Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Ha hiszitek, ha nem, nekem is megfordult a fejemben az ösztönzés (nyeremény dolog) igaz kicsit máskép. Elmondom aztán lesz ami lesz:
Mint tudjátok, lehet verseny autókkal biztosított pályán menni (én pl WRC-t tudok tudom nem TC de az élmény ott van igaz engem még csak utasként vittek de az szerintem durvább
).
A Bajnok nyerreménye ez lenne a többi indulótól, de hogy ne legyen csak 1 embernek élmény mindenki mehetne saját költségen és a nyertesnek össze dobnánk azaz Ő tényleg megnyerné.
Ergo mivel többen mennénk ezért sokkal kedvezőbb lenne a 1főre esső költség. Persze ehhez kell hogy mindenki szánjon rá bizonyos (tudom nem kevés) pénzt ezért csak félve merem bedobni az ötletett
Nem utolsó sorban leheten egy személyes talákozás is - azaz lerendezni a nézzet eltéréseket nem csak chaten

Lehet a gokart olcsóbb lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).