- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Valahogy úgy gondoltam ezt, hogy lesz ugye egy főbajnok a teljes pontozás után (ez a valaki, hogy melyik kategóriából kerül ki számomra a felajánlásom miatt totálisan mindegy
) és lenne a 2 kategória és majdan azok győztesei kapnák a nyereményeket.Pontáblázat rendesen, ahogy a WTCC-ben is van. Főtábla győztese - mondhatni az überbajnok
(nem Neuro, ez nem te leszel. Csítereknek minden futam után 10 pont levonás jár
) - és "külön" a kategóriák győztese - kisbajnokok
. Itt jön képbe az én nyeremény felajánlásom
.Remélem azért - ha nem is mindenki, de - sokak tetszését elnyeri, amit felajánlottam
.Mivel még el sem kezdődött és ezáltal még elég messze is a bajnokság vége, ezért nem 100%, de megpróbálok intézni valamit a főbajnoknak is
. De, ez hangsúlyozom még csak egy terv, semmi konkrét dolog nem áll mögötte. Ha sikerül is valamit intéznem az csak is valamikor a bajnokság alatt.Ui: A nyeremények ötlete nem hírtelen jött, hanem eléggé sokat agyaltam rajta. Meggondolni nem fogom magam és tartom is amit megígértem
(voltaképpen a nyeremények már meg is vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) és lenne a 2 kategória és majdan azok győztesei kapnák a nyereményeket.
(nem Neuro, ez nem te leszel. Csítereknek minden futam után 10 pont levonás jár
.
. De, ez hangsúlyozom még csak egy terv, semmi konkrét dolog nem áll mögötte. Ha sikerül is valamit intéznem az csak is valamikor a bajnokság alatt.