- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
-
zsomboor
tag
Na, ez nekem most tiszta káosz volt, először majdnem kiütöttem Ventur@-t ott visszaestem feri és nervus mögé, utánna elszállt az agyam, ütöttem vágtam mindenkit, végül kiütöttem nervust is(bocsánat még 1x) szóval nem sikerült túl jól ez a mai
...na de majd Monzában bepótolom (remélem
)
-
adyz.
aktív tag
JJ, rossz a szemed, feri forgatott meg és az Ő autója zöld.
-
JJános
addikt
válasz
motormouse #3093 üzenetére
gyere már, én bent vagyok.
-
válasz
motormouse #3091 üzenetére
A szeró címe 100x le lett írva: phwtcc.servegame.com, jelszót tudod.
-
Ez amúgy csak azért van mert basztok odafigyelni arra, amit kérek. A szeró meg megy, fent vannak vagy 10-en.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #3082 üzenetére
Kapcsolat bontása, és kidobott a szeró. És nincs hova visszamenni.
-
Bajnoki jelszó betöltve, 18:55-től időmérés az első éles futam előtt!
-
Szűk két óra, és indul a verseny! Akik nem nagyon jártak errefelé, azok miatt nem fogunk állni egy percet sem, ha menet közben nem kísérték figyelemmel a játék patch-ek/pályák kiadását és telepítését és csak most derül ki a hiányosság!
ITT az első négynek mindenkinél telepítve kell lennie!
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #3072 üzenetére
Biztosan így van, nem vitás.
Csak hát ekkora különbség lenne az azért már némileg mégis csak ismert Seat-om között ill. akármelyik másik verda közt?
Seat alapbeállításaival sem tudok olyan időt menni mint bármelyik másikéval ill. még a pályán sem tudok maradni a Tdi-el. -
Lehet a gyári alapértelmezettel megyek este mert még az is jobb mint bármelyik általam összeállított.
Ez azért van, mert előbb kezdtél állítgatni, mint rendesen megismerni a kocsit - mint nagyjából (szerintem) mindenki.
Erre én is csak nem rég jöttem rá, mikor kiderült, hogy alap setuppal mennyivel jobb időket megyek, mint a buherált baromságaimmal... úgyhogy javarészt a Hungaroringre is a játék alapbeállításával megyek ki, minimális váltó/benzinmennyiség/kerék állítással. -
-
adyz.
aktív tag
Valamit ki kell találnom a gumimelegedés ellen, mert 4-5 kör után belassulok.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Ted-Mosby #3063 üzenetére
A VB közleménye !!!
Fokozottan felhívom minden versenyző figyelmét a VERSENYSZABÁLYZAT betartására és a fair versenyzésre.
Nem kell a futamot az első kanyarban megnyerni ( ugye adyz), mindenkinek lesz 10 köre arra, hogy megmutassa mit tud.
A mai futam már éles verseny,tehát aki hibázik az büntetésre számíthat.A VB mindenkinek sok sikert és szerencsét kíván, bízunk a probléma mentes lebonyolításban.
HAJRÁ MINDENKI !!!
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
PH ! WTCC BAJNOKSÁG NYITÓFUTAM HUNGARORING !!!
A futamok lebonyolítási rendje (bajnoki jelszóval):
Szabadedzés: 18:30
Időmérő: 18:55
Warm up & ellenőrzés: 19:25
Verseny: 19:45Mindenkit szeretettel várunk !!!
Jelszót mindenki privát üzenetben kap.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #3057 üzenetére
Köszönöm, hogy te is így gondoltad
. Eskü nem élveztem egyik futamot sem ennyire, mint ezt a mostani harcunkat
.
Támogatom a hétközbeni tesztfutamokat, mivel hogy gyakoroljon az ember. Tény, hogy kevesen vannak, de hát mindenkinek gondolom van más dolga is. Lényeg, hogy vasárnap legyünk meg kellő mennyiséggel
.
(#3060) nervus.v: Én ha tudok felmegyek esténként, csak írjátok ki, hogy hánytól. 9-ig ráérek
.
-
nervus.v
tag
válasz
N€T0X|N #3059 üzenetére
Hát én is valahogy így gondoltam. Max. ha nem jövünk össze annyian, aznap nincs verseny.
Szerintem azért a 20 nevezőből csak ráér 5 minden este. Én biztos fel tudok jönni (kötetlen munkaidő rulz), Ventet felrángatom és már csak 3 kell.
Egyébként meg szerintem van pár olyan user is, aki nem jön fel, mert nincs szinte senki a szerveren. Én se mindig szeretek egyedül körözgetni. -
válasz
Ventur@ #3056 üzenetére
De, veled jó volt. Láttam, hogy figyelsz/vigyázól, úgyhogy nem akartam durvulni (pedig agyilag plafonon voltam az előzmények miatt
).
De amit Julezkótól kaptam, az nem semmi.Amúgy meg nála hiányzott Roli .veh fájlja valamiért, és állítása szerint az általa letöltött 1.0 patch-ben sincs benne. Ez úgy derült ki, hogy mikor észrevettük, hogy Roli kilépése után javult meg a helyzet, elküldtem neki Roli szerveren meglévő kocsi fájljait, és akkor kiderült a hiány.
Btw szombatokra be van tervezve minden estére "előfutam", vagy nevezzük akárminek. Így is elég dögunalmas volt az egész hét, valamivel fel kéne kicsit dobni a dolgokat...
(elkörözgetek én a Nordslájfén, ha épp' nincs jobb ötletem, de egyedül az se olyan izgalmas
)
-
Ventur@
senior tag
Kösz mindenkinek az utolsó tesztet. Én élveztem
.
Neuro: Mi volt a gond Julezkónál? Másik: Jó volt az a pár kör amit egymás ellen nyomtunk. Véleményem szerint pont olyat toltunk, mint az igazi wtcc-sek. Legalábbis szerintem
. Egy nagyon picit ment az adok-kapok, de szerintem pont annyi amennyi a keretek közt belefér
. Ha nem így láttad, akkor elnézést
.
-
Örvendetes, hogy Julezko problémáját sikerült végre megoldani. Remélem csak az elhúzódásra fogható a verseny során tapasztalható Fair Play totális hiánya.
-
dzsavermadar
senior tag
Igen, csak azóta elkezdtem komolyabban foglalkozni a setuppal, és ezt a mai versenyt nem terveztem be, és még nem alakult ki, melyik legyen az igazi, viszont ami egy régebbi alap volt, az egy nulla, és nem akartam azzal szerencsétlenkedni, a sok jobb setuppal való begyakorlás után.
Meg az etro-petro is elfogyott volna közben, ha meg tankolok, az tudod mit jelent.
Nem gond. -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #3048 üzenetére
Igen?
Nálam mintha fogná, mert simán tudom járatni a motort, pedig automatával váltóval megyek.
Mindvégig tudok mozgolódni a rajtrácson míg nem kezdődik a piros lámpás procedúra és ahogy az első piros felgyullad akkor már járathatóm a motort, mint a Grid-ben ha így érthetőbb.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #3041 üzenetére
Én megint kiugrottam, /zöldre/, és áthajtásost kaptam. Így inkább feladtam.
-
zodo
nagyúr
A beugrást láttam, de nem tudtam hogy ilyet lehet, mármint manuális váltóval beugrani.
Játék nem fogja a verdát míg nem lesz zöld a lámpa?Köszi mindenkinek
, jó volt csak aggaszt a kerék melegedésem.Dzsaver
Múltkor lett említve, hogy állíts be egy setupot mint Favorit és akkor nem lehet ilyen gond többé.
(#3047) 00roli00
Már nem tudom ki indult a 2. helyről.
Na szóval őt láttam beugrani. -
YakQzA
tag
Én magamtól jöttem ki és elnézést, hogy köszönés nélkül.
Manuális váltóval rajtoltam és jól beugrottam!Aztán kaptam egy áthajtásost de azt is elrontottam, mert megálltam és így kereket cseréltek. Szóval jöhettem újra az áthajtásost letudni.
Na de már ezt is tudom és holnap talán már nem ér meglepetés. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #3043 üzenetére
Akkor lehet, hogy a hamacsi.
Pedig jó helyen álltam. Rajtnál beragadtam, de aztán szépen mentem. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #3041 üzenetére
Mielőtt kiestem eltünt adyz is elölem. Többeket is kidobott a szeró? Vagy mi.
-
dzsavermadar
senior tag
-
JJános
addikt
Kivágott mint macskát......
-
zodo
nagyúr
Jöhettek urak!
Mindenki aki még itt van!
-
Mityu_76
tag
Nekem lépnem kell....... majd holnap elolvasom itt mi volt a gebasz.......
csá mindenki -
Roli gyere be.
(CSAK Roli)
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #3028 üzenetére
Addig kéne egyesével kilépkedni amíg megszűnik a gond, és akkor megvan.
-
YakQzA
tag
na vazze, most engem vágott ki a start jelre
-
julezko
csendes tag
kidobotttttt!!!
-
zodo
nagyúr
Kapcsolat bontása
, pedig most nem szakadt a netem és nem enged vissza, mert lejárt a csatlakozási idő. -
Mityu_76
tag
válasz
dzsavermadar #3022 üzenetére
lesz valami vagy nem.....mert akkor megyek..... a chat-et közben nem olvastam...... felvilágosítana valaki????????????
ja ok... értem...
-
OK, gyertek. Julezko bejött egyedül, indítottam versenyt, minden oké volt.
-
Mityu_76
tag
mi a pénisz van?
-
Julezko gyere be, restart volt.
-
válasz
dzsavermadar #3016 üzenetére
Jézusom Dzsaver...
Ugyanaz mint minden eddigi hétvégén...
-
19:00-kor verseny, aki akar jöjjön!
-
Ted-Mosby
senior tag
-
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #3003 üzenetére
nyugi én is maradok bill.-el amig nem szerzek egy DFGT-t
A Cruze pedig továbbra sem tetszik, mint mondtam már nekem nagyon alulkormányzott
A lacetti viszont nekem most a probálgatás alatt nagyon bejött, alap setuppal nem jù' de állitgatás után nagyon stabil és gyors+ nem olyan alulkormányzott mint a cruze -
nervus.v
tag
Ha kicsit jobban figyelek, meglesz az a 2:00 körüli idő, bár most a 2:04 a legjobb, de ha koncentrálok és nem fékezem el magam túl hamar 2-3 kanyarban, megvan
Offban 2:02 a legjobb asszem.
Tényleg csak gyakorolni kell, de jó sokat. -
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #3005 üzenetére
A különbség a bill, és a kormány között az, hogy hosszú nyújtott kanyarokat íven tudok venni, és nem kell rángatni az autót, és sokkal kényelmesebb a kormány. Szvsz.
Viszont sokat kell állítgatni, mire úgy működik, és a pályát meg kell tanulni.Mert a kormány önmagában kevés. Példa Hring sikán.
Amíg nem mentem rajta háromszázszor, addig nem tudtam rendesen, szabályosan az úton maradni, valamelyik oldalát a rázóköveknek mindig átugrattam, vagy súroltam.
Hideg gumikon ez még most is így van.Most már nem okoz gondot, de bármelyik kanyart mondhatnám, hogy több variációt kipróbálok. Előbb fékezek, és előbb kanyarodok, vagy később fékezek, és úgy próbálom megcsinálni.
Ha megtalálom egy adott kanyar legjobb ívét, nyertem 2 tizedet, és azt, hogy amikor lerajzoltam rá az adott körben az ívet, örülök, hogy szépen vittem az ótót.
Rajzolom a kerekekkel az íveket, és ez okoz örömet nekem. Ha nem akar menni, akkor rángatom mérgemben.
Amikor egy pálya "megvan", onnantól semmi felesleges mozgás, csak az ívek. Az egyre jobb idők is mutatják, ha jól dolgoztam.
A beállítgatások, és finomítások csak dobnak a dolgokon, de ha rossz irányba megyek a beállításokkal, akkor újrakezdem inkább.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
00roli00 #3002 üzenetére
Kösz Roli! Eszembe sem jutott. Végül is az is gyakorlás.
Bár nem tudom, hogy a pálya komolyabb megismeréséhez, meg a beállításokhoz elegendő-e, de ha időm engedi, kipróbálom.
Azért veletek jobb gurulni bármilyen formában, mint "Az Idegenekkel", de vigasztal, hogy legalább az autóitok ellen tudok játszani.Mad
Egyébként vegyes érzelmekkel vagyok a kormány vs bill témában magamnál.
Még nem érzem olyan "hú, de jó, hogy van" kategóriának.
Annyi, hogy nagyon szépen, kényelmesen, élvezetesen lehet vele menni,
de a billel való küzdés, kihívás feelingjét nem adja vissza. Persze nem is feladata.
A kormány más feelinget kell, hogy adjon. Ez nálam még nem hagyta el a bill-t.
Igaz, hogy általában hozom vele a legjobb billes időmet (szinte öreguras vezetéssel).
De hát ez mitől adna egy kis adrenalint? Később nyilván jobb lesz. -
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #3001 üzenetére
Biztos, hogy nagy munkák folynak a háttérben a versenyzőknél, mert igen nagy a csend mostanában
. Talán mindenki kalapálja a verdát, hogy az első futamon megmutassa ki a legény a gáton
. Offlineban én is ezért tesztelem minden nap egy kicsit a rizsrakétámat, hogy időmérőn (na meg majd a futamon is) megmutassam, mégis mit tud a szekér
.
Bár azzal, hogy kipróbáltam más típusokat is (Cruze, Lacetti, BMW) kissé elszomorodtam, hogy jelenleg a Hondaból túl sokat már nem tudok kicsikarni. Az istennek sem megy úgy ahogy, pölö a Cruze, de még a Lacetti-vel is jobb időt megyek
.
Egyébként meg tegnap, hogy írtad adyznak, zsomboornak és Syriusnak is meg van a lehetősége kormánnyal csapatni csak még jobban elszomorodtam, hogy a kategóriánkban milyen kevesen maradtunk
. Lehet köv. idényre nekem is át kell pártolnom a kormányosok közé, csak akkor be kell szerezni valami tekergetnivalót
. De ez még a jövő zenéje
.
Összegezve: Már csak bő 2 nap és csapatunk 1000L
.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #3001 üzenetére
Nyomjad offban a versenyt, és akkor nem lesz unalmas.
-
dzsavermadar
senior tag
Tegnap megpróbáltam köröket futni gyakorlásból.
Sajnos 20 körig bírtam, aztán valahogy unalmassá/érdektelenné vált.
Még nagyobb tiszteletem azoknak,
akik rengeteg kört lefutnak a minél jobb eredmény elérése végett.
Úgy döntöttem, nekem elég lesz az az eredmény, amit "laza" gyakorlással elérek.
Így legalább mindig élvezetes marad számomra a játék.
De azért mindenkit arra buzdítok, hogy tolja keményen és sokat, mert komoly eredményt, csak komoly munkával lehet elérni. Hajrá!!!
Remélem elnézitek ezt nekem, és elfogadjátok tőlem, hogy én így szeretem.
Köszönöm!Azért majd próbálkozom ám még. Hátha, ki tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest