- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szétszaladt a társaság, ki erre ki arra.
Apropó van még pár szabad hely a VCRC Ktcc bajnokságában akinek kedve támadna a virtuális aszfalt koptatásához!
Bővebb infó a honlapon => Vcrc.hu
Promo és a próbafutamról készített összefoglaló videó, Sziszifeca jóvoltából. -
zodo
nagyúr
Mindenkinek balesetmentes, élvezetes szezonzáró futamot kívánok!
Gl all!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #5728 üzenetére
Sokkal többnek tűnik, de tényleg annyi.
-
zodo
nagyúr
Úgy látom aki elkezdte az be is fejezte a videó letöltéseket, de aki szeretné a továbbiakban az írjon rám egy privit és seedbe állok. Köszi Dani!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #5637 üzenetére
Szerintem úgy izgi lenne.
Igaz még nem tartozóm az (elnézést!) idősebbek közé csak kb. féltávnál járok de szerintem 5-6-10 kör elegendő ahhoz hogy el lehessen kezdeni hajtani a mp-ket, csapattársakat.
Többek közt Neuro is a tanúm az anno megtartott fun NAGT futamon igen szépen szerepeltem az A1 ringen ahol éltemben nem mentem még csak jó vagy jobb verda volt alattam mint a mostani TDi.
Persze a setup készítés megint más kérdés ahhoz idő kell de arra ott az offline lehetőség.
Amúgy nekem teljesen mindegy mert lehet nem is veszek részt a kövi bajnokin. -
zodo
nagyúr
válasz
Oxy.kiraly #5619 üzenetére
Akkor megnézem még egyszer, köszi mindkettőtöknek.
Mondjuk kb. ugyanezt végeztem el én is csak nem külön mappáztam hanem egyből az rfactor főkönyvtárába másoltam és az a rfdynhud_editor_launcher.exe futott hibára.
-
zodo
nagyúr
válasz
Oxy.kiraly #5610 üzenetére
Nekem el sem indult mert nem találta a JAR-ini-t vagy mi a bánatot pedig 64 bit-est is leszedtem neki hátha de nem ment és ezért le is töröltem.
Config mappában van valami editor talán azzal kell de fórumokon viszont notepados szerkesztéseket láttam.
-
zodo
nagyúr
Neuro!
Real feel ffb-el van valami teendő a játék főkönyvtár/plugin mappába másolása után?
Az a hang remélem nem fog jelentkezni mint a teszt verzióban azért kérdem.Honlapon lévő rFactor Map plugin 1.06 a használatos vagy neked jobb van amit anno említettél?
"Gumikopást hol tudom megnézni?"
"A megfelelő plugin-al" -
zodo
nagyúr
Melyik pályán?
Új módot még nem tettem fel de az előzetes teszt kiadásban végig a gyári alapbeállításokat használtam még a fékerőt sem állítottam el és átlag 1:44-ket mentem az A1-en. -
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #5420 üzenetére
Nálam is meg lehetett volna csak megszakadt és csak napi egy lehetőség van, depon meg 10k-al sűvít kb. egy hét és meglesz. Nem sietek.
Azt hittem mint múltkor több lehetőség van csak többször kell frissíteni hogy beadja a tuti.(#5422) N€T0X|N
Ahha és hol a Direkt link lehetőség?
-
zodo
nagyúr
Megaupload ill. Depositfiles-ről lehet tölteni?
-
zodo
nagyúr
Talán most már mindegy ha elárulom, megkaptam az előzetes 2.0-ás módot tesztelésre (véglegest még nem töltöttem le) és így jó pár kört sikerült futnom minden addigi verdával a Mercedes-Benz C200 kivételével, játék adta alap beállításokon.
Nagyon minimális eltérések vannak ahogy Neuro is írta.
Fordulékonyságot ill. a fék hatást tudnám felhozni mint apróbb eltérések a kasznik közt.
Megéri jó pár kört autózni minden egyes verdával hogy kiderüljön melyik mire képes hogy nehogy úgy járjon valaki mint én az első szériában. Elsőre mind nagyon tuti.
Elárulom nem a TDi Leon fogom választani ha lesz rá lehetőségem hogy elinduljak a következő szezonban. -
zodo
nagyúr
Ne felejtsétek el átállítani az órát!
Ezért kicsit előbb lesz elérhető az új mód bemutatkozása.
Mááá nagyon várom.Egyben azt jelenti részemről hogy a következő futamokon nem biztos hogy részt fogok venni. Bocs.
-
zodo
nagyúr
Bocs még egyszer akinek keresztbe álltam a 2-es sikán előtt.
Gőzöm sincs mitől forogtam meg és ez már nem az első esett. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #5213 üzenetére
Ohh.
Más:
Kicsit fent voltam a szerón, hogy teszteljem az új track listát nem okozott-e valami problémát.
Nem vitatom senki idejétmert az időmérőn úgy is kiderül majd, de a későbbi esetleges csalódás okán linkelném a mi régebbi hibáinkat amit KaraDani-val vétettünk.
Sokszor nem is látszik mennyi múlik, de tanuljatok a mi hibáinkból ez egy nehéz pálya ilyen téren.Tényleg csak jó szándékból tettem szóvá, mert nekem aztán édes mindegy ki mennyit megy!
Peace!Ha tévednék és tényleg ilyen jó időket sikerült összehozni akkor már most elnézést kérek!
-
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #5172 üzenetére
és Neuro.
Igazatok van erről a 2x10 kör futamtáv tényéről el is feledkeztem. Visszaszívtam.
Gumifelvetésem törölve.Viszont nem tudom hogy csak a leírás más és más vagy valóban van valami különbség a mostani módban használt gumi típusaink közt még akkor is ha elvileg mindenki lággyal megy.
BMW:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2009, they offer slighty improved grip over the 2008 onesChevrolet Cruze:
Advan/
Yokohama tiresChevrolet Lacetti:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2009, they offer slighty improved grip over the 2008 onesHonda Accord:
2006 tires/Tires used in the WTCC 2006Seat Leon:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2007, they offer slighty improved grip over the 2006 onesVauxhall Vectra:
2010 Dunlop tires/
Dunlop tires used in the BWTC 2007 Slighty improved grip overNekem ebből az jön le kötözködés és miegymás nélkül hogy ezt is javítandó feladatok sorába kellene venni a következő mód készítésekor ha megoldható mert úgy vélem akkor lenne egységes(ebb).
Szerk: Ha még nem történt volna meg.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #5165 üzenetére
Hol látni a gumikopás %-át?
Nyilván a rossz beállításaim miatt tolja az orrát kis mértékben, de az nem jelenti azt hogy kizárólag padlógázon állok. Szerintem super lágy gumin megyek a kezdetektől.És ha már gumi akkor az itt ragadnám meg az alkalmat hogy a leendő új módhoz indítványozzam a gumiválasztás lehetőségét!
Kemény, Lágy és Super lágy hogy a jövőben akár izgalmasabb futamokat is lehessen futni.
Ezalatt például a hosszabb versenyekre gondolok ahol kötelező lenne az egyszeri boxkiállás. -
zodo
nagyúr
válasz
dugojancsi #5162 üzenetére
Hát ilyen ez a sóder és a rosszul beállított verda párosa.
Sajna időm se volt nézni hogy merről fogsz érkezni gondoltam talán a külsőn ahol szokás, de hiba volt tovább engednem a verdát a belső ív felé mert arról akartál kikerülni.
Lényeg hogy nem történt nagyobb baj ettől a kis koctól.Köszi. JJ
Igyekeztem pályán maradni, de tényleg nem találtam egy normális beállítás sem ehhez a verdához erre a pályára (sem).
Stabil akkor nem megy, ha megy akkor ingatag és minden esetben széteszi a gumit.
Nem volt még olyan kanyarvételem hogy ne hallanám a gumi sírását. -
zodo
nagyúr
Gratula a győzteseknek és résztvevőknek!
Egész jó kis futamot futottam, magamhoz mérten a f..talicskával.
Csapattársam, szépen megpattantál előlem, pedig hamar korrigáltam.Neuro felvetésére:
Régóta motoszkál bennem a kisördög ill. a múltkori tesztnapon elért sikerélmény okán is gondolkodom a VCRC / NAGT szériában való indulásom. -
zodo
nagyúr
Kicsináltuk a szerót?
, de újra indult.
-
zodo
nagyúr
Lehet újra kell tennem a játékot.
Kitakarítottam a gépet és gondoltam kipróbálom az int. vga-t.
Teljes monitor felbontáson, közepes graffal egész jól ment. Levettem alacsonyra és már nem töltötte be a pályát, félúton elakadt 3 globális hiányzó vagy sérült fájlra hivatkozva.
Közben nem történt semmi csak kiléptem a grafikai beállításokhoz. Klassz. -
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #5040 üzenetére
Örülők hogy viszonylag hamar "rendbe" jöttek a dolgaid viszont nem jó hogy most Ventur@-nak akadnak gondjai.
Tényleg hihetetlenül szór ez a megabigyó.
1 csomag kb. 400 Kb/s 30 óra
2 csomag kb. 2 Mbit/s 10 perc
3 csomag kb. 70 Mbit/s több mint 2 óra és még csak 72% tart.
Talán ma még le is jön. -
zodo
nagyúr
Bocs hogy ma nem jöttem, de kicsit visszamentem nosztalgiázni a kitartó Grid-es társadalom képviselőihez. Igazán remek futamokat sikerült futni.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4980 üzenetére
Második futam jobban tetszett, igaz valami gyors setupal mentem amit csak az 5 perc szünetben állítgattam.
Legszebb pillanatok.
Yaq megtolja Dragbajnokot aki megforog.
Aztán érkezik Mityu aki szintén telibe vágja.
Végül Danival elsiklunk köztük.
Később Yaq a fűvőn.
Erre egy kanyarral később én is kieresztem és megpörgők.
Végül összekapartam mielőtt Yaq beért volna.
Jó mecs volt ettől függetlenül, jó pár kakaskodás mellett.
(#4981) zsomboor
Hát majd meglátjuk, de nagyon arrafelé erőltetik a kérdést.
, de előtte úgyis megnézem a "demo"-t azt ha jó akkor majd regisztrálok ha muszáj. -
zodo
nagyúr
Majdnem lecsúsztam róla, mert nem is néztem mennyi az idő csak azt láttam hogy 6 perc van az időmérőből.
Gratula mindenkinek, nagy meccsek voltak!
Egy-két érdekességgel tűzdelve.Szerk:
Tudom nem nagy szám, de úgy nézz ki a Grid 2 már a továbbfejlesztett EGO2-es motor kapja majd aminek az elődjétől kaptuk pl. a valós, dinamikusan váltózó időjárást. -
zodo
nagyúr
Szia!
Örülők hogy megjavult a kormányod.
Kicsit visszaolvasol akkor megtalálod, de a pályacsomagot is tedd fel ami szintén fentebb található.Amúgy az elérhetőség és jelszó ua. mint a wtcc-nél csak a szeró neve után :34298 kell írni.
Kösz mindenkinek a mai teszt köröket!
Nagyon kellett már az önbizalmam visszaszerzéséhez. -
zodo
nagyúr
Pályacsomagot feltetted?
(#4950) N€T0X|N
, de offline lehet rajta menni.
JJ itt az időm Volvo-al, de csak pár kört mentem állítgatás nélkül.2:05 még kevés.
-
zodo
nagyúr
Az miatt tuti nem fagyhat le.
Valami más gubanc lesz.Elsőként másold be a sima NAGT 1.5-őt aztán patcheld.
Sajna már nem emlékszem hogy csináltam, de mennie kell elsőre ha mindent jól csináltál.
Esetleg csak ki kell választani a versenysorozatot, de nálam is egyből a NAGT-al indult, mert az az utolsó telepített mód.Lehet, hogy csak egy restart kell neki és már megy is.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4910 üzenetére
Nekem fent van a mód, de talán csak 1-2 kört mentem a verdákkal kipróbálás gyanánt.
Face-re meg nincs regim, de like.
Nem is látom a gombot, hogy most ránéztem és kissé lassúak a szerver lista adatokat tartalmazó oldalak betöltése, de működik.JJ
A játék főkönyvtárát ad meg és kész.
Külön "NAGT" mappába teszi, ha jól tudom. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4873 üzenetére
"Az első felével egyetértek, de a másodikkal nem, lásd. VB topic."
Tudom semmi közöm hozzá, de jó döntés.
Egyértelmű ki okozta a rajtbalesetet.Ezért részben érthető a felháborodás, mert talán jobb verseny lehetett volna elől ha nem így alakul. Igaz ez bárkivel előfordulhat és nem vonzza magával az agyrém közlekedést, viselkedést a pályán.
pl. az egyik koc utáni kicsúszást követő pályára visszatérést (tolatást) illetően ami két akkor érkező autót is (részben) érintett, de akár nagyobb baj is lehetett volna belőle.Peace.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4845 üzenetére
Választhatsz egy új avatart az alapértelmezettek közül.
Szerk:
Játszik valaki "mai kor" integrált vga kari egyikével?
pl. HD4200,stb.Ezekkel már simán mennie kell ha az ajánlott Geforce 7900 GT or Radeon X1900 GT, 256 MB video RAM csak gondoltam megkérdem.
Ted-Mosby
Reméljük, mihamarabb megoldják.
-
zodo
nagyúr
Viszont jó lenne ha használnátok a "Szerkesztés" gombot, mert így igencsak hsz. gyűjtés szagú a dolog és Moderátori figyelmeztetéssel később lesz meg az áhított arckép.
Az előző weboldal miért nem volt jó?
Nem lehetett fórumozni? Itt a Ph ami tökéletes a célra.Remélem Ted munkája nem veszett örökre a bitmezőkön.
-
zodo
nagyúr
válasz
00roli00 #4799 üzenetére
VB tag, most mit vártál.
Dzsaver csak viccelek, tudod. Gr.
Szerk:
Amúgy hihetetlen hogy nem is gyakoroltam (Neuro a szemtanúja) és mégis 2mp javultam, kb. 20 perc alatt.
Na ehhez mit szóltok, persze ez még nudli mert csak a 2:15 alá idő.
Viszont ha hiszitek ha nem egy még a GT 3-hoz (közel 10 éves PS játék) kinyomtatott beállítási kalauzt olvastam és állítgattam a verdán. Érdekes.
Mire nem jó egy lomtalanítás. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4700 üzenetére
Nem bírja azt a temérdek csítet.
Csak viccelek!
Sajnálom hogy szívat a TAmatőrök. Tavaly egy nap szabit csesztem el miattuk hogy bekössék végre a tripla csomagjukat, hossza telefonos egyeztetés után.
Erre a kiérkező szerelő közli velem hogy nincs is a T-nek egyetlen kábele sem a 27 lépcsőházas háztömbben. Szerinted? -
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #4695 üzenetére
FFB-t (erőt, súlyt) szinte nem is használok, talán csak 10 vagy 20%-ra állítottam a játékban.
Amúgy pedig így van most rFactorhoz a driverben:Ha nagyon ráz egyenesben akkor így állítottam be anno, pl. a Ferrari Virtual Akadémia alatt.
Ahogy Dani írta: "Overall Effect strenght 105%-ról " kell lejeb venni.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #4670 üzenetére
Köszönjük!
és éljenek a Nők!
Látom kiderült hogy ma nem lesz futam.
Sok egyéb dolgom van de majd lesem a fejleményeket.Ted
Gr az új géphez akármilyen is.
Viszont kár hogy vasárnap megint melózol. -
zodo
nagyúr
Nekem jó a holnap is csak du. 3-ig derüljön ki mert úgy készülők. Thx.
-
zodo
nagyúr
Én is szívtam nemrégiben a netem miatt így átérzem a bajt.
Kár a futamért.
Remélem minél előbb, gond nélkül helyreáll a kapcsolatotok.
D-nél egy nap kellett a teljes lépcsőházunk visszakapcsolásához. -
zodo
nagyúr
válasz
00roli00 #4410 üzenetére
Hát már te is kezded.
(#4411) Ted-Mosby
Ok akkor én vagyok a hibás és nem az autó.
Azt megnéznéd vagy rá s vághatod, hogy az tényleg úgy van ahogy fentebb írtam hogy minden pályára ugyanazt a beállítást kínálja fel?Tudom hogy te ügyes vagy ezért lettem a csapattársad.
(#4412) N€T0X|N
Sajna ma sem mentem egy árva kört sem és a futamra sem tudtam menni, de mostantól nem piszkálok semmit a verdán aztán kiderül.
(#4413) Ted-Mosby
Új módban a biztonsági autó, sofőrje leszek.
(#4415) JJános
Az ha jól tudom akkor olyasmi (lehet hogy az elődje) mint a Force Ex-em csak nincs rajta annyi programozható gomb ha egyáltalán van rajta. Anno mikor kerestem az enyémet akkor jókat olvastam róla, de gondolom ki kell fogni mert már nem mai darab.
-
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #4362 üzenetére
"Ne legyen bosszantó...a középmezőny ugyan olyan értéket képvisel mint az eleje, hidd el..vagy higgyétek el."
Nem forr fel az agyvizem, ne így értsd.
Hátul is szeretek fair csatát vívni (nekem ez a fő adrenalin) csak jobb lenne elől tenni.
Amúgy sok múlik az adott kocsin és annak beállításain adott pályán amit nemsokára Neuro-nak is megemlítek.
Nálam úgy néz ki jelenleg hogy a kocsi választásom még csak csak elmegy, de a hozzávaló setup sehogy se akar összeállni. Talán még nem voltál köztünk amikor többször felhoztam hogy bármelyik másik autó gyári alapbeállításával 2-3 kör alatt ( pályaismeret ?) bő másodpercet verek magamra akár melyik pályán a Leon-hoz képest aminek alapbeállításával még a pályáról is leesek ha nem óvatoskodom ami ugye nem egyenlő a versenytempóval.
Csak ennyi és nem a nyerési vágyamat akarom kielégíteni csak csatázgatni akár hátul akár a középmezőnybe, de egyelőre örülők ha végig megyek.
Talán majd a következő szezonra felszívom magam.(#4371) N€T0X|N
Szép csata!
(#4372) N€T0X|N
Gondolhattam volna. Gr szép idő!
Mint fentebb említettem nem mondom hogy nem kell gyakorolni de tegyük hozzá hogy nagyban függ a kocsitól és annak beállításaitól a jó szereplés.
Sajna béna vagyok magamra szabni a verdámat hiába olvasom és tesztelem az "ezeregy beállítási segédlet kódexét".
Tegnapi futamon pl. a Valenciára tákolt beállításomat emeltem át és csak két gyors kört mentem az időmérő előtt.(#4373) smisa
Mázlista.
Majd mesélj róla, milyennek találtad!
(hátha érdekel valakit)(#4380) Ventur@
"Nem lehet autót váltani idény közben mi
?"
Szerinted én már nem váltottam volna!
Amúgy ami a másik verdával ment időt illeti a sajátodéhoz képest, hát.... én is emiatt szívok, de volt idő ill. lehetőség választani a bajnokság előtti időszakban.(#4382) dzsavermadar
Szerintem meg minden beállítás eltérő a mostani módban is.
pl. azt se értem hogy miért mindig ugyanazt az egy azaz egy nyamvadt gyári beállítást ajánlja fel az össze pályára.
Szóval csak csak bosszantó.
Ha már sim akkor legyen sim, Szerintem.(#4384) dzsavermadar
"Egyszerűen sehogy nem lett jó. Valami mindig rossz volt benne.
Más autó váltója viszont remekül működik, és a változtatások is jó beállításokat hoznak."
Itt tartók most a Leon-al.
Véletlenül se nyúlók bele olyan beállításba amire már azt mondanám hogy hoppá ezt kerestem. Mint mindig más autók alapbeállítását hoznám fel amikkel már élmény az az autózás, mert ha kell húz ha kell motorfékkel kanyarodok nem kell satuznom ami 120 fokra nyomja a gumit, kanyarokban nem darálja a gumit egyszóval kezes és még nem is setupoltunk rajta.
Leon-al meg minden egyes kanyarban várom mikor ficcen le a felniről a gumi mert hallom ahogy nyírja az aszfalt, motorfék ill. motor teljesítmény vissza kettő padlógáznál vajon mi?(#4397) Ted-Mosby
Csapattársam ez már most jól hangzik és előre is köszi a rengeteg belefektetett idődet az új mód elkészítésébe!
Egyelőre nincs különösebb kérésem az új módhoz csak az egységes fizika és beállítási lehetőségek.
Kasznit úgy sem nézegetem, verseny közben. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4353 üzenetére
Ne gyere már a gyakorlással, nem kell egy pályaismerethez 4-500 kör mert az már régen rossz. Megígértem hogy nem siránkozok, nem is azért válaszoltam Roli-nak amit csak ti most felfújjátok, ne tegyétek. Volt egy smile is a mondatom végén!
Csak nekünk bosszantó hogy hiába küzdünk mégsem érünk oda még véletlenül sem.
Annyira talán nem vagyunk bénák ha más játékokban szorongattuk egymást de lehet hogy én tévedek. Tudom... mindenre van válasz.
Ne is válaszoljatok csak hangosan gondolkoztam. Bocs. -
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #4349 üzenetére
Ehhez a részéhez én sem értem csak jártak nálunk egy páran a VCRC-sek közül és náluk (bevallásuk szerint) egységes a fizika csak a kaszni más és más.
Azt nem mondtam hogy egyszerű megoldani és nem is tudom mivel jár csak hogy van rá lehetőség és milyen jó lenne ha ezáltal izgalmasabb futamokat lehetne futni. -
zodo
nagyúr
Gr mindenkinek!
Igazán jó futamot mentem ma csak egy baj volt vele hogy hátul, de attól még tetszett.
Igaz a rajtom megint jó volt, egész jól megúsztam az első kanyart ill. egy darabig az élbolyt üldöztem amíg ki nem csúsztam.Ted kösz a setupot, de végül az enyémnél maradtam.
Kettőből kellene ötvöznöm valamit hogy jobb legyek.Bocs Yaq ha összeértünk az emelkedős sikánnál.
Dugó
Nem volt akkora lökés, úgyhogy emiatt nem óvok.
Szép munka volt, gr.
Na meg jó kocsiválasztás.Satan_Claus
Volt setupom csak Ted olyan rendes hogy mindig átküldi az övét amivel kb. 2mp-el jobbat megy. Nekem meg mindegy mert kb. a középmezőny végén vagyok akármilyen setupal is megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest