- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsomboor
tag
válasz
Satan_Claus #3598 üzenetére
Hát igen, BMW-vel bill.-el...
-
PaJa1
őstag
válasz
Satan_Claus #3596 üzenetére
Nálunk - OBHUNRACING - sima wtcc 2010 bajnokság indul, amire jöhet bárki aki rendesen körbe tud menni a pályán úgy hogy azon vannak mások is. Segítségek vannak engedélyezve és van már billentyűs játékosunk is. Nem tudom, hogy a PHs wtccn található alap wtcc mennyiben tér el az általunk használttól, a fizikája megegyezik a 2009esével, van BMW, Cruze, Lacetti és dízel Seat. Ha mégsem egyezne, akkor pikk pakk le lehet tölteni a másikat.
-
törölt tag
válasz
Satan_Claus #3590 üzenetére
....hát ahol a sima WTCC 2010 megy oda fel lehet csatlakozni.
Én most egy hétig nem leszek gépnél, de utána csinálok játékot, aztán körözhetünk, de még 2mp-t szorítsál lejjebb a Bmw-vel. -
Mityu_76
tag
válasz
N€T0X|N #3573 üzenetére
Természetesen értem a csipkelődést..... :-))))) Nyugi kivánszorgom a végéig.
Sőt fel is lélegezhetsz, most nem tudlak kilökni, mert ha az első körben áthajtok, olyan hosszú hogy szinte le is fogtok körözni mire kiérek. Amúgy is mind1, mert egész héten nem tudtam menni a pályán úgyhogy nem is ismerem.......
No de jön még bambuszra Sárkánytűz.... :-))) -
Satan_Claus
őstag
Melyik szerveren lehet csapatni? Jelszo kell?
-
törölt tag
válasz
Satan_Claus #3587 üzenetére
még puhítsad azokat a gumikat
-
Satan_Claus
őstag
Curitiba-n Alfaval 1:28,2 mennyire szar elso nekifutasra?
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #3584 üzenetére
Fordítva
Ha alulkormányzott az autód az elejét lágyítani és/vagy a hátulját keményíteni kell. A puhább futómű több tapadás! Tehát ha elől puhább, az eleje jobban tapad, kevésbé lesz alulkormányzott. Annyi, hogy ha puhább az eleje lassabban reagál az autó a driver inputokra, magyarul kormányzásra, gázadásra, fékezésre.
-
Ted-Mosby
senior tag
Esetleg ma egy ilyen???
19:00 --- időmérő edzés (15 perc)
19:15 --- warm up
19:20 --- 1. verseny 5 kör
19:40 --- warm up
19:45 --- 2. verseny 5 kör -
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #3581 üzenetére
-
Ventur@
senior tag
(#3565) KaraDani: Muchas gracias Dani a leírást
. Néztem is, hogy miért van annyi kamerabeállítási lehetőség, de most már tudom
.
(#3570) zodo: Köszöntem...és reszkess, mivel kegyetlen VB leszek. Nem kímélek senkit
.
Bázzz Ted megelőzté, szóval mégis szerkesztettem a hsz-met, mivel én még az 1.0-ás verziót ajánlottam
.
Satan_Claus: Csak tölsd bátran és játsz
. Benne van minden ami kell. Hidd el nekünk nyugodtan
.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Satan_Claus #3578 üzenetére
-
Satan_Claus
őstag
Udv mindenkinek, ugy dontottem, kiprobalom az rfactort, a WTCC is erdekelne, ez valami mod, vagy a teljes verzioban van benne? Egyelore trial account-tal rendelkezek.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #3484 üzenetére
Köszi a képet!
(#3485) Ted-Mosby
Nincs titok. Tudom hogy jobb vagy nálam ebben a műfajban.
(#3481) feri1014
Gondolom ez a gumikopás által keletkezett általános jelenség.
Előbb utóbb nem tapad már úgy a gumi és így az íveket sem úgy tudod venni ahogy a friss gumikon.
Nálam már az első harmadban jelentkezik a jelenség, mert megölöm a gépet.m4dm3n
Gratulálok a kinevezéshez.
(#3560) KaraDani
Pff. Ez jó!
-
KaraDani
addikt
Nem sokat. Egy 6 éves játékról beszélünk, ami alapból sem a látványról szólt. Plusz privát modok rá, aminek vagy ilyen vagy olyan a törésmodellje, de a játék mindenképpen korlátozza. Egy mai játékkal amiben gyárilag készített autók vannak ne is próbáld meg összehasonlítani. (bár azért elég ritka aminek tényleg élvezhető törésmodellje van)
Videovágás közben biztos lehetne utómunkálni effectekkel meg hasonlókkal, de az az én képességeimet bizos, hogy meg haladja, meg hatalmas meló lenne.Ted: részemről a megtiszteltetés, hogy kikerülnek a honlapra
-
adyz.
aktív tag
A töréssel nem lehetne valamit kezdeni? Rossz nézni így a videókat, hogy még nem történt meg a gebasz, de már repülnek a darabkák meg a szikrák.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ventur@ #3563 üzenetére
Köszi srácok!
Leírom itt offba inkább, hátha mást is érdekel, hogy működik a free move rFactorban. Két féle van ami követi az adott autót és ami fix a pályán, attól függ melyik kameraállásból indulsz ki. Ami nem követi az "end"-es kameraállás amivel alapból a pályán előre elhelyezett fix pontok között tudsz váltogatni és egérrel tudsz nézegetni. Innen mozgatni akarjuk a kamerát, amihez a controller beállításoknál be kell konfigolni a vezérlő billentyűket. Első a Toggle Free Move (free move bekapcs-kikapcs) valahol a közepe táján van, ez nálam egy két tengelyes analóg gamepad bal mutatóújjas egyik billentyűje, alapból az U betű. Maga a mozgatáshoz használt cuccok eléggé az alján vannak: Camera move forward, backward, left, right, ezt a bal analóg tengelyre állítottam be. Aztán Camera tilt up down left rigt ezt a Dpadra állítottam. Camera move up down, és turn right left, ezt a jobb analóg stickre. a Camera Zoom in Out pedig ment a jobb mutatóujjas két gombra. És van még egy Camera move Slowly gomb, amit nyomva tartva fixen lassan mozog a kamera, ez a bal mutatóujj másik gombja lett.
Ha konfiggal megvagy mehet a móka, ha fix kamerát akarsz nyomsz egy endet, aztán a megadott gombokkal elindulsz amerre akarsz vele. Ugyanezt lehet alkalmazni autóhoz rögzített kamerával is, váltasz valamilyen autós nézetre nyomsz egy toggle free move gombot és úgy mozgatod az camerát ahogy akarod, viszont így az autóhoz képest mozgatod nem a pályához.
Billel körülményesebb lehet a beállítás, mert ennyi szabad gomb alapbeállításon szerintem nincs is, a gamepaddal meg amúgy is jobban kézre esik a sok gomb, illetve mivel analóg tőlem függ a max mozgás és a 0 közötti mozgás sebessége.
Remélem nagyjából világos, sry, hogy angolul írtam a megnevezéseket, én angolul raktam fel a játékot, nagyjából meg nem akartam fordítani, úgyis megtalálja aki akarja. -
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #3560 üzenetére
Kva jó lett Dani
. Írd má meg privátban, hogyan csinálod ezeket a kameraállásokat. Legjobban a rajtos rész érdekelne
. Egy-két dolgot én is tudok, de ilyet spec. nem
.
Előre is köszöntem
!
Ui: Na remélem ma már feltudok menni Osch-re tesztelni, mert napok óta nem futottam ott egy karikát sem. Monza óta jó ha vagy 5 kört mentem azt is offline-ban (mostanában egy kis COD4 multi móka napokat tartottam. Ha már meg van nyüstöljem azt is
).
-
KaraDani
addikt
-
Menni ment, csak csatlakozni nem lehetett hozzá. Most már elvileg jó.
-
Ted-Mosby
senior tag
Nagy a pangás a szerveren, mi lesz így a hétvégi bajnokin???
Sok büntetés lesz kiosztva -
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
a különbség a két mod között csak annyi, hogy a v1.2-ben a saját festésű autóink vannak és bekerült egy két autó a versenyzők kérésére, az autók fizikája ugyanaz
-
JJános
addikt
Kapásból mentem egy gyorskört picit javítva, bár csúszkálva a hideg gumikon. [link]
-
Kicsit elszállt a szeró, még nem fejtettem meg miért, de dolgozom rajta.
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
A PH! WTCC mod v.1.2 mod-hoz hozzáférést már nem adunk ki senkinek. A nevezés lezárva, a bajnokság folyamatban van.
Akit érdekel a mod töltse le ezt rFactor WTCC 2010.
Egyébként a mi mod-unk tökéletes működéséhez a honlap letöltési oldalán az első négy link mindenképpen kell, a többi nem szükséges. A map plugin használata viszont erősen ajánlott.
-
Van egy szabályzatunk, sok okossággal.
A honlapunkon található PH WTCC MOD 1.2 telepítő, és pályacsomag jelszóval védett. A telepítéshez jelszót kizárólag a vezetőség adhat ki.
Van 1-2 egyéb hasznos infó az elején, többek között, hogy ki az a "vezetőség", szerverinfó meg ilyesmik.
-
válasz
Ventur@ #3542 üzenetére
2. PH! WTCC mod patch 1.1 (Az 1.0-as patch nem kell!)
Má' hogy a viharba' ne kéne?? Nem tartalmazza az 1.0-ban lévő dolgokat!
#3541: Ezek mind jelszóval védett dolgok. A mod eredeti verzióját anélkül is ki tudod próbálni, az lenne az rfactor wtcc 2010, a letöltések között alul. Ami felette van az mind egybe tartozik, és ez külön dolog (meg a map plugin).
-
KaraDani
addikt
A PH WTCC mod v1.2 teljes külön telepítős, alapjátékot is felrakja. Erre jöttek a mod patchek, ami a skineket tartalmazza. (Csak kicsit csalóka ha csak a számozást nézed, hogy a mod 1.2 a patchek meg 1.0 meg 1.1) Viszont mindegyik telepítő jelszavas, oda van írva, csak ha átsiklottál volna felette.
szerk.: erre már nem is emlékeztem, hogy nem kell az 1.0, és lassú voltam
-
Ventur@
senior tag
Ahoj!
Sorrend (ha jól emlékszem
):
1. PH! WTCC mod v.1.2 (ebben benne van minden, ami kell
)
2. PH! WTCC mod patch 1.1 (Az 1.0-as patch nem kell!)
3. PH! WTCC mod tracksAztán kattint, beállít és enjoy
.
Ui: rFactor Map plugin 1.06 <-- Ez meg csak egy kiegészítés, hogy megjelenjen a képernyőn az adott pálya vonalvezetése
(#3536) Ted-Mosby:
király
. Ha jól nézem a büntetések alapján van esélyem egy jó helyezésre mind az időmérőn, mind a futamon megint. Örömbódóttá
-
PaJa1
őstag
Utoljára kell felrakni a wtcc 2010et, nem ez az alap vagy a ph wtcc 1.2 mindent tartalmaz belőle ami kell és akkor ez már nem is szükséges?
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #3532 üzenetére
[lelki_terror]
De nagy a szád kicsi bambuszrügy. Szerintem inkább lapíts és bújj el. Ha, ugyanolyan jó lesz Osch-ben is mint Monzaban, szerintem el se indulj, mert tiszta szégyen voltál
. Csapattársad helyében le is tagadnám, hogy egy csapatban versenyzünk.
De hát látszik milyen banda is vagytok. Az egyik keveset tankol, a másik kiugrik a rajtnál és a büntetését is rosszul tölti le. Áááhhhh szégyen ez a Pro eXtreme Motorsport csapat.
[/lelki_terror] -
PaJa1
őstag
Hello bello!
Van valami kis házi PHs bajnokság amit itteni forumozok népesítenek be?Én egy kis rFactoros közösség tagja vagyok, nem rég kezdtünk el házon kívül is versenyezni. Aki szeretne rólunk több infót megtudni az látogasson el az OBHUNRACING weboldalára. Szívesen versenyzünk hasonló kaliberű játékosokkal, ez alatt értem a humort, versenyszellemet, jó modort.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #3507 üzenetére
[Figyelmedben ajánlom a dölt betűs részt]
Előzőt nem tudtam valamiért már szerkeszteni, bocs mindenkitől a 2 hsz-t egymás után
-
Ventur@
senior tag
Ted & dzsaver és Neuro!
Köszönöm a megtisztelő címet, hogy én is VB tag lehetek
.
Megpróbálom a lehető legjobban ellátni a feladatomat és az biztos, hogy senki felé semmilyen részrehajlást nem fogok tanusítani, akár mennyire jó viszonyban is vagyok az illetővel/illetőkkel. Remélem ebből sértődés nem lesz soha és hellyén tudja kezelni a továbbiakban mindenki a dolgokat
.
Mindenkinek üzenem, hogy a lelki terrort nem hanyagolom. Mint versenyző továbbra is fogom alkalmazni, ebben nem lesz semmilyen változás
.
(#3506) KaraDani: Nagyon ott van a Subaru mod. Én bevallom férfiasan, hogy néha csak azt csináltam, hogy kimentem egy pályára és csak játszadoztam a gázzal, hogy halljam a turbó lefúvószelep hangját. Attól elolvadok
. Eszméletlen jól lehet terelni a vasat még bill-el is.
-
zsomboor
tag
[link] Egy ilyen is jó lenne
Forog mint az állat, de még is sokat szoktam menni vele, már egész jó vok...
-
-
Ted-Mosby
senior tag
PHWTCC mod v2.0 teszt:
MONZA
Alapértelmezett beállítások,15 l üzemanyag,automata kuplung és alacsony blokkolásgátló használata mellett, 1 kör felvezető és egy kör időmérő:Alfa Romeo 156---- 2.:01:785
BMW 320si---------- 2.:03:131
Chevrolet Lacetti--- 2.:01:922
Chevrolet Cruze---- 2.:01:743
Honda Accord------ 2.:02:046
Lada 110------------- 2.:01:692
SEAT Leon TFSI-- 2.:02:136
SEAT Leon TDI---- 2.:01:897
VOLVO C30-------- 2.:01:685Ez a két autó valamiért, még nem tökéletes, de dolgozom rajta
Ford Focus
Vauxhall Vectra -
KaraDani
addikt
válasz
00roli00 #3519 üzenetére
Mentem 15 kört Oscherslebenben most a bömössel, ezen felbuzdulva. 1:39.7-ig jutottam vele, pedig nagyon nem vagyok hozzászokva, és az alap setup nekem nagyon alulkormányzott. Tényleg jó lehetsz vele itt. Ami marha jó volt, hogy a kerékvetőket simán megeszi, míg a Cruzeal a sikánban centizni kell nagyon, hogy pont jól menjek át rajta, mert erősen megdob.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #3510 üzenetére
Jajj de csupaszok szegények a jó ki saját skinek nélkül, szinte meztelenek
Milyen állapotban van a cucc, kb. ilyen béta verzió, tehát már használható rendesen, csak azért ez-az finomítva lesz még?
Közben asszem mentem Oscherslebenben egy olyan PB-t amit nem fogok már megjavítani, nagyon kicsúszott a kör
Video
-
Ted-Mosby
senior tag
-
KaraDani
addikt
válasz
Ventur@ #3503 üzenetére
Naiv voltam, elismerem az összeesküvéselméletedben nincs hiba
Gratula a VB-séghez, és kemény idegrendszert. Neuro meg felkötheti a bajuszt, most már egyenlő rangban levő diktátortól kapja a lelki terrort, nem csak úgy a néptőlAz a Subaru az egyik legjobban megcsinált autó, amit eddig próbáltam. Kinézetre, fizikára, és hangra is
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB Közleménye !!!
Mivel a MONZAI futam után ismételten elég sok gond merült fel az óvások körül, ezért a VB úgy döntött, hogy bővíti a létszámot egy bill-vel vezető versenyzővel.
A mai naptól m4dm3n (Ventur@) is a VB tagja.
Ezek után próbáljuk, majd más szemszögből is nézni a bill-vel vezető pilóták lehetőségeit egy-egy koccanás után.És eggyel több VB tag tudja,majd ellenőrizni az időmérőn futott gyors köröket, így kevesebb idő fog eltelni az időmérés és a futam között.
Ha valakinek ellenvetése lenne az új VB tag személye ellen kérem jelezze.
Köszönettel a VB.
-
Ventur@
senior tag
(#3474) JJános: Gracias a rizst. Oscherslaben-re már ezt fogom kifőzni és tankolom is bele a szekérbe. Remélem jóféle cucc lesz
.
(#3476) N€T0X|N: Bocs! Most már emlékszem, hogy a múltkor a futam végén írtad is, hogy hétfő reggelig szerver off van
. Szivacsagyam nem szűrte ki az infót
.
(#3480) zodo: "...ha más nem akkor keresztbe állok a pályán hogy utat nyerjek a csapattársamnak.
" Én emiatt már most kérem a VB tagokat büntizzenek meg. Minimum 30 rajthelyest kapjál
. Egyébként köszöntem a gratulációt
. Tegnap kicsit off-ban mentem vagy 10 kört Oschens.-ben, de monza után nehéz még átszokni, szóval cinkes lesz eddig
.
(#3484) dzsavermadar: Maxi tisztelet és köszöntem neked is a gratulációt. Széthajtottam a szekeret, de megérte. Igaz messze még a vége
.
KaraDani: Szerinted miért a Seat-nak van a legjobb ideje? Segítek: Neuro csíter egyben szerveradmin, Ted meg a főszervező...na meg van
? Igen eltaláltad: még egy csítert kapunk a nyakunkba
.
Más: Letöltöttem én is azt a Subaru modot.....bááázzzz besz*rás azok a hangok
. Fizika is eszméletlen jó alatta. Azon a pályán próbáltam én is amit te itt korábban belinkeltél és olyan szépen lehet bill-el is kilinccsel előre terelni a vasat, hogy kész. Fantörpikus
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest