami mindíg nem okés. Fene enné meg
.
Ui:
Videóhoz még: Azért 0:39-nél az a vágás eléggé cinkes. Ha ezt vasárnap játszod be simán mész a sor végére, aminek én roppant mód örülnék
.
-
Ventur@
senior tag
(#3273) N€T0X|N: Billentyűzetet evésre??? Tanííííts mester
.
Jól van kicsi bambusz űlj le szépen és csihold még azt a csítet, mert szégyen a 2:02-es időd.
(#3274) b-type:
Durva és nagyon állat szerintem. Tetszik ahogy tereled a bajor ménest
.
(#3275) zsomboor: Az odáig szép és jó, hogy vezetem a kategóriánkat, de még csak 1 futamon vagyunk túl
.
Ahogy elnéztem a monzai gyorskör listát, ha nem tudok többet kicsikarni a Honda-ból, akkor ez nekem vasárnap egy nagyon csúfos futam lesz
. Tudom, hogy karcsú a Honda - erre már a ringen végzet tesztek alatt rájöttem. Ott a Honda-ból nagy nehézségek árán tudtam azt az 59-es időt kicsikarni, a Cruze-ból meg meg sem erőltettem magam és 59-es időt mentem. Ha annak odab*szok, szerintem meg lett volna az 58 vége - de változtatni nem tudok, szóval ebből kell építkeznem
.
Lökj már fel valahova légyszi egy replay-t nekem, hogy hátha rájövök, hol találok még a pályában vagy 1 mp-t, mert annyi nagyon kéne a jó start pozicióért.
-
törölt tag
Imhol egy zene némi csapatással...sztem a pálya ismerős
szerk: a vége kicsit ereszd el a hajam lett, de hát..wallrolling feeling
felraktam vimeo-ra is hátha hamar levadásszák a 'tube-n a zenét..
-vimea/WTCC bímer -
Ventur@
senior tag
Neuro és zsomboor: Elmentek az időitekkel a jó f*szba most már
. Ezt a csíter bandát
.
-
zodo
nagyúr
Hát valamiért kirakott a szeró aztán nem engedett vissza.
Mindegy.Köszi a futamot
, kár a másodikért nagyon jól indult aztán nem tudom mi történt.
-
zsomboor
tag
Hát pl a sûly az számit, de nem feltétlen rossz irányba,nekem id van pálya ahol a több benyával sokkal jobbat megyek
De sztem nem pakol fel magának senki sûlyokat
Ventur@ :ezt csak most látom, hát azon kívül hogy nyerted a kategôriát tényleg nem voltál jô
semmire egész versenyen... -
x63
aktív tag
Még egy kérdés.....
A multiban ezek az autófejlesztések számítanak valamit ?
Vagy - remélem - mindenkinek egyforma ? -
dzsavermadar
senior tag
Szia Hun!
Én, hasonlóan a Gridhez, csak érzésre fékezek.
Nyilván a környezethez viszonyítok, de nem nézek ki pontokat.
A fékút sebességfüggő(meg egyéb is) én meg nagyon ritkán megyek ugyanazzal a sebességgel ugyanott. Ha meg még "akadály" is van, akkor meg zűr van.
De állítólag a pontok a legjobbak, csak közben ugyanolyanok legyenek a gumik, a hőmérséklet, a fékbeállítások, stb. Vagy kalkuláld bele.Remélem ma nem járok úgy, mint tegnap.
-
NeuroT0X1N Pro eXtreme Motorsport PHWTCC,Chevrolet Lacetti Practice 153 2:02,848
Na most aztán kicsavartam mindent a bambuszrakétából, meg magamból...
Ezzel kész vége, nincs tovább, ennél többet nem tudok. -
x63
aktív tag
Belső nézetben hogyan lehet az üléspozíciót állítani ?
-
Ventur@
senior tag
[lelki_terror]
(#3245) nervus.v: És egyszerűen nem tudok 2:06 alá menni.
Erre mit mondjak? Balf*sz(#3246) N€T0X|N: Én meg most leürítettem a tankot, mindjárt meg is lett 2:03 eleje...
És erre mit mondjak? Csíter[/lelki_terror]
-
nervus.v
tag
És egyszerűen nem tudok 2:06 alá menni.
-
JJános
addikt
54 napja indult a topic. Átlag naponta 60 hsz! Pörög a topic!
Uraim, mindenki tett?
-
Úgy tudom megoldani a legegyszerűbben, ha átírom a legjobb időkön kívül az összes többit, mondjuk 10:00-ra (a sajátjaimnál korábban pár helyen megtettem úgyhogy ez működik), és akkor a következő frissítésnél - amikor valaki felkerül, vagy jobb időt megy, mint a korábbi - szépen sorbateszi a cucc, és ezeket a lista végére vágja. Ki is lehet szedni teljesen, de elég macerás dolog, mert ha elrontom, kezdhetem elölről (feltételezve, hogy készítettem backupot, amit persze fogok).
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
Felvetődött több helyről is,hogy a HOTLAPS-ban csak mindenkinek a saját autójával teljesített legjobb kör maradjon benne.
Felkértem a SZERVERADMINISZTRÁTORT, hogy a többi időeredményt vegye ki a táblázatból.
Továbbiakban megkérnék mindenkit, hogy a szerverre csak a saját autójával menjen fel és teljesítsen gyors köröket.Ha másik autót is ki szeretne próbálni, akkor tegye azt offline.
Köszönöm !!!
-
dzsavermadar
senior tag
Bocsánat, hogy angolosan leléptem.
Nem akartam nekimenni a sikánnál senkinek (nagyon rossz íven mentek pedig) ,
inkább a gumikat választottam, amik, mint tudjuk betonból vannak.
Gyorsan ki is léptem, legalább segíthettem a kislányomnak a geometria házi feladatánál.
Talán ez többet is ért.
Majd holnap jobb lesz talán.JJ, grat!
-
zodo
nagyúr
Gr Neuro a második futamért.
Köszi mindenkinek a ma esti próba köröket.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #3228 üzenetére
Ennyire nem lett jó
, de köszönöm a dícséreteket. Ha ezt tudom, többet dolgozok rajta, nem csak összedobálom
Smisa: ezt neked főleg, a Zolderi teszt videoja, de ebben csak te meg én vagyunk főszerepben, csak azért csináltam, hogy megmutassam pár barátomnak, mekkora adrenalintól túlfűtött, izzadságszagtól bűzlő, állat csatákat lehet egy ilyen versenyen vívni
-
válasz
Sziszifeca #3215 üzenetére
Gratulálok, hogy sikerült ezt kihozni abból, amit írtam...
Engem nem érdekel ki van az élen (nem én voltam az első Monzában, és az tény, hogy sok máshol igen, de ez azért van, mert én minden pályán sokat mentem a többiekhez képest, és nem azért mert ennyire jó lennék). Tudom, hogy itt is vannak nálam bőven jobbak, nem csak máshol.
Az viszont kicsit igenis érdekes, hogy valaki idejön egy profi ligából, és felpakolja magát az első helyekre. Ez igenis hülyén jön ki, de azt írtam nem probléma. -
zodo
nagyúr
válasz
nervus.v #3221 üzenetére
Persze gyakorlok én abban nincs hiba csak félek mire belejönnék már úgy leszek, mint anno Zsolti.
(#3222) zsomboor
Akkor nálad van valami, mert most léptem be, gond nélkül.
Talán indítsd újra a gépet.
Értek ám a megoldáshoz volt kitől tanulnom..
Ha valami gebasz van a melóban lévő gépekkel, nyomtatókkal, stb. és felhívom valamelyik IT-s kollégát akkor ez a válasz: Indítsd újra.
Ilyenkor verem a fejem falba, hogy miért nem lettem IT-s. -
zsomboor
tag
Nem tudok belépni a szerverre...illetve egyik szerverre se, kiír valami olyasmit hogy a matchmaker nem válaszol
De ki se hozza a listát rögtön amint rámegyek a connect-re
-
zodo
nagyúr
válasz
nervus.v #3219 üzenetére
Én sem azért kuncsorogtam a beállításokért Sziszifecánál ill. a honlapjukon keresztül hogy nyerjek ha kell, ha nem.
Tudjuk mind, hogy nincs két egyformán vezető ember, íven vett kanyar, plusz bakik, stb.
pl. Ted hiába megy 1:58 max. 1:59-et én ugyanazzal csak 2:01-et vért izzadva.
Csakis a setupolás mikéntjét szerettem volna megérezni a mások által készített jó beállítások kapcsán. Összehasonlítási alapként.Most beröffentem a verdát aztán jövők!
-
nervus.v
tag
válasz
Ventur@ #3210 üzenetére
Nanehogymár. A húsvéti prémiumot kormányban kapod meg. Komolyan.
Egyébként, hogy megint belepofázzak: szerintem nincs túl nagy gond a segítéssel, nem vérre megy a játék. Egyébként én még akkor is lelkiismeretfurdalást érzek, ha valaki megmutogatja a féktávokat
Ha úgy nyernék meg egy versenyt -erre nincs esély, de tegyük fel-, hogy más setupját használom, nem érezném túl jól magam.
De ha valaki besegít néha a másiknak, azzal nincs semmi gond. Szerintem. -
Sziszifeca
őstag
Hát részemről is befejeződött a PHWTCC!
Sajnálom azokat az embereket, akiknek esetleg segítettem volna...(Zodo, JJ...stb) De hát ez van, inkább nálunk megyek 50 körrel többet.
Mivel setupot csináltam, és tesztelni kellett ezért a hotlapsban előre kerültem, de van akinek ez FÁJ! Mi sem így kezdtük azért azt hozzáteszem! De nem akarom hogy a rossz köridője miatt megszégyenítsek valakit..aki azt hitte hogy ő mennyire jó.
Na mind1... lehetne részletezni.. bocsi, de kicsit felment a pumpa bennem is, nem akarom az oldalt emiatt OFF-olni. -
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #3193 üzenetére
Köszi.
Írtam privit, mert van némi gond ez ügyben.(#3213) KaraDani
Nem tudom hogy csináljátok, de frankó lett!
Mondjuk még csak az elején tartok. -
KaraDani
addikt
Összedobtam a Hungaroringi versenyt egy kis videóba. Semmi extra, nem egy művészi alkotás. (nem volt kedvem frankón megvágni zenével, hogy aztán youtube levegye az audiót
)
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #3210 üzenetére
Azért még ráér szomorkodni később(ha már mindenképpen ezt akarod tenni
), mert egyelőre csak offline fogom használni amíg nem tanulom meg, majd ha kb. olyan időt megyek mint bill.-el(persze lehet jobb is, nem leszek szomorú
) akkor jöhet a bajnokság...
(+még nincs is itt
)
-
HorCsa
csendes tag
válasz
Ventur@ #3210 üzenetére
Ha a NAGT-re gondolsz, akkor azt le lehet. Mindenki számára elérhető itt a honlapjuk akik készítették. Az rFactor mods menüpont alól mindent le tudsz szedni. Ezzel megyünk minden változtatás nélkül (csak festések vannak sajátok).
A kTCC mod legutolsó verziója már reggel sem elérhető, csak ligatagoknak. Az előzőeknek már úgy is mindegy... de vannak tőletek regelve nálunk, ők oda tudják adni ha elkéred tőlük (de amúgy nagyjából pont ugyan az a tiétek is).Amúgy meg ha ennyire "hülyén jön ki..." ez az egész dolog, hogy segítünk meg ilyenek, akkor van még mindkét ligánkban hely. Segítünk a tagjainknak. Én a részemről befejeztem... ez nálam kiverte a biztosítékot.
-
Ventur@
senior tag
(#3196) N€T0X|N: Sikerült letölteni nekem is és nem kellett gmail fiókra bemenni, szóval nekem tetszetős a dolog
. Jobb mint a data.hu a maga 60 kb/s-ével
.
(#3205) zsomboor: Ettől még jobban elszomordta, hogy te is kormányra váltasz a következő szezonra
.
Eskü fontolóra veszem, hogy következőn nem is jelentkezem, mert minek. Teljesen esélytelen vagyok bill-el. Ez a ringen is kijött. Gyorsköröm még azt mondom, hogy bill.-hez képest nem is volt rossz, de futamon túrót nem értem el. 7.-ként indultam 9. lettem. Mityú úgy ment el mellettem, mint a huzat. Motort is csak vagy 2 körön át tudtam tartani.Néztem a monzai idődet. Közelében sem vagyok a best lapodhoz, pedig nem két kanyart mentem már ott sem. Szóval most szomorú vagyok
.
(#3207) Sziszifeca: Gyere csak nyugodtan szerverre és b*sz oda a Pro Extremes-eknek (Logitech-esek is kaphatnak a szájukra természetesen), mert kicsit nagy az arcuk
(istenem, de szeretem a lelki terrort alkalmazni, ha már a pályán csak tölteléknek vagyok jó
)
Egy kérdésem lenne: Reg. nélkül nem lehet tőletek letölteni a kTCC-s modot
? Mert nekem nagyon tetszenek, hogy ilyen jó kis orrtolós verdákkal csapattok és kipróbálnám, hogy mégis milyen. Regelni meg nem akarok, csak azért, hogy a modot letöltsem. Ha megoldható köszöntem, ha nem nem. Nem dráma
.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Sziszifeca #3207 üzenetére
Bömösre nem csinálnál egyet? De legjobb idő legyen ám..
-
Sziszifeca
őstag
válasz
N€T0X|N #3204 üzenetére
Én mindig szerettem ha valaki megelőz Hotlapsban, mert legalább kell erőlködnöm, hogy lehet még gyorsabbnak lenni. Most N€T0X|N neked meg azért esik rosszul, mert látom sokat szerepelsz a lista elején..
De hiába megyek jól a Hotlapsban, ha versenyen meg nem szerepelek, bár lehet mennék veletek is néha.
Ti mikor szoktatok szérón lenni általában? -
zsomboor
tag
Ma lesztek este? Mert én is jönnék ma...
Ventur@ tényleg nem sokan fogtok billel. maradni a következő szezonra, mert én is most fogok rendelni egy DFGT-t ha minden jól megy
-
válasz
Sziszifeca #3203 üzenetére
Nem probléma, csak hülyén jön ki...
Dzsaver: elvileg nem kell google fiók hozzá, legalábbis mintha én anélkül is le tudtam volna szedni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest