Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mityu_76
tag
válasz
dzsavermadar #1597 üzenetére
Bezzeg ha egy pár nappal előbb linkeled akkor az enyém sem lett volna olyan puritán egyszerű festés........ no de ez van...... legalább bizti egyedi.
-
Ted-Mosby
senior tag
ezt minden nap ki fogom írni :
Aki neveztek és van végleges festésük:
#19#adyz,
#83#Baluuuka,
#76#Mityu76,
#666#M-Motorsport,
#82#N€UR0T0X1N
#107#Ted-MosbyAki neveztek és nincs végleges festésük:
#13#dzsavermadár,
#09#feri1014,
#07#m4dm3n,
#71#Syriusmár csak 5 nap van a festés leadásáig !!!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ventur@ #1594 üzenetére
Innen válogathatsz bátran.
Honda Accord skinek
Ha bármi másban is tudok segíteni, szívesen állok rendelkezésedre, mert az enyém elkészült, és ráérek bütykölni, ha szükséges. -
Ventur@
senior tag
Ted: Jól van már leesett mi az a 4.6 Mb-os fájl
(én hülye valami nagyon spéci dologra gondoltam
)
Egyébként köszi sárcok a tegnap esti gurigát
.
Kis összefoglaló tegnapról:
Igaz amíg voltam csak 3 fő volt a pályán (Neuro, Mitya és jómagam), de attól még jó volt. Persze Neuro hozta a szokott
csíteridőket, Mitya alatt sokat szitált a technika, nekem meg még még mindíg vannak pályák, ahol ideges a rakétám. Ha, nincs Neuro kötelezőcsíterideje, akkor begyaláztuk volna Mityával a kis bambusz részinges lacsetist. Na, de majd ma kap a szájára. Jóféle rizst ígértek a japók, szal bambusz kösd fel a bajúszt
.
Más: Festések besz*rás milyen jók
. Bár csak nekem menne így, de jóformán ott tartok, hogy sehol. Akit megkértem, hogy PS-ezzen már nekem egy jó skint, róla 2 napja nem tudok semmit
. Ha így halad a dolog, akkor én a JAS skinnel megyek, mivel más lehetőségem nincs. Előre is elnézést kérek ha ez a változat lesz.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1590 üzenetére
Szépen belehúztál!
Az utcsóra szavaznék, ha kellene.Igaza van Neuronak ebbe bele lehet gabalyodni, pláne ha rájön az ember hogy mit és hogyan kell és ahhoz hova kell nyúlni.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1590 üzenetére
az egész banda segített, hiszen ezért is leszünk lassan egy CSAPAT
a felnid viszont csak akkor lesz jó, ha külön rims.dds-ed is lesz,mivel alapban a mas fájlban fekete a kerék
-
dzsavermadar
senior tag
Na, én is eljutottam valahova a festéssel. A kerékfestés is összejött.
A videón időrendi sorban vannak a variációk, amit csináltam.
Az első, az eredeti kis átalakítása, a második már egy abszolút saját termék,
Aztán jött a többi. Volt vagy 15-20 variáns, de a végén csak pár maradt.
Még a színekben hezitálok, de valószínű az utolsó lesz a befutó.
Még lesz kis módosítás a "kötelezően ajánlott" feliratok miatt.
Ugyan fent van minden, csak nem ott ahol elvárható.
Itt van a videó a Vectrámról.Köszönet érte főként Ted-Mosby-nak,
és még sokan másoknak is, akik vagy így, vagy úgy hozzájárultak. -
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #1586 üzenetére
Durva a céged logója.
Visszatérve kicsit a kerekekhez.
Sajna amit kaptam tőled az nem lesz az igaz, mint ahogy említetted ill. akármit festesz rajta akkor is sárga marad pl. a gumi felírat még ha át is fested.
Kicsomagoltam a .Mas fájlt ás átfestettem mind a 6 kerékhez tartózó fájlt és visszacsomagoltam, de valami "global error és hivatkozás a 6 fáljra" hiba miatt egyik Seat-ot sem tölti be nemcsak a tiedet.Úgyhogy maradok az egységes gumiválasztás lehetőségénél.
Egy újabb nap ment el csak a kerék miatt.
Na jó módosítottam az ablakon és a testen is egy keveset.
Sajna a Seat logót hiába festettem be nem látszik vagyis csak az eredeti "kormozott" színben látható. Mindegy is tényleg nem ezen múlik a versenyzés.Holnap még kerítek egy pár matricát és küldöm.
Azt hiszem. -
Ted-Mosby
senior tag
-
Nah... locsolom fel samponos vízzel Brands Hatch aszfaltját. Gyertek amíg nem csúszik mindenhol!
-
adyz.
aktív tag
háháháh és rájöttem: csinálsz egy 1024x1024-es új dokumentumot, szín nélkül. (átlátszó)
létrehozol egy új réteget, majd befested az egészet olyan színűre, amilyenre az ablakokat akarod. lejjebb veszed az átlátszóságát, egy gyári ablakról nagyjából elhelyezed a feliratokat, majd mented.és egy kis plusz: ha ráhúzod az egyik gyárit, elhalványítod, pontosan belehet lőni mindennek a helyét
szívesen uraim
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Mityu_76
tag
Nem megy a szerver?
-
Mityu_76
tag
A seat felnifestés működik a Hondánál is........letölt.. lefest.. bemásol a Hondához.. és ok.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Ted-Mosby #1565 üzenetére
egy probléma felmerülhet mivel ha kibontottátok a mas fájlt ugye abban több a kerékre vonatkozó dds is van, ha kimentettétek amiből a rims lesz az csak az álló kerékre vonatkozik
van ott még legalább 4 másik szintén a kerékhez tartozó ddsezek az el mosodások alapján, a mozgó kerék képét adják vissza
most megnéztem a kék felnivel, a háttérben azért látszik a narancssárga szín is, ami ugye benne maradt a mas fájlban
nem feltűnő de észre lehet venni
de kérdezem én ki fogja a Te autódat nézegetni menet közben oldalról ??
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1560 üzenetére
ez kell Neked is a tegnapi gondodra, ki kell mentened a VECTRA_WHEEL_STYLE1.DDS a kicsomagolt mas fájlból, mert különben nem lesz jó
aztán átfesteni + átnevezni pl: dzsaver13rims.dds + elmenteni + bemásolni az autód többi fájlja közé
-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #1560 üzenetére
nekem konkrétan csak oldalt van név,a szárnyon meg két nike jel
-
Ted-Mosby
senior tag
letöltöd, megszínezed, átnevezed, elmented és kész
honlap letöltések legalsó sor
én megcsináltam kipróbáltam nálam működik, ha van rims fájl akkor csak a Te autód felnije lesz más színű
aki akarja és meg tudja csinálni a saját autójával megteheti
-
dzsavermadar
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
nem
ki kell bontanod a mas fájlt......\rFactor\GameData\Vehicles\WTCC_2010\SEAT_Leon_TDI\2007_SEAT_Leon_TEX.mas
és azután festeni
lásd itt:
#1481de ha jól utána gondolok akkor ez így nem is jó, mivel majd az új mod felül fogja írni
azt viszont megcsinálhatod, hogy ha megtaláltad a kerékhez tartozó dds fájlt akkor azt külön kimented és átnevezed, mondjuk zodo_SEAT_LEONExtra2.dds -re és beteszed az autód többi fájlja közé akkor működni fog
-
Ne töröld ki. Később még jól jöhet, bár amúgy nem tudom mi lehet a "nem használt", mert mindegyik ott van valamiért.
(ami meg tényleg felesleges - pl. az előre megadott rajtszámok - az kis méretű)
Illetve ha létrehoztál új réteget, azt törölheted, bár én azok többségét is csak kikapcsoltam, hogy ne jelenítse meg. Hátha egy régi ötletből faragok valami újat, és akkor könnyebb dolgom lesz, mintha elölről kezdeném. -
zodo
nagyúr
-
válasz
Ted-Mosby #1546 üzenetére
Én nem vádoltalak vágással.
Amúgy kurvanehéz kitörölni bármit is, ezért van még mindig ott Baluuka ideje Monzában.
Ha kitörlöm az idejét, elvész az is, hogy ment 200+ kört. Ha meg csak simán átírom valamire, akkor is az első helyen marad, ha odaírom, hogy fél óra alatt ment körbe...
Ha elrontom, akkor meg elvész az összes adat, ami az egészben benne van...Mondjuk valami nem stimmt, nem tudok visszakapcsolódni a szeróra... pedig ennyi idő alatt már tuti újraindult... úgy tűnik, csak később lesz ismét...
-
Rebootolom a szerót, 10 perc max.
-
Ted-Mosby
senior tag
N€T0X|N
- azé jó az öreg a háznál
- igen kézzel kell rárakniVentur@
- az a fájl az amelyikről itt !!! nem beszélünk, de ha majd letöltöd meglátod, külön könyvtárban lesz
- a tv style kikapcsolható az ALT+A bill kombinációval
- a magyar pályákat csak érdekességképpen tettem fel, kipróbáljuk aztán, majd meglátjuk
de ajánlott letölteni, mert lesznek szabadedzések a hónap folyamán !!!zodo
- igen photoshopban megnyitod, kijelölés, másolás , beillesztés
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Tegnap délután vettem zsír új sata adat és tápkábelt, beb*szna ha máris rossz lenne
. De, jobb megoldást nem tudok egyenlőre én sem
. Van egy 400 vagy 450-es FSP táp otthon behajintom a gépbe, hátha segít
. Jaaa és kösz a tegnapi infót az autó skin berakáshoz
. Végre működnek amiket leszedtem
.
Ted-Mosby: Az a 4.6 Mb-os fájl az mit takar
? Remélem a TV style plugin ki/bekapocslható lesz, mert én spec. nem használom csak a Map plugint
.
Pályák: Szerintem korrekt a lista. Viszont a magyar pack-ban van egy pár érdekes (és grafikailag nem túl dizájnos) pálya. A Rábaringen vannak cinkes megoldások (nem lövöm le a poént próbáljátok ki
). Pannónia, Balaton és a Zemplénringek nekem spec. nem tetszetősek, de majd csak megszeretem. Hungaroring viszont kell ez nem vitás
.
Részemről egyelőre ennyi. Este remélem tudok menni Brands Hatch-be
.
-
zodo
nagyúr
Zászlót hogy tudok feltenni az ablaküvegre ?
-
válasz
N€T0X|N #1533 üzenetére
Guangdong Circuit a kínai pálya, ha minden igaz.
-
Ted-Mosby
senior tag
FIA WTCC 2011 Calendar
20/03 Curitiba (BRA)
03/04 Buenos Aires (ARG)
15/05 Monza (ITA)
05/06 Marrakech (MAR)
19/06 Brno (CZE)
03/07 Porto (PRT)
17/07 Brands Hatch (GBR)
31/07 Oschersleben (DEU)
04/09 Valencia (ESP)
23/10 Suzuka (JPN)
05/11 TBA (CHN) ??? (ez mi nem tudom)
20/11 Macau (CHN) -
-
Ted-Mosby
senior tag
PH! WTCC mod v.1.2
Tartalma:
Autók:
Alfa Romeo 156 (1csapat,1db autó)
BMW 320si (1csapat,1db autó)
Chevrolet (1csapat,1db autó)
Chevrolet Cruze (1csapat,1db autó)
Honda Accord (1csapat,1db autó)
Peugeot 407 (1csapat,1db autó)
SEAT_Leon TDI (1csapat,1db autó)
Vauxhall Vectra (1csapat,1db autó)+ a saját festésű járgányok
+ beépített tv style
+ beépített map plugin
+ beépített 4,6 mb-os fájl
+ beépített magyarosítás
+ PH! WTCC mod betöltő képernyő
+ betöltő videó
+ új start hang a futam előttPH! WTCC mod v.1.2 pályacsomag
Tartalma:
Pályák:
Curitiba (javított)
Marrakech
Monza (javított)
Zolder
Portimao (javított)
Brands Hatch
Brno
Oschersleben
Valencia
Okayama
Macau+ Balatonring ,Pannoniaring, Rabaring ,Hungaroring, Zemplenring
-
Ted-Mosby
senior tag
ezt minden reggel ki fogom írni :
Aki neveztek és van végleges festésük:
#19#adyz,
#83#Baluuuka,
#666#M-Motorsport,
#82#N€UR0T0X1N, ???
#107#Ted-MosbyAki neveztek és nincs végleges festésük:
#13#dzsavermadár,
#09#feri1014,
#76#Mityu76,
#07#m4dm3n,
#71#Syriusmár csak 6 nap van a festés leadásáig !!!
-
zodo
nagyúr
Csessze meg, egész nap a festéssel küzdöttem kb 16 órától és csak egy tál levesre álltam meg, de nem lett 100-as.
Kocsi test színe és rajtszám táblák frankók lettek, de az ablak festésnél az eredeti napellenző sablon marad ill. amit akkor nem is láttam az üvegre írt név (eredeti tulaj név) és zászlója ott maradt.
,pedig egyből látszódott a játékba és csillog villog, átlátszó ablakok, de hát így még egy napom rámegy.
-
-
Ventur@
senior tag
Bocsi srácok, hogy nem tudtam visszamenni a tesztre, de W7 alól hirtelen eltűnt az a vinyóm, amire a játék volt telepítve
. Most azon vagyok, hogy "visszakapjam".
Mióta betettem az 500-as WD vinyót, azóta van, hogy az tűnik el minden szó nélkül. Most először volt, hogy ahova a játék van telepítve az tűnt el. Kevés lenne a gép alá a táp
? Adatlapon ott a konfigom. Ha valakinek van tippje megköszönném
.
Ha valaki tudja, majd a replay-t tolja már fel valahova, hogy le tudjam tölteni. Előre is köszöntem
.
-
smisa
őstag
és ezt csak simán bemásolom? mert engem is kidob
-
adyz.
aktív tag
nekem sem megy...
szedhetem le a full verziót...
vagy inkább csak a pályát
-
zodo
nagyúr
Az lesz az.
Itt a weboldalon / letöltések menü alól szed le és telepítsd a felső 3 fájlt.
Magyarosítás nem kell, mert benne van a phmod-ban.Mielőtt törlőd a mostani játékot, ne felejtsd el a fontos fáljaidat menteni!
Ha fent van a phmod is akkor a játék főkönyvtárában lévő "config.exe" -t kell indítani elsőként és ott lehet Magyarra váltani ill. grafikai beállításokat elvégezni.
Telepítéskor figyeljétek, hogy a (pl.) rFactor főkönyvtárába települjön a phmod vagy későbbiekben a kiegészítők!
-
zodo
nagyúr
Ma nem jövők, mert festegetni próbálok kb. 3 órája, de még csak alap skin van meg, de akkor is rájövők.
Remélem ma is sokan lesztek még nélkülem is, mint ahogy tegnap.
(#1506) feri1014
Az hogy lehet? Benne van a PhMod-ban.
Ezeket kellet csak pluszba feltenni:
Balatonring, Pannoniaring, Rábaring ,Hungaroring, Zemplénring -
Szelep
senior tag
Ugye ma a Nürnburgringen lesz a futam, de nekem a pálya nincs meg.
Valaki be tudná linkelni?
-
Ted-Mosby
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest