- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszimi
tag
legyen universal back funkcio a gesztusvezerlesben, es megfordithato a funkciok kiosztasa jobb es balkezeseknek
ennyi mar megoldana a legnagyobb gondjukat
szerk: ja es 6000mAh folotti aksi! -
joey04
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mert fölösleges.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
És kényelmesebb is számomra, nyugodtan megadhatná a választási lehetőséget.
-
mrThomi
addikt
Erőltetik ezt a szaert ahelyett, hogy beletennének végre egy ujjlenyomat olvasót
-
pusszycat
nagyúr
Én meg 4-5 órákat alszok már évek óta, este filmet nézek vagy netezek, amig ki nem dőlök, azt sem tudom mikor, persze úgy marad gép, villany, hifi, tv etc. Azt is csak onnan tudom mennyit aludtam, h az órám résen van.
Erre valaki, tud licitálni?
-
xsjado93
senior tag
Jelenleg iPhone 15-öt használok másfél éve, up to date rendszerrel, rendszeresen tisztogatott szenzorokkal. Se sapka, sem napszemüveg, sem pedig a reggeli nyúzott arc (@ joey04) nem szokott gondot okozni, csak a párás / vizes lencse valamiért. A Xs-t csak korábbi példának hoztam fel, azért van ott az anno szócska. De nehogy már ez egy életszerűtlen szituáció legyen és user errornak legyen beállítva.
-
Zsolt,72
senior tag
Pont tegnap böngészgettem a hír angol nyelvű forrását és meg kell vallanom, tetszik az ötlet. Remélem, nem törik bele az Apple bicskája. Jony munkája, ötletei általában véve jó fele vitték e gyártó dizájn világát. Ő tervezett egy koncepciót, ahol minél kevesebb nyílás volt az iPhone-on (ez egyre inkább megvalósul, ugye microSD eleve nem volt, most már nincs 3,5 Jack és lassan búcsúzik a SIM tálca nyílása is). Hasonlóan ehhez, a megjelenítő is legyen minél inkább minimalista, ne legyenek benne/rajta zavaró elemek (persze, egy designer teljesen más szemmel lát egy tárgyat, mint a mérnök).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ennyi mar megoldana a legnagyobb gondjukat
Kicsit el vannak maradva.