Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Teasüti #93859 üzenetére
Jah, eszembe jutott még egy nagyon fontos dolog, amit anno még kocsival vettem észre: a benzinkút talajának lejtése!!! Minden kút lejt a tankoszloptól távolodva, így a tankolónyílás magasabbra kerül, és több nafta fér be (Ezt Ukrajnában még meg is toldják egy mini-rámpával, hogy a kocsi rohadtul ferdén álljon!) Pécsett pl. a Club Petrol kútjánál kb. 5°-al nagyobb a lejtés, mint máshol, így többet tudtam tankolni, mint máshol - ergo az előző etapra nagyobb fogyasztás jön ki, a benzinkutas pedig boldog, hogy +1 litert elad minden tankolásnál. Aztán utána tankoltam egy "normál" helyen, ahol meg ugyan arra a távra kevesebb ment bele, csak azért, mert nem lejtett annyit a talaj!
Ez viszont nem fotelfizika...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nest doorbell gen2
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest