- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugojancsi
tag
válasz
Ventur@ #6098 üzenetére
Szívesen, máskor is
Tudom-tudom, az a fránya utolsó szektor
-
motormouse
aktív tag
válasz
Ventur@ #5711 üzenetére
...ohh jajj, bocs a rossz linkért
, nem is igazán az uccsó futam a lényeg ebben, hanem a köv szezon. Két lehetőség adódik vasárnaponként, vagy itthon leszek és no problem, tudok indulni, vagy az h menni kell dolgozni, de általában időben és akkor estére a német határon be tudnék lépni a futamra (laptopon billel igaz, de tán csurranna 1pont v vmi
)
...most meg neki esek és megszakértem az ablakot -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ventur@ #5679 üzenetére
Dugojancsi is jelezte.
Azt viszont megint örömmel állapítom meg, hogy nem volt rajt baleset, és talán óvás sem lesz. (remélem)
Én viszont megsértettem a chatstopot azt hiszem, amikor a rajtsorrend összeállítása készült.
Egy előtte elhangzott kérdésre válaszoltam, és utána láttam, hogy Neuro közben kiírta a "chatstop"-ot. Ha ellenőrizhető, akkor nézzétek meg(VB), hogy hiba volt-e tényleg, ha nem, akkor érjétek be a beismerésemmel, és "ítélkezzetek. -
KaraDani
addikt
válasz
Ventur@ #5605 üzenetére
A fő probléma jelenleg az, hogy valószínűleg pár idióta csigazabáló, amcsi, meg japán, meglátta a WTCC szót, és töltik ész nélkül, az nem zavarja őket, hogy azt se tudják mi az. Ki az az idióta aki úgy tölt valamit, hogy nem is érti az adott nyelvet, és azt sem tudja mi az
Beírtam a torrenthez, hogy nem real race video, hátha rájönnek
Bár ha az nem volt gyanús, hogy nekem már 6 rendes versenyvideóm van 2011-ben...
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #5342 üzenetére
Igen...Daninak nagy gratula.....
Ti meg Yak-al készüljetek, mert még nincs eldöntve, bármelyikünk nyerhet
....Brno nem lesz az én pályám sztem
....úgyhogy nekem most kellene valamit még alakítani...
És még összetettben Smisával és Mityuval, illetve most már dugoval kell eldönteni mi legyen ott 4-7 helyen...
-
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #5224 üzenetére
De mondom....
De pénteken/szombaton este majd küldök setupot...meg felvezetlek pár körre ha gondolod...
dugo:GRAT!...de nem hiszem én azt hogy neked ez a vége...mindig vagy 1,5 másodperccel elöttem vagy...igaz ez az egyik kedvenc pályám,így lehet kevesebb lesz,de még én vasárnapig simán kinézem belöled a 40-es idöt...én meg már max 1-2 tizedet tudnék összekaparni...de az is már elég nehéz lenne....
-
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #5172 üzenetére
és Neuro.
Igazatok van erről a 2x10 kör futamtáv tényéről el is feledkeztem. Visszaszívtam.
Gumifelvetésem törölve.Viszont nem tudom hogy csak a leírás más és más vagy valóban van valami különbség a mostani módban használt gumi típusaink közt még akkor is ha elvileg mindenki lággyal megy.
BMW:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2009, they offer slighty improved grip over the 2008 onesChevrolet Cruze:
Advan/
Yokohama tiresChevrolet Lacetti:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2009, they offer slighty improved grip over the 2008 onesHonda Accord:
2006 tires/Tires used in the WTCC 2006Seat Leon:
2010 tires/
Tires used in the WTCC 2007, they offer slighty improved grip over the 2006 onesVauxhall Vectra:
2010 Dunlop tires/
Dunlop tires used in the BWTC 2007 Slighty improved grip overNekem ebből az jön le kötözködés és miegymás nélkül hogy ezt is javítandó feladatok sorába kellene venni a következő mód készítésekor ha megoldható mert úgy vélem akkor lenne egységes(ebb).
Szerk: Ha még nem történt volna meg.
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #5184 üzenetére
Most szinte garantálni tudom hogy itt jó leszek
....egyik kedvenc pályám...jól is megyek rajta...
És mostmár 5. vagyok a hotlapson....illetve még mert majd mindjárt azon kapom magam hogy már csak 10.
5 zsomboor Dzsaver Klan Rt PHWTCC,Vauxhall Vectra Practice 113 1:43,546 1:43,546 21-márc.-2011 2:39 DU
-
dugojancsi
tag
válasz
Ventur@ #5187 üzenetére
Úgy érzem én leszek a héten a te embered
1:40.500... örülök ha a pályán tudom tartani az autót
bár még csak hétfő van, de egyenlőre nagyon sötétben tapogatózok beállítások terén.
-
InHell
senior tag
válasz
Ventur@ #5184 üzenetére
Hehehe.
Egyébként utána mentem egy 1.40.500 körüli időt is, csak azt már nem linkeltem be ide, de van screenshot
Akkor fogom eldobni az agyamat, ha majd jöttök az ilyen 1.38-as eredményekkel.
Bár miről beszélek, összesen mentem eddig vagy 15 kört.
Hogyha pl. az előző pályán is 1.38-39 -nél nem tudtam jobbat csinálni, azaz legalább 3-4 mp-el gyengébb voltam az elsőktől, és ezen a pályán is így lesz, akkor kb. 1.36-37 körül fognak menni az elsők gondolom.
De remélem nem így lesz. -
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #5002 üzenetére
Igazándiból én offline nem tudok olyan időt menni, mint online.
Akkor ez még bogoz a dolgon szerintem.Gondolom engem jobban inspirál, ha többen vagyunk együtt. Például ha megnézed többször futottam PB-t időmérőn. Most legutóbb is csak egyetlen mért kört futottam, és az egyben PB volt.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ventur@ #4954 üzenetére
Na kipróbáltam én is Monzában, legalább ezt ismerem is. (low abs, auto clutch) Viperrel 3 kört mentem 2:01.282 Volvóval 2 kört 2:00.620. De baromi sok van még ezekben az tuti. A volvónak nagyon durvák a féktávjai, eszméletlen rövidek, ledöbbentem rajta kicsit az első körben
-
válasz
Ventur@ #4631 üzenetére
De bááz... nincs olyan, hogy túl késő! Ha mondjuk csak péntekre lesz jó a netem, akkor a "normális" időben, azaz vasárnap lesz a futam és kész. Nincs eltolás (csak a Nür-re nézve), nincs kimaradás, nincs semmi extra.
Ezt pofáztam neked tegnap messengeren, te rizsfelfújt.
És ez benne van a szabályzatban is, ha valaki tud olvasni/értelmezni, akkor az tisztában volt vele eddig is. Nem véletlenül idéztem belőle.
-
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4629 üzenetére
Igazából amit várok az új modtól az az autók, és a grafika, amit reménylek, hogy jobbá lesz.
Sajna a kormányom egyre nagyobbat lötyög, és mivel nem nyertem el azt, amire licitáltam, vagy beszerzek valamit, vagy a 800 ft-ossal fogok jönni.Azzal már szembesültem, hogy a hátsó harmadban fogok versenyezni, de ez nem lomboz le, mert szeretem az rfactort, és nem a győzelem a cél, hanem, hogy problémák nélkül végigvigyem az autót a versenyen. Amire ez elég lesz, arra lesz elég.
Pontjaim vannak, bele vagyok ölégedve magamba.Ma lehet szétkapom a kormányt, és megnézem.
-
válasz
Ventur@ #4629 üzenetére
Ideje lenne megtanulni, hogy Nürburgring és nem Nürnburgring.
A netem ma nem lesz meg, holnap délután ötre jönnek megnézni mi az ábra (nem tudom minek ez a cirkusz, de hátha most tényleg a modem döglött meg), tehát a holnapot még nem mondom biztosnak, így azt felejtsük is el inkább. Leghamarabb szerda jöhet szóba, de majd tájékoztatom a népet, hogy mi az ábra.
Vb-ként tisztában kéne lenni a szabályokkal, azaz a pálya nem marad el akkor, ha szerverhiba miatt nem tudunk a kiírtak szerint versenyzni!!! Ez a lehetőség fel sem merült.
Curitiba pálya hibás volt, az más tészta, ne keverjük ide és ne terjesszünk hülyeséget, még elméleti szinten sem. Magyarul Brands Hatchre még nem kell gyakorolni, a következő bajnoki Nürburgring lesz, csak az időpontja változik!2.0 modot egyelőre felejtse el mindenki, majd meglátjuk milyen lesz. A BMW jelenlegi állás szerint totál esélytelen benne, így forszírozom a jelenlegi mod egységesítését (megoldható, már magam is utánajártam hogyan kell, így pl. a Hondával mentem 2:12.400-at Nür-ben) FWD szinten, mert a mostaniban - még - pariban van a Bömös. Persze az új autók ettől még nem maradnának ki, de az tény, hogy a mostani irányítása maradna meg, nem gyorsulna semmi 4-5 mp-et (de minek is gyorsuljon). Ami szerintem tökéletes egy szimulátor jellegű játékhoz.
Huh, mekkora oltás lett ez a hsz, na mindegy...
-
KaraDani
addikt
válasz
Ventur@ #4499 üzenetére
Hát azzal a nyamvadt bmw-vel szemben legalább fél mp. tempóelőnyt kell szerezni, mert úgyis elmegy a rajtnál, és ha csak 1-2 tizeddel vagyok gyorsabb, akkor az életben nem előzőm vissza, mert a sofőrje rutinos róka, fene jól védekezik, és hibázni se nagyon hajlandó. Én meg nem szándékozom itt is egész futamon keresztül nézegetni a seggét bármilyen szép is az az autó
Sok helyen lehet itt előzni, úgyhogy meg kell próbálni visszavágni
Kell a lelkecskémnek, hogy elverjem az embert versenyen, nehogy már csak a 100 pont előnyömre támaszkodjak, mert később nevezett.
b-type: ezzel próbálkozok folyamatosan, ott is ahol mondod, meg az első szektor utáni balosban is, de egyelőre mindkettőben leesek az ívről 4.-ben. A sikánban viszont részemről ezzel a setuppal ennyi van, nem fordul túl agilisan az autó, az eleje a felfüggesztésnek elég puha, a pálya többi része miatt.
-
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4450 üzenetére
Hát ha stabilan tudom hozni a 15 eleje köröket, és te nem javulsz, megkergetlek!
Azért este is hoztam magam. Az első futamon 4. a másodikon 3. lettem.
Azt hiszem, hogy a rendelkezésre álló erőimet jól használom fel, mert a köridőim alapján soha nem végeznék ott, ahol.Gatyót felkötni!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ventur@ #4434 üzenetére
A Cruze-nak és a Lacettinek alapból jó tartása van, és nagyon jó váltókombinációt ki lehet hozni belőle a fordulatszám, nyomaték függvényében.
Ez kanyarokban, kigyorsításoknál, és a helyenként elérhető max sebesség elérésében óriási szerepet játszik. Mindez tized, század mp-ket jelent a pálya egy -egy pontján.
Ezek összeadódnak, és máris megjelenhet akár 1-2 mp különbség is.
Ezt nem az ujjamból szoptam, hanem a replay-ok elemzéséből, és a saját próbáim tapasztalatából.
És még ott van a többi beállítás is.
Most a "tudásról" nem beszélek.
Most is azon próbálkozom, hogy Nürn-re egy váltót "eszkábáljak" a Vectrának, de nem megy.
Nem azért mert hülye vagyok hozzá, hanem mert nem találok egyelőre egy olyan kiosztást, ami olyan jól működne a pálya bármely pontján, mint pl a Chevróké. Csak megközelíteni tudom, de ez máris alapból időlemaradás. Ehhez még hozzájön, hogy béna is vagyok, és az, hogy ezt a pályát nem szeretem, tehát gyakorolni sem fogok annyit.
Valahol a hátsó régiókban majd elleszek. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ventur@ #4380 üzenetére
Az következő mod-ban pl. van egy ilyen. (a mostaniban is valszeg így van)
Ugyanaz a setup, ugyanaz a váltó kiosztás,
és a grafikon szerint sem, és a valós működés szerint sem egyforma.
Nagyon nem mindegy a váltó, ezt tudjátok nyilván.
Viszont (csak Vectránál próbáltam/variáltam még), nem tudtam egy normális váltót kihozni az adott pályán. Tehát eleve "lemaradásra" van ítélve a rosszul állítható váltó miatt.
Nagyon meg kell gondolni majd az autó választást, az biztos. -
-
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4075 üzenetére
Most már szedjed össze magadotot! 10 telt VB!
Az rendben van, hogy nem érsz rá, de hijányúnak a kóllégák is.
Mer egy kis rizsa bedöglött?Nem olyan családbúl származol te, ne jadd föl a dógokat itten. Zsombit is el köllne kapni!
Szedjed össze, szedjed össze, azt mocorogj, azt írgyá, azt gyere gurunyi! -
válasz
Ventur@ #4075 üzenetére
Ha gyakorolnának/gyakoroltak volna az emberek, akkor tudnák, hogy mit kell tenni pl. az első kanyarban. Itt is meg lehetett volna oldani a balesetmentességet, ugyanis egész egyszerűen nem lehet két autóval egymás mellett befordulni 220-szal az ominózus kanyarban. Másrészt nem tört volna össze senki, ha figyeltek volna a sebességre és nem csak arra, hogy "jaj nehogy megelőzzenek".
Valakinek be kell sorolni, mert a belső nem tud olyan szűken fordulni, hogy elférjenek a végén is.
A szombati versenyek során erre - a gyakorlatban is - többen rájöttünk. Rájöhetett volna más is, aki pedig nem volt ott. A versenyen meg döngették a falat ezerrel.Azzal egyetértek, hogy nem a rajtnál kell megnyerni a versenyt, többször hangoztattam/hangoztattuk már ezt, mégis sokan folyton erre építenek.
Makaóban egyébként nehéz előzni - tehát fontos a rajtsorrend, de ez mindenütt igaz - de nem lehetetlen. Aki annyival jobb, az úgyis előzni fog. Aki meg nem annyival jobb, az maradjon csendben hátul, mert nem érdemli meg a helyet. -
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4075 üzenetére
Ha átvált a kép, hamar nyomj entert. Amelyik a numerikusnál van.
Egyébként ezt a tülekedést én sem szeretem. Teret hagyok az előttem menőknek, de a mögöttem jövők már ezerrel jönnek is befelé. Kishíjján elment mellettem az egész mezőny, amíg meg nem repültem.
Talán egy előzési tilalom az első sikánig segítene, de a felvezetőben is nyomulnak az emberek, pedig nyugodtan hagyhatnának helyet.
Nem az elején kéne fitogtatni, hogy valaki milyen gyors.
Ha egy forma 1-es versenyt nézek mindig azt látom, hogy nem tolakodnak. Távolságot tartanak.
Akkor a WTCC-vel miért kell. -
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4067 üzenetére
Bocsi M3dm4n hogy megkoppantottalak. Épp a boxba igyekeztem, hogy csináljanak valamit a géppel.
Egyébként Macau nagyon jó pálya, és nagyon megszerettem. Végül pontokat is szereztem.
A video nagyon jó Dani! Gr!
Remélem hamar tudok jönni gyakorolni, mert lázas beteg vagyok.
Jah, és majd el is felejtettem. Egyetlen gyorskört teljesítettem, ami mellesleg két tizeddel volt kevesebb a PB-mnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Mini-ITX
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Konteó topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest