Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Nos korábban ígértem, hogy elárulom a nagy "titkom", amit terveztem, úgyhogy íme:
Tisztelt versenyzők!
Jómagam, mint az Accord Racing Team csapatvezetője (és versenyzője is egyben) az alábbi lehetőséget kínálom fel minden versenyzőtársamnak.
Hogy izgalmasabbá tegyem a nyitóbajnokságot, ezután szeretnék nyereményt felajánlani a kategória győzteseknek.
Nyeremények:
Gyári kategória 1 helyezetjének 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.
Privát kategória 1 helyezetjének* 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.*Megj.: Abban az esetben, ha én magam végeznék az a végső összesítés élén, úgy a nyeremény automatikusan átruházódik a 2. helyezetre.
Mind két nyeremény teljesen eredeti és regisztrálatlan
.
Szeretnék ezzel a felajánlással is ösztönzőleg hatni a versenyzőkre.
A nyeremények átvétele semmilyen költséggel nem terheli majd a nyerteseket, mivel jómagam fogom postázni teljesen ingyen és bérmentve.
(Minden nemű hőbörgést elkerülendő ezt teljesen komolyan gondoltam és ebben az egy esetben nem kérem a Vezetőség engedélyét. Saját elhatározás és saját felajánlás, hogy legyen egy kis tétje is a versenynek
)
Nyereményre fel
!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BMW topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Robotporszívók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest