Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

válasz N€T0X|N #2010 üzenetére

Valahogy úgy gondoltam ezt, hogy lesz ugye egy főbajnok a teljes pontozás után (ez a valaki, hogy melyik kategóriából kerül ki számomra a felajánlásom miatt totálisan mindegy :) ) és lenne a 2 kategória és majdan azok győztesei kapnák a nyereményeket.

Pontáblázat rendesen, ahogy a WTCC-ben is van. Főtábla győztese - mondhatni az überbajnok :D (nem Neuro, ez nem te leszel. Csítereknek minden futam után 10 pont levonás jár :D ) - és "külön" a kategóriák győztese - kisbajnokok :). Itt jön képbe az én nyeremény felajánlásom :) .

Remélem azért - ha nem is mindenki, de - sokak tetszését elnyeri, amit felajánlottam :B .

Mivel még el sem kezdődött és ezáltal még elég messze is a bajnokság vége, ezért nem 100%, de megpróbálok intézni valamit a főbajnoknak is ;) . De, ez hangsúlyozom még csak egy terv, semmi konkrét dolog nem áll mögötte. Ha sikerül is valamit intéznem az csak is valamikor a bajnokság alatt.

Ui: A nyeremények ötlete nem hírtelen jött, hanem eléggé sokat agyaltam rajta. Meggondolni nem fogom magam és tartom is amit megígértem :) (voltaképpen a nyeremények már meg is vannak).

Új hozzászólás Aktív témák