Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelep
senior tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Hát ez igen nagyvonalú ajánlat.
Viszont ha valami kisebb vagy inkább nagyobb csoda folytán én nyerném a bajnokságot, akkor ez a nyereményt a 2. helyezetnek járna szvsz. Nekem már megvan a Race 07+ GTR Evolution.Gondoltam ezt korrekt elmondani.
Még ha a valószínűsége nem is túl nagy. 
-
válasz
Ventur@
üzenetére
Nos, ez igen nagyvonalú ajánlat, és kétségkívül ösztönöz mindenkit a minél jobb helyezés elérésére a bajnokságban (azaz folytonos részvétel és sok gyakorlás).

Ehhez majdnem tökéletesen passzol az, amit fentebb vázoltam. Kis módosítást eszközölve, tehát:
Összesített ponttáblázat (Ted ugye fentebb mutatta is már, hogyan fog kinézni). Majd ebből leszűrve:
A "gyári" azaz kormányos, kontrolleres versenyzők, és a "privát" azaz billentyűs versenyzők, s így kapunk még két táblázatot. Mindkettő külön kezelhető, tehát így két bajnokunk lesz, és akkor ők kapják a nyereményeket.
Illetve az összesített alapján lesz egy abszolút bajnok, aki ugye az egész bajnokságot viszi. De ő nyilvánvalóan a fentebbi kettő közül lesz valamelyik, tehát nem harmadik játékos, és így nincs szükség harmadik nyereményre sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont ha valami kisebb vagy inkább nagyobb csoda folytán én nyerném a bajnokságot, akkor ez a nyereményt a 2. helyezetnek járna szvsz. Nekem már megvan a Race 07+ GTR Evolution.
Még ha a valószínűsége nem is túl nagy.