Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mágus2

    Közösségépítő

    válasz net84 #53199 üzenetére

    Az eredeti bicskakulcs távkapcsolóval új fejjel 30 euró körül mozod. 15e a másolás. 45 euróból van egy vadi új kulcsod amit nem kell mókolni, és megmarad a szerviz kulcs vész esetére. ;)

    vendingo Autóvásárlásnál lehetőleg az autót nézd, ne az eladó szőke macáját. ;]

    Lehetőleg hideg motorral várjanak.
    Futóművet érdemes figyelni, rádiót ne kapcsolj, kuplungot féket. Üzemmelegen 4.-ben meg lehet küldeni 2000-es fordulattól 4000-ig nem rángathat, nem eshet vissza a teljesítmény, az első 2 másodpercben a padlógázra nyomhat egy fekete pamacsot, de utána nem kellene, hogy füstöljön. Fék nem rázhat, nem húzhat semerre. Kézifék a 3. kattanáson meg kell, hogy fogja az autót. Kuplung elvileg a középállástól picit fejjebb, kellene, hogy fogjon. Gázpedált simogatva rögtön meg kell indulnia 1700-as fordulatról is.

    Motortérbern legyen minden száraz. A hűtőfolyadék tartály nem lehet fekete, szép tiszta kell, hogy legyen. A csavarokat is megnézheted a sárvédő felső felén ahová a géptető csukódik. A zárhíd legyen egyenes, lámpák is a sárvédőhöz és a géptetőhöz képest is.

    Az autó alatt a kipufogót érdemes átnézni. a motortér alatt minden szivárgás gyanús. Szervizben leveszik a motortakarót is, abból több minden kiderülhet. Ha valahol rozsdálnak a lemezek, ott sérült volt. ;)

    Ajtókat kinyitva nem lóghatnak a zsanérokon, precízen kell záródniuk.

    Ha ez megvan ki lehet próbálni a klímát, elektromos kütyüket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák